Fin bild!

Tänk, om man skulle ha lika "bra" service på en restaurang som på ett sjukhus!?!?
Typ :hej! Vi ska bara ta lite blodprover. Sen tar det kanske... Runt tre timmar att få nått svar"
De skulle ju vara som att säga såhär till en gäst som nyss kommit in och satt sig: "hej! Välkommen, ta för er av salladen och sätt er. Maten dröjer nog en gnutta, runt tre timmar!"

Tror ni dom skulle sitta kvar? ;-) haha jag är riktigt less på sjukhus nu alltså, även om de gick hyfsat bra inatt.

Hur som helst hittade jag en fin bild på Mattias å Rocky här om dagen. Sömntutorna! :) (ser ut som att Rocky ligger i sängen men det skulle jag aaaaldrig kunna tänka mig att han gör, ifall ni läser detta Karin o Göran! :-D )


Tackar tackar!

De är dags för en vin kurs igen, och den här gången är det jag som sitter bakom glasen och smakar! ;-) Mmmm mums!
"klart Towe måste lära sig vad vinet smakar innan hon serverar det!"  höhö! Som min lärare Anna-Lena på gymnasiet brukade säga "tackar tackar!!!"

Mattias lägger förrätter

 

Här blir det mat :)

 

 


Olika vinflaskor.

 

 

mm, mums!

 


NEW







Den nya avlastningsbänken som fick bli pricken över i:et (under klockan....)
Det känns det hemtrevligt och fint här! inte bara för bänkens skull så klart, utan i det stora hela :)



Kaffebryggare

Vi har nu införskaffat oss en riktig kaffebryggare så ikväll blev det kaffe efter maten! Ni är väldigt välkommen att smaka en kopp! ;-)


Fina dagar

Sitter framför soffan och myser ner mig tillsammans med en cider och lite fin mat från jobbet (orkar inte göra mat om bara jag är hemma, så tråkigt att laga till sig själv....) så de fick bli lyx mat från vin&mat bestående av lammrostbiff, klyftpotatis, ugnsstekta rotfrukter och lite rödvinssky. Inte alls så tokigt!

Helgen har varit toppen! Tomas och Hanna sov över två nätter, vi åkte på äventyrs badet i Ö-vik, hälsade på släkt till Mattias och Tomas, bowlare igen, och myste framför tvn. Roligt med besök, och roligt att få hitta på nått annat än att bara sitta hemma :-)

Dessutom fick jag finbesök utav Emelie, Erik, Magnus och Stefan såhär på eftermiddagen idag. Himla kul med lite påhälsning!!! Guld värt :)

Nu, tillbaka till cidern och tvn. Här ska mysas!


Ö-vik

Gäääääsp... God morgon! :)
Nu sitter vi i bilen påväg till Ö-vik för att bada på äventyrsbadet tillsammans med Hanna och Thomas. Jag och Hanna har bunkrat upp med tidningar, spelkort, chips, & kinder ägg (chokladen är himla gó, och grejen i är rolig att sätta ihop!) det tar ju ett tag att åka dit så nån sysselsättning måste man ju ha!


Fin teckning







Titta vilken fin teckning jag fått utav Jocke på jobbet :)
Till helgen börjar jag jobba på hotellet och kommer därför inte vara på vin&mat alls framöver... Katarina berättade detta för Jocke i förrgår och han blev tydligen lite ledsen, så han bestämde sig för att måla en fin bild till mig! Han är väl för goo. hm... de är så söta dessa handigkappade. Är det något jag villl arbeta med när jag blir stor så är det med dem!!!

Ikväll kommer Thomas och Hanna hit! De ska sova över och i morgon ska vi till Ö-vik och bada på äventyrsbadet. hihi, himla kul!! ha en mysig kväll allesammans, för de ska vi ha! ♥

Varm choklad

Mums! Dricker varm choklad och doppar ostmackan ! Precis vad jag behövde ikväll ;-)


Värt att tänka på.

Om du möter en människa utan leende, ge personen ditt.


Pants.

