Norra berget
Första promenaden upp till norra berget för i år är gjord!! Ser ni uppe på södra berget? På bilden ligger de längst upp till vänster, man ser bara svagt en mast som lyser och hotellet- dit gick vi i måndags och igår stod vi på de andra berget. Hm, vi är grymma!

Dumb ways to dieDumb ways! Har ni spelat det spelet eller??? Det är ingen nyhet utan har funnits länge, men det är något jag sitter och nöter på nätterna när jag jobbar, haha! 
Det är Ninas fel egentligen... Hon visade oss det och nu är alla fast. Pilot-Martin och jag tävlar om vem som kan få högst highscore! 
Här ska ni få se musikvideon som är till spelet, haha sjukt spel egentligen. Man räddar gubbarna från att dö, från alla dumma sätt att dö.... Stoppa inte ner gaffeln i brödrosten eller hoppa inte framför tåget eller ät inte gamla saker för då spyr du (man får torka upp spyan i spelet, jag vet helt sjukt!!) eller res inte ut i rymden och ta av dig glaskupan, då sprängs huvudet! Hahaha 
 
 

Sweets
Ikväll rastade vi bilen tillsammans, jag Sara och Nina. En tur till Birsta för att handla mat och annat nödvändigt. Sen tog vi kaffe utan (!) fikabröd. Duktigt gjort tyckte vi då. 
Vi har en liten grupp på Facebook där alla kan skriva vad man känner. Igår hade det gått två dagar på vår nyttiga "resa" och Emma skrev "har hört att det tar två veckor att bli av med sockerberoendet, de har gått två dagar och jag är sjukt sugen på godis!" Haha det går bra för oss... 
Tog premiärturen med grannen över bron igår också! Konstigt nog är det knappt 6 km runt! Trodde det skulle bli längre faktiskt. Men skön promenad i alla fall. What a beautiful dayMonday morning såg ut såhär! En pw upp på södra berget innan frukost sög fint i låren kan jag säga! Och vilken brunch vi fick till. Nypressad apelsinjuice, fullkornsbröd, frukt, kvarg, hemmagjord müsli, gurka, tomat och kaffe. 
Vår första dag som nyttiga gick ju fin fint! På kvällen när de va dags för middag gjorde vi bakad potatis och lax med sallad tillsammans. 
Har jag sagt att jag har fina vänner???

Funny sunny sunday

I söndags efter jobbet möttes vi upp alla flickor och gick hem till Emma som hade bakat! Vi har tagit i hand på att bli nyttiga tillsammans så i söndags åt vi våra sista kakor och gotta på väldigt väldigt länge. "Lika bra att äta upp det som finns kvar liksom" haha
Efter Emmas kafferep kom jag hem och slängde mig i soffan. Nina hade tråkigt så hon kom också över. 
Lite roligt att alla använder porttelefonen till lägenheten när dom ska in, lika spännande varje gång innan man hör vem det är! 
De dröjde inte länge förrän pilot-Martin (som han nu mer kallas!) ringde på för att han hade tråkigt. 
Och strax därefter kom även Filip, MED bullar i famnen. "Tänkte ni kanske va sugen, hade så tråkigt så jag baka bullar och sen visste jag inte vem jag skulle bjuda". Vilken tur att de var vår sista gotta-dag. 
I lördagsInnan jobbet började i lördags tog jag en lång och härlig promenad i solen hem till Nina. Hon följde sen med mig ner till stan och så åt vi frukost på min balkong. Haha så himla mysigt! Och vilket väder! Kan de inte alltid vara soligt ute???

Fri-Yey!Nina och sara kom över på fika i fredags (fast de hade med sig egen fika). Det är såååå himla tråkigt att vara sjuk så dom kom och förgyllde dagen. 
Nina kom på att hon ville färga håret så vi stod och gjorde det sent på fredagskvällen. Med tjejig musik i högtalaren, chips och dipp! Färgen vart dock inte lika lyckad som resten utav kvällen men det gör inget. 

Just readBilden säger allt :)

SjukanJaa. Jag hamnade på sjukhuset i måndags... Tydligen njurinfektion och det kan jag lova er- gör så jäääkla ont i ryggen! Så blir man såhär knäpp efter 6 timmar på sjukhuset. Tur jag hade min pärla Sara med mig! Vad skulle jag göra utan dig alltså :-) <3

Så slipper du broavgiften i Sundsvall


För att slippa broavgiften här i Sundsvall (som ligger på 9kr) tar man till alla medel. Genom att åka på gång- och cykelbanan istället! Där ser inte kamerorna dig. Perfekt! Tänk om han skulle få möte.... ;-)
mattor

 
 
 
 
 
 
 
 
Mattfrossa vare här! Klicka på bilderna för att se vart de kommer ifrån. 
Min kompis ska flytta in i ny lägenhet och har börjat prata inredning! *emojigubbemedhjärtögon* Just nu kikar hon på mattor och soffor. Här får ni se lite av det som faller mig i smaken. Favoriten är den gröna från Rugvisita.se

Alla hjärtans dag
Igår var de alla hjärtans dag och de firades stort på Augustas. Ostron och mousserande till ankomsten, pilgrimsmussla till förrätt, hjort till varmrätt och chokladkaka till dessert! Mums (:

Oscars
Vi gjorde ett besök på Oscars i fredags. Haha alla ser så otroligt pigga ut på bilderna... Förstår inte. 


