Sunny day
Solig onsdag på er där ute B-)

PW


De va såååå fint väder idag! Jag tog en PW runt bron innan jag började jobba. Visste att det skulle blåsa men shit!! Vad de blåste uppe på bron alltså... Fick kämpa mig framåt och tänkte nästan ge upp.... Önska jag kunde visa er hur kraftigt de faktiskt blåser men ni kan ju ana på "kruset" i vattnet. 
Så hittade jag vitsippor i diket, fina va :-)Senaste tiden

Här kommer en uppsjö av bilder från den senaste tiden...


Jag och kära Emma. 

Och Sara och Nina :)


Nina och Andre förra lördagen på Oscars!


Avskedsmiddag med andre på udda tapas! Udda och gott, alla borde gå dit. De krävs kanske 5 rätter för att bli helt mätt men maten är sååå god!
Allt är så välgjort där. Önskade att mitt jobb också kunde ha de lite mer som dom.... :) frysta glas, olika iskuber, en uppsjö med ölsorter, underbara drinkar....

Sen bjöd GIF-Robban oss på en giffmatch! 1-1 slutade matchen med. 

Nina igen, vi är ganska lika hon å jag.

Haha kände att jag måsta dela med mig av detta.Personalen på Baltic! Svårt att få med alla, de saknas några men här är i alla fall hälften. 


Kockarna. :-)


Utsikten från norra berget! 


China food


Sist jag va hem blev vi bjuden på Kina utav mamma och pappa! Finns inget mysigare än att sitta tillsammans på en restaurang med god mat och gott sällskap tycker jag :-)Långfredag

Långfredagen började med fiske, grillning och en massa skratt åt folk som va på tok för full redan klockan 12:00 på dagen. Sen fortsatte det hemma hos mamma och pappa med påskmat! Älskar laxen och sillen, Men mamma kan göra allt med en twist så gubbröran och den varma brieosten med den varma tomatsalladen är snäppet bättre ändå. :-) 
Ännu mer påskmat fick vi hemma hos farmor och farfar dagen efter. De är Huuuur gott som helst, men man tröttnar fort. Why egentligen? För att man äter så mycket kanske? :) 
 

Selfie


Fick ett så fint välkomnande i måndags när jag kom hem till Sundsvall av dessa två! Först ringer Nina och säger "Towe vi har köpt kepsar, du har också fått en så alla kan se lika dan ut!" Haha 
Så jag, Sara, Nina, och Emma har en varsin färg. Kommer ju bli så snyggt om vi fyra ska bära dom samtidigt... ;-)
Anyway, sen åkte vi hem till Nina och hämtade selfie-sticken och filmade en kort men rolig video i bilen! Hahaha satan så vi skrattade!! Ni måste se den! Gå in på instagram och skriv: towemickelsson :-)No words needed.
Haha these chicks!! 

RSS 2.0