JAG ÄLSKAR DIG MORMOR!

Jag har världens bästa mormor, så är det bara!
När jag och Tilda var liten och hade lov så sov vi oftast över hos mormor och  morfar. Det var höjdpunkten på hela lovet, man gick och längtade flera dagar i förväg.
Hon tog oss oftast med till Järvzoo, eller till lekparken i ljusdal, eller till Nore badet. Där efter åkte vi hem och målade i målarböckerna som hon jämt köpte nya varje år. Efter timmar med målarboken så började jag och tilda alltid att bråka, och då kom mormor som en räddare i nöden och la fram kortleken! vi spelade JÄMT! vändtian mest.
Sen beställde vi oftast pizza och köpte chips & godis och åt allt framför tvn till någon bra film, tex filmen BABE! ni vet grisen babe? FAVORITEN! :-)
 man åt alltid förmycket så att man nästan fick ont i magen :))
sen la vi oss i dubbelsängen på övervåningen i fina Nore, och mormor tände jämt lampan i hallen så att man lätt kunde hitta till toan på natten.
ÅHHH! DET VAR TIDER DET! :´)
 
Idag kom det fina födelsedagskortet! hon har till och med sparat alla bilder som man skickade in till tidningen när man fyllde år när man var liten ! :) hihi TACK bästa mormor, jag älskar dig!! ♥
 
 
 
 

Repan

Japp! Så var det back to work som gällde! Nattpass i repan.


ett tips!

 
 
tavlan skulle sitta fint här hemma, det vet jag! ;) Ni kan klicka hem den HÄR och se massa fina inspirationsbilder :)
 

helgens detalj

Fick den genomskinliga väskan jag suktat efter ett tag!!! LYCKLIG :-D den invigdes redan i Lördags ute på krogen.

 
 
 
 
 
 
pure love

gokart

eftersom det fortfarande är lite mulet ute, och jag inte börjar jobba förrän 23:00 ikväll så tänkte jag visa er massor här på bloggen idag MEN jag sitter här med en huvudvärk från helvetet, kort sagt! vet inte vart jag ska ta vägen... så vi får se hur det blir.
 
I lördags blev jag bjuden till hudik för att köra gokart! guuuud så kul!!! Hanna,Tomas, jag och Mattias körde så det rykte! Vi har bestämt att vi ska köra tillsammans, ett helt gäng nått tag framöver också. Hoppas det blir av snart nog :)
 

my new love <3

måste bara kika in här och tacka alla för helgen! Fasiken va roligt jag har haft, TACK!♥ (bilder kommer i morgon.)
 
kolla in bilderna  här nedan på min nya älskling! den står så fint här i vardagsrummet och blänker :) en fin 20års present.

 
 
 

Party!

Har så jäääkla kul! Skål på er alla, man fyller bara 20 en gång i livet!


TACK!!!

.... speciellt till mamma såsom hon har bökat och stökat med bakning, möblering och städning! Även till pappa, Tilda och Mattias mina hjärtan, och släkt polare och läsare för erat grattis, paket och tanke! Det värmer så himla mycket, ni anar inte!


Sommarfest

Igår var det en riktig sommarfest för smaklökarna! Mamma gjorde sin Goa tårta med grädde, maräng, choklad och jordgubbar, och Mattias gjorde en specialare med hallon och choklad-kanter :-) dessutom fanns det fler gottisar, såsom chokladbollar, cheese cake, nougatkakor och jordgubbar doppade i choklad och kokos!


20 jävla år!

Börjar dagen så som många andra nyblivna 20åringar skulle göra,- på bolaget! 556 kr fattigare, men bland annat en champagne flaska rikare! För er som missat det så fyller jag 20 JÄÄÄVLA år idag!


snaaaart...

SHIT hurreni, jag är 19 & tonårning i 15 minuter till, sen är jag vuxen på riktigt! (HÖHÖ!) God natt alla sötnosar, i morgon vaknar jag upp som en STOR 20 åring! :-D

summer favs

Triss i favoriter som hänger med mig hela sommaren!

 
Väska Zara // Sunnies H&M // Parfym Clean Warm Cotton

I HENNAN

I förrgår for vi till hennan och gratta kusin.

