Pink

Såhär såg min fredag ut! Lunch med Tilda, nachos med Emma Nina och tilda, film och rosa pantern med the girls plus Martin och Filip. 
Fin fina vänner jag har! <3









Kvällsfika



Nina har precis varit här på en kvällsfika! Bulle och varm oboy. 
Blää vad jag hatar att vara sjuk. De är tur Nina vill umgås med mig i alla fall. I morse hade jag 39,6 i feber... Kände ba "dööööda mä!" Så jag sjukskrev mig idag. Lika bra de... 

Nike air force1









Att ha små fötter visar sig vara en fördel ibland! Tjejen jag köpte dessa av sa att dom var för små för henne, och sålde dom för 500kr, snacka om KAP!!! 


En sämre onsdag



I morse när jag slutade hörde jag världens explossion och strax där efter ser jag en hög eldsvåda. En bil, närmare bestämt en Volvo svänger ut från en större väg och exploderar! Sjukt. Som tur var hann människan ut så jag kunde gå hem och sova utan mardrömmar.

Usch vilken hemsk dag! På många sätt. Först explosionen, och sen avtackandet av självaste chefen på jobbet. Går inte in på det just nått närmre, men det känns inget vidare. Katarina är en fin människa och det är tack vare henne jag har heltid och fast anställning på hotellet och en lägenhet i stan dessutom! 
Som grädden på moset har jag blivit förkyld. Hes, ont i halsen, täppt i näsan å feber. 
Dessutom jobbar jag massor den här veckan som jag tackade ja till innan förkylningen slog till. Känner bara yes!!! Att jag jobbar nätter gör inte saken bättre heller...  
Nä ny dag å nya tag känner jag bara.  

 

Avocado




De bästa jag vet på en sushirallrik är avocado och lax! Idag hade jag bara avocadon hemma så de fick bli en sån här smarrig lunch. Lite ris, soja och avocado är allt som behövs! Slurp :-)



Nötter



Provade nutella för första gången i hela mitt liv i söndags! Och yes jag tål det. Såhär glad!!!!!
Jag är ju suuuuperallergisk mot nötter, speciellt jordnötter men även hasselnötter. På en skala från 1-10 där 10 är värst hamnar jordnötter på 10 och hasselnötter på 7. Så ni kan ju tänka er, jag är väldigt allergisk. 
Hur kommer det sig då att jag tål nutella trots att det innehåller hasselnötter? Jo sist jag var upp på sjukhuset och träffade min nya läkare förklarade jag för honom att jag brukar äta nougat och ballerinakakor trots att jag vet att jag egentligen inte borde tåla det. Hans svar var: -"är hasselnötter upphettad en gång så försvinner ämnet man är allergisk mot!" 
Tackar tackar för den nyheten säger jag! 

Kids

Ni anar inte vad jag gjort senaste veckan :) 
Jag tog ledigt en dag från mitt vanliga jobb för att jobba fyra dagar på dagis istället! Lite omväxling förnöjer. 
Snacka om att måsta ha tålamod! På hotellet där jag vanligtvis jobbar som receptionist trätar jag bara på vuxna människor som antingen blivit för full eller försöker slippa att betala. De känns bara bra för de mesta. No hard feelings där inte!
På dagis däremot, där måste jag träta för att dom inte lyssnar på mig, eller för att dom kastar mat på golvet, eller för att den ena killen nöp den andra i rumpan.... haha och att ha tålamodet att lyssna, säga samma sak 100 gånger innan dom lyssnar, eller lägga ett pussel utan att hjälpa till för mycket.... De får en att inse hur man själv ska uppforstra sina ungar i framtiden. 
Fick en bild avmålad av mig själv: som prinsessa. Likt va? ;-)

Och stavningar.... Vet att jag var minst lika duktig på att stava jag också :)



Bananas for you








Igår efter jobbet sågs vi, åt mat, spelade musik å spel och bara njöt av varandras sällskap! Som det ska va, helt enkelt! :-)
Visst är mitt kylskåp fint? Jag fyller det med fina och värdefulla minnen. 

Work mode



Igår sprang jag till jobbet såhär! Haha alltid ute så sent med saker jag planerar att göra innan jag börjar jobba så jag får stressa istället... Men! Jag hann ta min promenad runt bron, äta frukost och duscha. 
Vilket härligt väder de var igår! Hoppas på lika fint idag så kanske man kan prommenera på eftermiddagen efter jobbet! :-)

Fina meddelanden

Vad lite fina meddelanden kan göra! Ni är bäst, allihopa!<3


























Kyrka



En pw om dagen är bra för magen. 
Gick ett varv runt Sundsvall idag innan jobbet. Så skönt! Dessutom är det bokstavligt talat väldigt bra för just min mage... 

