På G!

img_5207 (MMS)

Vi har hunnit vara med om mycket såhär på förmiddagen! Vi är nämligen påväg till fjällnäs med Mattias familj idag, och eftersom vi ska ha fyra stora skotrar med oss så måste vi ta tre bilar med släpvagnar.  Halv åtta i morse blev det en trafikolycka utanför mitt hus så vägen stängdes av för några minuter.  Sen kommer vi till hovra (en mil från hemmet), och så lägger Thomas bil av! Helt och hållet, stackarn. Så vi fick vända, boxera hem ena bilen och hämta en annan. Men nu är vi på G igen! I Kårböle nu . Yes! Ha en fin dag alle sammans! :) och håll tummarna för att vi haft tillräckligt med otur för idag! :)


IKEA

Dehär var jag och mamma igår när vi skulle montera ihop stolarna till altanen!!! Haha


Utbildad Receptionist!

Har kört frukost, lunch och middag i restaurangen, efter det- ett pass i receptionen! Höhö. Jag är kung! Nästa vecka börjar mina pass som receptionist på riktigt! :) huur glad som helst är jag!!!

Nog om det, kolla in mitt fina fruktfat jag hade i morse på frukosten :) mums!


En Fundering

Tänk att jag har länge funderat på hur detta handfat är tänkt att fungera! I kranen till vänster så kommer det bara hetvatten! Och i kranen till höger kommer endast iskallt vatten. Nu är frågan, om man vill skölja händerna och varken bränna sig eller förfrysa dom, hur gör man då??? Skiftar eller? En hand i varje vattenkran? HUR fungerar det? Nån som vet? Vem sjutton har komme på detta handfat!


Konferens!

Har suttit på konferens heeela långa dagen angående best western reception och restaurang. Gaaaaaah! Vad tråkigt. Även om det är förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika samt "BW- godis" under hela proceduren så tycker jag det är så himla tråkigt att bara sitta still!

Dessutom så är ju hela Best Western en internationell kedja så ALLT är ju på engelska!!! Ni ska se datorn i receptionen ang. Incheckningar, bokningar, poäng och jag vette sjutton allt! Allt är på engelska. Gaaaaaaah!!!
Men. Nu har vi i alla fall provat på! ;-)


Bromma hotell

Vi har nu checkat in på hotellet och gissa vad!? Vi fick ett VARSIT dubbelrum bredvid varandra!
Lyx.


Strawberry

Igår åt vi jordgubbar till kvällsfika! Man blir ju liksom bara tvungen att köpa ett gäng när de kostar 10 kr :)

Nu är det snart dags för mig att åka ner till baltic, för idag ska vi åka till Stockholm tillsammans! Jag Ida Heléne och Katarina. Ha en fin dag (och kom ihåg att ställa fram klockan en timme om ni inte redan gjort det)


@barista

Idag fikade vi på ett mysigt ställe i stan innan Mattias for vidare till jobbet. Kolla in de härliga gungorna :)


Gymmat!

Tror det eller ej, men jag har gymmat idag på friskis och Svettis! De har Bra och lättsamma maskiner inne på deras "cirkelgym" som de kallar de, där man går efter en lampa som lyser grönt medan man håller på med maskinen och rött när man ska byta. Lättsamt och bra! :)


Härliga fredag!

Idag har jag fixat frillan och gjort hemmagjord pizza!
Vi har shoppat, varit en aningens för snåla kanske, och besökt Telia för ett sjunde och förhoppningsvis sista besök. (för er som ej vet, vårt nya internet har krånglat sen dag 1 då vi köpte det och vi har besökt butiken en gång om dagen sen i lördags....)
Nu ska vi lägga oss framför tvn och mysa med ett glas vitt och en bra film!
Just ja, jag har ju nämligen fått vara ledig idag! SKÖNT va! :-D
Puss


Örebro hockey

Serverade Örebro hockey killarna i förrgår efter att de torskat mot Timrå. Snacka om att de var besvikna! Maten var okej Men de hade inget att prata om så hela restaurangen var knäpp tyst. 37 st stora killar som satt och stirrade rakt ner i tallriken. Dessutom var min kollega på extra bra humör (efter som hon håller på Timrå) så ju surare spelarna var, desto fnittrigare och gladare blev hon! "Towe, kanske vi ska duka upp med varannan röd servett och var annan vit?" (Timrås färger...) haha "nej de kan vi ju för tusan inte göra, dom kommer ju slå ihjäl oss!" "hihi tror du!"
Dessutom hoppade hon och skrek JA JA JA!!! Inne i köket! Haha

Skrytigt att parkera framför dörren va? ;-)


♥♣


TUMMEN NER:¨
♣ Är en aaaaaaningens trött på kvällarna eftersom man jobbar minst 10 timmar om dan.
♣Bensinen är DYYYR!

DET VÄRSTA;
♣Vårat Jääää*vla internet fungerar inte, och vi har lämnat in det på "service" VARENDA DAG sen vi köpte det, (LÖRDAGS.... behöver jag säga mer?) i morgon ska jag kasta skiten i nyllet på dom. bokstavligt talat. usch. 


