Min dag:

I morse serverades frukosten till 130 morgonpigga gäster på hotellet. Jag och Ida sprang så svetten rann men som vanligt kom vi i mål tillslut (två minuter efter stängning hade vi tagit in hela frukosten. En halvtimme efter det packade vi ihop och gick hem! Tror fasiken vi slog rekordet!)
Väl hemma packade jag ihop internet routern, slängde skiten i bilen och åkte till Telia för sjuttioelfte gången. Alltså #%!!@ va arg jag var! Men tänk de fick hela butiken minsann veta och jag kom ut där ifrån fem minuter senare med ett helt nytt internet, med skärm och dubbelt så snabb hastighet, något som egentligen kostade 2595 kr. Wow! Ibland kan jag alltså!
Nu ska jag inta kinamaten framför tvn innan Mattias förhoppningsvis kommer hem. Och käka smarriga jordgubbar ;-)
Hur har eran dag varit?


Dagens tips!


Jag älskar när det kommer "små nyheter" till butik. Sånna saker måste man ju bara prova!
Först och främst:
Yolliboxen. Hur många av er har provat den redan? Fryst yoghurt, typ.
Är ingen glass människa och jag vet inte varför... Tycker inte om mjukglass... glass på pinne går bra nån gång ibland sådär. Kanske är det för att den är så kall? Jag som har så lätt att frysa. Aja hur som helst den här mumsiga glassen köper jag gärna igen! Slurp!

Så har vi Kalles combo, Kaviar för fegisar! Smakat den då? Jag älskar ju kaviar så den var verkligen mesig. Men samtidigt krämig och god så för er mesar där ute- prova!


Hamnen

Jag och Mattias solade vid hamnen för några dagar sedan. 
 
Det neggativa med att bo i en lägenhet mitt i stan på sommarn är att du inte kan gå ut och lägga dig i solen bara sådär ändå, när du känner för det. Som tur är har vi båthamnen strax utanför porten. Vad skulle vi göra annars!? med en jättesöt glasskiosk alldeles intill, en stooor gräsmatta och en avlång lekpark. Och vid havet så klart, men inget badvänligt vatten dock.....nästan helt perfekt alltså! :)
 
 

Midsommar

Vad är väl en midsommar utan grillat, jordgubbar, finväder och trevligt umgänge!

Härliga iskalla fördrinkar tog vi ute på "plattan" innan förrätten bestående utav pilgrimsmusslor med palsternackspuré och limeaioli intogs. Strax därefter frossade vi (som så många andra!) i grillat! Potatisknyten, majs, lök, kött, sparris.... Listan kan göras lång.
Proppmätt, men plats för efterrätt finns det ju alltid, Så en härlig jordgubbstårta fick avsluta kvällen :-)


älghorn

 
 
 fynd från auktion! Eller ja, alla auktioner jag varit på hitils har haft tre, fyra stycken som nästan ingen vill ha, men nu slog jag till på ett par för jag ville nämligen göra en sån här ljuslykta som ni ser på bilden nedan. snyggt, och det skulle passa in superbra i lägenheten  tror jag :-)
 
 
 
 
 

alkoläsk

 
 
 
 Jag har shoppat inför midsommarafton! Fina rosa flaskor som gör allt ännu lite bättre, visst!? ;-)
 
jag ser fram emot ledigheten, tre lååånga dagar: torsdag fredag & lördag (ja! jag jobbar HELA söndag.)
Ska ni göra något speciellt? Även om jag inte har hela midsommar spikat än så vet jag att den kommer bli toppen! kanske kubbspel? god mat? trevligt umgänge? Jovisst. :-)

gissa drinken





 
I helgen hade svärföräldrarna fest i sitt nybyggda garage. vi serverade god mat, dryck och dessert. sen blev det tipsrunda där jag och Hanna stod vid en varsin "gissa drinken" station. Tom Collins & Black Russian hade jag i mina flaskor. Om dom gissade rätt?? - Ja nästan alla!  Om vi hade kul?? -Jaa! hela kvällen blev ju kanon! :D