Mr. GreyI torsdags gick vi på premiären av Fifty Shades Of Grey!  
Bra film, bra sällskap, gott snacks! Att de mesta av popcornen hamnade på golvet hade iiiiiingenting med filmen att göra, ;-)


Ängel
Min älskade lärare Anna-Lena har gjort såå himla mycket för mig. Hon gjorde hela hotell och restaurang programmet värt att gå! 
När vi tävlade i servering va hon där och hejade på mig. Till vår stora förvåning kom jag 2:a trots att jag var yngst i gruppen, ni skulle sett hennes min då! Stolt lärare- lycklig elev. 
De va hon som valde ut mig och John utav alla i klassen till att få åka utomlands i 3 veckor och praktisera. 
De var henne vi var hem till på studenten och firade på hennes altan. När jag flyttade till Sundsvall och började jobba så kom hon hit och hälsa på. Två gånger! Och jag vet att du alltid satt och läste min blogg, från att jag tog studenten till i söndags...."Towe jag har koll på dig" sa du alltid och "Jag vill ha fler bilder på bloggen" och vet du? Jag tänkte visa dig serveringsvagnen jag nyss införskaffat för jag vet att du hade gillat den! Men jag la upp det inlägget en dag för sent... 
 Nu sitter jag istället här med gråten i halsgropen och tänker på dig. Vila i frid älskade ängel. Världen är så otroligt orättvis. 

Just saying

Ännu en bra helg har passerat! Här är några få bilder (eftersom man aldrig kommer ihåg att fota stunderna). 

Nedan kan ni läsa 18 punker om vad ni kommer ångra när ni blir äldre, just saying. Lev livet fullt ut! 

1. Att du inte reste medans du hade möjligheten. Det blir bara dyrare och besvärligare ju äldre du blir.

 

2. Att du slösade tid på att vara i ett dåligt förhållande. Lämna det och gå vidare.

 

3. Gå på konsert med ditt favoritband. Du vet aldrig om de plötsligt splittras.

 

4. Du ska inte gå runt och vara rädd. Rädslan förlamar, så släpp den.

 

5. Säg upp dig om ditt jobb är förfärligt. Det kan mycket väl vara så att du ska betala av på lån och försörja din familj, men om du är olycklig varje dag, ska du prova något annat.

 

6. Gör ditt bästa i skolan annars kommer du ångra det en dag, när det går upp för dig att du har slösa bort dina skickligheter.


7. Att du inte sa till de runt omkring dig att du älskar dem.

 

8. Att du aldrig lyssnade på dina föräldrars råd, de vet mer än vad du vill erkänna.

 

9. Du ska inte bry dig om vad andra tycker och tänker om dig. När du blir äldre förstår du att det inte betyder något för din lycka.

 

10. Stå fast vid dina principer.

 

11. Prata med dina mor- och farföräldrar. De har så mycket kunskap men är bara här en kort tid.

 

12. Att du arbetade för mycket. Du missar livets gyllene stunder om du arbetar hela tiden.

 

13. Stanna och njut av stunden. Lägg bort mobilen och var närvarande i ditt liv.

 

14. Att du inte lekte med dina barn, plötsligt har dem växt upp och då är det för sent.

 

15. Att du aldrig tog en chans i livet eller i kärleken.

 

16. Att du bekymrade dig för så mycket. Det är slöseri med tid att bekymra sig för saker som ännu inte hänt.

 

17. Att du inte tillbringade tillräckligt tid med de människor som betyder mest för dig.

 

18. Att du inte var tacksam för människorna i ditt liv. Kom ihåg att säga tack ibland.

Serveringsvagn


Jag har nog fyndat en bland dom finaste serveringsvagnarna! Såå himla fin alltså :-) tackar mamma och gamlastans vintage för det! Kommer passa utmärkt i lägenheten!

Tips
Tips tips!! Dessa byxor kan du hitta på H&M just nu :-) 

Partyyy

 
 
 
 
Alltså! helgen. Trots att jag jobbat hela helgen har jag hunnit umgås med alla dessa härliga människor. Det blev totalt 18 personer som kom och hälsade på mig i Sundsvall. Alla mina kära gamla vänner från Färila. Vi firade både Linnea och Andre som fyllde 20 år, åt mat tillsammans, provade krogarna och hängde i lägenheten. oj oj oj..... Tack så hemskt mycket fäla gänget och sundsvallarna: Marcus, Ulf, Andre, Albin, Jocke,Lars, Johannes, Philip, Niklas, Magnus, Stefan, Sara, Linnea, Elin, Frank, Danne, Kristin, Johanna, Nina, Hanna, Tova, Cajsa, Anna med Eira ,johanna och Elin, Maria. Vi blev ett grymt härligt gäng tillsammans!!

RSS 2.0