nitton!

Det var min dag igår! :)



Och jag fick jätte fina presenter :)




'

Jag och syster tog en maaaaaassa bilder, kolla bara !













PUSS! Tack <3

27/7-2011

img_7116 (MMS)

Har haft världens bästa födelsedag! :-D TACK, tack så mycket för det betydde så himla mycket för mig :)


best ever!

Igår vid 11 fick jag ett samtal på mobilen stod det "Restaurang briggen" så jag tänkte neeej... jag vill inte börja jobba REDAN. Men när jag svarade så visade det sig att Wesam bara var lite pratsjuk, och ville ge mig ledigt hela dagen idag (Onsdag) bara för att jag fyllde år :) Helt underbar födelsedagspresent utav jobbet tyckte jag.
Jag cyklade till jobbet och började kl.4 
När klockan slog 18:00 kom Mattias ut från köket, med världens största tårta i famnen! hallon,blåbär och grädde, mmm!


 Som om inte det räckte fick jag ett STORT paket också! Alltså hallå?? Har jag världens bästa arbetskamrater eller vadå? :'D
i Det enorma paketet låg inte bara en goding, utan TVÅ! :O



tårtan slank i och efter 10 minuter såg fatet ut såhär....



Klockan 23:00 fick jag sluta från jobbet, så vi duschade allihop och gick ner till Terrassen. Malin och Sara hade redan förberett med en stor shotsbricka full med hotshots och helt plötsligt hör jag mitt namn i högtalaren. "Towe från Briggen fyller 19 år idag så vi ställer oss upp och sjunger!" Så HELA terrassen sjöng för mig + deras trubbadur (Snacka om pinsamt, dock en aningen kul också!) Efter det rullade det in fler shotsbrickor.... en från varje människa tror jag, haha nej men det kändes som det.


När tequila brickorna kom fram avslutade jag , eftersom jag vet hur dålig jag blir utav det ;) (Man ska sluta när man är på topp, eller vad säger man? ;)
TACK för allt, ni är så jäääääkla grymma! och det bästa av allt är ; min födelsedag har bara börjat!

 GOD MORGON :)

bästaste!

tänke visa er två bilder, på de två bästa killarna (okej, näst bästa efter mattias så klart) i världen!

Först har vi Wesam! tro det eller ej, men han är 27 år!!! ser snarare ut som... 20? han är grymt snäll :) dessutom har han räddat mig i många "gäst situationer" 

som igår när en gäst skällde på mig för att hon fått ett hårstå i maten (insåg hon först när hon ätit upp allt och slickat rent tallriken...) hon skulle i vilket fall inte betala för den maten, för täääänk om hon ätit upp fler hårstrån liksom!?! jag fick syn på wesam och ropade dit honom, han sa "men tänk om det är ditt egna hårstrå som ligger där? våra kockar har inte brunt långt hår... snarare grått och blont kort!" haha, bruden vart knäpp tyst!

eller som när vi hade fullt inomhus, och tanterna i ena hörnet ville att jag skulle sänka musiken för att dom inte kunde höra sina egna tankar, och tjejerna i det andra hörnet ville att jag skulle höja för att de var så partysugna. Vad gör man liksom?!!? JO-man frågar wesam, för han har svar på ALLT :) han sa "vänta lite, gör inget... gå ut om ett tag och säg till tanterna "Jag har sänkt" och till tjejerna "jag har höjt." jag gjorde som han sa- "nu har jag sänkt, blev det bra?" -jaaa tack så mycket sa tanterna. jag gick till tjejerna " nu har jag höjt blev det bra?" - jaaa tack så mycket! fick jag till svar- FAST jag inte hade gjort ett skit! Det tackar jag wesam för :) 

dessutom är han grym på att göra drinkar :)


Så har vi Harry, som egentligen heter Hayrettin. Han kan inte ett dugg på svenska, men jag har lärt honom att säga "Towe är bäst!" haha , en dag sa han det till de andra på jobbet och gissa om dom skrattade!
Han är så söt. han kan även säga "Alkolist" och "katastrof" vilket inte är så bra eftersom han ibland säger det en aningen för högt när gästerna går förbi... nåja. Han kommer jämt och säger "Paus" när han tycker det är dags att vila lite och han hjälper mig jämt, trots att han har tusen andra saker att tänka på. Han har även lovat att kunna prata ren svenska nästa år,  vilket jag tror han kommer kunna också :)

han har nog världens största näsa också. Inget illa menat! ;)
Gissa hur gammal han är? yngre än wesam. Närmare bestämt 23!

hummelgrund

Ni anar inte hur kvällarna ser ut här med allt folk som festar loss på alla krogar.
tröttnar du på en krog... så är det bara att gå på nästa. Gratis inträde med trubadur eller disco. Tänk om detta fanns hemma... :)
  

Welcome aboard

Tänk att nått så enkelt, som nachos och en ceasarsallad kan smaka så bra!
 