Jordgubbsspett

Men shit Vilken helg!
Såg dessutom att jag inte bloggat något sen i onsdags... Wops! Men vi har haft fullt upp :)

Tänkte gå och lägga mig men först visa några bilder på jordgubbsspetten vi gjorde på eftermiddagen. Jag och mamma köpte sånna i London förra året och de är ju så barnsligt goda! Jordgubbar doppade i choklad blandat med marshmallows , mums!
God natt


Nybäddat!

 
Finns det något bättre än att lägga sig i en nybäddad säng, nyduschad? skulle inte tro det. Vilken LYX!
 

summerish

 
 
Jag fyndade ett par skitsnygga shorts på H&M igår! likaså armbanden kommer därifrån och kostade inte många kronor (älskar rea!) Jag ser denna outfit tillsammans med en vit stickad tröja och ett par converse, huuur snyggt som helst! :)

Prettiest

Åh vilken fin bild!


Lyx till vardagen

 
I helgen hälsade faster Kattis och Ronny på, och kom med detta fina paket!
Pesto och oliv olja, sånt som lyxar till vardagen liksom. superfina att ha framme också! Tack♥
 
 

frukost

Efter PW´n kom jag hem lagom till Efter tio med Malou. snodde ihop en underbart god smoothie utav hallon, mango, banan och yoghurt som jag sög i mig på engång, mums!!!
Idag är jag ledig för första gången den här månaden, SHIT vad skönt!
vad jag ska göra?? Absolut ingenting!

expressen

 
 
Det är fortfarande lika roligt att läsa. Kul att jag fick vara med! ♥

dagens middag

Något smarrigt till middag? Ja men kolla in bilden här nedan då: 

 
Kräftstjärtar, fjärilspasta, feta, tomat och en massa sallad! Perfekt när man ska äta själv ju, detta får bli min middag ikväll! :)

Svarta listan...

På min svarta lilla lista står det inte många namn, men igår skrev jag upp ett nytt! Ett namn på en riktig bråkstake från hotellet som inte ville lyssna alls, eller följa våra regler. så kan det gå, och därmed blev han portad!

Smaskig tallrik

Thomas och Hanna kom och förgyllde min eftermiddag! Mattias fick sluta tidigare från jobbet och faster och Ronny kom hit och fika, vilken lördag!

Vi åt middag på torget, mm mums!


träna kanske?

Det kanske är såhär man ska göra med pompomsen? ;)
 
Goood förmiddag ! ♥ 
Jag har iiiingen aning om vad jag ska göra idag efter jobbet..... Jo faster kommer hit och ska bo på hotellet. Så ska de kika på lägenheten :)
Kanske borde träna lite.... vi har satt upp någon slags träningslista Back office där man kan fylla i hur många poäng man samlat under dagen beroende på hur hårt man tränat! och man vill ju inte hamna sist på den listan precis.....
VAD ska ni göra? :) 

dagens tips!

 
Huuur smart var inte detta?? såå sött!!! måste prova. 

 
 

pom poms

 
 
Titta vad jag hittade på Lagerhaus igår! Så söta! köpte bara en för att se hur stor den var, men nu när jag vet ska jag definitivt köpa fler. för 19:- blir den din HÄR
 
 

nationaldagen 6/6-13

 
 
men hallå! Sveriges nationaldag idag! och hur jag aldrig kommer glömma det igen? på grund av de HEMSKA kanonkulorna & raketer som skjöts iväg halv åtta I MORSE(!) utanför vår lägenhet. Varför! jag som ville ta en lång härlig sovmorgon....
nåja :-) jag börjar jobba om en halvtimme, så det kanske är bäst att börja göra sig klar. men ni andra lyckostar som är ledig idag, NJUT utav finvädret!

