Sky

Tisdag och pollenallergin är ett faktum!  Ögonen är väst. De kliar och är alldeles illröda.  Tänk att man ska behöva vara allergisk mot sin absoluta favorit årstid, bokstavligt talat...

Att få jobba natt har några få fördelar. En utav dom är att få se soluppgången på morgonen, i morse så lyste det ett lila sken in i receptionen. Svårt att fånga på bild, man måste liksom vara där irl! 


Dagen innan såg det ut såhär. 



image flow.

här kommer en liten image flow! saker jag sparat på telefonen de senaste dagarna.
 

Har suttit å kikat på den här bilden ett tag. Så konstig !



WORD!
 
 
Inspo. Härliga krukväxter!



Älskar STORA vaser, så himla vackert.

Skorna står högst upp på önskelistan. no doubt!


 
De skulle inte vara helt fel med en solsemester nu inte... :-) visst ser det härligt ut!
 

en fegis...

 
 


 
 
 
 
haha ikväll försökte Mattias lära mig att cykla på både bakhjulet och stå på framhjulet men Äh! de gick inte så bra. Jag är en fegis när det kommer till sånt där, när man faktiskt KAN göra illa sig.
 
Ikväll har vi fått spendera några värdefulla timmar tillsammans! de händer inte allt för ofta så vi brassade på med hemkörd mat från Bite Line och kikade på film innan jag gick iväg till jobbet. Mysigt!
De känns så tråkigt att jobba en massa nätter nu när det har varit så himla fint väder utanför! man "missar" hela dagen och jag kan få lite panik över det... jag kan inte riktigt ställa in kroppen på att sova ca 8 timmar i sträck utan jag vaknar oftast orolig var annan timme... inte kul! å sömn behöver man om man ska klara av 5 nätte i rad, tro mig.

vårfeelings!

En bild från förra sommaren.
 
Men vad jag längtar efter sommar nu!  Jag vill bli brun och få solblekt hår igen! vara ledig och njuta.
 
Det är så härligt att våren visat sitt bästa jag den senaste veckan. En massa solsken och värme! Nästa vecka såg jag att någon lagt upp en väderprognos med risk för snö men vi får hoppas att det inte stämmer!
 
Nu ska jag runda av och snart gå hem. Första utav fem nätter är nu gjord. Peace.
 
 
 

påskhelgen

GLAD PÅSK mina kära läsare!

Hoppas ni haft en underbar påsk med mycket kärlek, god mat och massa skratt!

 

själv så har min påsk firats hemma bland familj och vänner i Hälsingland.
Jag har gjort allt mellan himmel och jord och det känns som att jag varit väldigt effektiv!
På fredagen hälsade jag på farmor och farfar, senare under kvällen for syrran och jag till krogen där vi dansade till stängning.
På lördagen blev vi bjuden hem till mormor på påskmat, vi spelade kubb och badminton, tog en prommenad och krattade gräsmattan. Sånt som hör våren till.
 Söndagen fick vi fin främmande av några gamla bekanta från stockholm. Vi serverade Pulled Pork och skjöt med luftgevär. (vilken combo!)  och i måndags startade vi den underbara dagen i stugan tillsammans med farmor och farfar. vi åt tårta och solade på flotten vid vattnet, sen avslutade vi dagen med middag hos Mattias föräldrar innan det var dags att fara hem och börja jobba igen. Men nu sitter jag här och klockan slår strax 03:00 och halva passet är redan gjort. Sedan väntar tandläkaren kl. 8 innan jag kan gå hem och lägga mig igen. 

Hur som helst! Här kommer lite härliga påskbilder från helgen. :-)
 

Här har vi påsktuppen! haha, påsklilja med ben!

 
Påskbuffen var uppdukad, detta är den kalla sidan. Mormor kan hon! ♥
 
Såhär såg jag ut kvällen vi gick ut! :-)
 
Jag fick så härliga påskägg. Vissa fyllda med godis, i något fanns ett halsband  och i något så låg det ett presentkort i.
Tack hurreni!♥


Jag försökte skjuta med luftgevär men denna gång gick det inte alls bra.... Jag träffade inte en enda gång!
 
 
Fick trevligt sällskap på promenaden! haha sicka sötnosar va! ;-D


Här var det dags att inta The Pulled Pork!
 

Farmor njöt i vårvärmen!  Det är så himla fint och fridfullt vid vår stuga.


Och vår fina flotte!

Hm... antar att ni ser grodan men ser ni den svarta fruktansvärt STORA spindeln bredvid!?!
 

