pic´s.

Bakade saffranskaka idag. MMmmm...

 
 
 

dagens.

"Det snöar mer på facebook än vad det gör ute!"
HELT RÄTT, har sett säkert 40 kommentarer på fejjan angående snön. Här i Sundsvall ligger ett tunt tunt lager på kanske 1cm så man kan lätt säga att det snöar mer på facebook än vad det gör ute!

 
 
Gick ner på jobbet efter att jag vaknade idag. kokade lite glögg och fikade innan vi startade julpynta.
 
 
Sen kom det fina brevet från chefern katarina! Haha, även om JAG kommer träffa henne varje dag på Vin&mat så kommer ju inte alla anställda på hotellet göra det. gulligt ;-) och jag är säker på att ingen kommer glömma dig!

julstjärna

Julpyntade lite igår efter jobbet. Tillverkade en stor stjärna med hjälp utav sex kvistar och lite snöre. sen virade jag runt en ljusslinga också- ta-da! lyser riktigt fint faktiskt.

 
 
 
På söndag får vi tända första ljuset! :)
 
 
 

christmas dress

När Kenza la ut denna klänning igår så blev jag helt salig. Vill ha vill ha vill ha villa!!!! OCH eftersom jag ska köra en helt galen vecka till veckan så tycker jag att jag kan va värd en sådan. Lyssna bara här:
Från SÖNDAG till SÖNDAG så jobbar jag totalt 98 (!!!) Timmar. alltså fattar ni?? jag kommer kunna jobba in en heltid på två veckor.
SÅ: Klick klick, you´re mine.

Vår pärla

Igår ställde vi in pärlan i varm-garaget, nytvättad och fin! Där mår han nog gott :-)


how to be a heartbreaker ♥

 
Sitter och lyssnar på bra musik samtidigt som jag betalar räkningarna. ÅH vad jag älskar Marina And The Diamonds låtar! har ni hört hennes senaste? (låten ovan.)
 
ska kika på lite fler julklappar nu, är ju så gott som klar med alla mina! (VAD hände där liksom!?) känns väldigt skönt i alla fall. Hur går det för er?

Studio 54

Visste ni att alla julbord drar igång i morgon? Så jag och Mattias kan så gott som säga hej då till varandra i två veckors tid nu.
Lokalen: studio 54 ser ni på bilden. Där ska det sitta 400 gäster från och med i morgon :-) tror ni vi hinner?


Glasunderlägg

Min pappa is the handy man i vår familj, han har lösningarna på det mesta. En sån enkel sak som att såga till glasunderlägg var en lätt match för honom och något som kostar 119:- för fyra st i butiken! Katching!!!- där tjänade jag 240 spänn! ;-) tack pappsi! <3


Mellan sex & nio.

Såhär såg min torsdagskväll ut, ungefär!
Bowling, cesarsallad, femkamp och vin, from six to nine, endast för restaurang/ konferens människor. Tackar tackarrr!


God morgon! Zzz....

God morgon bloggen! Heej torsdag, snart helg!
Idag har jag frukostpasset på Baltic, och lunchpasset på vin&mat. Sen ska vi förmodligen upp på berget och bowla, kul!


När jordgubbar blir tomtegubbar!

Haha var de inte söt så säg!


Päls väst

Vad tycker ni? Hiss eller diss?


Playing with fire

Okej, ni var många som reagerade igår på föregående inlägg. Vill bara tillägga att de aldrig kom in, så inget inbrott skedde! :-)

God morgon säger jag såhär på eftermiddagen, klockan är snart 15:00. Har sovit sen jag slutade jobba kl.7 i morse så nu sitter jag här och äter lite frukost! Idag är jag ledig, vilket lär behövas eftersom jag ska ställa om mig för att kunna jobba frukost i morgon. Bla bla bla... Nu ska jag sätta igång dagen så jag får nått gjort!

Måste bara visa er en skit häftig bild som syster tagit! Läckerrrr!


INTE okej!

Till alla tjuvar där ute: detta är INTE okej!

Det är inte okej att försöka bryta upp vår dörr med kofot! Speciellt inte när jag jobbar natt på baltic, bara 10 meter från er! Och vad hade ni tänkt göra när ni kommit in i trapphuset? Bryta upp vår dörr också? Nej fy tusan! Så gör man INTE!


washi

 
Den här bilden har något väldigt häftigt i sig, ser ni? NEJ jag menar inte dessa fula kaffekoppar som går att köpa över allt nu (tycker de inte är speciellt vackra...) nej, jag menar så klart bordet. De har stylat upp det med washi tejp! Enkelt, snyggt, tänkvärt.
 
