Fredag

Igår körde vi jultema till 100%! 

Jag och Linnea bakade pepparkakor och Saffranskladdkaka, kokade glögg och lyssnade på julmusik :-) väldigt mysigt. 
I morgon (lördag) ska vi till Elin för att äta julmat och spela paketleken. Jag har köpt två paket som jag så gärna vill ha själv... ska kriga för det! Hehe 

Jag är även klar med alla julklappar! Eller ja, de har jag varit ett tag. Och i år känns det så himla bra, jag tycker att jag hittat så bra saker till både mamma pappa Tilda och farmor/farfar och mormor. Tror dom blir glada. 


Advents fint

Jag har lyckats få lite julkänsla i lägenheten med julstjärnor, mässing och grönt. Det smälter ihop så fint och ser lite lyxigt och stilrent ut. Jag firade inte jul förra året eftersom vi var i Marocko då (snälla tomten en utomlandsresa skulle sitta fint igen!) men de känns lite kul att få fira en vanlig jul i år.
Magnus sa att han hatade julen. Varför frågade jag, han sa att man skulle åka överallt, köpa julklappar, de hängde julpynt överallt och dålig musik. Här om dagen när jag kom hem hade han tänt alla julstjärnor, gjort glögg och spelade någon jullåt på högsta volym.... utan att jag sa något så säger han "de vart ju lite mysigt" haha!


RSS 2.0