dress from GT

 
Hittade en underbart fin långklänning från gina igår. smart med resor i midjan för oss som inte är så långa... det kan lätt bli att man ser "fyrkantig" ut annars.  Priset? det bästa av allt. 149:- HÄR 

kuvertväska

 
 
 
Har ni sett min otroligt snygga kuvertväska?? får alltid en massa kommentarer om den när jag är ute på krogen.
"vad äre där för plastficka?!" var det någon som sa för någon helg sedan. och "guuud så opraktiskt!" haha, men jag skulle snarare säga att den är jävligt praktisk. Jag behöver inte rota efter sakerna när jag behöver dem. Den passar till ALLT och spiller man på den så är de bara att torka bort! huuur smart? ;-) dessutom är den läcker och det är många som tycker det också och frågar vart den kommer ifrån. Den är från SBT som tyvärr inte finns längre men HÄRHÄR, HÄRHÄR och HÄR  kan ni hitta en liknande.

hiss eller diss?

God kväll! eller vad säger man såhär dags på dygnet när klockan är 03:15, på natten liksom?? 
 
Har ni, lika som jag, fått tillbaka på skatten idag eller? WIHOO! dem ska jag spara till min semester i Juli! Kunde inte bli så mycket bättre. 
 
Jag jobbar sista nattpasset för veckan. Ögonen svider lite, måste jag erkänna. Men jag är vaken! 
Chefern beställde en ny sommaroutfit till receptionen för någon vecka sedan och såhär ser den ut: 
 
 
Nå, vad tycks?? lite annorlunda till en receptionist kan jag tycka.... men väldigt "inne"(med tanke på de svart/vita). somrigt och fräscht! 
Hissa eller dissa?

Motorcykel tur

Igår kväll tog vi en tur till Alnö på Mattias nya motorcykel! Jättemysigt.
Där emot var det kanske inte världens mjukaste säte precis för aj min röv! Måste nog ta och leta en sån där kudde som Karin pratade om för de blir nog mååånga turer till innan sommaren är slut! :-D
Snygg va? :)


What to wear!

Yes please and oh so yes please!
Fler sommar outfits! Enkla men oh så snyggt


hemmagjord pizza!

 
 
Igår bakade vi pizza tillsammans efter jobbet som blev såååå god, och vill ni veta vad det bästa är? vi gjorde två STORA pizzor och fick frysa in en av dom så nu kan jag ta en bit till lunch också ;-)
 
Hej och hallå måndag! igår skrev jag "Vilket jäkla skitväder, så typiskt när Mattias är ledig för en gångs skull" och minutrarna efter det så sprack det upp och blev jätte fint!
Idag däremot, spöregnar det kraftigt. dessutom håller dom på att göra om E4an utanför så det är totalstopp!men förutom bilkaoset är det rätt så mysigt med det smattrande regnet på rutorna.
 
Ska jobba natt nu måndag & tisdag så idag ska jag bara mysa ner mig med en filt framför tvn. tänkte dessutom visa er Mattias nya motorcykel. Stay tuned.

Bal bilden

WOW! Kolla vad jag hittade Victoria! Fösta sidan (i år igen!??) 
På bilden ser ni Åsa, Vickan, Carro och... den fjärde personen vet jag tyvärr inte vem det är. Men Igår var det bal på södra i Sunsvall, för 94:orna. Men framsidan är fortfarande på dessa brudar, som gick på bal för två år sedan. Hm..
 
 
God morgon och hej Söndag! 
Tråkigt väder idag, ellerhur? den enda dagen Mattias är ledig så blir det skitväder. Själv ska jag jobba till ca. 14:30. Hur ser eran dag ut? :)

get inspired!

Sådär ja! Lite lördags inspiration!
Om ni klickar på de olika bilderna hamnar ni på deras hemsida.
 
 
 
 
 
 
 
 
                             
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0