 
Har en idé om att göra en stor ruta på väggen, med mindre rutor i, som man sedan kan sätta massa fina bilder i. Som en moodboard typ! dessvärre har vi inte den rätta väggen för sånt.... men man kanske kan göra nått häftigt på dörren? eller köksluckorna? hm.........
 
Och titta här! Fint..... här har man dock inte använt washitejp utan kakeldekor. Snyggt ju!!!

Halmbockar

Igår sprang jag runt och letade halmbockar över allt, och när jag hade gett upp så stod dom där framför ögonen på mig- på dollar store!

Köpte lite svart spray och vips, så blev det moderna! Snyggt va? Ska spraya dem en gång till, sen så.

 

 


jodie foster

Jag har, vid två helt olika tillfällen blivigt jämnförd med Jodie Foster, (ni vet? skådespelare, finns med i ganska många filmer?) här på hotellet utav gäster. vad tycker ni? nja va. Inte ett dugg.   


 
 






Söndag 18/11-2012

Har avnjutit en tvårätters tillsammans med Mattias, Alex och Evelina. Nu ska vi se filmen "Ted" innan jobbet börjar! Tänkte visa er lite snygga pysselidéer inatt, så om ni håller er vaken, gå in och kika!


Hard work work!

Måste varva ner efter kvällens arbete, så jag passar på att blogga lite!
Vi har serverat ett gäng på 58 pers. Ett härligt gäng med en glad inställning till alkoholen, vet inte hur många drinkar som serverades.... Och vinflaskor som gick åt... Och ölflaskor som öppnades... Men kul var det!

Fina upplägg utav Mr. Mattias:


MAMI.

Idag fyller min älskade mamma år! STORT grattis till dig! Vi firar dig nästa helg. :-)


Cozy

Hinner mysa ner mig framför tvn med några tända ljus och en bra tidning innan jobbet börjar. Visst är ljuslyktorna fina? Det är faktiskt Mattias som köpt dom! :-)


Pizza på en fredag

Dagens middag står på bordet, mums! Ha en fin fredagskväll allesammans!


HAY Wooden Hand

önskar mig en HAY wooden hand i julklapp. 
 

Just nu

På pluskontot:
Twilight- breaking down part 2<3
Zlatan! Vilket drömmål!
Är ledig nästa helg.
Fick ut ett nytt Thomas Sabo armband idag, utan extra kostnad dessutom!
Lagade god middag idag åt Mattias.
Det väntas massor med jobb framöver.
Hotellet stänger 21 december fram till och med 1januari vilket betyder Jullov för oss!!!

På minuskontot:
Sverigedemokraterna.

Julborden, ser inte fram emot sillspadet! sillburkarna går ALLTID sönder så att man får allt över sig och sedan stinker resten utav kvällen...



15/11-2012

God morgon! <3

Idag ska jag överföra alla bilder från My phone, nollställa och införa nya fina inspo bilder och minnen. Sånt som också bör göras ibland.


Twilight

Gaaaaah! Jag är helt såld. Vilken film, vilket avslut! Bästa film jag någonsin sett, helt klart! Nästan så att jag och Victoria ställde oss vid automaten för att köpa ny biljett och se filmen igen.
Nu kan jag sova gott , ser ni på bilden hur mina ögon lyser? Så glad är jag!


Aldrig nöjd!

Antingen händer det alldeles för mycket på en och samma dag, eller så står det helt stilla och man vet inte vart man ska ta vägen!?

I måndags, trots att jag jobbade mina tio timmar mellan 05-15 så när jag kom hem så satte jag mig i soffan och tänkte "happ.... Vad händer nurå?"

Eller som idag när jag först jobbar på vin&mat, sedan ner på hotellet för ett möte, och strax är det dags för att öppna restaurangen men emellan mötet och öppningen så mååååste jag bara hinna köpa biljetter till bion ikväll. Ja då helt plötsligt finns det saker att göra så det både räcker och blir över.

Ja... Aldrig nöjd kanske... :-)

Titta föresten vad mysigt det börjar bli här i Sundsvall :-) all julbelysning är påväg upp! I alla fall på gatan där jag bor! ;)


3 år

Igår firade jag och Mattias tre år tillsammans!

Jag fick fina rosor, blev bjuden på frukost, och han kom till och med till jobbet på kvällen och bjöd mig på middag! Han kan min kille! <3

puss jag älskar dig!


tjejkväll

i lördags körde vi tjejkväll hemma hos Khadra! Hon är grym på att laga mat, och på magdans! (hihi!)
vi var tio brudar som skålade mousserande och skrattade hela kvällen lång, sånt som inte händer allt för ofta!

