Fika paus

 
Mamma, pappa, Mormor och syster kom till stan idag för några värdefulla timmar tillsammans! ♥ Alltid lika tråkigt när man måste skiljas åt dock...
Som ni kanske ser, så blev det en tur på IKEA. Köpte mig en fin spegel som Mattias fått skruva upp ikväll (Ska bli kul att se när jag slutar jobba! Jag lämnade nämligen honom själv i lägenheten med ett inredningsprojekt! Hååååll alla tummar för att han gjort rätt! ;-)
 

Oscars!

Vi fick finfrämmande i fredags så vi bestämde oss för att boka bord på Oscars, favoritstället här i stan!
Thomas och Hanna verkade gilla stället de med. Sen bowlade vi och dan därpå shoppade vissa medan andra var tvungen att jobba... Sånt är livet!
Riktigt trevligt hade vi, hursom! :-)


Tre goda pinnar!

 
                                            
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En sån här lördag måste man ju bara unna sig en glass i det glassiga vädret! (Hoppas ni också har blå himmel och strålande sol!) Kanske blir det en sväng till macken senare idag för årets första?
 
Hittade tre nya hos GB.
Magnum NO1 first kiss-Créme Brulée, vaniljglass med kolasås & krispiga bitar av karamelliserat socker täckt av choklad! (Huuur smaskigt låter inte det?!)
Maraboupinnen, gräddigt god med fluffig vaniljglass och mjölkchoklad.
Solero Exotic, fräsch och svalkande god sorbetglass med smak av ananas, mango och passionsfrukt!
mmm! MUMS!

Easter

God morgon påskafton!
Tänkte börja dagen med en massa frukt till frukost samt ett arbetspass i "Repan" (reception).
Hoppas ni också på påskägg i helgen? Mitt får gärna innehålla en massa godis, biocheck, massage eller varför inte något fint från det HÄR, det HÄR eller det HÄR märket? :)


Sweeeeet!

Är ni sugen på att få en sockerchock ska ni besöka Waynes coffee och beställa coffee crème marshmallows med grädde, den stora modellen.
Sara och jag rullade därifrån sen....


Alla sorters

Det finns julvin, vin för helgen, vin för rekord och så påskvin! Tack chefern!


Bottles up.

Den här fina wiskey flaskan fyndade jag på lagerhaus idag. För endast 129kr blir den din!


Loafers

Till sommaren skulle jag helst av allt vilja strosa runt i ett par loafers, -från Jeffrey Campbell! Lite saftigt pris dock....


Ylva Skarp

Packade upp bilderna gjord av Ylva Skarp i morse och satte upp dem bredvid sängen med hjälp av svart washi tejp. Snyggt va?
Underbart snälla kardemumma- Carina hade som tur var lagt undan fyrapacket åt mig så i torsdags kunde jag vackert bara svänga förbi och plocka upp det. Tack! :-D


El paradiso

Tog långhelg och körde 46 mil för att njuta av fjällvärlden.
Svärisarna var med och lika så Tomas Hanna och Anders.
Vi tog en fika på toppen i toppstugan, körde skoter på leder som var bredare än E4an och tog himmelskt vackra bilder på bergen och solnedgången.
Dessutom åt vi Karins goda mat och spelade spel långt in på småtimmarna.

(Skulle gärna plocka med mig några berg hem! Såå himla vackert!)


Cover

 
 
 
Veckans Cover på mobilen.
 
Ni anar inte hur mycket jag skulle vilja ha en sån här söt liten rackare! En mops som kommer och flåsar, grymtar som en gris och snarkar som tre karlar! De vore väl nått?

"det finns inget "V" i reggskyltar.."

 
.... och ända sen Mattias bror Anders nämnde det i fredags så har jag inte kunnat släppa det. Vadå inget "V" på registreringsskyltar!? Det har jag väl sett massor av, tänkte jag.
Det gick till och med så långt att jag var tvungen att skriva till 118800 för att få svar.
"God kväll! Nej, anledningen till att inte V används på registreringsskyltarna är den går att förväxla med U, den är även lik W. Andra bokstäver som man skippat av samma anledning är I, Q, Å, Ä och Ö. Det finns dock V på bilar med ett personlig registreringsskylt. MVH 118800."
Så.... DÄR fick även ni svaret!
 
Hihi, det roliga med detta är ju att man kan fuska i billekar på långa bilsemestrar!!!
Alla får en varsin bokstav som ska finnas med på reggplåten, den som har fått ihop flest på 15 minuter vinner!" Eftersom jag kom på leken får jag välja bokstav, du får V (blink blink!) och jag tar A. HAHA hur kul!

Siktar, Högt!

 
I helgen firade vi pappsen som fyllt femtio! Det bjöds så klart på smörgåstårtor och bakelser i massor!
En utav presenterna föll mig i smaken, nämligen luftgeväret. Kan väl säga att det gick siso där... får helt enkelt öva mer nästa gång jag kommer hem :-)

paddorna




 
"på fritiden surfar jag, massor!"
På söndagen var jag minst sagt sysselsatt. iCloud konton till dessa iPads och iPhones skulle skapas. Att synka alla sex tog totalt fyra timmar efter ett samtal på femtiosex minuter med Apple support. Undrar vad den notan hamnar på.... får bli en smaskig överraskning på nästa mobilräkning. :-)
 
Om ni undrar vart jag varit så kan jag bara säga; I´m back! Med nya ideér, fler tips och mer bilder.
 
Let´s get inspired.

Weekend

Helgen bestod av en massa glassande i solen, himmelskt god mat, kritvita skinande converse, ny doft, (Gud så ljuvlig!) en massa shopping, och allt detta gjorde jag tillsammans med lilla syster, den bästa. :-)


God morgon och god natt

Det börjar ljusna, 05:18 på morgonen ifall ni ville veta. Mellan 02:00 och 04:00 sover nästan hela Sundsvall, och tidningsbudet kommer alltid strax efter tre på natten... Stackarna. Det har varit en helt vanlig natt men man gläds ju åt de lilla så att säga! :)
God morgon!


Natten

Jag har fler besökare här när jag INTE gjort något inlägg, vilket är väääligt konstigt???
 
Nu sitter jag här i receptionen och ska plåga mig genom natten. Vaknade 8:00 i morse och har inte fått en blund sen dess! H-A-T-A-R att vara vaken 24 timmar i sträck. Man mår inte alls bra utav det, faktiskt! :)
Där emot så är det inte ett dugg synd om mig inatt, för jag har en annan väldigt speciell blogg att läsa. Den handlar om tre tjejer som går sista året på gymnasiet och ska plåga sig genom 72 timmar i vaket tillstånd. TRE DYGN liksom! De går på min gamla skola så därför är det lite extra roligt att läsa när man vet vilka de är! :)  ta er en titt, vettja! HÄR
 

Melon eller?

Var helt säker på att jag köpte melon, men tydligen inte. En ost och skink-baguette är vad det är! Eller? ;-)


Kärlek till skjortan

 
Köpte mig en ny fin skjorta igår, från H&M. Det var liksom kärlek vid första ögonkastet !

Grattis Maria

Vår söta diskade fyllde 30 igår! Hurra hurra hurra!


Vårkläder

Solen har visat sig nu, både i onsdags och torsdags. Sånt gillar vi! Då åkte vårkläderna och solisarna fram och vips!


RSS 2.0