Det var ju riktigt varmt ute, ungefär 25 grader, så jag sa till Mattias (mest på skämt) att om han badade i ån som ligger i hennan så skulle han få en 100-lapp av mig. Badbyxorna och handduken åkte med.
När vi kom fram skrek mosterMia "Jaaa jag vill också bada!" :-)
Kusin Jörgen hakade också på.
Det slutade med att det blev en liten tävling- SISTEN iiii!

Tro det eller ej, men moster slängde sig i först, Jörgen tätt där på, och Mattias hoppade försiktigt i tillslut (men han gjorde det i varje fall!) TVÅ gånger dessutom, men det är fortfarande bara en 100-lapp han får, så de så ;-)


Älskar skylten som Mia satt upp vid vattnet "Varning för badbrudar!"
 
 Det blev till och med publik!
 
Moster simmade länge i det knappa 18 gradiga vattnet


*Bildbevis*
 

Timglas

Här är en hemskt läcker grej som vi köpt till vår lägenhet (läs: Mattias, jag vet- lika förvånad blev jag när jag fick höra att HAN skulle köpa en inredningsdetalj till lägenheten!) Det är ett timglas i varje fall, som ska få göra sig snygg vid tvn, tror ja :)


SEMESTER?

För en vecka sen när jag satt hemma i lägenheten i Sundsvall och läste ST (SundsvallsTidningen) slog jag upp denna sida, och gissa vad det stod där?? Jo, en massa reklam om Ljusdal! Vad ska man göra på semestern? Jo åka till Ljusdal och shoppa, fika och gå på mässa enligt ST. hihi,  lite roligt!

 
Ikväll har vi varit till Hennan och grattat kusin! kika in här i morgon ska ni få se ;-)

New Things!

Här är lite saker jag inhandlat här i stockholmia! :-) stickad tröja från monki, jordgubbsröd klänning från Zara, Chanel boken från NK, och converse skorna kommer från nån butik i gallerian. Nu är vi påväg hem! Vi lämnar molniga regniga Stockholm för ett 24 graders varmt Hälsingland! Sånt gillar vi. Hörs senare :)


Done!

I morgon ska ni få se så fina saker jag shoppat! Här kommer lite bilder, bland annat den suupersnygga (och hemskt dyra!) stolen som Mattias vill ha i lägenheten. Ni hittar den bland annat på NK för 65 TUSEN kronor. Den finns även på Rummet i Sundsvall. :) I saluhallen kan ni hitta dessa söta desserter på bilderna här nedan:


Gröna Lund

Såhär ser en dag på grönan ut, and thats for sure!


Semester

Vi har kommit fram till hotellet i Stockholm! Här ska vi bo i tre nätter, och fylla dagarna med gröna Lund och massor utav shopping! Visst låter det helt underbart?! Preciiiis såhär vill jag ha det. Då kan man kalla det semester! :-) Vi börjar med en "Dagens" ute på terassen! <3


Järvzoo

Igår följde vi me vår vän Jocke från vin&mat i Sundsvall in på järvzoo! Vi gick där ett par timmar, grillade korv och åt risifrutti. Kikade på björnarna och klappade getter! Detta är något Jocke drömt om att få göra länge. Så det var liksom det minsta vi kunde göra för honom. Tack för dagen fina ni!


Sneak peek

Gårdagens outfit! Bättre bilder kommer senare :)


Getting a Tan!

Idag for bikinin på, luftmadrassen fylldes med luft, badkorgen packades med handdukar och solskyddsfaktor och vi satte kursen mot Finnsjön.
Det stekte på bra där ett tag, tills solen försvann bakom en massa moln.  Vi for hem och la oss på gräsmattan istället, går ju nääästan lika bra de med. Men nu kämpar solen för att komma fram igen.... :-/

PS. visst är min nya bikini himla fin??!
 
 
 

i Söndags!

