gäääsp!



God morgon alla nyvakna! :)
Är som sagt hemma igen, efter några dagars arbete upp i Sundsvall.
Veckan kommer kort sagt bestå utav att packa alla mina saker, allt ska ner i kartonger för i slutet av veckan tar vi vårt pick och pack och flyttar till Sundsvall! Lägenheten får vi redan i morgon(!) men vi känner att vi hellre väntar till helgen så våra föräldrar kan hjälpa till.

 shiit vad roligt...! =D


Gó fika

Igår hälsade vi på Alex och hans tjej evelina! :) Alex bjöd på gofika bestående av hembakta bullar å saft! Mums riktigt trevligt var det :)

Annika ringde redan kl. 1 å ville att jag skulle jobba så det var bara att hoppa in. Sven Ingvars stod på schemat i helgen så gästernas medelålder låg nog runt 60. Till vår fördel dock, eftersom dessa människor är så duktig på att dricksa samt vara trevlig trots att de fått vänta alldeles för länge på maten. Nu är jag påväg hem efter en helvetes natt. Japp!


Stämplat ut!

Har faktiskt redan stämplat ut för kvällen! Så nu sitter jag här å väntar på att Mattias ska sluta han me!
På bilden ser ni vår fina stämpel maskin ! Man tar helt enkelt sitt kort, trycker i det i maskinen å sen är det klart!


Alien.

Hotellet är överbokat så jag har fått lämna mitt fina hotellrum med platt tv och flyttat till ett personalrum där tvn är tjock och knappt fungerar! Haha titta på bilden! Alla människor i tvn ser ut som aliens. Ähsh, skämt å sido,jag är glad för att jag får bo här över huvud taget ! :)


Nervös

Mattias är påväg hit, han börjar kl. 3 medan jag inte börjar förrän 5. Men vi har en del att fixa samt kolla på, för det är nära nu! Vi flyttar på tisdag!


Spara VS slösa

Dollar i Sundsvall levererar! Detta iPhone4 skal finns på både elgiganten samt dollar. De ser precis lika dan ut, skillnaden är bara priset där det skiljer sig 270:- ni får själv gissa vilken butik som hade det lägsta priset ;)


Minst lika bra torsdag

Idag fick vi sluta klockan fyra igen. Som tur är fick jag ett samtal utav Niclas precis när jag slutat! Maria och Niclas ville hitta på nått, så jag slapp sitta själv på hotellrummet idag igen. :)


Nu ska jag se Robinson .


Fin eftermiddag

Min eftermiddag/ kväll blev minst sagt toppen- men det kan väl inte bli annat när man umgås med Viktoria :)

Nu vet jag vart bion ligger, och att natchosen på tacco bar är helt okej! Dessutom är jag glad för att dollar öppnade en affär här igår, och för att den ligger snett mitt emot min och Mattias lägenhet! Jag och Viktoria köpte oss en varsin godisburk där och satte oss framför tvn på mitt hotellrum efter att vi kikat klart på storstan ;)


Nåja nu ska jag kika på tvn, helt själv innan jag lägger mig :) börjar kl. 9:00 i morgon! :)


Sundsvall city

I morse började jag kl. 7 och slutade nu för en timme sen. Såå vad gör man, ensam på ett hotell kl. 5 på eftermiddagen?! Tacka gudarna vettja att Viktoria finns kvar här i Sundsvall en vecka till! Vi ska strax bege oss ner till birsta, kanske kika på min och Mattias lägenhet och se vart bio huset ligger (det är stort för lilla Towe som kommer från ett ställe som bara har en enda biosalong!)


Sara min pärla.

Heeeeejsan. Idag tog jag bussen till Ljusdal tillsammans med Sara för att uträtta lite ärenden och umgås :) det var ju ett tag sen, minst sagt så de var roligt! :D

Just nu, precis nu så sitter jag på bussen påväg till Sundsvall igen för att jobba. Snart blir det ett bussbyte, och efter det tar det drygt en och en halv timme till Sundsvall (så jag är alltså framme kl. 9) men jag ska inte klaga, inte idag i varje fall :)


Projekt, målning

Vi håller på att måla ett bord som ska få följa med till lägenheten. (på bilden ser ni bordsbenen)
Dessutom längtar jag så himla mycket till den 1:a då vi flyttar, för då ska vi införskaffa ny soffa, nytt bord, nytt nytt nytt! IKEA levererar!