Hittade ett par läckra byxor igår, sitter perfekt och har dessutom en vårig fräsch färg. Finns hos Cubus för bara 199:- !!!


PAUL FRANK



köpte med mig en necessär i torsdags när jag besökte farbror doktor i Hudik. en snygg sådan, med märket PAUL FRANK. Den var fylld med både läppsyl & läppglans av olika dofter! Finns hos Åhlens.

Ska strax sticka iväg och jobba, ska bara gruva mig lite till innan jag stoppar näsan utanför dörren... termometern visar nämligen -13 grader idag, och jag ska som vanligt gå till jobbet. Men så farligt långt är det ju inte, så man ska väl inte klaga antar jag. :)


TTYL.

glasögon



Gissa vad??? Jag ska köpa mig ett par nya glasögon.. och det lutar åt dom på bilden :)

Sofi Fahrman





slänger mig i sängen under min nya läslampa (som inte är så ny längre eftersom den stått i kartongen i snart två veckor men som äntligen kom upp på väggen idag!)  och läser en bra bok av Sofi Fahrman! Fin måndag :)

Snökaos!

Så var det dags att lämna det ena hemmet för att åka till ett annat... :-) om det går vill säga, ni ska se hur det ser ut efter vägarna! Snön yr och stora flingor faller, det går knappt att mötas på 84an trots att det är en av de större vägarna och bilarna kör bara 50. Detta blir nog en resa som kommer ta minst tre timmar istället för två, som det ser ut nu! Nåja hoppas ni alla har en lite roligare kväll än mig just nu :-)


Skotertur!



Idag har vi åkt skoter, Mattias & jag. Anders också för den delen. (Vi är hemma på en snabbvisit i
Hälsingland just nu. Men bara fram tills i morgon...)

Satan så kallt det var! trots att jag hade på mig ett par vanliga strumpor, ett par stickade raggsockor samt de tjocka snowboard skorna jag alltid brukar använda så frös mina tår till isbitar. Och då visade termometern bara -8 grader....

Sen åkte vi till mormor och åt massa god mat & tinade upp mina kalla fötter.... så mysigt att bara få vara ett tag. :-)
igår blev vi bjudna på god mat här hemma i krogen utav mamma. mmmm! Älskar att få bli lite bordskämd när man kommer hem. ;-)


Föresten!!! är det någon som är sugen på en skoter så hör av er. Den blåa längst till höger på bilden är nämligen till salu. (Med gråten i halsen). Det svider nog ganska mycket för Mattias, men samtidigt har han bestämt sig för att sälja den såå, ni kan ju höra av er :)


personalfest

Igår började personalfesten på jobbet med lite vin, olika ostar, skinkor, små bröd och annat mumsigt! efter det åkte vi till Enjoy hallen i Birsta för lite bowling (Satan så dåligt jag spelade igår alltså!) Under tiden vi spelade beställde katarina in något att dricka åt oss alla, samt chips, så ni kan ju tänka er hur mätt jag började bli redan vid det här laget....
Hur som helst så åkte vi till O'learys efter det. Korgen nedanför delade man på två som en förrätt...





Sen var det dags för maten! :)
mmm.... man fick välja mellan hamburgare, pasta m. kyckling & vitlöksbröd (Som jag tog!) eller Ribs.



Sen blev det kaffe, fler drinkar, mer prat och mys! :) verkligen jätte trevligt och guuud så mätt jag blev...

tänk vilken tur man har, som får halka in som på ett bananskal och få både en heltid samt vara med på personalfest! vilken tur jag har! :-)



Ser fram emot kvällen!

Kändes bra att jobba på södra igår, det var ju som sagt ett tag sen jag var där. Men två arbetspass om dagen är nog inget för mig! Satan va trött man blir...
Just nu sitter jag i skrivandes stund i Sundsvalls vänthall på navet. Ska nämligen ta mig till Hudik besöka sjukhuset för att höra vad dom har att säga. :)

Ikväll ska vi iväg på personalfest tillsammans med vin&mat personalen! Vi ska iväg och bowla tillsammans, sen ska vi äta på O'learys (hm vet ej om det stavas så..) mysigt värre i alla fall! Mer om det sen. Snart kommer min buss :-)
Talk to you later! Bye.