Jordgubbsfrukost!!!  God morgon ! :)

img_0803 (MMS)

Jordgubbsfrukost!!!  God morgon ! :)


mysig kväll

Igår var det bra precis en vecka kvar till min födelsedag som jag ska fira med dunder och brak när både min familj och mattias mamma och pappa kommer ner och hälsar på, min me goo fika! :D


Efter 12 timmar på jobbet (14 för mattias...) så gav vi upp och tog istället med oss malin och sara ner till klipporna. Sara hade med sig en stor filt, ett par högtalare för iPhones samt mousserande vin :) Malin hade tagit med sig en pizza, slicad och klar! Tillsammans satte vi oss på klipporna vid havet och myste till sena natten :)







Innan vi gick hem svängde vi in på terrassen-där det var drag som vanligt ! :)



nyttigt

Gick upp i tid idag för att stetcha, koka kaffe samt ta en Power Walk! Efter det gjorde jag en god frukost bestående av fil, banan, äpple och apelsin :) Nu måste jag ju va nyttig resten utav dagen också... trots att restaurangsmaten (Speciellt rödingen och entrecoten) är så himla goo. äsch, så onyttigt kan det väl inte vara? Jag säger som Malin; Äta bör man, annars dör man :)

För övrligt så börjar jag kl. 4 idag. Har haft rätt sköna dagar, och gårdagen blev precis som jag ville-perfekt mycket folk! I morgon däremot- börjar helvetet! långpass, långpass, och ännu mera långpass. Jag och Robin satt på en uteservering sent igårkväll och pratade om vår första lediga dag som kommer hernest- Måndag. DEN 15 Augusti. Då! DÅ SKA JAG åka hem.


Det är en ganska fin prommenad, :)


den går bland annat förbi klipporna :)



Till sist: FRUKOSTEN! :D



out for a walk!










att ta sig en prommenad på 45 minuter här varken tråkigt eller jobbigt, eftersom det finns så otroligt fina hus och trändgårdar att titta på! :)

idag börjar jag jobba kl.15:00.
folk var i rörelse där nere vid restaurangen, så jag håller tummarna för att det blir lagomt mycket med folk, åå att kvällen går fort!



18de juli 2011

GOD MORGON!


En kopp kaffe som en start på dagen :)
funderar på att ta en prommenad, men tänk om det börjar regna? det ser lurt ut! 

Flora.









 
Igår tog vi en fika på hotell Flora. En söt kakbuffe var uppdukad, samt kaffe, saft och te. Dessutom så tålde jag nästan ALLT som var uppdukat så jag tog en bit utav morotskakan, namnam :)


mums!



Visar er lite senare vart jag och Mattias fikade idag :) måste åka och jobba igen, redan nu fast det var tänkt att börja kl. 4

PUSS!

TODAY.



Idag blev det en så simpel outfit som detta, nämligen en vit t-shirt och ett par gråa jeans från MQ toppat med ett halsband från Åhlens samt ett armband från Thomas Sabo. :) simpelt & snyggt!




Inredare

tänkte visa er något (som jag egentligen skulle visat er redan igår när jag blev tvungen att åka tillbaks till jobbet).

Allt som har med inredning att göra älskar jag. Allt från små ljuslycktor till tapeter, möbler och finurliga finesser! (Något jag fått utav mamma, eller vad säger du? ;) Satt och klickade runt lite och hittade boken " BLI INREDARE. " Som går att beställa HÄR. Eftersom jag snart fyller år  tyckte jag att det skulle bli en utmärkt födelsedagspresent :-D *Blink blink* 
 


Går nu och lägger mig, hoppas att en utav mina önskningar slår in ;)


right now

Om precis en halvtimme börjar jag igen, vilket känns ganska bra :) tyvärr har en tjej fått sparken så jag måste ta över några av hennes timmar vilket gör denna dag till en låååång dag. men vad gör det! :)

Två bilder från igår ;



me and you.

img_0820 (MMS)

Har slutat jobba nu så vi sitter på restaurangen och lyssnar på trubaduren :)


hoppsan

hej! avslutade mitt arbetspass för ett tag sedan men nyss ringde chefen och ville att jag skulle komma och jobba lite till. Jag som skulle visa er en massa! haha, vi kanske hörs senare :)

XOXO

Dagens!

