hissar och dissar, en söndag som denna.

hissar och dissar ikväll.

måste börja med att dissa, så de bästa kommer till sist. :)

Dissar, att Mattias måste jobba varje helg. Jag saknar dig.
Dissar, att det bara ligger en knapp centimeter av snö utanför, trotts att det bara är lite drygt tre veckor kvar till jul.
Dissar, att det kommer gå (som alla andra jular) hur mycker pengar som helst till julklappar. -.-
Dissar, att proven i skolan börjar närma sig nu.

Hissar, att i morgon ska jag få vara me Mattias:D
Hissar, att vänner kan bli sams igen! *stort leende på towes mun.*
Hissar, att det bara är 15 skoldagar kvar till lov!!
Hissar, att Söndagen vart bättre än vanligt. :) tack sara! ^^

Jo, helgen har varit bra. Började me Fika med Elina och Lolla, fortsatte med filmkväll me Sara och Emelie, och slutade med julmarknad. I morgon blir det skola igen med nya tag. God natt sötnosar.

KÄRLEK<3

 
Jag och Louise fötter. superheta, visst??!! :D

movie night


Det blev alltså filmkväll hemma hos Emelie igår. En film med namnet "BRÜNO" blev det... Snacka om att Niklas inte kan hyra filmer! :D haha nåja, den var väldigt... speciell.. någon som sett den?

Så upptäckte jag och Erik (Emelies lillebror) att vi var lika långa :'( !

Han är ju bara 13 år!!! åh. Världen är inte rättvis.

Nu ska jag gå och snygga till mig lite innan jag och Sara åker på julmarknaden.
Hörs senare!

KÄRLEK<3

småplock


Det vart en liten tur till köpingen idag igen för att köpa lite små, men behövliga saker. Vart både de ena och det andra faktiskt... :)

Ikväll ska jag spendera kvällen med mina änglar, Sara och Emelie. De blir pizza godis filmer och sånt, ni vet! :)
ni hittar mig bakom pizzan ! ;) 
KÄRKEK<3

trött till tusen

nu är jag trött trött trööööttttt!!!!

Igår var det torsdag, och de innebar att jag (och resten av klassen) skulle ta över storköket för en dag. Vi skulle börja klockan 7, och min buss gick 6, så de var till att gå upp 5!!! säger bara en sak, jag ska aldrig bli mattant när jag blir stor.    Inte en chans!    Hur som helst så fick jag och Ewis servera efterrätt till 700 (!!) elever hela dagen. Vi såg ut som små blåbär innan de var klart... tss.

välförtjänt avslappning i matsalen!



kvällen spenderades med Mattias. :)  De behövdes efter min slitsamma dag. Bara mysa framför tvn me min tussPuss<3

Idag hade vi bara en lektion, mellan 9 och 20 över 10. Sen gick jag Lolla och Elina till Finess och fikade, vilket också var väldigt behövligt. :)´

Towe, Elina, Louise.




Nu sitter jag här och är trött som ett troll. Ikväll ska jag nog sitta framför tvn och sova framför idol. Så trött är jag :) Jaja.. ni vet ju vart ni hittar mig kväll!

KÄRLEK<3

Mattias Ohlsson





Puss !

Hotell och Restaurang

Skola, träna, träna, skola, läxor, skola, kompisar sova. Det går mina dagar ut på ungefär. Jag klagar inte, för det är rätt kul!
Idag däremot.. så somnade vi på en teater, jag Jens Lolla och Elina. Den var alltså inte lika rolig. Fattade inte ens vad den handlade om, men säkert inget viktigt i alla fall....
I morgon har vi bara en lektion - Idrott! Den här gången med våra HR lärare Peter och Anna-Lena för att våran riktiga lärare inte kunde i morgon. Undrar hur det kommer att sluta!?!? hahah
Måste lägga upp bilder från Torsdags, då Elina Gjorde så fina förrätter. Och 3orna så fina pepparkakor.. :)






NU blir det tv.

KÄRLEK<3

klacksko





I morse kom moster Mia och Jan banan hit och hälsade på. 
De kom med denna fina lilla klacksko (på bilden.) Fin, eller hur?! jätte söt ju. Så moster, om du läser mitt inlägg- jag önskar mig också en sån där av dig :) thihi

KÄRLEK<3


asiatiskt







Som sagt så vart det middag igår med familjen. Riktigt gott var det! Vi gick på den nya restaurangen, vet inte riktigt vad den kallades för men någon asiatisk var det i alla fall... (gamla GK´s.) sånt som Thailmat, sushi, kinesiskt, bläckfisk stod på menyn. :)
Idag blir det till att göra lite läxor och städa mitt bombnedslagna rum! det behövs verkligen just nu måste jag säga. Konstigt att det blivigt så stökigt som det är, med tanke på att jag inte varit hemma nått just den här veckan.(!)
dax åå börja kanske?.....



stackars lilla COOP.

