strike a pose

Här har vi lite roliga bilder från i helgen då vi va till Lofsdalen! :) haha, många "selfies" och inte så mycket på omgivningen... men äh! va sjutton. De fanns inte så mycket att titta på heller.
Vi hade i alla fall bokat bord på "Trappers" vid halv 8 på kvällen. Där hängde vi, 25st  fäla bor och resten va från lofsdalen. Vill passa på att säga tack till alla som va där och förgyllde kvällen :) Jag hade en jätte härlig kväll! 

Först ut: ANNA! ♥
 
 
Väldens finaste pose.


King, helt enkelt.
 
 
haha jag undrar huuuur många bilder vi tog, tills vi kom fram till att -näe.... de blir inga fina bilder.




Men vi körde på ändå.



Jag och Martina , den fina pinglan!




Här vettesjutton.



Vilken pussmun!


Jag och Elin hittade nytt gäng att hänga med...


Alla barnen hade drinkar, förutom towe....


Fina Elin och jag ! :)
 

SÖK HIT

 
 
 
 
Förlåt mig, jag har huuur mycket bilder som helst att lägga upp här och visa er, men appen på telefonen vill inte samarbeta. Knappen har försvunnit!
 
Jag har i alla fall haft en ledig helg, vilket var jätte härligt! hade gärna haft en dag till dock.... nu sitter vi här på jobbet och räknar ihop timmarna för månaden (vi få som är kvar) och ingen hade under 250 timmar denna månad. bra kämpat tycker vi :-)
MEN! Hotellet söker personal, så vill ni komma och jobba i restaurang som både bartender och servitör, eller som receptionist så är ni varmt välkomna. Antingen skickar ni CV till [email protected] eller ringer 060-140440 eller skickar ett mail till [email protected]
Vi behöver personal! helst nyss. :-)
 
Nu ska jag ladda upp alla bilder så ska ni få se va kul vi hade det i helgen :)

Ny hårfärg

 
Jag passade på att gå till frissören igår när jag hade några timmar ledigt från jobbet. (det gäller numer att passa på när man kan, eftersom vi bara jobbar åå jobbar! haha) Så nu kan jag bocka av: tandläkaren, doktorn och frissören! CHECK!
brunt hår kom jag ut med, eller okej! Det är inte så mörkt som det ser ut på bilden... men en stooor skillnad blev det i alla fall. Jag tänkte ju att: äh! vi går mot mörkare tider, och så även håret. Fast jag är väl snart blond igen...
 
Annars då? jag har för tillfället väldigt ont i huvudet... att jobba 250 timmar på en månad tar på krafterna tror jag... och för att inte göra saken bättre i morgon så jobbar jag 6:45-23:00. YES! GULD passet, typ. GAH, jag vill hem och sova nu, men jag jobbar 1 timme till.
 

Gonatt





Jag och andre tog en varsin oboy med grädde innan vi gick hem, (hade blandat kaffe Karlsson-drinken innan så de blev en massa grädde över! Därav flaskorna i bakgrunden.) 
Mm, mums! Grädde är gott!
Men nu äre natta hörreni! Puss puss 

god morgon!


Måndag morgon och heeela dagen spenderas på hotellet! först i receptionen 7-15 sen i restaurangen 15-22. Tror jag kryper ner i en av vagnarna och sover liite till! ;-)
GOD MORGON!

Marmor och mässing





Igår tog jag fram min pyssellåda, gick ut och började spraya saker i mässing/guldfärg 

Såhär gjorde jag min fina lampa :

Sprayade den i guld, klistrade sedan på marmorplast och satte dit en stoooor glödlampa. Såhär blev resultatet:



Och så gjorde jag om i sovrummet:





Jag, marmor å mässing går för övrigt väldigt bra ihop. (Nähe!?!) Vad tycks!? Blev väldigt nöjd! :-)

B.I.M



Lunchen på B.I.M i Sundsvall är verkligen nått jag kan rekommendera! Så fräscht fint och gott! Har ju fått för mig att jag ska bli nyttig och sund... Haha får se hur länge de håller...
 
Idag är det work mode ON som gäller fram till 15 idag. De är så många som blivit sjuk här på jobbet. Fyra har gått in i väggen, en har fått canser, en är utomlands, en har gått på mammaledighet och en är superförkyld så vi som är kvar jobbar för glatta livet kan man säga! 

I have a sallad.