 


TUMMEN UPP:
♥Mina timmar för denna månad blir minst lika många som förra månaden, alltså lite drygt 200.
♥På Söndag åker jag, Ida, Restaurangchefen Helene, och chefen Katarina till Stockholm för att shoppa och gå på utbildning ang. Best Western.
♥lönen kommer redan på Fredag.
♥Londonresan närmar sig!!!

DET BÄSTA;
♥Jag kommer få över 10 000 i skatteåterbäring!!!!! JA JA JA :D


Biltvätt

Vi fick ta hand om Katarinas bil i helgen igen, så vi unnade den en tvätt, på mitt vis! Moahaha!!!
Det går till såhär. Du åker till närmsta OKQ8. Stoppar in ditt kontokort i automaten som i sin tur kommer fråga dig vad för slags tvätt du vill unna din bil. Antingen normal tvätt, extra shine, eller supertvätt osv osv...
Sen kör du in bilen i tvätthallen, skruvar av bilen och väntar. Detta kan ta ungefär 5 minuter (några sekunder mer eller mindre beroende på vilket program du valde)
Sen startar du bilen och kör ut igen och så vips! Är det klart!
Eftersom Mattias aldrig i hela sitt liv fått uppleva detta så var det ganska roligt att få se hans min när de stora borstarna kom rullandes över bilen. Haha! :-D

 

 


Stolt över mig själv

Jag är såå stolt över mina insatser!

Idag gjorde jag(!) pasta med spenat och kräftstjärtar till middag, mammas recept :) huur gott som helst, jag tror vi åt mat för fyra personer, kanske för att vi var så pass hungriga också.
Dessutom fick jag min lönespec idag. Jag är grym på att jobba! Haha
Jag är helt klart bäst! ;-)


Receptionist

Godmorgon!
Idag är det min första dag i receptionen! Hoho, nervös som sjutton. Nja, lite i alla fall. :-)


Söndagsmiddag.

Ni undrar säkert "vad äter Towe och Mattias för en god söndagsmiddag idag tro?" jo men här har ni svaret på den frågan!
Potatisgratäng, fläskytterfilé med apelsinmarinad, rödvinssås samt Bea. (Bea på burk dock,) men allt de andra är à la Mattias! :)
Mums!


Aladdin <3

Kika noga på bilden, ser ni vad det är för plockgodis??? Aladdin choklad :)) älskar "hemmakväll" pusssss på er! <3
Nu slutar jag jobba för idag, så det blir en film, gott godis och sen sova för i morgon börjar jag halv sex igen.................


Vecka 12

Lite roligt...
Haha! Igår kväll berättade Mattias lite stolt för mig att han fick skriva hela nästa veckans meny till vin och mat. Han berättade även att han skrivit dit sitt egna namn på en utav rätterna! "jaha åh vad kul! Säger jag. Vad står det att du har gjort för en smaklig rätt då?"
Hm..... Ja "Mattias ugnsbakade korv!.... Hoppas ingen tolkar det fel..." haha :) nej de tror jag inte, i vilket fall så får alla sig ett gott skratt! Listan ska ju bara sitta i Sundsvalls tidningen samt mailas ut till 200 gäster ;-)
Puss! <3


Nya fönster

Vi fick tillslut fina fönster samt balkongdörr i lägenheten!


Frukost på sängen

Avnjuter en fin frukost i sängen! :-) tur Mattias inte är hemma... För då får man absolut INTE äta frukost i sängen. Hihi ops!

Igår kväll blev gubbarna klar med Bytet utav alla fönster så vi satte igång att dammsuga, skura golven, damma och torka alla hyllor, slänga in en massa tvätt samt elda massa doftljus här. Satan så lortigt de blir alltså! Men nu är det himla fint och fräscht här igen :) idag börjar jag inte förr än fyra, så jag ska nog baka lite :) ha en fin dag alle sammans!


Lortig lägenhet

De ser för j*vligt ut i lägenheten, efter som de håller på att byta ut fönster och balkongdörr. De blev inte klara igår heller, så jag och Mattias har sovit mitt upp i allt damm.... Dessutom är det kallt där också... 17~18 grader :-( buhu!


One more day

Fick en "extra" ledig dag igår så jag stannade kvar i Hälsingland. Hälsade först på min gamla skola och sen tog jag med mig Elina ner på vårt gamla jobb där vi jobbade extra hos Kerstin och Maud!
Tyvärr så var inte Maud där men Kerstin bjöd på gó fika och pratade massor!
:-)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/492717/images/2012/pic_193697233.jpg" class="image">




det är så mysigt att få komma hem, bli ompysslad, äta god mat och berätta alla konstiga saker man får vara med om!


Skoter

Vi har precis åkt skoter samt Grillat lite medan solen lyste!
Mysigt


Trött tjej!