Olycksdrabbad dag



Nån har försökt testa mitt tålamod idag.... 
Först började det med att strömmen gick, i hela stan så hotellet blev svart. Magneterna till branddörrarna släpper och allt blir verkligen kolsvart! 
Sen hade jag bara 2 procent kvar på mobilen och jag var tvungen att vakna tidigt eftersom bussen skulle gå kl.13. Utan ström går det inte att ladda...
Så kom jag inte in i porten till lägenheten eftersom den också går på ström. 
När jag väl vaknade hoppade jag in i duschen och märkte att säkringen till varmvattnet gått sönder... Yey! Fy satan så kallt det var..
Sen skulle jag skynda mig att äta lite frukost innan bussen gick och råkar komma åt kaffekannan så att den ramlar i golvet och går i tusen bitar! Suck!! Fram med dammsugarn och inser då att påsen är full. 
Springer till bussen, hoppar på och den blir 20 minuter försenad. Alltså va äre här!?! Där olyckorna finns, finns jag också så undvik mig idag.

Happy Easter

 
Och med denna bild vill jag önska er en glad påsk! :-D
 
Klockan är nu 6:30 på morgonen och jag har snart jobbat tio timmar. Det ska bli så sköööönt att få sova några timmar nu och sen far jag hem till Hälsingland. Natti natti!
 

Corocia träd

 

Ett så kallat corocia träd fick följa med hem idag. Mina söta fåglar från Zetas behövde en kruka att sitta i. :-)
 
Jag har faktiskt varit ledig idag så tandläkaren var inbokad kl. 8 i morse, efter det bakade vi bullar och gjorde mer müsli, städade överallt, handlat, ätit sushi, och fixat påskägg.  Sen sjönk jag ner i soffan framför Netflix som vi precis har skaffat. Har nu sett fyra avsnitt utav vampire diaries, serien som jag aldrig trodde skulle vara nått att titta på men ack så fel jag hade... Nu är jag fast!
 
Idag ler jag åt de små sakerna här i världen.
Himlen är fortfarande ljus utanför och klockan är nio på kvällen.
Det ska bli fint väder till helgen och jag är ledig!
Anders Bagge och Laila Bagge åt hos oss i måndags och jag serverade dem. Anders tyckte jag hade ett sött leende, och de var så otroligt söta på oss hela kvällen!
 

Springweekend!



 
Två bilder från kungsträdgården i helgen.
 
Jo, de var liiite kallare än vad det ser ut att vara på bilderna faktiskt. Men vilken kanon helg det blev! Vi hann göra allt vi ville och lite till.
 
Vi besökte bland annat Vapiano! Har ni varit dit? Oh my! Pasta made in heaven. 
Vi fick dock köa onödigt länge men när vi väl kom fram så var det sååå värt det! 
Killen som stod bakom disken tillagade rätten medan jag berättade vad som skulle vara i. Jag valde salami med chilisås, kryddor toppat med melon! 






 Deras desserter var inte så dum de heller!

Starbucks fick också ett besök utav oss. Men kaffet är fortfarande ingen höjdare... Okej men inte mer än så. :)

Men vi fick i alla fall med oss serien ;-)

Shopping, shopping och ännu mera shopping stod på schemat! Vi avslutade våra dagar på samma sätt: med en drink och netflix under täcket på hotellet! Mys!

Tack älskade ni för en underbart trevlig helg! <3

Stockholmstad


Vårens tre bästa i Stockholm

Vårens tre bästa i Stockholm: 
Kungsträdgården och körsbärsträden. 
Starbucks, en snabb kaffepaus.
Vårshoppa måste vara det bästa!?
 








Black & white



Min receptions kollega Lillianne! 
Jag kan säga såhär: vi är som natt och dag. Syns inte det? ;-)

Dagens



Idag kan jag kortfatta mig och istället visa er hur min dag sett ut! Först: fakturahandtering i receptionen. 70 utcheckningar och enormt mycket pappersarbete. 





Sen förflyttade vi oss till hotell Knaust för öl och vinprovning! 



Och till sist tog vi bilen hem till Hälsingland och Färila/Järvsö! (Mattias körde inte jag!)
I morgon väntar Stockholm hotell och shopping! Yey!! 

Trocadéro La Tour

Jag har suttit och kikat på en massa hotell i Paris.  Det finns tydligen hundratals best western hotell där nere, och eftersom jag jobbar innom kedjan så har jag en egen inloggning där jag får personalpriser på alla best westerns i hela världen! Hittade just ett super fint hotell, med utsikt över Eiffeltornet. (ja, om man får rummet på den sidan vill säga!)
Åh de kliar i fingrarna. jag vill boka! 
BEST WESTERN Premier Trocadéro La Tour!
 
 
 
 
 

översikt

Om ni kollar på onsdag Att Sälja så ligger vi minus 4 rum. iiinte så bra, och så klart så äre jag som jobbar eftermiddag. Toppen! kolla också in avresorna jag har på torsdag... 69st!
 