Sköna hem

Sitter i soffan och läser "sköna hem" samtidigt som halv åtta hos mig visas på tvn. Mys! :)


bilder

Mitt fotoalbum är äntligen klart!


CYPERN;



STUDENTEN:



BALEN:



SPANIEN:



PLUS lite olika bilder från sommaren :



måndags look.





Är hemma igen! ♥ dessvärre bara till i morgon eftermiddag för sen åker jag upp och jobbar igen :)

Visar er min måndagslook här, bättre bilder kommer senare. :)

Rena rama natten

Så var vi påväg mot Sundsvall igen! Denna gång ska jag endast jobba från kl.9 idag ( och säkert fram till natten) samt i morgon på lunchen! :) blir nog bra det. Usch va mörkt det är ute... Rena rama natten!


Hockey match!

Är hemma efter en ishockey match mellan Järvsö och Bollnäs! Järvsö vann dessutom, höhö.
Tänk, jag tycker det är ganska fascinerande när dom spolar isen. Antingen för att matchen inte intresserar mig ett dugg, eller för att vi inte har någon ismaskin här hemma i krogen? Hm :)








Bakelse

Tidigare idag åt jag en himla goo bakelse på finess! Det var liksom nått chokladtäcke över, med en smörkräm under, och under den var det nån form av maräng! När man hade tuggat sig igenom allt detta smaskiga så fanns det en massa grädde längst in! Åh så gott det var, himla gott, och sliskigt söt precis sådär som jag vill att det ska vara! Frågan är bara hur pass många kalorier denna bakelse innehåller... Det vill jag nog inte veta!







Höstväder

Såhär i det fina höstvädret passar det utmärkt att uträtta några ärenden ! Ha en fin fredag alla fina :)


Glass Lamp


"Towe, jag kan göra bra reklam för din lampa, vänta lite" Mattias lägger sig bakom lampan och posar, sen säger han "Nu kan du ta en bra bild!"



här är min fina lampa, som jag så länge tjatat om här på bloggen. Fin va? den gör sig nog fin i lägenheten sen ska ni se! ;)
Tack mammis!


RoyalDesign.

sitter och kollar vad som ska köpas, och vad man kan önska sig som inflyttningspresent...;)  på RoyalDesign.com haha, väldigt bra sida, så den rekomenderar jag starkt!


P I C ' S



HÄR är bilderna jag ville visa er. Minnesvärda bilder från våren/sommaren :)

Nytt!

Köpte mig en fin mortel idag på "Kardemumma". tror den kommer passa utmärkt i vår lägenhet i Sundsvall som vi flyttar till om lite mindre än två veckor,- just det!  Ni såg rätt!
just nu sitter jag och tittar på allt från soffor till köksbord, speglar, klockor och till och med gardiner.. jag som inte gillar gardiner! men när det är till mig själv så är till och med det kul att titta på!

 


stortokig!

Är det bara jag som inte kan ladda upp bilder här på bloggen?? jag blir tokig! tänkte ju visa er massa fina bilder... idag står i alla fall en hurtig PW på schemat igen, efter kaffet och innan frukosten- trots det fula vädret ute!

God morgon!

God morgon världen! Såhär på förmiddagen blir det en kopp kaffe och ljusdalsposten innan en PW står på schemat!


Face mask

Såhär på kvällen passar jag och Tilda på att unna oss med en varsin ansiktsmask i form av choklad! Mörk choklad och vit vaniljchoklad, det ni!


lyxig middag











Förrätt: Räkcocktail
Varmrätt: Lax i messmörssås med potatis samt fetaostsallad
Dessert: Créme Brulee med passionfruktsås


med mina iittala glas, kosta boda skålar, hardanger bestick, army kaffekoppar samt tallrikar dukade jag upp för en trerätters middag igårkväll. Väldigt lyxigt och lyckat! maten var underbar (Hett tips med messmörssås till fisk!)