Var iväg och fiskade i söndags, jag mattias och anders.


tusentals bajskorvar låg runt hela sjön, eftersom det går lösa får där. haha! Bajs på bilen :)

Mattias fångade storgäddan! :D

Anders fångade mest pinnar och sjögräs.... :)

Men han fick en liten abborre tillslut... ;-)

Jag fiskade såhär:
 
Sen körde mattias radiostyrt flygplan, och fasnade högst upp i det högsta trädet (så klart!) titta noga på bilden så ser ni honom (eller kanske det är en väldigt ful ekorre bara? ;-)
 
Rocky blev nog lite orolig, hihi söthunden :)

Snow white



 
 
I måndags var vi på bio och såg "snow white and the huntsman" . Att Kristen Stewart (tjejen i twilight) spelar snövit gör ju inte saken sämre! kan rekomendera filmen varmt! :)

in the bedroom

 
 
Sovrummet börjar få lite form, i och för sig så är det långt kvar.... vi ska köpa någon slags byrå och ställa den under tvn,in med lite tavlor och ett nattygsbord åt mattias. men det kommer det kommer! Visst ser det ganska bra ut såhär långt? :)

behind the scenes!

 
Igår natt tog vi bilder i köket på Vin&Mat, vi ska nämligen göra lite häftiga tavlor till köket! Så med Mattias som kock, Tilda som fotograf och jag som redigerare så blev korten rätt så jäkla bra! Bilderna kommer ni få se innom en snar framtid. 

Hallen

Här kommer bilder på en liten del utav hallen.

"Gå ej under hängande last" skylten har jag ropat in tillsammans med mamma på auktion!

Min stege har fått sin plats!

himla läcker. älskar den här stegen :) även den har jag ropat in!


En tavla har fått komma upp i hallen. min fina fina tavla :)


denna tavla är TVÅ METER(!) bred och 1.40 hög. Men den blir liksom ganska så liten på väggen.... inte så konstigt eftersom vi har 3 Meter och 70 cm mellan golv och tak. hihi!


Men såhär stor är kartan! :)
 
 

Going home

Känns jätte bra att vi har fått hjälp med att sätta upp speglar, lampor, tavlor och dylikt i lägenheten idag! Mammsi och pappsi for så snällt upp till Sundsvall för att hjälpa oss få till det där sista, pricken över i:et! Ni ska få se en maaaassa bilder lite senare, men nu är väskan packad för hemfärd och det är dags att åka.


Sushi, then bio

Sushi först, sen bio! <3


I WANT...

 
 
 
... THIS BAG!
 
from MINUSEY!
 

stege

 
här har vi den, min fina stege som jag ropade in på auktionen i helgen! men jag tror min stege är en gnutta finare, och jag vet precis vad jag ska göra !

New

Jag och lillis har shoppat idag! <3


Rena rama fyndet!

Titta vad jag hittade i lördags! Detta kommer passa så himla bra i lägenheten så du anar inte, ni ska lite senare få se hur det blev. Idag är jag och syster yster i Sundsvall och roar oss. Shopping, sushi och bio står på schemat! (samt en massa bilder förstås!)


Auktion

God eftermiddag! Är på auktion idag, shit va kul det är! Har ropat in lite saker som är huuur fin och läcker som helst! Ni ska få se senare.


ONE SIZE

Jag måste visa er tröjan, för det är nämligen lite roligt!
På internet står det "one size, fits all" på storlekarna och jag tänkte "Äh, jag chansar."
Titta på bilden, den sitter som en smäck! Passar mig precis. men den skulle nog inte passa alla, eller vad tror ni? jag menar, de som är lite längre än mig (160) får nog ha den som en magtröja ;-)

 
 
Titta mina fina blommor har slagit ut! :D Fint va? Tänkte ge dom lite nytt vatten, sen ska vi åka hem till Hälsingland! PUSS!
 
 

20års presenter

things I want for my 20 year old birthday!


En hårtork.  iittalas ljuskoppar


 
 
 
 
 
 
 Ljuskronan på golvet &den stora spegeln i bakgrunden,:
 
 
 
KOMATTA!:
 
 


Vinglas från IKEA:
 
 

NOTME.se

 
 
 
 
 
Jag har köpt ett jätte fint armband, eller "Shamballa" som det kallas, samt en jätte fin Celine Tee från NOTME.se
Man fick de fina iPhone skalet med på köpet !
 
 
 
 
 

Flowers

Var iväg och köpte lite fina snittblommor på eftermiddagen efter jobbet! Det är så grått och tråkigt ute (Sundsvall har varit ett stort grått moln idag!) så jag behövde nått som piffade upp vardagsrummet lite. Det är oftast det lilla som gör det!


Simple as it is.

