CLEAN

 
HÄR kan du klicka hem mina tre favoritdofter från CLEAN, som present till någon eller kanske till dig själv?
även om jag redan äger Clean Warm Cotton så skulle detta paket inte sitta helt fel!
 
 

PEZ

God morgon! Har redan hunnit städa och betalat räkningar såhär på morgonen :) dessutom har jag fyllt en till flyttlåda och ställt i ordning mina saker. mitt arbetspass börjar kl. 11 idag så jag har lite tid över nu. (passar på att äta lite PEZ, haha mums! det är ju såå gott.)
 

ett paradishotell

 
 
 
Detta måste vara ett paradis, se bara hur fint detta hotell är. Med ljusa tyger, fina detaljer likt lampor och krukor. De charmiga korghängmattorna i receptionen, bambustegen i badrummet och den underbara hängmattan är så inbjudande. Här hade jag velat hänga runt i nu i sommar och bara njuta av allt det mysiga som hoteller erbjuder. Tänk att få jobba där!!! GAAAH.
Hotellet ligger på Mykonos och ja jag tar första bästa plan, någon som ska med??!

Rain

SHIT vilken tur jag har! det tar kanske... 12~13 minuter att gå hem i rask takt från jobbet. PRECIS när jag kliver innanför dörren så börjar det på att spöregna! Sen började världens oväder med åska blixt och dunder! Men nu verkar det har tagit av.
 
Gjorde nyss en liten bokning av hotell i Stockholm i slutet utav Juli. Vi måste ju bo på Hotell Bromma och gå på gröna lund, shoppa loss och leva livet några dagar. Dessutom fyller jag år i slutet utav Juli. Närmare bästämt 20 ÅR! Men det ska firas hemma i fina Korskrogen. :-) SHIT vad fort det går alltså. läskigt...
 
 
 

LIFE SAVIOR!

Tänkte tipsa er om tre helt underbara skönhetsknep.
 
Först har vi body butter hudlotion som jag köpte igår. Det finns ju mååånga dofter men just denna doft måste ni prova! luktar helt underbart! smörj in dig med den efter en härlig dag på stranden, eller efter duschen. MUMS!  :)
 
 
 
 
 
Sen har vi concealern från make up store, den i tre färger som är helt fantastisk!
Jag brukar använda den när jag känner att jag vill sova ut så länge som möjligt på morgonen innan jobbet börjar, eller när jag inte orkar sminka mig helt enkelt! Det tar MAX tre minuter att applicera den och man ser fräsch och fin ut! Applicera under ögonen, ögonbrynen och runt näsvingarna.
 
LIFE SAVIOR!
 
 
Sen har vi de ljusrosa lipsylet från Nivea.
De sägs att man inte kan vara beroende till lipsyl, men det tror jag inte på! Jag MÅSTE ha ett i varje jackficka och väska. dessutom får man en lätt liten fin shimmer utav detta! :)
 

ögonfransar

Såna här ögonfransar ska jag nog sätta på Mattias bil! Läckra va? ;)
 
 
 
 

helgen

hej! :)
Nu är jag tillbaka i lägenheten igen. Min familj följde med upp till S-vall idag, dels för att handla lite, och dels för att hjälpa mig att frakta hem den nya soffan från IKEA. Vi nöjer oss nämligen inte med en utan här slår vi till med två till den nya lägenheten! Dessvärre har vi inte kunnat flytta in i den nya än..... men jag hoppas hoppas HOPPAS att det blir nu till veckan, helst till på onsdag.
 
Här är lite olika bilder från helgen:
 
 
 
Marknaden i Järvsö.
 
Vi tävlade i lite olika sporter ute ;)
 
 
Åt underbar lunch!!! :)
 
 
Myste till det med både förrätt, varmrätt samt dessert på Lördagskvällen! Här nedan är desserten :)

suck

NEEEEEJ! Bloogg.se  har totalt gjort om, så därför inget bloggande. SUCK med stora bokstäver, jag fattar nada!
 
Hoppas att alla haft en fin midsommarafton i alla fall. Min var toppen! Jag veeet att jag inte får ladda in vissa bilder här nedan för syster yster men jag kunde inte hålla  mig. Dessutom vet jag inte hur man tar bort dom sen heller eftersom att allt är nytt här så, förlåt :)
 
 
 
 
 

midsommar!

såhär bra har jag haft det i helgen, och än har den bara börjat! :) Glad midsommar på er! :)

FLYTTLÅDA

19/06-2012
hey you guys! Ville bara medela att jag mår myyyyyyycket bättre idag, jihoo! hurra för mig! :) Så i morgon får jag äntligen börja jobba igen.

Har börjat packa ner lägenheten nu..... tråkigt eftersom allt ska viras runt med tidningspapper, läggas trygt i flyttlådorna, sedan fraktas 2 kilometer, upp för tre trappor och sen packas upp igen!


YEAH!



Haha, yeeeah!!! känner att ni behöver en lite udda, galen bild där hemma! ha en fin kväll you guys!

svar på tal.