MODEL LAB









Idag blev vi sminkade och stylade innan det var dags för att ta bilder i fotostudion. Visst var det kul, och visst, det blev fina bilder-Absolut!! Men vi tyckte att våra höstbilder utanför studion vart så mycket finare, så vi köpte inte ett enda kort.(ops!)  Men bara själva grejen att få sig en proffsig sminkning var ju kul bara det! :)


SÅHÄR såg det ut i studion ;)
 

just det!

egentligen har jag alldeles förmycket för mig just nu, knappt så jag hinner sitta här åå gloo.
 Idag var på några visningar av lägenheter i Sundsvall jag och Mattias :) mer om det sen!
Ikväll såhär dags gör vi Crème brûlée för att vi ska göra en trerätters middag här i morgon. Men INNAN det ska vi till Hudik och ta en massa fina kort i en studio. de ni!
PUSS ♥

photos







förra veckan kom mina beställda bilder hem i brevlådan. Jag hade tänkt få ihop ett litet album med bilder från bland annat cypern, spanien, studenten och balen! Saker som hänt under 2011 helt enkelt. problemet är bara att jag beställde 300 bilder, och råkade dessutom trycka på knappen "dubbletter" innan jag beställde.... så nu sitter jag här med 600 kort! äääcsh! Mattias tycker att jag inte ska beställa bilder själv mer, men vadå! ALLA kan väl göra små fel ibland?! ;)

H Ö S T .



jag är hemma igen, och det är fint höstväder ute! ♥


Ville bara slinka in och säga att jag har ...

img_3057 (MMS)

Ville bara slinka in och säga att jag har världens bästa mamma! :) vi har haft en mysig dag tillsammans i Hudik med bland annat lite shopping och fika. Även en snabb lunch på Amandas hann vi med!  Nu sitter jag på hotellrummet med min godispåse på magen och inväntar att klockan ska bli halv åtta då jag börjar jobba igen. Sen är det bara morgondagen kvar innan jag får åka hem igen! :)


Shirley clamp

Har precis avslutat ännu ett arbetspass här på södra. Ikväll var det Shirley Clamp som stod för underhållningen! Nåja, jag är inget stort fan av henne men hon var helt okej! :) mina kära arbetskamrater tog ett fint kort tillsammans med henne (se nedan!)
Hur som helst ! I morgon ska jag till farbror doktor en sväng och sen ser jag fram emot en helg här på södra och Jill Johnsson som underhållning istället :)


Passion.

Får inte glömma detta,
Var nämligen på HR och åt gott idag tillsammans med Alexsandra Elina och Oscar. Titta bara vilken fin dessert! Och de går bara i ettan, hur ska de se ut i trean då måntro! ;)


kanelbullens dag



har bakat kanelbullar utan kanel idag, eftersom det är kanelbullens dag! :) MUMS!!!

vart jag mig i världen vänder



vart jag mig i världen vänder, står jag här med tomma händer.

bland mina favoriter just nu! ♥

Me and you.

Säger god natt! :)


Taxi taxi!

Konstigt nog så ligger jag i min egna säng just nu, trots att jag slutade jobba halv tre inatt och nu är klockan.... 6?
Egentligen inte så konstigt efter allt som hänt inatt. Jobbet gick bra men sen kom ett samtal som sa att det skett en dödsolycka i Ljusdal med tre killar inblandade. Inte vilka killar som helst, utan så klart Oscars bästa vänner... (jag som tycker han kämpat så hårt för att återgå till det normala igen efter olyckan tidigare i år) efter mycket tårar såg vi ingen annan utväg än att åka hem! Och vem hittar en buss halv fyra på natten liksom? Så det fick bli TAXI!



Bilden är tagen i delsbo, och om ni kollar noga ser ni att räknaren är uppe i 2300:- !!! Tyvärr fick jag inte med slutsumman men kan glatt (!) meddela att den stannade på 2930:-
Mums!


RSS 2.0