Så klart så fungerar inte blogg.se (som vanligt nu för tiden tror jag.) så därför har jag inte kunnat blogga idag, trots att jag varit ledig. Men lika bra var det kanske, för jag har hunnit med massor! All tvätt är ren och torr, alla kartonger i köket är uppackade, jag har gjort middag, handlat och dammsugit! Snacka om effektiv :-) Här kommer en outfit för dagen, simple as it is! ;-)


hallen

Igår gjorde vi klart  hallen! Hatthyllan är från mamma, snygg va? och skohyllan köpte vi och monterade ihop igårkväll.
 
 
 

sista nattpasset

Om det inte vore för att jag just nu jobbat 12 timmars nattpass så kanske jag skulle komma ihåg vad jag heter, men tänk att jag har haft sååå himla mycket att göra!!! lyssna här bara, igår och idag sålde jag toast (vilket vi sällan gör annars, en-två stycken i veckan kanske. )men 45(!) st har jag tillverkat på dessa två nätter. haha, lättförtjänta pengar, fyllekäk för gästerna. Dessutom har jag kickat ut ett gäng från hotellrummet, väckt en gäst med en skål vatten i ansiktet, trätat och skrattat med gästerna. halv fyra inatt kom det några söta gäster in och tackade för den underbara servicen, och som tack fick jag 12 munkar. haha, inte 1 utan 12. happ, så ni vet vart ni ska fika i morgon alltså! ;-) Gud, jag kan inte stava eller skriva klara meningar längre... så trött är jag. snaaaaart kan jag gå hem och säga GOD NATT! :D

Awolnation

 
Dagens låt! Lite udda, inte riktigt min stil men otroligt "tung" och bra låt! :D

hard work work!

snaaaart slutar jag mitt arbetspass, två av tre NATTpass avklarade, CHECK!
kan ju i alla fall medela er om att min natt varit allt annat än lugn. Men faktiskt så går tiden så mycket fortare då, så det gör liksom inget! Det är knappt så man hinner med de vanliga punkterna på pappret innan klockan slår 07:00 och man får gå hem. Dessutom så blir man så himla glad när kassan samt alla crediter stämmer mitt upp i all stress! 

Besök :)

IDAG har vi bott här i vår fina lägenhet i prick en vecka!
tänk vi har haft besök här varje dag sen vi flyttade in, vilket jag bara tycker är suuuper roligt! Igår kom Tina och Maria hit och kikade, och idag kom Niclas och Elin en sväng.(Vickan är här varje dag nu för tiden så henne räknar jag inte med :-*   hihi!)
 
 
ikväll åt vi jordgubbar med socker och mjölk. MUMS!
 
Snart ska jag pallra mig till jobbet för att jobba ännu en natt i receptionen.... det är ju som sagt gatufestuveckan och folk festar på hotellrummen så det står härliga till! får se vad denna kväll har att erbjuda ;-)

Rostedt

Igår hade jag en riktig ensam tid för mig själv, heela dagen. körde en intensiv PW innan frukost, solade på EGO i ett stå-solarium (första gången, riktigt läckert!) fortsatte vidare till Sax&Kam för att färga ögonbrynen och ögonfransarna och när jag kom hem hoppade jag in i duschen och körde inpackning i håret. Shit alltså! Man blir som en ny människa. Men jag tror det är nödvändigt ibland. Man måste få unna sig själv saker lite då och då. :)
 
 
Här har ni ett hett tips från mig på inpackning för håret! utredande och gör håret mjukt och lent! dessutom luktar det underbart :)
 
 
stå-solarium:
 

RIX FM

som ni kanske vet så är det Gatufestveckan här i Sundsvall så igår invigdes allt med RIX FM festivalen. Alex och Evelina kom hit och vi tog någon cider innan vi gick vidare för att lyssna på bland annat Molly Sanden, Dead By April, Amanda Fondell, Loreen, Amanda Jensen, Sean Paul mm.... vi lyssnade inte hela tiden utan köpte sockervadd, köpte drinkar på ågläntan åt goda munkar och kikade på alla karuseller som stod uppradade.
 
 
Eftersom jag och mattias bor absolut högst upp så finns en liten "ballkong" eller vad jag ska kalla det!?! Alex och Evelina klättrade i alla fall upp för att "njuta" utav utsikten. Fy, jag får höjdskräck bara jag tittar på bilderna nedan, men Evelina sa "Den ser ju ut att sitta fast med stooora skruvar i alla fall" Så den ska nog inte rasa ner, hoppas vi. :)
 
Sen fortsatte vi kursen mot RIX FM scenen.
 