Tänkte visa er min nya stickade kofta, samt shortsen!
tänk er denna outfit, till en sen sommarkväll vid klipporna utvid havet!








HalfTone

Towe tipsar!

Här om dagen fick jag tips om en app på telefonen utav kära mami. (Något hon hade hittat från en annan blogg..)  Appen heter Half Tone, och förvandlar dina bilder till seriebilder :) ta vilken bild du vill, bestäm papper, Layout, pratbubblor, text & textstil, samt märken.  Kolla själv, det är faktiskt roligt!

 

Appen kostar ynka 7 kronor!

shopping









igår kom jag hem med en bok, ett par shorts, ett par jeans samt en kofta. Gissa om jag blev glad när butiken Zara dök upp, mitt framför mina ögon! snacka om lycka ♥

Shorts & Kofta: Zara.
Jeans: MQ
bok: pocket stop.


Hamnkrogen


Gårdagens Lunch¨på Hamnkrogen! mums!

STOR STAN!














Vad är meer Stockholm, än Stockholms platta liksom??

Lite bilder från gårdagen, då jag fick ganska fina exempel på hur Vaxholm såg ut.

efter en alltför god lunch bestämde vi oss förr att köra till Stockholm. Så svart kunde det väl inte vara, bara man läste noga på alla skyltar som dök upp? tänkte vi..... Efter som min kära iPhone dog efter noll procent i batteri fick vi gå på magkänslan. (Telefonen har ju faktiskt världens bästa GPS annars!)
efter att ha kört igenom ett X antal trängselskatter hittade vi ett stort parkeringshus, precis i centrum av stockholm! perfekt! Vi gick i affär efter affär, skrattade och tog bilder :) efter en lång dag var det dags att leta reda på bilen, som antagligen stog.... någonstans??.... tack och lov så hittade vi den, körde upp, svängde höger, vänster, höger rakt fram och POFF! så var vi påväg mot Norrtälje och hemåt! snacka om skicklighet (eller tur då...)

Vaxholm

Nu är vi äntligen hemma efter en otroligt rolig tripp till Vaxholm och Stockholm!
vi hittade bland annat en fin chokladbutik i vaxholm där jag köpte fin wiskey choklad till pappa♥ Närmare bestämt med Jack Daniel´s smak.  Till mig själv blev det en film, (eftersom jag inte tål choklad..... buhu stackars mig.) Nåja, filmen heter "Chocolat" (passande!) och Johnny Depp är en utav huvudrollerna så man får ju säga att jag får avnjuta ögongodis istället!

 






gäsp!

gääääääsp! god morgon! eller snarare god förmiddag... hoppas ni sovigt gott :)
trots det fina vädret skippar jag solningen vid klipporna idag. Jag skulle behöva träna lite, känns det som.
Föresten! jag vill ha bloggtips! du som läser detta, skriv ner din blogg så att jag har något att läsa om dagarna ;) !! 


God natt!

img_4231 (MMS)

God natt!


Klirr i kassan! :)  Åh jag älskar när peng...

img_0627 (MMS)

Klirr i kassan! :)  Åh jag älskar när pengarna rullar in! Speciellt när man får dem rakt i handen. En sak som är bra med att vara servitris, är dricksen. Speciellt här! Jag har dock bestämt mig för att spara alla drickspengar till slutet av sommaren, bara för å se hur mycket det faktiskt blev! ;)


frukost



En skål av detta om dagen, är bra för magen! :)


Efter en lång prommenad runt alla smågator satt en skål fil med flingor fint! Ni anar inte hur fina små hus det faktiskt finns här :)

Just nu jobbar vi för fullt, som ni kanske förstått. Vi har en ledig dag i veckan, och är det söndagar! Det gör absolut ingenting, eftersom vi åkte hit för att jobba :) Just nu sitter jag här i soffan och längtar till sommaren är över! (haha, har nog ALDIG sagt så förut...) för då ska jag och Mattias åka utomlands! :) Italien är ett land som står högt upp på listan, men vi får se! ;)

inköp!

Lite saker jag och mamma inhandlade från  bland annat IKEA. :)


plåster ska ju va bra har jag hört! ;)  dessutom var dom gullig! :)



Nya sängkläder :)


Min nya fina klänning !






dessutom liknar den en klänning jag hade när jag fyllde 1 år. speciellt längst ner...



ett banangult nagellack!

Har nu åkt tillbaka till öregrund, och avverkat ett pass! :) I morgon blir det nog långpanna, vilket jag inte ser fram emot speciellt mycket eftersom jag fått ont i halsen och snuva. men det är bara att bita i det sura äpplet och stå ut ! Hejja Towe! :)



RSS 2.0