Haha och med denna bild säger jag god natt! :) 

For information, press 9



Haha de är alltid kaos på receptionsdisken när jag arbetar! Fakturor som ska göras, medans gästerna checkas ut samtidigt som lunchgästerna börjar rulla in. Mitt upp i allt var det tänkt att jag skulle prata in på vår stora växel (alltså den där rösten man kommer till innan man kopplas vidare.) tror ni de gick bra eller... Ska göra ett nytt försök på lördag, när alla checkat ut och restaurangen är stängd! Så när ni ringer till oss nästa gång, lyssna lite extra noga, för då är de mig ni hör! "För rumsbokning, tryck 1. För administration, tryck 2, for information in English, please press 9." Hiihiiii!

NEW








Som jag letat efter de perfekta sandalerna/tofflorna- vet inte riktigt vad man kallar det?- har haft svårt att hitta ett par som sitter tillräckligt tajt runt foten. 
Så fann jag dessa godingar inne på Coop! Otippat! För endast 199:- KAP!

Tar tag i ett och annat..



Foto taget av Tilda. 


Jag jobbar äntligen lite normalt den här veckan och nästa. Bara förmiddagar eller eftermiddagar! (Yey! Slipper ALLA nätter!) så nu har jag istället bokat in sånt som behöver fixas, tex. Barret! Jag ska klippa mig nästa vecka, och jag ska till tandläkaren. Ska dessutom in och visa upp mitt äckliga sår på benet som aldrig vill läka på torsdag. 
Heja mig va!? Vad mycket man kan få gjort ibland. 

Blåbärspaj






I söndags bakade jag och Tilda blåbärspaj (ja de är ju en historia för sig!) men visst ser DE fina ut!?
Vi råkade ta ett recept som innehöll 1KG blåbär (hehe!) och 300gram smör, 8dl vetemjöl m.m.... De slutade med att vi fick göra två pajer istället för en för de blev så mycket! :'D  haha men god blev dom! 

Med Anna!




Jag har umgåtts med Anna hela helgen :) först på fredagen skjutsade vi folk och somnade sedan gott hemma hos Anna, och sedan på lördag så tog vi oss en härlig utgång!, tack för det sötnos!
 

Lunch på pärlan







Jag och några från min gamla hotell&restaurang- klass bokade bord på pärlan igår (där vi höll till i tre år). De nya treorna serverade oss kantarellsoppa med västerbottensmuffins, lax i knyte med potatis, och äppelpaj med vaniljglass! Mums! Tänk att man va så duktig när man började trean! (Och tänk att man va så liten!?! Va man verkligen sådär liten!?) 

Elina, jessie och Alexandra va me! En riktigt trevlig lunch :-) de tackar vi för.






Gonatt



Men nu ni! Går ja å lägg mig! ;-) go natt!

Hantverkare!?



Jag är inte bara receptionist, jag är en liten hantverkare också! ;-)

Haha den "lilla" verktygsväskan som nästan väger mer än mig gick jag runt me ikväll, för hyllor va trasig och då skall de lagas! Mina arbetskollegor tyckte de såg väldigt roligt ut så den bjuder jag på! :-D







Sällis




De här skulle jag lätt kunna ha som en vardag. Emelie kommer hit åå lunchar samt tar en fika me mig efter skolan :-) skönt med sällskap!


Kick it!



Idag kickade jag igång dagen med en härlig promenad tillsammans med Emelie, och sen en färskpressad juice från BIM! Avokado med kokosmjölk, mums! 

Röda rosen







Jag fick en jättefin ros av en gäst på hotellet idag! Han va från Canada och bad mig ställa mig med hans fru så vi kunde ta kort och skicka en hälsning hem till hans son, "You are soooo beautiful, my dear! Please say hello to my son! He would just love you!"
 HAHA! :'D


Tropical coconut fruit






Ikväll är det han och jag! Yolliboxen och jag alltså. Det var kärlek vid första ögonkastet.


Fyra från Augustas kök









Först har vi Lucas och Rasmus! De två nya kockarna som börjat hos oss. 

Så har vi andre som serverar räklåda. Mm, den är underbart god! 

Och hamburgaren med sötpommes, löve it! 

Sista bilden är på vår bastutallrik. Inte så pjåkig va!? 

Jag har inte så mycket fritid så telefonen består av många arbetsbilder... Följer ni oss på instagram??? #Augustaskök och Facebook: best western hotell Baltic. 

Gör om det om ni kan!



Trots att denna vecka bjuder på 80 timmars arbete har jag hunnit med att luncha på den nya restaurangen "Zmak", umgåtts mycket med min älskade vän Emelie som dessutom sov över en natt, haft en tidig date med Tina, ätit popcorn och kikat på idol tillsammans med Niclas! De ni! Gör om det om ni kan ;-)

Rösten är viktig



Ni glömmer väl inte att rösta!? #fuck #off #sverigedemokraterna

Positivt!




Haha jag, Andre och Maria bad gästerna skriva något bra om oss på hemsidan! Katarina blev glad :-D

RSS 2.0