Jag sov fyra timmar natten som var för att sedan jobba 17 timmar i sträck idag och nu sitter jag i en bil påväg hem till Hälsingland- Järvsö, Ljusdal Färila- Korskrogen!
Jag är tröööööött! Ska aldrig ta på mig tre pass såhär om jag jobbar kväll dagen innan nå mer, och jag kan lova er att bilresan hem nu kommer bli spännande... Mattias har nämligen jobbat 14 timmar idag han med ;-)


Kolla in bilden på sängen, åh mysiga säng. Jag skulle göra allt för att få sova. Nu nu nu.


9/3-2012

GOOD morgon!
Sitter i köket på jobbet med en kopp kaffe och läser ST. Frukosten är klar där ute, så jag inväntar alla hotellgäster som verkar tagit sovmorgon idag :-)

Usch, jag har en lång dag framför mig idag, om tolv timmar så har jag fortfarande tre timmar kvar......


Vårigt

Tog fram skinnjackan idag trots de lite kallare vädret! Det är vår, ellerhur?!
Nu ska jag sova, och sedan gå upp igen om 4 timmar för att jobba frukost, lunch, kväll. Yes!!!
God natt


Draw something

Har fastnat helt och hållet i spelet draw something! Haaa va kul :-) hämta appen om ni inte redan har den, och lägg till mig "2weee"


Tisdag 6/3-2012

Igår tog vi en lång promenad på lite drygt en timme vilket kändes himla bra! Vi har hittat en skitbra runda som nog är lite drygt fem kilometer :-)

Så bakade jag även goda kardemumma bullar som Mattias gärna smakade utav, både en, och två. Man vet ju aldrig liksom, bara för att den första smakade bra, betyder ju inte det att alla andra gör det. Men bulle nummer två fick också bra betyg (Sicken tur va!)

Dessutom har jag städat hela lägenheten, slängt i tvätt å sovit ut, så man kan säga att min lediga dag blev utnyttjad till max!

Idag däremot så började jag kl. 9 i morse, är ledig nu mellan halv tre och fyra, för att sedan jobba till 11 ikväll igen, och sen tiiiiiidig frukost i morgon. Japp, men det blir väl bra? :-)


mops!





någon gång i livet skulle jag vilja äga precis en sån här hund!en liten mops, som kommer springandes och flåsar som en gris!  himla fula, fast samtidigt himla söt också!





HAHA! :)



Nya arbetskläder!

Har fått kavaj, kavajbyxor och skjorta utav chefen, är hon inte bäst så säg! Sitter som en smäck! Bättre bilder kommer i morgon, nu ska jag mysa framför tvn.


Varm smörgåstårta

Ifall ni kikar in om ca två timmar, kanske tre, så ska ni få se vad jag fick utav jobbet idag. Hur snyggt som helst!

Vi gjorde varm smörgåstårta till middag idag (mammas specialare!) huuuuur god som helst, fast mammas blir en gnutta godare ändå.
Den ska man krydda med italiensk salladskrydda som pricken över i:et! Mums!


"Lax planka"

Eftersom vi typ aldrig äter middag hemma så slog vi på stort ikväll!
Det fick bli en "planka" fast med lax i (mums!)
Mattias gjorde egen hollandaise sås, samt duchess, ugnsbakad lax, och baconlindad sparris. Skitgott!
Jag var inte sämre utan stod för desserten som bestod utav chokladmousse med hallon och hyvlad choklad på! :-)
strax blir det MELLO som alla kallar det ;-) sen ska jag sova för i morgon börjar jag 07:00 igen. Puss!


Frukostpass

Har gjort mitt pass för dagen så nu sitter vi på café charm och ska luncha lite! How lovely??!
Ha en fin lördag alle sammans ! Och bli inte föööör avis på
Min frulle som jag åt i morse ;-)


Hotell nyckel

Tänkte numera bo på hotellet fram till 12-08-28 ;-) !
Ha, igår fick vi egna hotellnycklar, alltså kort med chip. Blir en aningens lättare nu.

Börjar kl. 11 idag, och slutar nån gång sent ikväll, dessutom har jag en helg full med jobb också. Så medan ni ser fram emot en skön ledig helg, tänk en gnutta på mig :)


Ops!

Den där "lilla" tuppluren jag tog strax efter fyra blev tre timmar lång. Ooops! Vaknade strax efter sju, i en kolsvart lägenhet och förstod inte vad som hade hänt :) men skönt var det.
Tack för de fina svaren jag fick på det mystiska myntet- inlägget! Synd att det endast är värt 30 öre.... Hade varit roligare med några nollor bakom ;-)
Hur som helst, Mattias kom nyss hem så nu blir det lite kvällsfika och sen sova, igen :)
Natti natti


Torsdag 1/3-12

Är hemma i lägenheten heeelt själv, vilket var ett tag sen det inträffade sist. (förra veckan var nämligen Anders, Mattias bror här och sov över, och denna vecka har Sara burström sovit här några dagar för att kunna praktisera med mig :-)
nu är praktiken över och Mattias jobbar hela kvällen...
Nåja, lägenheten känns helt plötsligt stor igen :) nu ska jag ta en tupplur, om jag ska orka med nått mer ikväll... Vissa av oss har ju nämligen jobbat sen fem imorse ;-)


RSS 2.0