 
 
 

finkväll. ♥

Igår jobbade jag mellan 05:00-15:00. efter det hoppade jag in i duschen, tog fram finskjortan och åkte upp på berget. Mattias morfar fyllde nämligen 80 år igår och hade bokat bord till kl. 19.
Vilken sagolik mat! eller som Leif och Solan sa; "detta ser förjälva gott ut!"  "jaa, och då får man väl säga att det smakade förjävla bra också!" haha :-)
Tack för en JÄTTE trevlig kväll, bästa på länge! ♥


 
 

från granit

hittade en massa fina saker på granit igår, man måste ju passa på när chansen dyker upp! mitt skrivbord blev jätte fint!

tack!

 
Fick ett fint blomsterarrangemang utav arbetskollegorna igår när jag kom hem! som lite plåster på såren efter den hemska sjukhusvistelsen i Göteborg. TACK så himla mycket! <3
 

tema vinter

Sådär. Jag har gjort om lite i köket och tänkte visa er bilder! temat får väl bli vinter, visst blev det snyggt?
 
De är någon som frågat vart tavlan kommer ifrån, hehe. Jag har inte köpt den utan gjort den själv med hjälp av en ram och paketpapper från dollar!


 
 
 
 
 

Celibrate the hard life

Firade på hard rock att undersökningen är över! Vi blev dock väldigt missnöjda med de mesta, blodigt kött trots att vi beställde well done, otrevlig personal och alger i toan... Usch! Hard rock i New York och London är 100 gånger bättre.


Artikel i tidning

Sitter på sjukhuset igen, snart är det min tur!
Måste visa er en artikel jag läste om i morse, den är från morgondagens tidning här i Göteborg! Haha, en person har sett en älg i grannens tomt och skrivit till kommunen "vad ska vi göra åt saken, ska någon bli skadad innan det händer något? Och vad gör jag om jag träffar på en älg? Hoppar in i grannens häck och därmed förstör den? Vem betalar då den kostnaden? Skickar jag räkningen till kommunen?"

Ja hurreni. Lite roligt ;-)


På Sahlgrenska

Ha ha... Kan ligga och blogga från sjukhussängen. Har en lång slang som går genom näsan, ner i strupen (kan därför inte prata...) och som fortsätter ner i magsäcken och in i tunntarmen. 111cm lång slang bara försvann ner i magen. Nu är det någon maskin som står och mäter alla 8 punkter i magen, samt en som pumpar in nå slags vatten?!
Ska ligga med den i totalt sju timmar å nu är det bara 2.5 kvar!!!!
Det svider och skaver så in i * ! I halsen. Tycker synd om alla som får stå ut med detta......


Göteborg

Eftersom jag och mamma alltid har den förmågan att lyckas boka plan som blir försenade eller som är ur funktion så var det inget undantag i morse när det var dags att flyga till Göteborg. Men det fick bli en busstur till Kramfors och flyg därifrån istället, nån timme senare.

( Där emot är det ganska häftigt att man kan flyga mellan Sundsvall-Göteborg på 1timme och 20minuter. En resa som tar minst.. 9 timmar med bil liksom!)

I morgon kl. 8 läggs jag in på Sahlgrenska sjukhuset. Är riktigt riktigt nervös! Håll alla tummar och tår för mig i morgon, lova det så berättar jag allt i morgonkväll när undersökningen är klar.

Natti natti! :-)


1 år!

För precis ett år sedan låg jag och Mattias i köket på en madrass i skönsberg, Sundsvall. Japp, för ett år sedan så flyttade vi hit, arbetslösa till en helt ny stad! Vi kände ingen och hittade ingenstans. När november led mot sitt slut så hade vi båda hittat jobb.

Nu ligger vi här i sängen på sjögatan 2, ett år senare, mitt i smeten i världens finaste lägenhet på 78 kvm och 3,70m i takhöjd, med varsitt heltidsjobb och lite därtill, kan det bli så mycket bättre? Puss Mattias! <3


Halloween

Igår drack jag förtrollad öl, hängde med Snövit och tog kort med tomten. Själv var jag tingeling och hela kvällen var magisk.


mitt svart/vita tvrum.

Välkommen till mitt svart/vita tvrum! vad tycks?
 
 
 

TINGELING

 
Hade så gott som bestämt för att klä ut mig till militär på lördag då det är halloweenfest, men ändrade mig ganska snabbt då jag fick syn på denna underbara långklänning i grönt! ett trollspö, ett par vingar, snygga skor och en boll på huvudet och vips så har vi en tingeling istället! :-D

 
 

Instagram .

Har ni lagt till mig som vän på Instagram? "Towemiiickelsson"

//Bild1. Halloween outfit!//bild2. Vingar&trollspön- tingeling!//bild3. Inspo i köket//bild4. fruktsocker efter shopping//bild5. Trä, en ny favorit!// bild6. Läskiga godbitar!//


Nattens inspo

Älskar dessa bilder, de ger sån inspiration. <3


RSS 2.0