God jul!

Här har vi min jul, mina vänners fina bilder jag fått! Vissa firar i Australien, vissa i Sverige, vissa inte alls, några kan inte Slå in julklappar och vissa äter grisar till jul ;-) god jul i alla fall!latte


ser ni vad det föreställer? en nalle och en elefant! på barista i stan gör dom världens bästa latte. :)
 
Hurreni! i morgon är det julafton. tiden går fööör fort! jag ska försöka hinna lägga upp lite här, lite julstämning på bloggen ;-)
 

BAM!

 
 
 
 
Bron invigdes i torsdags! jäklar vad mäktigt! Kungen höll tal, sen sjöng Kevin Walker och Style Of Eye och sen smällde de tusentals raketer! och allt detta kunde jag se från min egna lägenhet. Jag har faktiskt provkört den, fyra gånger för att vara exakt. Man måste ju prova liksom ;-) 

brownish!

 
 
Ni anar inte hur brun jag känner mig! 
sara bjöd med mig på en spraytaning i morse, och hjälp! de känns fräscht, men jag har nog aldrig varit så brun någon gång. Tjejen hade på en karamellfärg som gjorde att hon kunde se precis vart hon lagt färg så att det blev en jämn ton och den kommer rinna av vid första dushningen. sen kommer den "normala" bruna färgen träda fram, och jag ljuger om jag säger att jag inte när nervös inför det! men just nu ser det bra ut :-) fortsättning följer helt enkelt...
 

Julbordet 2014 


 

Julbordet i söndags var magiskt!  Vi är just nu det skönaste gänget jag nånsin jobbat med :) från alla länder och olika kulturer men alla jobbar med så mycket kärlek till varandra :) 
Ingen är högre än någon annan, alla kan ta feedback, ingen anklagar någon för nått, och alla hjälper alla. Tack för detta fina ni! :)

The best

Okej, de här kan bli de längsta inlägget nånsin, men kolla bara så kul jag haft detta halvår! (Alla bilder är sen jag skaffade telefonen, för precis ett halvår sen.) 
Vilka vänner man har! Kika bara så underbara:
Besiktat bilen
Med risk för att låta mallig (!) så kan jag säga såhär: förra veckan var jag och besiktade bilen! Jo ni, vuxenpoäng så de dånar om det. Den gick igenom (såklart) och jag behövde inte boka tid. Underbart för en sån som mig, som jobbar lite knepigt och som inte håller tiderna ;-) skämt åsido, jag växte lite, inte på längden kanske men i livet. 

arbetsbilder

Här är lite bilder from my work! 
Pontus in action i baren. Han ser faktiskt normal ut här. 
 
 
Min arbetsplats är nog den finaste... :-) Receptionen
 
 
Med tom dixon lampor, en disk med mässing detaljer (vilket jag älskar!) touch datorer, färska blommor...Chefs Table! Här jobbar kocken ute bland gästerna. riktigt snyggt faktiskt!
 
 

good morning!

 
 
God morgon från receptionen! Det är freeedag!
 
Jag måste bara berätta.... lätta på trycket lite! haha!
I morse fick jag ringa till ett företag som skulle ha levererat ett paket från hong kong men som inte kom fram p.g.a "mottagare ej fanns på plats 09:50 onsdag förmiddag". Hallå!! vissa kanske jobbar då, eller!? hur vore det om dom kunde slå en pling och säga "nu är vi här med ditt paket" istället för, "oj, här var det portkod, den har vi inte... äh vi väntar 5 minuter och ser om mottagaren kommer ner." Jag är för det första inte synsk och kan se att någon står där och väntar på mig. För det andra har jag en dörrklocka man kan ringa på. 
så när jag ringer säger killen "vi gör ett nytt försök måndag den 15:de. vi levererar normalt våra varor någon gång mellan 8:00-16:00. om du väntar där nere så kan du skriva på, vad är portkoden?" åh det bara kokade i mig! menar du allvar!? att jag ska sitta där nere och väntar på er i 8 timmar?? skrek jag till honom. (nästan så att jag hade lust å säga "bra, portkoden är någonting mellan 0000-9999." då säger han "jag kan tyvärr inte säga när paketet kommer... men någongång mellan 08:00-16:00." 
grr... 
Jag hoppas er fredag startat bättre! Nu ska jag dricka upp mitt kaffe. 

VaktisFina julkort ellerhur! 


Idag gick jag hela 1,2 mil tillsammans med min granne, next door. Jäklar de gjorde vi bra!! :-)

Inatt har jag varit både receptionist och vaktmästare! Jo ni, jag kan ibland! Två rum mitt emot varandra blev utan ström... Och hur kan det gå till när det ligger 10 rum på en propp? Jo men alla förutom dessa två gör det... Dom här hade en helt egen så klart. Och inte i proppskåpet utan i taket, under badrumstaket! Haha! Vår fina stammis Lasse hade ett utav rummen, och tillsammans fick vi bort det ena taket för att komma åt det andra och lyckades tillslut hitta proppen. De är ju en väldigt gammal byggnad, men varför sätter man en enda propp under taket... 

Nåja. Nu ska frukosten snart fram. Höörs! 

Sundsvall

Bild tagen idag: Bild tagen för 8 veckor sedan.


Två bilder på samma ställe med 8 veckors mellanrum. Jag vet inte om vi behöver någon snö i Sundsvall faktiskt.. De är så fint ändå! (Plus att jag måste skotta fram bilen om det kommer snö, och skrapa rutorna... De har jag ingen lust med.) Super WomanDet ser lika härligt ut som det var! Tänk att de va så varmt, att klänningen jag hade på mig där var alldeles för varm! 

Nu sitter jag inomhus med flece tröja och fryser ändå... Haha Och då är jag inte förkyld! 

Annars då? :-) joo jag har massor att göra nu, som att besiktiga bilen (oj oj!), göra besök på både sjukhuset och hos tandläkaren, köpa in de sista julklapparna (Yey snart klar!) äta julbord med jobbet, fira Ninas födelsedag, och JULpynta (nää jag har knappt börjat!). Och jobba så klart! Jag har mördar pass framför mig som gör att jag inte hinner med något av det som ska prickas av... Haha! Nu måste jag komma på en superplan för detta. Fortsättning följer..


PeppisarIgår bakade vi peppisar! Hela familjen ! Mmm, tänk er va gött de lukta sen (och smakade för den delen! Nygräddade pepparkakor och mjölk, mmmm!)

SATURDAYJag och Kristin möttes på järnvägs i lördags och dansade hela kvällen! 
Först ville jag kika in på stadt för att se om de va nån där, och fick komma in gratis! Sen provade jag järnvägs och sa samma där, och fick också gå in gratis där! Helt otroligt.. Har aldrig hänt förut.... 

Men innan dess spelade vi beerpong! Skit kul! Tjejerna mot killarna och vi träffade varje gång. Ha!


Jag och Anna gör pussmun! 


Mina lockar höll... 10 min? Haha
Och så träffade jag Tildas (systers) glada vänner som mer än gärna tog bilder! Haha RSS 2.0