Fel så det blir rätt.

Igår skulle jag och Ulrika göra rulltårtor, fyra stycken. Jag gjorde smeten och hon tog tiden på den när den väl var inne i ugnen. Sen började vi prata på hur dåliga vi var på att göra rulltårtorna och hur dom aldrig blev nå bra. Efter 5 minuter så var den första klar så jag körde in smet nummer två i ugnen. Jag och Ulrika pratade på och efter 20 minuter (!) kom vi på att rulltårtan fortfarande var inne i ugnen! Men konstigt nog så vart den perfekt. Lite bränd längst ut men det gick att ta bort. :) så vi kom fram till att , När vi gör fel så blir det rätt.

När jag slutat tog jag bussen till Ljusdal för att fika med brudsen, Elina och Lolla. Vi köpte även en ursnygg sak till John som han verkligen kommer att tacka oss för. (tacka oss sen, John.)
Nåja, nu går snart min buss, näst sista dagen på Praoen.

TalkToYouLater.

fruitJag och Emelie myste till det riktigt igår :)
<3

MacademiaNötter


Igår gjorde jag och Mattias väääärldens godaste (och då menar jag verkligen världens (!) ) Nougat-Tårta. :) Med Macademianötter- Vilket jag tål konstigt nog.

Ikväll fyller Magnus år så alla grabbs drar förmodligen ut på krogen. Inklusive Mattias. Jag och Emelie sitter däremot hemma ikväll, med ett stort fruktbord, en bra film och skitsnack. Låter väl minst lika bra de mä?

Nu ska jag äta ;>

Gävle sjukhus

Idag var det meningen att jag skulle servera på en minnesstund för 50 pers tillsammans med Linda, men efter som att dom ringde från Gävle sjukhus idag så var det bara att sätta sig i bilen och åka dit i stället. Suck. Jag som verkligen ville servera känner jag.
Jag var dit pågrund av mina käkledsbesvär (som jag haft i ett och ett halvt år nu men som ingen orkat göra någonting åt för äns nu...) Ännu mera suck.  Nåja, tror det kan bli bra nu i alla fall. :)
Min kära pappa som var tvungen att ta ledigt från jobbet för att följa med mig är i alla fall bäst. Vi stannade och fika en varsin chokladboll och kaffe på vägen hem. Nått som avslutade resan på ett bra sätt.

eTias :)
Lite bättre än alla andra. :)

<3


göttans!

 

Fyra stycken lika dana sånna här underbart goda smörgåstårtor har jag gjort idag :) Riktigt nöjd faktiskt, fick till och med lite beröm :>
Förutom dom så har jag även fått göra Biff A La Lindström. 66 pers kom och det är rätt mycket för Ulrikas lilla ställe, så vi fick ställa oss och göra ännu mer smet mitt på dagen. Jag tycker dom äter som hästar! En, max två biffar skulle jag få i mig, max. men jobbargubbarna som kommer trycker i sig 5-6 st på en gång. Blä ;p
 
Jag ska hinna göra middagsmat av något slag och lägga upp nån bild på Mattias med sin nya frilla, våra nya fruktbägare och dra till gymmet sen.

Puss <3


All the right friends in all the right places
min helg har bestått av ; tjejmys, marknader och godis, pussar i massor och ännu mer tjejmys. Riktigt roligt att få träffa tjejorna igen, prata skit, äta för mycket skit, ha almänt skit ROLIGT!
Jag har världens bästa Mattias. KÄRLEK<3

Nu måste jag förbereda mig för en ny vecka på praktiken. Det innebär att jag måste tvätta mina skitiga kockkläder... :p


Later.


SockerkakaPerfekt!
Lite sent men nu kom bilderna från våran perfekta sockerkaka. :)


Grönblommig

Måste lägga upp två fina bilder på FalaMålets tapeter bara för att dom är såå snygga! Den grönblommiga har dom i stort sett över allt, och den blå-prickiga sitter inne på toaletten. Dax att byta kanske? :>
Dag två, gick kanonbra. Peter kom och hälsade på och föreslog att jag och Mattias kunde jobba där någon gång nästa vecka. Så kanske att... !
Ikväll ska jag iväg och simma längder, jag och Mattias. Jag ska göra om headern innan tänkte jag, och lägga upp ett till inlägg med en bild på våran så GRYMT snygga sockerkaka som vart perfekt! Saftig fluffig och god.
Men först måste jag göra lite mat. :)

