quit

 
Detta kort skickade vi till vår förra chef när hon slutade. De har gått knappt 7 månader och här är dom fast anställda som slutat sedan dess. Sen är det betydligt många fler om man räknar med extra personalen. Så järdrans tråkigt!!
 
 

hösten

 
 
 
Tilda fotade lite höstbilder igår! här har vi några som inte är redigerade. :-) 
 
 

Rättegång

 
Mamma, mormor och Tilda kom till Sundsvall igår för att finnas där som stöd innan de var dags för rättegång i tingsrätten. Jag har gjort det förut men kommer nog alltid hålla med mig själv om en sak: Det blir aldrig lättare! hjärtat sitter i halsgropen och man blir grillad av advokaten. Trots att man inte gjort något så känns det som att man är kriminell. "säger jag fel nu så är det jag som hamnar i fängelse istället" tänker man hela tiden. Men nu är det gjort i alla fall, och ännu bättre känns det när Nina också hamnade i samma sits och fick sitta där och vittna. jag var inte ensam :-)
 

30 min.

 
här ska jag lägga mig om 30 min! 

.

 

bu-hu-hu.

typ såhär känner jag!
och i morse när jag ställde fram frukosten på jobbet och saker fattades (som vanligt) och jag fick höra "Towe, bara för att andra inte skött sitt jobb så kan väl du vara bättre och göra det dom inte gjort", PÖH! Aldrig, never, nej nej, jag är trött på att behöva städa upp efter andra så jag kommer ALDRIG göra det igen, inte på detta ställe. Där kommer Björn Gustafssons bild in otroligt passande, igen. 
 

-

 
Så enkelt är det!

RSS 2.0