Dela en coke med:

Precis vad jag tänker göra!:


Grattis Mattias!

Igår firade vi Mattias som tog motorcykel körkort!
Vi tog en snabbtripp hem Ljusdal för att hämta hans nyinköpta motorcykel. Rökta räkor satt fint, lika så mini turen vi tog på kvällen.
Idag körde vi hem till Sundsvall igen så nu står den och glänser så fint på bakgården! Lovar er lite fina bilder sen :-)


isglass

 
 
med 24 svettiga grader utanför så kyler jag ner mig med en hemma gjord isglass! Nyttigt, gott och svalkande.
 
 

Liljor

Jag köpte lite fina rosa liljor förra veckan som jag ställde i vardagsrummet. Fina va!? Men nu har jag fått nog. De åkte ut snabbt som attan i morse! Fyyyyy vad starkt de luktar! Hoppas inte grannarna har något emot blommor för nu står de ute i trapphuset istället.


Skärgårdsdoktorn

 
Hohooo vad mysigt att få titta på Skärgårdsdoktorn igen! Missade du det? kika HÄR.

where to find?

 
 
Det var många som frågade vart sakerna på bilden kommer ifrån så jag tänkte ge er svaren här!
 
Lyktor: MIO  Sänggavel: gjort själv, väldigt enkelt med hjälp utav tre granstammar, hampa snöre och två gardiner. Kudde: Hemtex. Sängbord: två lastpallar målad i vitt. Lampor: IKEA

Canon photos

 
Här har vi lite bilder från helgen som Tilda tagit!
"kjolen" jag har på mig kommer från BikBok och är ingen kjol utan ett par shorts! Stickad tröja från JC.

min helg:

 
 
 
 
Bild 1. Solade benen ute på trappan.
Bild 2. Rabarber+socker=sant!
Bild 3. Morsdag fika, i mängder!♥
Bild 4. Fin sommarbild som tilda tagit. fler kommer!
Bild 5. Min härliga sommarlunch på Kick Saloon.
Bild 6. Tildas härliga tallrik.
bild 7. Första drinken.

Weekend is over.

god morgon måndag! ♥
idag kan listan göras lång på saker-som-måste-göras-idag. klippa håret, betala räkningar, handla, städa, gymma.....
 
Men vilken kanonhelg jag haft! på många sätt.
VÄDRET! vilket väder alltså. hela fredag, lördag och söndag fick vi stålande sol och inte ett moln på himmelen.
och vilken fin födelsedag Tilda hade. Hon fick bland annat ett nytt objektiv till systemkameran så lite nya bilder har vi så klart tagit! visar er senare.
Vi åt en himmelsk lunch på kick saloon. Bakade många kakor och en söt jordgubbstårta. Vi gick ut på krogen både fredag OCH lördag. Solade i gräset. firade mamma på mors dag & fikade massooooor....
Tänkte visa er tonvis med bilder lite senare. först får ni en liten sneak peek. här:
 

Skål!

00.00 slog klockan och Tilda fyller 18år idag! Grattis!!!
Till hennes besvikelse behövde hon varken visa leg vid ingången eller i baren, bättre lycka i morgon, skål! ;)


Jordgubbstårta

Efter en väldigt lång bussresa från Sundsvall till korskrogen är jag nu äntligen hemma, mätt i magen och med ett stort baknings sug! Har redan hunnit göra jordgubbstårta och chokladbollar. Lillasyster fyller ju 18 år i morgon så de ska firas med buller och bång!
Nu; paus framför tvn :)


Student tider

Ni skulle sett alla glada studenter på torget igår! Vilken lycka! Och häftigt dessutom, med alla ballonger som släpptes :)


life is good, enjoy it...

stor och liten.
 
söta vaser, ellerhur?! den stora från Indiska och den lilla från loppis. Liknar ju faktiskt varandra.
Ljuset heter "pink Champagne" och förmedlar citatet: Life is good, enjoy it...

Onsdag 22/5-2013

 
 
Oh... jag har precis städat och flyttat om lite i köket! Så nu är det som nytt igen. Man behöver ju faktiskt inte ha sakerna på samma ställe jämt. :)
Har faktiskt haft fullt upp idag med receptionsmöten, städning, paket som ska hämtas ut, mat som ska handlas... och än har mitt arbetspass inte börjat, inte förrän kl. 22:00 då jag går på nattpasset. Men jag och Mattias hann ta en glass i finvädret innan han började sitt arbete, och de händer inte allt för ofta ska ni veta! så de var i alla fall guld värt :)
 
 

Hall

för någon vecka sedan åkte favvo jackan fram, och converse skorna- gammal som ny. (hehe, vit, svart, hög & låg... jag har lite svårt att bestämma mig.)