I morse när jag slutade så tänkte jag Men idag ska jag sova läääänge! kvart i nio ringde telia och berättade att de skulle instalera fiber i lägenheten.... happ! de var den dagen och sömnen de.

souffleur de bulles de savon

Längar till sommaren. Älskar den här bilden!
 
Söndag.
Slutade kl. 07:00 i morse, gick hem, tog en dusch och somnade vid halv 8. Sen ringde klockan 11:00 igen då det var  dags att hoppa in i bilen och fara till Ljusdal. (Mattias är sugen på en ny bil och volvo hade öppet hus.) Nu sitter jag här i Sundsvall igen och är suuupertrött. är inne på min fjärde natt så att bara sova tre och en halv timme var inte det smartaste jag gjort kanske... har dessutom en natt kvar.
Jag läääängtar så in i norden till nästa helg för DÅ är det min tur att vara ledig! Vi ska till stockholm jag mamma och syster för att ha en riktig tjejhelg! shopping, mat och fotning står på schemat. Det kan inte bli bättre!

Saturday.

Oh vilken kväll! Jag och Jessica tog kvällen i restaurangen och det kom huuur mycket folk som helst. Trots det så gick det bra. Alla gäster var nöjda och glada :)
Det nya kortsystemet vi har fungerar som så att när jag tryckt in summan så får gästen själv skriva i det totala beloppet (alltså om du ev. vill lämna dricks!) och alla gör misstaget att skriva in sin pinkod istället, eller råkar skriva två nollor för mycket (hehe, men som tur är hinner man trycka på avbryt....) och folk brukar alltid skämta "hehe jaha, de blev ingen sommarstuga i år då" och "se där ja, va generös jag är!" jo men en dricks på tvåhundratusen om kvällen skulle ju inte sitta helt fel! ;-)
 
Nu sitter jag här och kör nattpasset också. Väntar just nu på vår stammis som alltid checkar in 3 på natten, sen kan jag göra nattkörningen på datorerna. (ställa om dem till en ny dag.)
 
Har ni förresten sett vilken sötnos jag vaktade tidigare idag! Andre och Mimmis hund Bella. Vilken liten sötnos!
 
 
 


 
 
 

Dagens Selfie!

 
Tjaa! det här får bli dagens Selfie! *Smile! it´s friday!*

bakom dörren...

 
Blääää jag hatar disk.
 
Vi är ett förstort hotell för en sån liten disk och jag tycker så synd om vår diskare Jocke som får stå ut med detta dagarna i ända. Efersom det är en sån liten avlastningsyta där inne så travar man saker uppe på varandra istället... 
 
Ja här ser ni en inte fullt lika vacker sida av baltic som jag brukar visa.  De är ofta kaos här bakom! :)
 

Ooops!

 
 
 
Om jag satte hjärtat i halsgropen? det kan man minst sagt säga!
Mamma och pappa har skaffat larm till huset, och då finns en privat app till telefonen som man kan styra det mesta ifrån. Man kan också se om det skulle börja brinna, eller om nån bryter sig in. Men, man kan ju glömma bort sig ibland och råka öppna dörren ändå, och då går så klart larmet! :-) Eller göra som jag gjorde när jag var hemma sist- skruva på larmet på appen fast jag var hemma, och sedan gå förbi en kamera.... halv två på natten! ooops.....

morgonträning


På vårkanten när gatorna är sopade och solen värmer kan man ta sig en morgonpromenad upp till Norra Berget! Trappstigen suger fint i benen ska ni veta, prova vettja.

quote of the day

SHORT GIRLS
God only lets
things grow
until they're
perfect. some
of us didn't
take as long
as others.
 
 
Tror ni jag kunde motstå dessa när det stod halva priset!? neeej. Har ni någonsin provat gå i ett par Jeffrey Campbell? Oh my. Lika enkelt som att springa i ett par löparskor, tack vare den tjocka klacken. Nu längtar jag till sena sommarkvällar!
 
God kväll! här sitter jag i min ensamhet på jobbet, klockan halv fyra på natten. visst var citatet fantastiskt?! Så rätt om ni frågar mig. ;-)
Jag har suttit och kikat på weekend resor till Frankrike. Skulle så gärna vilja åka till Paris för att fota Eiffeltornet, äta croissanter till frukost, kika på Notre-Dame och Louvre museumet (ni vet, glastriangeln) shoppa loss, äta riktigt god mat och utöva min franska från grundskolan! (haha det enda jag kan säga nu är "Bonjour! je m'appelle Towe." och att "neuf" betyder 9.... hm.. Det kommer man långt på  ;-)
 

RSS 2.0