KÄRLEK<3

här är jag!

I'm back people!! Har ni saknat mig? trodde väl de.
har inte hunnit sitta med en dator sen i tisdags... Så nu kommer de lite uppdatering.
I Onsdags gick jag i skolan, al day long, åkte hem till Ewis och sov hos henne. Behövdes. Vi hälsade på Alexsandra och Elina på kvällssidan också.

Torsdagen, jag och Ewis snoozade minst 100 gånger innan vi kom upp. Sen vart det restaurangen då jag gjorde världens godaste potatisgratäng med grillad fläskfilé och rödvinssås. Gick ju hur bra som helst, fast jag gruvade mig som tusan inför det. Sen var det bara att byta om till serveringskläder och duka upp Pärlan en andra gång för kvällsöppet. Höll på till 9 på kvällen och sen skjutsade Mattias hem mig.

Fredagen hände det aldeles för mycket! skola till 12, sen åkte jag Jens och Ewis till Hudik och shoppade, efter det åkte jag hem till Ewis, vi fixade oss och åkte till Robins klasskompis Patrik Wall (även kallad fjunas, tsss!!!)  Han fyllde 18 och hade fest. Så vart coop rånade under den tiden med vapen och grejjer, rätt fräckt för att vara i denna lilla by. Vid 4 på natten åkte vi hem till Robin och sov där.
Idag så har det inte hänt mycket ska jag säga er. Men snart måste jag gå och ta mig en dusch, för vi ska ut och äta middag ikväll :)
Usch, nu ska jag inte skriva mer. Här kommer lite bilder istället!

Jens , Jag , Ewis!


Cola är gott.


Marcus är party sugen! :D


Jag och min Evelina :)


KÄRLEK<3

Firad födelsedag


Grattis mamma .

Tårta!


Bamsekram!


Busigt!


Stooooor blomma!

Kvällen bjöds på fika, bus, monopol, grattande (så klart!), en massa lotter, och andra presenter.
I morgon ska jag för hoppningsvis följa me Mattias hem efter skolan :) På Torsdag börjar jag kvart över 8 på morgonen och är i skolan ända fram till 8 (om inte senare) vilkeet innebär att ni inte kommer höra så mycket mer ifrån mig för än på Fredag. Ni får klara er tills dess! ha't bra! för de tänker jag ha...

KÄRLEK<3

Grattis Mamma !

GRATTIS till min mamma som fyller år idag! Ikväll blir det tårta, presenter och främmande :)

Bilder kommer senare.

KÄRLEK<3

back to school

Så var det skoldax igen och det var riktigt roligt att träffa alla klasskompisar efter en sån här lång tid. (fast jag måste erkänna att det ska bli skönt om 5 veckor igen, då det är jullov! iiih!)
På torsdag ska vi jobba. (Igen.) Gah, va jag och Lolla är poppis nu känner jag. Tsss! faktiskt så är det våran klass som ska jobba den här gången. NU är det våran tur!
 

Ungefär så här glad vart Jens idag. :)

Kanske man ska ta och lägga sig framför tvn en sväng...?

KÄRLEK<3


this things




Ett halsband och en party T-shirt fick följa me mig hem, bland annat!!
Orkar inte ta kort på allt annat småplock :)

Påvägen hem såg jag på Sex and the City och sov. Tur att det finns underhållning på långa resor! Tsss...!
Undrar vad som händer idag...??

KÄRLEK<3

allt i en och samma dag

Jag ska verkligen inte klaga på att det inte händer något i mitt liv, för det gör det. Men vissa dagar finns de mindre saker att göra än andra, och vissa dagar så blir det så mycket så att dom knappt räcker till! Idag var en sån dag.
Jag fick gå upp (väldigt tidigt enligt mig) och sätta mig i bilen för att åka och shoppa i Sundsvall. Jätte roligt, som vanligt. Nya saker inköpta... dom sakerna får ni nog se i morgon. Hann inte hem, för att jag var tvungen att jobba extra på Pärlan. 100 års jubeleum var det för Socialdemokraterna som då bestämt att dom skulle dit och äta. Mamma och Pappa åkte och tog en drink hos några bekanta, vilket innebar att jag fick ringa Mattias om skjuts, men istället kom Mattias bror Thomas och hämtade mig. (tss!)  åh nu kan jag äntligen pusta ut lite... Jag ska slänga av mig serveringskläderna, hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen :)) Natti Natti!