Hej Jemilia!
Min mormor köpte dessa i en inredningsbutik i lilla Ljusdal vid namnet Wahlins. Jag tror de har liknande sortiment som servera, men är inte riktigt säker. jag föreslår att du går in och söker på DENNA hemsida för där finns det mesta! :) kaffekopparna heter "Army Original" ifall det är till någon hjälp.
Kram, Towe





AFRIKA




Spana in min nya fina bricka! Från Indiska, 99:- Matchar ju mina glasunderlägg samt min fina jordglob också. Riktigt läcker enligt mig!

yesterday.






Igår tog vi till vara på dagen så gott vi kunde eftersom mattias var ledig men jag var sjuk.....

vi for iväg för att handla, när vi kom hem så gick jag och la mig medan mattias gjorde maten som jag hade bestämt (Hihi!) Bakpotatis med skagenröra! MUMS mums mums mums!!!! Han kan, min kock! :-)

Sen for vi iväg för att hyra film och köpa gotta. Filmen var bra (har sett den förut, men lika bra för det) Chipsen var säkert bra de me, men va sjutton jag känner ingen smak längre heller..... så de blev ju liksom meningslöst att äta dom.... Jävla förkylning. Dööö någon gång!

Vågade knappt känna efter hur jag mådde i morse när jag vaknade. Nåja, febern har nog släppt i alla fall? fast jag  vet inte heller... så jag blir hemma i morgon också. blä! jag jobbar hellre 16 timmar i sträck än att sitta hemma såhär och inte kunna göra ett SKIT! Hotellet stänger från och med torsdag fram till söndagkväll, så jag skulle vilja jobba liiiiite innan de :)

would you do anything for me? Buy a big diamond ring for me?

nelly.com zara.se uniprice.com notme.se ellos.se jotex.se- Favoriter på internet! Passar grymt bra att "nätshoppa" när man är sjuk! grymt bra!
fasiken alltså. jag hatar att var sjuk, speciellt såhär dödligt sjuk (ha ha.) jag orkar ju knappt ställa mig upp för då blir jag andfådd, och jag svettas samt fryser om vart annat. dessutom tar det hårt på stämbanden, så snart har jag väl ingen röst kvar heller!!!
Nä, tillbaks till shoppingen! här ska shoppas, tonvis.


Nelly;

from Zara;







vill ha !

Här är två nya saker som ev. ska köpas,
Matsalssettet & vitrinskåpet!




förkylningskur!

igår vaknade jag upp med halsont, en snorig näsa och feber. men det är ju alltid som värst på morgonen så jag stack till jobbet, och märkte hur dålig jag blev, bara sämre och sämre för varje timme som gick. dessutom så jobbade jag i receptionen igår så jag fick stå bakom receptionen och snora som en gris.
i morse var det ju inge bättre om jag säger så, att det ryms så mycket snor i en sån liten näsa???
Så såhär ser min kur ut idag! har ni fler tips på vad man kan äta/dricka/göra för att bli bättre så säg gärna till! :D






primadonna girl

Här har vi två SUPER låtar som ni bara måste höja volymen till och njuta ett tag!



Dagens Brunch




Här har vi dagens brunch. - Det som fanns hemma helt enkelt! :)

sense of happiness





Jag och vickan var och tittade en sväng på min och mattias nya lägenhet igår! de har kommit långt, snart har de gamla flyttat ut och de nya golvet lagts in.
Ingen mindre än Victoria själv ska flytta in i våran söta 1:a här i Skönsberg den 1 Juli. hihi! så igår var vi och kikade på en massa möbler tillsammans. känns himla bra att just HON ska flytta in här, så vi kan komma och hälsa på hela tiden :))



Pure love

När jag och mamma var till London hittade vi en massa spelkort fast med bokstäver på. Ni vet, kort i en vanlig kortlek fast med bokstäver på istället! Häftigt tänkte vi, och köpte med oss ett gäng! Sen köpte vi en fin tavelram så när jag flyttat så ska den få hänga i sovrummet :) bilder på det kommer ni innom snar framtid att få se ;)



björnklippet

God morgon!
Haha jag började morgonen med att kika på ett klipp som ni alla måste se. Det är i Hälsingland det händer alltså! haha





Annars då? jo de är bra. Vickan har fått vår lägenhet så nu ska vi tillsammans åka iväg och kika på nya möbler tillsammans innan vi börjar jobba. PUSS!

home inspo bilder





12/6-2012

Gooood morgon! :D
är alla pigg och glad som jag idag? haha not. Jag är inte trött, men liksom.... har ingen lust att göra nått alls idag känner jag... Vill bara ligga hemma och kolla på film, om ens det.

Titta så fina tatueringar jag och syster yster gjorde i helgen! man kan ju nästan tro att dom är riktig. :) de kommer från Style By Tyra och funkar precis som en vanlig tatuering- lite vatten på så!





PHOTOBYTILDA.