Dessutom fyndade jag den fina mjölk kannan ni ser på bilden. Allt ni ser på bilderna är från loppisar, förutom kläderna och skohyllan. :)

 
 
 
 

god morgon! ♥

 
 
 
God morgon! ♥
Vi har precis kickat igång denna tisdag med en riktigt god frukost! nu ska vi fräscha till oss lite och hoppa in i bilen för lite loppis jakt! fortsättning följer...

home inspo

Att samla alla dina favoritbilder på ett och samma ställe är väldigt smart! då kan du bara gå in i mappen och kika när du har slut på idéer!

Min mapp heter home inspo, och är fullproppad med fina inredningbilder, detaljer, musik som peppar & cravings....

 
 
 

sladdlampa

 
 
En rostig, gammal, dammig och skavd men äkta sladdlampa hittar ni bara på riktiga auktioner & loppisar, for sure! Från gamla lador, och stora gårdar.    
Visst är den läcker!!? och lyser jätte fint varje kväll i mitt vardagsrum. :)
 

KEEP CALM

Måste börja med att säga: Vilken jäääkla match det var igår! Sverige-Schweiz och vem kunde ana att SVERIGE skulle vinna?! och dessutom slå in hela FEM mål! Grymt gjort.
 
Kul att så många hittat hit! och jag antar att ni är många med samma intresse: inredning. SÅ kika in ikväll så ska jag visa er lite tjusiga ting! ♥





 
 

Final match

Tänk alltså, jag har väl aldrig intresserat mig av hockey förut(!?) men ikväll ska jag banne mig se Sverige-Schweiz finalen och kanske något lyxlagat till, tillsammans med Mattias. Fast de vet han bara inte än. :-)


Gänget från Sundsvall

Här i Trondheim är det fortfarande 22 grader varmt och klockan är snart 23:30, vad magiskt!

Vi firar att vi varit så duktig på att marknadsföra Sverige och Sundsvall här idag. Med lite bubbel uppe på takterassen, och sen en bit mat på Egon. Nu visas Eurovision och alla krogar är fullproppade med glada människor framför tv apparaterna. Huuuur roligt som helst! Vem vinner???


Nyheten

Dagens nyhet :
Köp Leva&bo tidningen och sätt er ute i finvädret och läs om mig.


Roadshowen

Wow vilken jä*la dag alltså! 22 grader varmt på torget i Östersund, och vi jobbade ute hela dagen lång så nästippen är alldeles full i fräknar igen :)
vi åker en person från varje hotell i Sundsvall så jag känner ingen som är med, men det gör absolut ingenting för vi har haft huuuur kul som helst!
Nu fortsätter vi resan mot Trondheim och beräknas vara framme 22 ikväll. Sen ska vi ut och uppleva "sjuttonne maj" i Norge ;-)


Jeffrey Campbell

 
 
 
A woman with Campbells, I´m just sayin!
 
 
Mina nya Campbell skor står och glänser på hyllan. Fortfarande oanvända. Men nästa helg när syster fyller 18 har jag beställt finväder så då tänkte jag gå in dem! ♥

Trondheim

Tidigt tidigt i morgon bitti åker jag till Norge tillsammans med "Visit Sundsvall", för att prata lite gott om just Sundsvall.
tidigare i veckan fick jag schemat över hur dessa tre väldigt intensiva dagarna kommer att se ut, så jag antar att det inte blir så mycket bloggande förrän på Söndag igen. Men shit vad roligt det ska bli! jag lovar att visa er mer i detalj sen! :)
 
 
PS. på Lördag släpper jag min lilla hemlighet- kika in här då! :)

Vårblommor

 
Hittade superfina blommor på IKEA idag! ♥
 

Smoothies

mina smoothies för dagen blev en aningens söt... Men vem sa att de måste vara nyttigt?? Vill ni prova denna smaskiga lilla shot så ska du ta dig till Best Western Hotell Baltic. Frukost mellan 6-9.


sommarkänslor

Bilderna har Tilda tagit
 
åh de är så fint ute just nu! Den absolut bästa tiden på året! Allt slår ut och det blir grönt och fint. Det är ljust om kvällarna och värmen börjar smyga sig fram. 
Fina bilder va! Det är Tilda som tagit dem. ♥

auktion

 
 
Jag och mamma åkte på auktion i söndags! WE LOVE! Hitta fina udda gamla prylar, som man kan göra något helt annat av än va de är tänkta till från början. 
Tyvärr så fanns det nästan bara skit där... Vad ska man med 300 guldramar till liksom... eller sjuttioelva fönster? Men nått litet fynd för 20kr slank ändå med hem. och en korv i magen såklart! 