KÄRLEK<3

PS. Bilder från kvällen med Emelie igår,

 Chips, dipp och Choklad + en... lite annorlunda
 film som handlade om lesbiska vampyrer (!?) Ett val av emelies
 bror Niklas. haha
 Och emelie, bönan själv :)

Hos Emelie



Klicka på bilden och njut av låtarna. en riktig pärla de där! ;)
HAHA!

MINA sötnosar.


NU ska jag till denna snygga brud. De kanske blir något kort som jag kan lägga upp här senare, vem vet?
Mattias var här idag i alla fall. Han är en riktig bråkstake. Fast jag gillar dig ändå<3 Tss! :D
så klart han ska få vara med på bloggen han me :)

Puss.<3



KÄRLEK<3

twiddle one's thumbs









Ja, som ni ser så har jag unnat mig med att göra en kladdkaka idag. super god! åh, jag är så bra. tsss..
Det är inte det ända jag gjort idag. Har även tage mig ett varv runt kyrksjön. Lite drygt 5 km tror jag det är. Då borde jag vara välförtjänt av en bit kladdkaka tycker jag.
Som sagt så kom Mattias hit igår också. Tror han var här i 6 timmar... snart har han väl tröttnat på mig. :)
Kärleks datumet stämmer bra i alla fall. Jäkla bra datum de där. <3

Nåja, jag fick i alla fall TUMMEN UPP från Tilda, med min kladdkaka.
BILDBEVIS!


Nu ska jag gå och twiddle one's thumbs ("do nothing") med andra ord.

KÄRLEK<3

THREE TOWN & PRIPP



I fönstret står nu båda glasen från Hard Rock Café från New York och London, tillsammans med mina två snygga plåtskyltar! Såna plåtskyltar som egentligen skulle ha blivigt ölburkar men det blev dom aldrig.. haha. Dom hamnade i mitt rum istället, vilket jag tycker är mycket bättre!
På bilden kan man även skymta lite snö på taken! ser ni??  de får gärna komma lite till, en meter eller så skulle inte skada. Är det vinter så är det!
Snart kommer Mattias. Det är den 11/11 idag gott folk, ett bra kärleksdatum ;) Vad jag hört. Upp till bevis.

KÄRLEK<3

frostigt

tjena geeks! Nu har min lovvecka börjat. Känns otroligt skönt måste jag säga... sover länge, tränar, ut och går, läxor blir gjorda... och idag har jag faktiskt varit iväg och tagit svininfluensan på burk. Nej då, men sprutan MOT svininfluensan (om de nu hjälper vill säga!) vet inte vad jag ska tro om den än, så det blir upp till  bevis nu då.
Idag tog jag min lilla promenad och insåg att det fanns så mycket frostiga löv, träd och buskar ute så.... jag fick ta ett varv till, med kameran med mig. Bilderna ska jag lägga in nu, på stört!







Kalla bilder, ellerhur? ohhh, de var (ÄR!) väldigt ruggigt ute faktiskt. 

På Lördag ska vi åka till sundsvall för att gå i affärer och äta på något fint ställe. Mamma fyller nämligen år! men tro inte att min Lördag kommer att bli så lugn... Isabelle och Anna-Lena ringde nämligen tidigare idag och frågade om jag ville servera igen på pärlan på lördagskvällen. Får bara hålla tummarna på att det inte blir över 200 pers och inte längre än till två på natten!
Nåja, jag ska gå och fortsätta ha lov nu.

KÄRLEK<3

Rosett, gjord i glitter!!


Idag ;
är det Fars dag, så grattis Pappa! :)
Vi åkte till Farmor och Farfar, där även kusinerna Emil och Ellen var. Vi åt både smörgåstårta (!) och gräddtårta. Mums! Sen gick vi och ritade. Och Dansade. Spelade fotboll. Sjöng en truddelutt. 
  
"Om Emil gör pumpan, så kan jag göra en rosett på den, Towe! med glitter."   thihi, mina sötnosar dedär.