Photos by Tilda Mickelsson .

dessert

Jag och Tilda gjorde världens godaste dessert i helgen, med rabarber, hallon, socker+havregryn+hackad mandel+smör, samt lite vit choklad högst upp. YAMMY!!!!!  som pricken över i:et lite glass till.










firande







I helgen firade vi Anders! han fyller 22 på Tisdag :)


Shit vad länge sen det var jag skrev här på bloggen! Jag åkte ju hem till Ljusdal redan i fredags, och appen på iPhonen krånglar som vanligt så jag har inte kunnat visa er nått från helgen (men jag lovar er en massa fint idag! :)
Lägenheten har vi fått iväg (vår fastighetsägare sitter med vår långa långa lista på alla som ville ha lägenheten precis just nu och väljer ut någon bra.)
Vi har kikat på nya möbler till vår nya lägenhet, så som en till soffa eller Schäslong, nytt köksbord, vitrinskåp, nattygsbord samt tvättmaskin.... haha vi vill ha massa nytt helt enkelt :)

nä, nu ska jag snart sticka iväg och jobba. TALK to you later! :)

Emelies student!

Fjärilar i magen, nervositet som släpper, glädjetårar, familj & vänner, skratt, dans, gemenskap, kärlek, sommar, partytält, musik, kära återssenden, tårta, utgång.
Vad sammanfattar jag? Emelies student!



image description










Kvällens

Har en fin kväll hos Evelina och Alex! Mat, dessert och boxning är vad vi sysslar med ;-)


lastpallar.

tänk vad mycket fint man kan göra med ett par lastpallar!
i den nya lägenheten vill jag har det lite mer... personligt, lite mer VI. fast skulle jag fråga mattias så skulle det nog bli ett nej, men hallå! Titta bara så fina bilder:


Himla fint tv bord...










KOLLA MAMMA! :-D


Sverige

Säger väl grattis till Sverige på nationaldagen då! :)


Bläää

Guuuud ja dööör! Vill bara gömma mig i ett hörn tills allt är över! De här med att hyra ut lägenhet i Sundsvall är ingen lätt match! Shit!


Uthyres

Har lagt ut vår lägenhet på blocket för nu måste vi få iväg den till den 1juli.

Trodde inte det skulle vara så pass många som skulle höra av sig, men hjälp! Min telefon har ringt non stopp och mailen fylls på hela tiden. Där emot är det ju ont om hyres lägenheter här i S-vall så det kanske inte är så konstigt....

Nåja, dags att jobba igen :-) ttyl.


Paljett jacka

Jag har hittat en jääätte fin paljett jacka hos Zara. Huuur fin som helst, precis en sån jag letat efter länge-MEN. Kolla priset. Åååååh. Måste den va så dyr? 1159:-. Mja..... Beslutsångest!


The house

Snaaaart så flyttar vi! Jihoo vad skönt det ska bli :)

Nu är det dags för jobb igen! Hadé! ;)


P-fest bilder

Här kommer lite bilder från igår på personalfesten!
Vi möttes upp hos Katarina och Lars-Jerker (cheferna) för att äta lite snittar, dricka lite vin och leka lekar. Sedan fortsatte vi vidare till vindhem för en trerätters! Rökta räkor med aioli till förrätt (hmm.. Vad åt jag och mattias igår tro? ;) Det blev entrecote eller röding till varmrätt samt marinerade jordgubbar med vit chokladgrädde till dessert!  muuums!
Vi har Robban och Conny på en utav bilderna, Ida och Emma, Jocke, samt jag och ellis! :)

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description


Personalfest

Är på personalfest hos fina katarina! Jag å jocke på bild nr 2 ;-)
Mums! Ha en fin kväll, de ska jag ha!

 

 


shrimps









Efter dagens shopping svängde vi in på mataffären och köpte oss en påse rökta räkor!
Mattias gjorde Aioli, hackade sallad, lök, tomat och rostade bröd. GUUUD så gott det var! MUMS! Härliga Lördag ♥ kan inte bli så mycket bättre.

nytt!

Fyllde på garderoben idag, med en massa fina läckerheter!



Skjortan och kavajen är från H&M, linnet och örhängen från Vero moda, boyfriendjeans från Gina Tricot.

har suktat efter boyfriend jeansen läääänge länge från Zara, och hittade äntligen ett par liknande på GT- KÄRLEK!

kavajen och skjortan ska jag använda redan i morgon faktiskt, på den anordnade personalfesten vid White Guide restaurangen Vindhem på Alnö! lyxigt värre! :) men först ska jag jobba frukost på BW. Det är min jobbarhelg! :)



Balen 2012

Är sååå himla avis på alla fina 93or som har sin bal idag, precis just nu!

Så jäkla tråkigt att det ska regna bara.... (Men det kunde ju varit värre... Snöat tex! ;) så jag hoppas ni får en helt underbar magisk kväll , precis som jag hade det förra året :)

Synd att jag ej kunde komma, men fick precis en überfin bild på världens bästa Emelie och Magnus :) finisar! Puss!


Bilsport

God morgon! Det är nu ni kan passa på att köpa tidningen "Bilsport" och slå upp mittensidan, för där står vi nämligen! Jag längst fram, Mattias Karin Göran Hanna Thomas och Anders. Och så bilarna så klart :)
Snyggt! ;-)


RSS 2.0