TIMBER

Här kan man inte köra.....
 
lämnade er över helgen, men nu är jag tillbaka med full kraft igen! 
 
 
Hoppade in i bilen och körde hem till mammis å pappis i Lördags. Körde 16 mil helt själv.... Inget att skryta om tänker ni men för mig så är det verkligen så!
varje gång jag sätter mig bakom ratten så tänker jag *Shiiit, kommer jag verkligen ihåg hur man kör en sån här?!?* eftersom det är så långt mellan gångerna... Ni kan ju tänka er själva
-jag går till jobbet
-jag går till ICA
-jag har 100 meter till shoppingcentrum & busstationen
-gymmet ligger knappt 1km här ifrån.
sååå när ska jag köra bil liksom?? (detta måste kännas väldigt tryggt att läsa för Mattias som precis lånat ut sin käraste ägodel, bilen, till mig hela helgen! hehe varsegod)
Så klart så kom den hem oskadd! OCH renare än vanligt, invändligt alltså.
 
nåja, tänkte visa er lite från min helg. har hunnit med massor så stay tuned! 

Sommar outfit

 
Såhär vill jag se ut i sommar! SÅÅÅ snyggt! ♣

gråmulet

 
Idag är allt lika grått som sanden i timmglaset alltså! Det känns himla bra att jobba, missar ju varken vädret eller shoppingen eftersom alla butiker är stängda.
 
Hej sweeeties!
Wow, jag sov totalt fjorton timmar allt som allt igår, och ändå var jag trött när klockan ringde i morse! How come? Antagligen för att det var evigheter sen jag jobbade natt och glömt bort att det faktiskt är viktigt att sova dagen innan.. :) Man lääär sig väl... nån gång. kanske.
 

happy face

 
 
 
 
God kväll, happy face!
Sommarklädd, även om det inte var liiika varmt idag som tidigare i veckan. Fast jag sov till dryga 14:00 (för att jag jobbat natt) så jag missade väl kanske de varmaste graderna...
Hursom. Medan mattias jobbar arslet av sig så sitter jag här i soffan och äter bullar. De är sååå tråkigt att vara själv. Längtar tills han får ett "normalt" schema för just nu jobbar han typ 9-23 varje dag, Yippi!  
 

Dödens olja...

 
WOW! Jag hittade denna skönhets(!) produkt från en annan blogg. En olja man ska smörja in sina ben med efter duschen så ska de bli extra lena. Ha! och jag som är så oooootroligt allergisk mot just jordnötter. Undrar hur mina ben skulle se ut efter en omgång från den..... 

Jobb å jobb

Jobbar sista nattpasset för veckan och är just nu väldigt trötter... Håller mig vaken genom mängder kaffe och den HÄR låten på repeat medan jag lägger in massa bokningar för veckan. I morgon är det onsdag, och då är jag leeedig.


Brasserie et Charcuterie

 
Har nu provat den nya restaurangen som Mattias jobbar på (några gånger, hehe).  Fina upplägg och annorlunda meny, ja jag tror det kommer gå gallant! 
 
Jag har några dagar att se fram emot den här månaden. 
den 18 maj. Ja de vill jag inte riktigt berätta än... men låt mig bara säga en sak: 29kr är något ni garranterat kommer lägga ut denna dag!
den 19:de är det krogfesten. de var trevligt förra året, med lite mat & drinkar på båten "Medvind" tillsammans med alla andra restaurangmänniskor i Sundsvall.  
den 25:de - då fyller min lillasyster 18 år(!!!) Herregud... hur gammal är jag liksom!?!
 
 

iPhone

Här är min nya bebis! Eftersom min gamla iPhone snart hängt med i tre år (ja jag stod i kö för att få tag på en av de fösta!) så är de väl inte så konstigt att den lite smått har börjat ge upp.
Med en krossad baksida, 3500 bilder, tio uppdateringar och ett batteri som aldrig håller mer än 6 timmar. Men! Jag kommer aldrig glömma dig å våra fina minnen tillsammans! <3


Helg mys

God morgon!
Igår fick jag en heldag tillsammans med mamma pappa och Tilda! De blev lite shopping och sen mat på Mattias restaurang Torget. Väldigt mysigt, och välbehövligt.
Men sen är det alltid lika tråkigt när dom åker hem igen....


Axcent

Hurreni! Den är min! ♥♥♥

 
 

Club Sandwich

 
 
 
Idag bjöd vi över Vickan på middag och bjöd henne på Mattias egna Club Sandwich! Mums!

Hello May

 
Hej varma sköna fina maj! som vi väntat på dig! ♥

matte top coat

 
Läste på en blogg att de säljer ett topplack på H&M som gör att lacket du målat på naglarna blir matt! Häftigt!
för 29kr blir det ditt. 

RSS 2.0