Sommar PUSS !





Idag har jag fått en riktig sommar puss av solen. Är nog tack vare den nya hudlotion jag införskaffat som ska öppna porerna och innehåller över 90 procent olivolja (vilket man blir väldigt brun av om man smörjer in sig med det!)

För övrigt så saknar jag min pära. Min Pära är och jobbar i sundsvall hela denna  vecka. Orättvist! men lite söt har han varit och fixat  lite jobb där åt mig också ;>  bla bla bla. Kort sagt så vill jag att du kommer hit! Nu. NU!
Mattias :)


Ännu för övrigt så ska jag tilda och min söta mormor på kina och äta i morgon. :)  Efter det så ska jag iväg och jobba hela kvällen på FalaMålet i färila. Där ska dom köra grillkväll så jag ska få springa som en galen servis mellan baren, desserten och disken. tror det kommer bli grymt kul i vilket fall! :>

Mer för övrigt så har jag bestämt mig för att Mattias ska få en riktig sommar puss när han kommer hem. Men sch...! det är en hemlis ! =D



just because I feel the summer .









<3

den senaste veckan..


Tilda hade sin konfermation ! :)


Galet snygg ros hon fick av mamma och pappa


jag och Mattias var så klart där och kollade :)


Sen blev det gó mat här hemma hos mig :)




och efterrätt ;>


Med JORDGUBBAR !


Sen drog vi till stockholm jag och Mattias för att han skulle provjobba på Melker Anderssons restaurang, Grill. På Grill fanns det väldigt coola miljöer som jag tänkte visa er !

Mocka


:)


sexigt !




Baren :)


När vi kom hem från stockholm var det dax att jobba igen. Det är jag och två till som har hand om fikat till en teater. Förutom det så serverar jag på både Luncher och kvällar. Riktigt roligt! Så på självaste midsommarafton så jobbade vi, jag Stina och Jocke. Minst sagt en annorlunda midsommar.







:)

say say

Jag ska gå emot alla och säga att, jag ägnat mig åt allt annat än att se kronprinsessans bröllop idag. Det är inget viktigt för mig, och föresten har jag inte haft tid ändå! ;>
Jag klev upp i morse för att jobba så Mattias fick skjutsa mig. Jag jobbade till tre så efter det åkte jag hem och städade min garderob så jag skulle ha en chans att packa kläder inför resan till stockholm i morgon. ;> Men innan vi åker ska jag gå på min lillasysters konfirmation också :) Nåja, väskan är bara halvklar och jag ska på Crusing i Ljusdal strax.

TalkToYouLater . < 3

I'm Cool, you know.

Onsdag. Idag har jag jobbat på Stenegården. Igår också för den delen! Det bara väller in dagar så nu står jag här med jobb för heeeela sommarlovet! Bra va?
Nåja. Mattias ska iväg till stockholm på söndag för att provjobba åt Melker på en av hans restauranger, så gissa om jag tar mig tid att följa med! Så biljetterna är bokade och en lägenhet har vi fått låna av mina släktingar, så vi ska passa på att gå på grönan en dag också. Så, vill ni komma och hälsa på oss så bor vi 10 minuter från Globen! (Coolt, jag vet.)

äsch, jag har int tid att sitta här! Jag måste måste måste måste läsa lite i körkortsboken. så äre bara!

<3


Sommaren 2010

SOMMARLOVET har börjat och jag ska börja plugga till körkortet på allvar nu. Så ska jag jobba också. MEN. Lite kul ska jag allt ha! :)



Igår träffade jag dessa tre härliga brudar hemma hos Adam i hans lilla lusthus.
Carro, Elina, Emelie. Glada brudar !


I Fredags på kvällen gick vi till postplanen där fontänen var full me skum, och antagligen varit ännu fullare me skum innan vi kom. tss... lite kul faktiskt.

Ikväll ska jag sova i husvagn med mattias och jag hoppas på regn.

Åh, sommarlovet har bara börjat!!

PUSS


Examens/student-bilder!



Lolla Jag Elina och Alexsandra


Fina flickor !


Galet!



När Mattias klass kom ut på trapan ville jag stå längst fram så klart, och det fick jag minsann också, med hjälp av lite knuffningar.



Thomas, Anders, Mattias. Alla bröder samlade på ett och samma kort :)  Anders gör lumpen och jag tyckte det var coolt att han kom i uniformen!!



:)


HRs studenter



På flaket





Kanske att fler dyker upp, men nu ska jag njuta av mitt SOMMARLOOOOOOOOV!!!! ;>

Karneval


:)


Telejack? Nej tack - Bussen





Karnevaltåget som gick genom ljusdal i Torsdags. Litet men välgjort var det. Efter det fick vi Picknickmat på skolan och en vollybollturnering sattes igång. faktiskt en riktig rolig dag :)

strawberrys





Jordgubbar med grädde till efterrätt en tisdagskväll som denna kan inte bli bättre ! ;>

Lördagsgrillning






De två bästa brudarna :) <3
Vi  grillade och hade de mysigt.

I Lördags var det bal.
I Lördags fick jag även jobba på Stenegård som servis, vilket var jätte kul. Dit ska jag flera gånger framöver ! :)
I Lördags grillade vi, jag emelie och sara.

puss

balen 2010

Bilderna får tala för sig själv,


snygg lila bil.


den fina bilen Lovisa kom i.


några åkte motorcykel

Mattias och Hannas fina bil.


Hanna och Mattias


Lovisa min tremänning


en till fin bil


-


Mattias och Hanna


Alla


Fina Mattias och söta Hanna. :)


Sandra, Josefine och Jennifer från HR 3


prima ballerina :)



Det händer galet mycket saker just nu, så min tid till att blogga finns liksom inte längre. Inte för tillfället i alla fall, men den kommer tillbaks innom kort!
Nu när jag ändå sitter här så kan jag berätta att ALLA prov är avklarade och det känns ju bra. betygen jag har fått höra av lärare känns ännu bättre. Men vet ni vad som är bäst?? Jag har inte bara fått ett, utan två sommarjobb också! ett i servering och ett i kök. Nu kan det inte bli bättre!
I veckan så har jag , förutom att plugga en massa, åkt båt tillsammans med Hanna Thomas och Mattias :) jag har hälsa på Farmor och Farfar en sväng, provjobbat inför jobbet i morgon, kollat på fotboll, hälsat på min gamla skola. i morgon Lördag så ska jag jobba, hinna gå på Mattias bal och grilla gott tillsammans med Sara och Emelie. UNDERBART! =D

Nu har jag int tid längre satt säga :D
HEJ DÅ !


RSS 2.0