livingroom

 
 

välkommen till mitt gröna vardagsrum! haha jag odlar växter numer ;-) Men det livar ju upp!
 
 

regnkappa

 
 

Jag hittade en söt rosa regnkappa idag inne på barnavdelningen. Kostade dessutom ingenting. 200kr så vilket kap för sommaren i Sverige 2014! ;-)
 

sneak peek trenchcoat

 
I fredags fick jag även hem den här trenchcoaten från #sannealexandrashop.com som jag så länge sucktat efter. Har provat flera men jag föll för den här tack vare det tunna tyget och den perfekta längden för mig som är lite kortare. De var ju rena rama julafton i fredags, då jag hade två paket att öppna! Först Triangl bikinin och sen denna. huuur underbart!?
Idag jobbar jag fram till klockan 12:00 (bara 1,5 timmar kvar) sen ska jag hem och betala räkningar, söndagshandla och dammsuga lägenheten. Kommer inte ihåg sist jag dammsög, och då har det gått för lång tid va? ;-)
 
 

#Word!

 
 
 
 
 

nysoffan.

 
 
 

Har ni sett denna skönhet än då? :) Bättre bilder kommer i morgon. Nu ska jag snart få gå hem och sova några timmar, börjar 14:00 igen. haha slutar 7 på morgonen och börjar 14 igen efter 6 nätter irad, hur tänker jag!? men som andre säger "man krigar väl på!"
En sak jag ska fira när jag vaknat är: NO MORE nattpass på FEM veckor! wohoooo!

#TRIANGL

Jag har suttit som på nålar hela veckan!
I söndags beställde jag en suuuperfin bikini från Triangl. Leveranstiden var 3-10 arbetsdagar (hade det gått 10 hade jag precis hunnit fått hem den, så det var på håret) men igår när jag skulle söka upp paketet stod det att de fortfarande låg på flygplatsen i Hong Kong. Jag blev en gnutta rädd att det skulle ta längre tid än lovat men idag ringde Jetpack på dörren, och där stod dom med mitt paket! PUH! endast fem dagar tog det för paketet att resa runt halva jordklotet! ;-)
Sen kom nästa fara:
storleken. Alltid lika hemskt att beställa saker på nätet, när man inte vet hur de ser ut i verkligheten!
 på deras hemsida står det XS34-36 S36-38 "står det mellan två storlekar, ta den större!" och jag vet att många har blivit tvungen att skicka tillbaka sakerna pga. att de är så pass små i storlekarna MEN! de satt som en smäck! och jag är sååå nöjd! :-) Tack Triangl!

 


 
 
 

morning!


tidningen PLAZA, en kopp kaffe och nyheterna gör susen varje gång jag vaknar till liv. Hur kickar ni igång dagen? :-)
 

dinner.

och nyttiga veckan fortsätter! Idag bestod maten utav rökt röding (den va himelsk!) med stekta primörer.

Jag fick hem en ny soffa förra veckan (tack vare Mios hemkörning! Tack för det :) men inte förrän igår började jag kolla över vad som behövdes ändras! Så nu är jag i full huggning med att ändra både soffbord, plädar, kuddar, och ja... hela vardagsrummet! ;-) Roligt! hittade en superfin pläd nyss, men 1900:- var väl lite väl kanske.. fortsättning följer.

 
 
 
 
 
 

bokat solen en vecka.

 
 
såhär såg min frukost ut 04:30 i morse! :-) fil med rostade frön, ägg+kaviar, hårdbrödsmacka toppad med keso, avocado, kryddor och olivolja!
Jag och den bästa resepartnern man kan tänka sig ska åka till Turkiet om två veckor, så nu måste här hårdtränas! haha. Jag och mamma bokade resa i helgen och anledningen till att vi åker är väl bristen på solsken i sverige, och att vi båda kan ligga vid stranden 8 timmar om dan! (ingen av oss tröttnar!)
Även fast jag jobbar äckligt mycket dessa två veckor (ca 13 timmar om dagen) så känns det som en baggis, nu när jag vet vad som väntar! Därför ska det tränas och ätas nyttigt nu. (inte för att jag tror man kommer kunna se någon skillnad precis... men det är känslan som räknas! ellerhur.)
Jag har även beställt en bikini från Triangl som jag hoppas hinner levereras innan avresa. Jag såg igår att paketet låg i hong kong, så håll alla tummar och tår för mig.