Usch jag gruvar mig redan inför torsdag då jag ska på min lärares begravning. Vill inte. Men samtidigt så vill jag gå för att faktiskt ha varit där och fått ett avslut. Men usch, hela kyrkan kommer bli full av alla elever hon berört! Jag ryser bara jag tänker på de. De är ju Huuur många som helst. Och hennes familj... Och alla lärare hon arbetat med.. Världen är inte rättvis helt enkelt.

Lovely sisters!



Hahahaha de här är sååååå mycket jag och min lillasyster. Ena veckan så längtar man hem, tills man kommer hem och inser att hon har mina kläder på sig med ursäkten "ja just ja, jag lånade dom här utav dig ja, lugnt va?" 


Karlsson på taket



På söndag kväll kika Nina och Sara förbi på kak kalas! Haha slutar aldrig skratta när vi umgås, Nina råkade spilla fanta på bordet och drar upp foten (utan att tänka sig för innan) och torkar med strumpan.... Haha tur jag va snabb upp med kameran! När hon är klar brister hon ut ett skratt å säger, "men va gör jag??? Såhär gör jag väl bara hemma!" Och så springer hon och hämtar disktrasan. Haha 


Idag tog jag en härlig men blåsig promenad runt bron. Superfint väder men blåsten hade jag klarat mig utan. 

Sen gick jag hem till Sara, vi beställde sushi och gick upp på hennes takterass och åt den. Kände oss lite som Karlsson på taket ;-)






Menybyte på jobbet



Igår, söndag hade vi menyprovning på jobbet. Alla i personalen var "tvungen" (hehe) att prova allt som den nya menyn kommer att innehålla, samt alla drycker till de. Mmm, jag riktigt njöt utav varenda rätt. Och vinerna/ölen var också goda. 










Fjällen

Jag trodde jag skulle ha fler bilder på telefonen från helgen men tydligen inte. Ni får nöja er med dessa helt enkelt! 
Kristin följde med mig dit vilket gjorde resan 100 gånger bättre. Riktigt roligt hade vi! De enda negativa var att min bil typ gick sönder i Ånge. Meeen, jag fortsatte till målet och när jag startade den dagen därpå så skrek den rakt ut! Så, vid halv 9 på lördagskvällen kom en bärgare och hämtade min bil, samt lämnade en lånebil till mig istället (tackar gudarna att jag hade Volvo assistans!) för detta kostade mig 0kr. Underbart. Min bil står dock i Sveg och måste lagas nu.... Men de har hittat felet och kanske kanske skulle vara lagat till på torsdag. (Har säkert inte änglarna med mig denna gång....) 
Haha fick i alla fall en heeeelt ny Volvo V70 med alla finesser som går att få tror jag. Dessutom är det en diesel... Hur ska de gå... Jag som alltid tankat bensin. Fick i alla fall fina snapchats när jag skulle hem på söndagen. Tur man har så fina vänner som liksom påminner en ;-) (se bilden längst ner.)














Hey!

När man har mycket att göra halkar andra saker efter. Aja! Här kommer lite bilder på vad jag sysslar med.


Förra helgen åkte jag hem till mamma och pappa. Hämtade upp Tilda i hudik på vägen hem. Min bil är perfekt för mig, men lite liten när man har många att skjutsa! Tilda fick sitta i baksätet eftersom mamma också blev upphämtad på vägen då bilen oturligt nog gick sönder för hennes del ;-( tur dom har mig asså. Haha



Blev bjuden på räkafton när vi kom hem! Huuur gott som helst. Smaskade i mig såååå mycket räkor!



Så klev vi upp 5:00 på lördag för att fiska, jag och ett stort gäng. Eller nä, angla heter de visst. Tre gäddor fick vi, men två lossnade i hålet. :)


Sen myste vi, åt mat tillsammans, badade jacuzzi och drack nån cider innan jag och Anna åkte hem till henne.



Söndagen spenderade jag hemma me mamma och pappa. Mysigt! Åt god mat och sen fick jag sällskap tillbaka till Sundsvall av Tilda på kvällen.
På måndagen kom Elin Erik Magnus och Maria för å shoppa. På kvällen följde jag med å bowla på södra berget. Gissa vem som vann ;-)



De har varit finväder i veckan, ellerhur? Synd att man aldrig får njuta utav det. Så är det när man jobbar.

Jobb å jobb å jobb... Vi har bytt system i receptionen så allt har sturlat, de har hängt sig, lagt ner, kraschat, varit otroligt svårt och drygt.... Och dessutom har alla jobbat stenhårt den här veckan så vi är trötta, åå less... Haha inga glada miner. Tur vi har Pontus alltså ;-)
"Towe, om jag spänner mig lite, då kan du ju bara tänka på mig" haha




RSS 2.0