 
Vi tog ett glas i ett utav öltälten.
 
 
Lisa Miskovski:
 
 
 
SOCKERVADD!
 
Alex visa vart han bodde:
 
 
haha tack för kvällen fina ni! :)
 

El strul!

Det var tänkt att vi skulle äta hos Victoria idag. Hon hade fyllt upp både frys och kyl med allt möjligt gott! När vi kommer fram till lägenheten så finns det inget lyse i kylen.... hm konstigt för det var det i morse säger Vickan.Jag springer runt och försöker tända alla lampor som finns i hela lägenheten men utan resultat.... Alltså har dom jäklarna stängt av stömmen för henne, stackarn! Trots att hon ringt och sagt att hon ville ta över vårat.

Så i förtvivlan sprang vi runt och frågade om vi fick lägga det viktigaste frysvarorna hos någon granne, men alla hade fullt...tillslut hittade vi ett fungerande kylskåp i källaren som vi satte igång och la in alla matvaror i! Så i morgon när det går att ringa journumret igen så kommer strömmen.
Dessutom beställde vi take away mat och for hem till mig och smaskade i oss en varsin ceasarsallad. kl. 22:00 ikväll åt vi alltså vår middag.
 
 
 
 
 
 
 
 

MUMS!!!

igår så gjorde jag en utav mina favvorätter=Varm smörgåstårta. enkelt och såå ûbergott!
Gör såhär; Fräs en halv purjo.



 häll i champinjoner, fräs, och ställ undan. Stek 1 paket bacon. 

 
töm över baconen, Häll i en burk creme fraice 
 
Fördela "kladdet" Mellan fyra skivor polarbröd:
 
Lägg på tomatskivor och massa ost!
 
Skjutsa sendan in den i ugnen på ca.... 20 min :)
 
och vips! så har ni en sån hiiiimla gooo middag klar att äta.
TIPS: lite salladskrydda till blir pricken över i:et!
 

glasflaska

 
Fick denna fina glasflaska utav Mattias igår! Jag tänkte ha den i kylen så att man alltid har iskallt vatten till hands! :-)

ÄGG

 
 
Mamma har skaffat hönor så när min familj kom och hjälpte oss att flytta i Lördags fick jag sex fina ägg! Det kanske inte syns på bilden, men äggen är liksom ljusgrön, jättefina! dessutom är äggulan jätte gul och fin. TACK ♥ PUSS

sjögatan 2

har snyggat till hallen en gnutta. haha! bakom dörren nedanför fönstret kan man hänga in alla kläder/skor. skylten har mamma köpt åt mig. Fin va? Sjögatan 2. :-D
 
 
 
 
 
"Handen" är från glitter och det var faktiskt Hannas idé att hänga nycklarna på den. :-)
 
 

FLYTTAT!

Från och med NU kan ni räkna med blogginlägg igen, för jag har hittat datorn i en utav alla kartonger! NU har vi ÄNTLIGEN flyttat, fått upp alla saker och fräschat till det hyffsat bra :) här kommer lite bilder! :
 
Första turen:
 
 
 
Här har vi halva ligan! Hanna, Anders, Mattias, Karin, Göran och Thomas! tack tack tack tack så himla mycket för hjälpen!!!
 
 
Vi firade Karin med tårta och kaffe i nya lägenheten. Tårtan har mattias gjort!
 
 
Första middagen nu ikväll :-)
 
Mamma, Pappa, Tilda och mormor kom på lördagen och hjälpte oss med allt möjligt. TACK för att ni kom och hjälpte oss! PUSSPUSSPUSS!
Vickan kom igår och tittade till oss, alex och eve har varit här både igår och ikväll (dom sitter här precis just nu faktiskt! det visas fotboll i tvrummet.) :)
dessutom har vi varit på "Gamefair" vid höga kusten och hjälpt till några timmar på en mässa som mattias släkt annordnat. SHIT vad vi har gjort mycket alltså! :) i morgon börjar jobbet igen, 7-15 och det är gatufestveckan..... bäst jag går och lägger mig snart :)
 
LOVE.

RSS 2.0