TRÖJAN DU HATAR




Här har ni en bra låt jag hörde påväg hem från jobbet idag! :-) (TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT LYSSNA!)


hm, sitter bara här och andas ett tag, för snart ska jag upp på södra berget och jobba... Long time ago! Får se hur det går. :)
Hare bäst! Ciao.

Mary Kay


Ikväll har jag varit iväg på sminkparty tillsammans med min vän Tina! Definitivt något jag aldrig gjort förut!
Vi fick börja med lite hand silicon, handskrubb samt handcreme, sedan läppbalsam samt 7 olika steg för ansiktet, alla från märket "Mary kay". lite kaffe, go kaka samt tjejprat under tiden vi "fixade" oss, väldigt trevligt! :)
Nästa Tisdag är vi bjuden igen, men den gången för "grunderna till en fin sminkning".
tjaa, man kan ju alltid prova tyckter vi då.  :-)

Dessutom fick man med sig en liten Goodie Bag med sig hem full med fina tips samt prover. Man fick även en dyr handcreme för 300kr som var helt underbar! :-D







Tack för den tjejjiga tjejkvällen Tina! :-D

Tisdag 17/1-2012

Igår tog vi en fin promenad på drygt 40 minuter, efter det satte vi oss framför tvn och käkade vindruvor medan SATC visades! Mmmm!
De är sån skillnad att gå en runda här jämfört med hemma... (bilden) om man svänger höger kommer du ut på E4an ;) haha skämt å sido, nu ska jag iväg och jobba några timmar, sen får de bli en till långpromenad ! :-)


kolsyra





Sitter i min soffa och dricker kolsyrat vatten från soda strimern som vi fick i julklapp. lyxigt! ;) Tänk, de blir såå mycket godare än att bara dricka vanligt vatten.

Ikväll blir det soffläge heeeela kvällen! Faktum är att jag tror kvällen slutar ganska snart, för det är jobb i morgon och vi är himla trött båda två. :) hare fint allesammans!

Fin lördag !

Hanna & Thomas kom och hälsade på oss ikväll. Vi har ätit en super god tacopaj, fikat framför tvn, bestämde oss sedan för att bowla tillsammans och spela lite air hockey! Nu ser vi film och äter götta ! Riktigt trevligt, speciellt eftersom det inte var planerat från början. :-)

 




VÄGGKLOCKA



Titta så fint! Nu sitter den där, mina fina klocka! :)


Makrons






jaaaaaaaaaaaaa! äntligen fungerar bloggen som den ska igen! :-D

På bilden ser ni våra superduper makrons som vart hur lyckad som helst.
Det var tänkt att bjuda på dessa godingar till besöket vi skulle få idag utav mamma, pappa, syster, farmor, farfar å Sune! tyvärr blev det ändrade planer så mamma och lillis följde inte med. Så snodde jag ihop en kladdkaka makronerna gick aldrig åt....
SOM TUR ÄR kommer Thomas o Hanna hit ikväll :) Eller strax skulle ja tro.... kanske att dom villa ha en :)


Problem

Har nått problem med bloggen så jag kan inte göra vanliga inlägg längre... Får se om jag fixar det!


blommigt!





har införskaffat mig lite nya örngott, samt en ny teburk! :)

 Idag tänkte vi göra egengjorda hamburgare till middag. mums! kurrar lite i min mage, så det är väl lika bra att sätta igång!

HÅRTIPS!

Tänkte visa er några underbara hårprodukter!

Först: SHEER BLONDE-John Frieda. Gör (åtminstone mitt hår!) mjukt & lent.  luktar också himla underbart. Dessutom ska det ju ge en "solblekt" ton på håret! OBS! endast för blondiner ;-)

BED HEAD är för färgat hår, alltså alla andra hårtyper förutom blont så klart. luktar PRECIS som kolasås, och ser dessutom ut som kolasås!! helt gudomlig.  