Kärlek<3

you name it!

tjena Chicks! :) 
Kvällen, för den delen hela dagen, var fullspräckad med saker! Men min dag började som vanligt på Järnvägs, då jag praoa där för sista gången. Mitt på dagen ringde Isabelle och sa att dom behövde servitriser till Pärlan. Jag och Lolla ställde upp, så de var bara att åka hem, slänga i mig en sån här; (MUMMA!) Duscha, packa serveringskläder och dra till Pärlan. Jag och Lolla fick 4 bord var, och menyerna var inte dom lättaste heller måste jag säga... De fick välja mellan 3, 5, eller 7 varsina rätter (rätt små alltså) som skulle ut i sin ordning till RÄTT person också. De fick välja mellan Franskt, Turkiskt, Amrekanskt, Nordiskt, Klassiskt.. aa  you name it! men det gick förvånadsvärt bra! Folk fick i sig för mycket öl och vin, dansade till 2ornas musik eller däckade ute i buskarna... haha, lika roligt varje gång tycker jag när det händer nått. När klockan blev 11 drog vi hem, så de betyder att jag serverade (almost) 12 timmar i sträck! Men kvällen slutade i alla fall med två stora glada miner på mig och Lolla! Vi fick nämligen ett bra betyg för det också. YES YES YES
 Åh, kan till och med (aa nästan i alla fall..) hälla i fatöl, med lagom mycket skum! De ni ;) )

Nu blir det hemmabakad Pizza.

Kärlek<3

så in i bomen!


På bilden ; Jonas
(Fråga mig inte vad han håller på med... haha!)


Super megapixel på korten jag vet...  men på den andra bilden är i alla fall John och Jonas.

Igår jobbade jag kväll på Järnvägs, vilket innebar att jag fick servera (nästan) alla gäster som kom fakiskt... med lite hjälp av Andress förstås. Tror faktiskt de bara kom 40 gäster den kvällen, så det var superlugnt.
John och Jonas var i köket och gjorde maten :)
Idag har jag serverat som vanligt på dagen. Har fått bekräftat för mig att tjejen jag stör mig på (så in i BOMBEN) inte är som alla andra... Hon "har inte alla hemma" som man brukar säga :P  så nu vet jag det i alla fall. Kul att få veta de såhär dagen innan man slutar :P
*i morgon är det sista dagen* nanana vad skönt !

Vi hörs :)

Kärlek<3

kill me...!

Järnvägs Järnvägs Järnvägs.... Jag håller på att få tillbaka min hämd som sagt! blir bara bättre och bättre faktiskt. Idag skyllde hon ifrån sig från en röra HON (!) ställt till med, och så klart så fick jag ta den skiten. Men jag gav igen på henne sen när hon ville att jag skulle hjälpa henne med övervåningen och både jag och Andress (en till som jobbar där) sa att hon fick klara sig själv. HA! hon gick till och med ut och surade.... Vart har jag hamnat måste jag fråga??! haha. I morgon ska jag i alla fall jobba kväll! me John :) De blir nog bra.
Just det, Mattias var här nyss också och gjorde min kväll. Toppen! :)


Det kommer bara fler och fler kort som alla skickar till mig så jag bara måste lägga upp några... ni kan ju klicka på dom ifall ni har lust åå se dom :)

1. 2.
 3.  4.


1. Emma jag och Sara.
2. Jag och evelina. Där har vi till och med hittat svart läppstift!
3. Christopher(!?) Sara och jag
4. Emelie kommer döda mig för denhär bilden..! Hon fick ju faktiskt mest ragg denna kväll, haha. (tyvärr ingen hon fastnade för riktigt tror ja... haha:)<3

en bomb me kort.

Så var jag inne på andra veckan i praktiken! äh, de funkar ju. Har till och med satt na på platts nu! haha. Hon försökte skylla en sak på mig som hon själv gjort... men de gick inte, lilla du. Oj oj oj..

Fler bilder från LÖRDAGEN ska fyllas på. Här kommer några...


Towe


Emelie


Elina



Caroline


Sara


Mina ögon! x)


Mina igen :)


Carolines öga ! haha


PUSS!


;D


Fika Pouse.


och så fika vi lite till.


Sen tog vi ännu mer kort! haha , men nu får ni nöjja er me dessa :)

KÄRLEK<3

Halloween

Igår åkte vi tjejor till emelie för att fixa oss. Tog nästan heeela kvällen, men vi hade det VÄLDIGT roligt! :D Jag blev ett stycke Catwoman med stora lösa ögonfranssar!

På bilden ; Emelie, Caroline
Towe, Elina, Sara



Catwoman!



Så fikade vi (:


Sen åkte vi till ett partajj,
På bilden ; Angelica, Jag, Evelina, Emma, Madde, Malin


Jag och Evelina :D

Lovar att det kommer fler snygga bilder sen, när jag fått dom :)


Kärlek<3

RSS 2.0