kung i baren


Igår var det en söt tjej som kom och fråga efter en alkoholfri drink. Andre är ju självaste kungen i baren, men nu har han även lärt mig! Med alkoholfri cider, en massa krossad is, jordgubbar, lime, sprite och valfri grenadin! visst ser det svalkande gott ut!   B-)

once in a lifetime

 
Visst är det oslagbart när man får känna sig som en "Once in a lifetime kind of a woman."
Ta till er det, flickor! för det är ni! #emojigubbensomklapparhänderna 
 

midsommar 2014

Hej! Här kommer lite bilder från min midsommar! hoppas ni alla haft en kanonhelg på alla sätt och vis. det har i alla fall jag haft!
Bilderna är tagna i början utav kvällen och i slutet, så däremellan finns det inga... alla blev därför inte fångad på bild men tack ska ni ha för en härlig sommarfest!

Här sitter jag hemma hos farmor och farfar på lite sommarbuffé! iklädd i tisha och en maxiklänning från H&M. "kransen" (hehe om man nu kan kalla det för det?) kommer ifrån Cubus.

Sillar, räkor, krämpa (creme fraiche) och avocado. Och så en äkta midsommarkrans på det!

Sen bytte jag om till något bekvämare eftersom vi skulle ut och leka lekar med grannarna!

Alla delade in sig i lag...


Och Linda hade oturen med sig.
 

Men vi hade sååå jäkla roligt!
Utbudet av alkoholhaltiga drycker:
haha, snaps, champagne och öl. bra kombo!
 
 
 
 
 

Best Western Hotell



 
Under fliken kontakt- sociala medier på baltichotell.com kan du bland annat kika in vår instagram som jag precis startat! Eller så kan du höra av dig till mig eller Lillianne vid frågor och funderingar. Eller slå oss en pling för att kolla läget vettja!
 
Vi har även precis gjort en liten minireklam om hotellet som ni får kika på! den släpps i slutet av juni-mitten på juli och kommer att gå på TV4.
 
 
 
 
 
Och Tina har numer hälsat på oss och godkänt vår frukost som hon skapat! Med ramlösasill, stjärnanisbröd, goda ostar, och mycket frukt. Det ska vara mycket vitaminshottar, goda smoothies och bärblandningar.
Best Breakfast for Best Western helt enkelt! :-)
 
 
 
 

the ladies

 
 
 
 
 
 
Jag skojjar inte när jag säger att jag ALDRIG har en tråkig stund när jag hänger me dessa brudar! Det går inte heller att förklara. det bara är så, helt enkelt! ♥
Trots min dunderförkylning har jag haft en av dom bästa helgerna på länge! Jag kom tillbaka till Sundsvall igårkväll full med energi! De blir nog en bra sommar de här, de känner jag på mig.
 
Vi tog bilderna i lördags när vi satt och kikade på cruisingen i Ljusdal. Det händer inte så mycket  i lilla ljusdal, men när det väl händer så gäller det att passa på. Vi är väl inte ett dugg intresserad utav bilar men de är kul att sitta och kika på allt folk som letar sig ut på gatorna. Vi hade såå roligt och klockan bara rusade iväg.
 
puss på er, underbaringar!

studentfirande

Vilken otroligt härlig känsla som kröp genom kroppen när studenterna sprang ut på trappan i fredags! Med dundrande musik i högtalarna, tusentals ballonger, sprutande champagne och konfetti. all lycka till alla er studenter runt om i landet, nu börjar livet på riktigt =)
Min syster stod där uppe och lyste som en stjärna! är så himla glad för din skull. Att ta studenten gör man ju trots allt bara en gång så de gäller att fira ordentligt och trots vädret (10 kalla plusgrader med iskalla droppar regn, Brr!) så stod alla tjejer där uppe med fina klänningar och bara ben. Ibland önskar man att man var kille så man kunde klä sig i både skjorta, kavaj, långbyxor och strumpor...

 
 
 

Tildas klass såg ändå lyckligast ut! ;-)
 
 



Till vänster: Tilda & pojkvännen Erik.
Till Höger: barndomsvännen och gamla grannen Anton!
 


Till vänster: Tilda och Mika.
Till höger: Tilda, Ebba och Lina.
 