Sen har vi: L'anza & MoRocco - Två stycken oljor för håret.
Den första gör håret lent, glansigt och reder ut tovar. perfekt för mitt hår, eftersom jag haft så tovigt/slitsamt hår.
Den andra gör håret hållbarare samt kraftigare!

Håret blir absolut INTE fettigt, nästan tvärt om faktiskt! Rekomenderar dem båda två, speciellt den första.  

11/1-2012

klockan tre packade jag ihop och gick hem från jobbet idag. Tänk, de va så skönt att gå hem medan det fortfarande var ljust! Nu vänder det, snart är det ljusare tider igen.

Där emot har jag jobbat med både feber och förkylning... Jag har lyckats dragit på mig en envis förkylning, och känner mig så frustrerad just nu!! Har ju haft detta i en vecka nu....  jag säger bara- I'm sooo over this! :P 
 
Nåja, lika glad är jag ändå, för idag fick jag reda på att jag ska få en heltid på jobbet från och med första Mars :)) WIIIIIIIIIHOOOOO! :-D Hejja towe!


Hoppas alla får en ICKE snorig men mysig kväll!

Ciao.


sagaform





Skrev för inte så längesen om detta snygga serveringsfat från Sagaform. Fick det nämligen i julklapp utav mammsen!

Gillar den verkligen just för att man kan använda den både som serveringsfat till ost & kex, godis, frukt o.s.v men även dekorera den med något snyggt efter årstid. Till julen några julgranskulor, till hösten några löv, till sommaren fina blommor.

streckkod

Kolla in tavlan va'! ären inte suuuperläcker?! har precis satt upp den på väggen.

Minns ni att jag önskade mig en streckkodstavla i julklapp? det fick jag minsann, och där streckkoden består utav våran postadress! Hur coolt! :-D




ljus



Känner någon igen detta fat kanske? ;) har gjort om det lite bara, nu när julen är slut. Med nya sand och små söta hjärtan! :)

travel the world.



Nu har julen åkt ut, och in kom istället en härlig tavla full med minnesvärda bilder, samt mitt fina jordklot !

Vi är tillbaka i lägenheten i Sundsvall nu, vilket känns bra. I morgon börjar jag jobba också, vilket känns ännu bättre- bara den där eländiga förkylningen kunde försvinna någon gång!

fortsätt vara uppdaterad, så ska jag snart visa er lite nya saker! ;)

BIO





Dags för bio! ♥ ha en fin kväll alle sammans! :)




glasunderlägg







Här är glasunderläggen jag pratade om här på bloggen för ett tag sedan... Visst är de läckra! olika kartor på alla. Tack syster yster :)

Frukost

Jag <3 frukost! Haha, inbillar mig att man blir friskare fortare om man äter nyttigt!


Kur mot förkylning?

Försöker dämpa förkylningen som jag drog på mig under natten... Förstår inte hur man kan gå från att må toppen till att känna sig helt utslagen på bara ett fåtal timmar! Dessutom mår jag bara sämre med tiden.

Däremot har jag haft en fin eftermiddag/kväll tillsammans med min barndomsvän Emelie! Känns bra sånna här stunder. Dessutom är du himla stark, det vet jag! <3

Snart dags för sängen men först tänkte jag försöka tvinga i mig lite mer Fernet Branco, hört att de ska va himla bra mot förkylning! ;)


besök



har haft finfrämmande ikväll, utav Filippa & Rebecca - två vänner från storstaden :)


Helikopter

Snart kommer 2011- del 2 men ha lite tålamod! :)

Just nu sitter jag i soffan hemma hos Mattias föräldrar och tittar på när de kör helikopter! Både Mattias å Göran kör en varsin, medan Anders sitter bredvid och kollar på för att han precis kört sönder sin... Haha
Små radiostyrda saker som mer liknar gräshoppor! Lite små äckligt när de kommer nära, faktiskt.


Mitt 2011. Del 1

Behövs inga ord, bara bilder! :)














nyår 2011/2012














Tack för en kanon kväll! ♥

RSS 2.0