Shirley Temple
Shirley Temple och Virgin mojito är namnet på dessa drinkar, who by the way är mad by towe och elina. *stolta* 
Alkoholfria dock. Men vi ska stå och blanda dom i vår "bar" på torsdag, (öppet hus) åt alla som vill komma och titta vad HR (eller snarare RL som det kommer heta nästa år) har att erbjuda :)  Kom och titta!

jag <3 godis.jag ♥ godis

har rätt mycket prov denna vecka, så förvänta er inte några större inlägg . De finns liksom ingen tid för de! :)

Love.


Adventsfint

Mina tomtar har nu fått flyttat in i rummet ! :)
HR08Här är klasskortet , det hemska kortet som aldrig fick visas! Som vi säger. :)
Kan ni gissa varför vi inte fick ha detta kort i skolkattalogen? Inte för knivarna som vissa håller i. Inte för drinkarna vi håller i. För att killen i det högra hördet högst upp vid namn Jens står och DRICKER ur glaset.  regeln"skolans alkohol policy" (inga alkoholhaltiga drycker på skolans område.) Synd...ett riktigt bra kort annars tycker jag ;)

Vill också tipsa om två andra bloggar som nyss kommit till.
Gå in på
Elina och Louise blogg HÄR.
Alexsandras blogg HÄR.

Nu ska jag fortsätta julpynta i mitt rum! :D

5 stjärnigtIdag jobbade vi, jag och Elina. gick kanoners ! 
Det känns så grymt skönt att jobba några timmar efter skolan och åka hem sen. Du är hemma på 20 minuter, (istället för 2 timmar som det är annars om man är på Södra Berget...!) Tanterna är så söta, och fikat är väldigt gott! ett riktigt 5 stjärnigt ställe, helt enkelt.


Party & Shades of Grey

Det första jag gjorde när jag köpte min iPhone var att ladda ner H&M- Appen. Nu så har jag hittat lite intressant som jag tänkte dela med mig av, snäll som jag är :)
(OBS! bilderna är tagna direkt från telefonen. )


kanske en hitt på nyårsafton tro?? :)Min favoritklänning som nu ligger i önskelistan. söt, ellerhur? :)

jewelry

the jewelry for today. guldsmycken slash brunt läder.
enkelt. snyggt.


önskelista 2010

hejsan alla sötnosar!
sitter här och försöker komma på vad det ska stå på min önskelista. Vad önskar ni er?? Kan ni inte komma med förslag :)

Tro det eller ej, men idag är det precis en månad kvar till julafton. Det vill säga att det är den 24:de, och det kunde ju inte annat en passa perfekt med en snöstorm precis idag. Vilka julkänslor man får hurreni! :D igår bakade Karin lussebullar. Jag och Mattias har skottat undan snö och druckigt varm choklad. vissa har börjat julpynta. Ja, det låter som att denna jul kommer  bli hur mysig som helst!

Bilden är från kemisalen i skolan, (så klart.)

my style.


tror jag just hittade min drömbil!
skulle inte den passa väldigt bra för mig, så säg !

Veckorna går så himla snabbt.
 Jag och Elina jobbade på en minnesstund nu i eftermiddags, ett jobb vi fick av Anna-Lena. :) gick väldigt smidigt och bra måste jag säga! :) det neggativa var alla ledsna miner och den tråkiga stämningen i rummet, men det är ju så när någon nära dött.
I morgon bär det av till Södra Berget för 18 timmars långpanna! blir nog bra.
måste packa resväskan och bädda ner mig. Det bär av tiiiidigt i morgon :)

God natt <3


kombinationNu ska jag försöka kombinera en bra film med lite plugg samtidigt, vilket antagligen slutar med att boken inte ens öppnas. (om min kära lärare Anna-Lena läser detta så ser du att jag i alla fall försökt plugga lite! :D ett litet pluss i kanten. )

talk to you later!

öl provningI Torsdags hade vi öl provning på skolan på vår kurs "drycker" vilket blev ett bra slut på temat öl. Nästa gång är det Wiskey som gäller, och det ser jag inte lika mycket fram emot . Men lite cool är väl vår skola ändå, tycker ni inte??? :D

chili choklad
Detta är något ALLA måste göra någon gång (åt minstonne en gång!) innan jul. Dricka glögg och äta pepparkakor med ädelost. Nått jag gjorde för några dagar sedan, och var uppmärksam på glöggen, det är Chili Choklad smak! MMMMMMMM.........!

11/11-10 -Love is in the air Jag och Mattias firade 1 år idag! :) Det blev en mysig eftermiddag/kväll som slutade framför en film med lite cider och frukt doppad med choklad :)
Jag älskar dig! <3


NIKEInförskaffade ! :)


this is me right now

Höstlovet har varit perfekt! En shoppingrunda till Sundsvall blev det bland annat. där införskaffade jag mig fler glas till min samlig som nu står i garderoben och samlar damm. (dom få stå där och vänta på att jag ska flytta hemifrån.)
Så satte jag mig i bilen och gjorde min första resa mot Järvsö helt själv. En härlig känsla. väntar nu bara på att mitt riktiga körkort kommer med posten så jag har något att visa upp. :)
Så gjorde jag en ren inpuls här om dagen. jag bokade nämligen tid hos "FrissAnn" och fick tid redan samma dag. Eftersom mitt hår var så grymt slitet blev jag tvungen att klippa av en heeel decimeter(!) av mitt hår<3. och just för att jag redan satt i stolen gjorde jag inpulsen och klippte lugg också. Blev helt okej måste jag säga :)
Svart taxi som man brukar kalla det, har jag också varit ett antal gånger. Bland annat till min kära kusin Erik som fyllde 18 i helgen. Nästan 30 mil avverkade jag den kvällen :)
Så har lilla ljusdals polisstation blivigt bombhotat(!) egentligen inte men poliserna verkar inte ha något innanför pannbenet ibland. Vill ni veta mer om de finns det på Aftonbladet, eller Här. Orkar nog inte skriva mer idag :)

<3 <3

Efva Attlingen inbjudan till Efva Attlings nyaste kollektion fick jag i går. visningen är precis om en månad- 3/12. - Redan inbokat i allmernackan!

är en tjej med KÖRKORT!Jag är en tjej med KÖRKORT!!! :D :D ;B
Idag har jag tagit körkort! fattar ni? lilla jag! självaste ToweMadeleineMickelsson :)
Den Goa tårtan fick jag av Mormor :) dessutom firade vi en dag för tidigt (alltså igår redan! för att mormor skulle bort.) men vad gör det. Jag klarade ju mig ;)

Sen fick jag en present av min kära mamma.<3 något jag tänkt köpa själv, men dom är så förbaskat dyr! två glas med märket Kosta Boda i färgen ROSA. ♥


Sen körde jag till hudik för att shoppa loss och äta gott med mamma och Tilda. så klart så köpte jag lite smått å gott till mig själv ;)

Tex. Detta silverhalsband med ett kors :)

AbsoFuckingLutely!

kämpa , man måste kämpa!

RSS 2.0