 
 
 

Gjorde en härlig sallad med bland annat melonkulor.....
 


..... och mycket mycket mer!
 
 


Solen kom fram lagom till paketöppningen. Ett bra avslut på dagen (för min del, men kvällen hade bara börjat för de andra! ;-)

helgens fynd...

 
 
Åh! Jag fyndade en till lampa i marmor på loppis i helgen! Gav den till mamma för jag tyckde den passa så himla bra där i hörnet. Visst va den fin!! 
 

Cosmopolitan style.

Är vi inte söta så säg!? Vi var ut på galej i Lördags och hade så jäkla kul!! Vi dansade till stängning (och de känns fortfarande i vaderna kan jag säga! helt sjukt.) Dessutom lärde jag Niklas att dricka Cosmopolitan, och titta vem jag hittade vid baren! Söta Kristin :)
 
Bilderna är jättesuddiga jag vet! men allt är telefonens fel... säger vi :)

 
 
Tilda, Erik och jag.



Kristin :)


och jag å Niklas!
 
 
 
 
 

som ett brev på posten.

Min otroligt vackra lillasyster gick på bal i Söndags! i en figurssydd klänning från Sofia Moore. Visst är hon tjusig? :-) Här går hon på röda mattan tillsammans med Ebba.
Fler bilder från balen kommer inom kort. 
 
 
Hejsan! :) 
Jag jobbade gärnet förra veckan, och jobbade i princip ihop 80 timmar så denna vecka kan jag ta de luuuugnt. Tänkte jag tills Chefen skrev och behövde personal så idag blev det också ett 14 timmars pass. Jag ångrar mig lite nu (sådär två timmar kvar tills jag slutar) för jag har fått vääärldens förkylning! Den bara smällde till, kom som ett brev på posten kan man säga. jag har säkert nyst 100 gånger inatt, snytit mig sjuttioelva gånger och druckit mängder med te. Faan alltså! Inte nu känner jag. Tilda tar studenten på fredag så då ska jag banne mig vara frisk igen! Tänkte dessutom hjälpa mamma med maten, salladerna, baka tårtor med mera, med mera. och säga hej till vännerna där hemma i hälsingekrogarna! :-)
Blä. Nu vill jag gå hem å sova.
God natt!
 

Drops of heaven

 
 
Här har vi två saker jag skulle kuna leva på i resten av mitt liv! Det är så magiskt gott. Helst vildvuxna hallon man kan hitta uti skogen och längs mindre vägar, mmm! Som Monica i serien "Vänner" säger "A little drops of heaven!"
 
Idag vaknade jag utav någon jävel som stod utanför vid rödljusen och varvade motorn! alltså #&%@!! Fan vad arg jag blir! De är så skönt att kunna öppna ett fönster i sovrummet så de blåser in lite sval friskluft. Men så ligger sovrummet ut mot vägen och de händer ganska ofta att folk står och varvar, eller gasar på så de bara skriker om däcken. När jag fått vakna av nått sånt så är jag ingen snäll människa sen kan jag lova! haha
Så fick jag världens huvudvärk nu på natten, och förbaskat ont i magen. Dehär är sista jobbarnatten som tur är, sen har jag bara "normala" pass resten utav veckan.
Åh, vilken otroligt bra start på veckan... eller nått. Back to work!

på händer

Jag har faktiskt varit ganska duktig vad gäller PWs och lätt träning här hemma den senaste tiden. Squats, plankan, burpees, ryggövningar och så denna brukar jag göra!
Vet inte riktigt vad jag ska kalla den!? men du står på händer mot en vägg, sedan drar du åt dig ena benet, sedan upp igen och så gör du lika dant med de andra benet. För, alltså, de räcker ju inte med att bara kunna stå på händer liksom!? ;-)
 
 
 
 
 
 

trist

De har inte hänt ett jäkla dugg sen igår när jag sist skrev här. Jag bara sover, jobbar 14 timmar och sover igen, sååå tråkigt!
 
de var i alla fall rätt så lugnt i restaurangen ikväll, så Helene och jag önskade oss en varsin somrig dessert i luckan. Vi fick vaniljglass med jordgubbar och champagnetryfflar, mmm! enkelt och såhääär gott var de :-)
 
Nu ska jag snart ställa fram frukosten och sen gå hem och soooova!
 

RSS 2.0