grattis mammi !

 
Idag fyller världens bästa mamma år! Hipp hipp hurra! :-D 
Såhär firade vi henne i fredags. Med favvomaten, fina blommor, och paket! kan ni gissa vad som låg i paketet? joo den finaste candle holdern ever. En Octopus från Artilleriet. *Vill också ha!* och jag vet att min mamma också hade suktat efter den. Nu har mamma och pappa varit i Dannmark över helgen, och nu till helgen ska hon firas av arbetskompisar och släkt. och om nästan precis en månad åker vi iväg till Marocko och fortsätter firandet. vilken lyx alltså! jag vill också fylla jämt och fira med dunder och brak! :-)♥
 
 
 
 

tips!

 
Jag har ett litet julklappstips här till er! Om ni går in på DENNA sida kan ni designa er egna karta. Den ovan är på byn jag kommer ifrån. Här nedan har vi både Sundsvall och Paris. 
 
 
 
 
 

lyssna på mig nästa gång

Jag är less på ganska mycket för tillfället, och speciellt när det kommer till jobbet. Här har jag sagt till vaktmästaren att kolla upp nått som sprakar i väggen ganska ofta, (ja det är lite svårt att förklara!) men de liksom knäpper till flera gånger och jag har sagt att jag tror det kommer från lampknappen i Back Office. Tror ni någon gör något åt saken?! Nej. Förra natten spelade jag in ljudet och jag önskade att man kunde lägga upp ljudklipp från telefonen här så ni fick höra vad jag menar. Inatt bestämde jag mig för att kolla så jag tog bort knapparna/plasten runt. Ser ni de brända!? de va så hett så de brände till när man kände där, och likaså plasten var varm. Nu är jag rädd att de kommer gnistra till och börja brinna så jag har till och med sökt på google vad man ska ha för brandsläckare när man ska släcka vid eluttag, haha!   
känns ju bra att jag jobbar natt också. finns ju så sjukt många man kan ringa till. 
 
  
 
 

RSS 2.0