Puss

2wä Mickelsson


Nu har min praktik också satt igång. Ulrika och Linda är dom ända som jobbar på Falamålet, lättsamma människor. Vi pratade om både det ena och det andra, och så långt ifrån ämnet Mat man kan komma. Känner att detta kan bli tre härliga veckor. :)

<3en suuuper god frukost, en timmes gymmande (Hade till och med hela gymmet för mig själv!) och mys med Elina och Lolla blev det under dagen. Nu avslutas den tillsammans med Mattias :) PUSS

<3

en extra dag

Idag börjar min praktik som varar tre veckor framåt , men lucky me så ringde jag dit igår och då sa hon att jag fick ledigt i morgon (idag) för att hon inte skulle vara där. Så man kan ju säga att jag fick en extra ledig dag på lovet liksom?! Ska ta vara på den till tusen i alla fall, och vi börjar med en frukost !!

dårhuset norrfly

Norrfly spökhus.
Norr om bollnäs sent igår åkte jag Mattias Hanna och Thomas för att se på spökhuset i Norrfly.  Det har varit ett mentalsjukhus en gång i tiden men nu står det tomt. Sakerna från tiden det var öppet finns där emot kvar, till en viss del i alla fall. Som båren här nedan till exempel. Ganska så läskigt faktiskt, och att gå runt på alla dom 5 våningarna klockan nio på kvällen när det var kolsvart ute gjorde ju inte att det blev mindre läskigt precis!!
i källaren fanns cellar med små hål för att köra in maten i, på en våning fanns köket , på en annan tvättrum med badkar och toa.
Efter vi kikat runt i alla rum åkte vi vidare till gävle. Vi gick på Max och sen åkte vi hem. Rätt rolig kväll faktiskt! :)

Nåja, eftersom att vi har huset för oss själva i helgen ska jag och mattias sätta oss framför tvn snart med en masssssa götta!!

KÄRLEK<3


kvällsmys

Mina och Mattias muffins !
(Det är vaniljcreme i mitten.)<3 !
Och kvällen blev bra till slut :)   Puss på er!

<3

Gävle.Igår åkte jag iväg till Gävle och shoppa med some nice people, Emelie Lolla och Tilda. Det blev en hel del faktiskt! Chinos, ljus, body lotion, och Björn Borg-skärpet - Till Mattias :) 


<3


Underbart med lite lov


Pärlan.


Jag och Louise.


Filippa Rebecca och jag.


Filippa Tilda och Rebecca.


Thihi, och Mattias som jag både buttade och hävde en massa snö på =D


Härlig fikapous.


Mattias och Tirre- och en trasig skoter.

Från att ha serverat på Pärlan har jag både hunnit träffa Louise, Rebecca och Filippa, grattat pappa samt åkt skoter med mattias och hans gäng i helgen som varit . Louise som tog några dagar ledigt från stockholm åkte upp hit och hälsade på! Lika så Rebecca och Filippa som åkte hit på sitt lov kom hit och hälsade på oss i Lördags. Pappa Fyllde år igår (Grattis till honom!)
I morgon ska jag åka till Gävle och shoppa tillsammans med Emelie, Lolla, Elina och Jessie. Vi hoppas på finväder, tomma plånböcker och förmycket kassar! :)

Nåja. God natt då gott folk!

=D ♥


hokus pokus Towe i fokus

Tror det behövs en liten uppdatering från min sida faktiskt...
I helgen åkte jag och mattias i Järvsöbacken. Vi åkte snowboard båda två! :) I veckan har jag gjort klart ett och ett annat arbete, gymmat, simmat, drukigt chiquita (!!! äntligen har jag, eller rättare sagt Mattias hittat dom) , varit i restaurangen, och i morgon ska jag jobba kväll på Pärlan. Fullbokat och det är till och med så att både Farmor Farfar, Mormor, morbror och hans familj, min familj och Louise kommer och äter! ska bli riktigt roligt :) Roligt att Louise kommer också. Hon tog sitt pick och pack från Stockholm idag så jag tror hon är här snart. Har även hört att fler stockholmare är i farten:) Nämligen Rebecca och Filippa så jag hoppas jag hinner träffa dom något.
Nåja. Gymmet och läxorna står i fokus för mig ikväll. Kanske att jag hinner ge solariumet en omgång också??

KÄRLEK<3 


RSS 2.0