Höstlov


En söndag som denna fylls med triss, mys och film.


I Fredags. Elina Hansson 18 år.



shiit. vilken snygging!


I Fredags firade vi Elina Hansson för att hon fyllde 18. (de var på tiden! själv har man ju varit 18 ett tag. haha)
I Lördags hade vi ett val mellan att jobba på Södra för pengar, eller på skolan och få "nya erfarenheter" -eller nått liknande .Och vi valde att stanna kvar på skolan. Men de var i alla fall för någon nytta. Bara det att folket aldrig (!) gick hem, så vid halv ett i natt hade jag ledsnat och stack hem. Förstår inte folk att vi också har ett liv? ;b
Hur som helst så sitter jag här och är nervös igen. Denna gång för uppkörningen som väntar. Det är i alla fall LOV, så jag ska försöka slappna av en gnutta.

Pippitröja





I Fredags när Mattias Farmor fick besök av oss, kom hon fram till mig med en färdigstickad Pippitröja.  Gissa om jag blev glad?! Hon är så söt :) Hennes komentar till tröjan var "Jag är så missnöjd med den. Det är den 7:de jag gör för hösten men jag blev inte nöjd." och när jag hade fått på mig tröjan så blev hon jätte glad- För den passade perfekt! och den är GRYMT snygg! tusen tack ♥ ♥ ♥
<3

Skrivningen





JAG KLARADE SKRIVNINGEN!
Igår, kvart över två satte jag mig i Bollnäs sal och gjorde mitt teoriprov för körkortet, och jag klarade det! Ni anar inte hur glad jag är just nu :) mitt Smile skulle gå runt huvve om inte öronen satt ivägen :) Detta firades på MAX.
NU; fattas bara uppkörningen, sen sitter jag där. Med körkortet i handen!!


uppdate är allt som behövs

Det visade sig att min iPhone inte var trasig, trotts allt! =D  en nollställning och en liten uppdate var allt som behövdes, så nu är den som ny igen!
Det som gjorde mig ännu gladare var att jag klarade halkkörningen idag. ett av tre stora prov avklarad. så nu väntar uppskrivning, och uppkörning :)
Kanske jag måste sätta igång åå plugga???????

Stars are born, not made


jag tror jag ska slå ihjäl allt som har med mobiltelefoner att göra!!! Alla iPhones kan dra åt skogen!
Näe, men nästan i alla fall. En telefon ska bannemig gå att prata i. usch.
och där med kan jag säga att dagen blev förstörd. Min iPhone dog. Liiite, en gnutta glad blev jag i alla fall när jag klarade av Prov-uppkörningen idag :) Ett leende som höll tills telefonen gick sönder. Hur som helst. I morgon åker jag på Halkbana i söderhamn. Håll tummarna för mig och hoppas att det går bra, för jag lär behöva det :)


några roliga bilder från apparna på telen :)  sjukt kul! =D
 


Elina, the star on kaviar tuben :)

TRIWA


TRIWA klockan


Armband!


"Båten"


De lyxiga hotellet i Split som dom bodde på

Mami å Papi är hemma från Kroatien igen! ♥
en TRIWA klocka, armband och Toblerone är något av de jag fick ! Snacka om att man blir sugen på att åka utomlands igen... bara titta på bilderna :)


Receptionen


gemensamt rum


Frukosthörnan


Havet!


Mousserande vin



Igår myste vi tillsammans jag Tilda och Mattias. Med mitt Mousserande vin jag fick av min faster å farbror i 18års present, och Chips som mormor tyckte vi skulle ha - Framför Idol! efter som huset är tömt på föräldrar passade vi på ;)  ! Nu sitter vi här, efter en påhälsning av farmor och farfar, samt en nybakt kaka (som nu bara är halv) och funderar vad det blir till middag... Kanske vi rent utav ska beställa Kina mat??? :D

hotell á la Mormor


Här ser ni min mormor i allra högsta grad!


Kaka med mjök


Pizza :)

Från Onsdagskvällen till Fredagseftermiddagen bodde jag och Tilda på Hotellet á la Mormor :) hon pysslade om oss (snarare skämde bort oss..!) med kakor, chips, pizza, pannkakor, kortspel och mysiga kvällar! Mormor <3333 Bästaste i världen!

gymnasie SM







Eftersom jag och Elina har anmält oss och tänker tävla i Gymnasie SM i år har nerverna redan börjat komma. Tänk er själva, tävla mot heeela Sveriges tredje-ring-inriktning-servering -elever.  gaanska så grymt! (men först måste vi ju komma vidare också...) 
Trerättersmenyn med dryck och blomsterarrangemang samt uppdukningen för bouillabaisse menyn är nu klar, och ska bara sättas ihop och skickas in.(Tack Anna-Lena) Kommer vi vidare får man tävla i Åre, och sedan Finland. (vi sattsar ju så klart på att ta oss hela vägen! tss)

(bilderna ni ser med de gröna arrangemanget på är vårat blomsterarrangemang, efter som juryn är allergisk mot riktiga blommor (!) ganska fränt, ellerhur?  det ni ser är kål, äpplen och Lime. )
 

Last Night
















Igår, efter en god trerätters hos några bekanta var mätt bara förnamnet !
vi fick välkomstdrink bestående av Mouserande vin som smakade väldigt gott! Samma flaska jag fick när jag fyllde 18, så den ska jag spara på ett tag till! 
Som ni ser så hade vi det väldigt mysigt hela kvällen, inge snack om saken. :) efter maten spelade vi lite kort, tog Shots vid namnet "Kanelbullen", tittade på film och åt snacks.

<3 


CRAZY!



CRAZY!-dott-com



Idag började jag skolan klockan 11. Nej, jag pratar inte i nattmössan, jag gick i skolan på en Lördag! Men vi slutade kl. 1 igen som tur va. dessutom hamnade jag i ljusdalsposten igen, tillsammans med John och Lolla p.g.a att vi ska va med och tävla i Servering/köket igen.
Sen tog vi en fika tillsammans med Hanna och Thomas. Välförtjänt för mig eftersom jag tvingades till skolan tycker jag då! :)
Nu ska heela familjen (för en gångs skull!?) åka TILLSAMMANS till några bekanta där vi är bjuden på middag ikväll. Mysigt!


Praktiken





NU är mina fyra veckors praktik slut!
Första veckan var jag på Södra berget med Elina där jag fick en namnbricka och ett anställningsnummer! så nu mera heter jag 445 :)
Andra veckan var jag på Condis. Ett litet men fullsatt ställe. nå grymt poppulärt var det i alla fall! Därifrån den snygga mössan ;)
de två sista veckorna har jag varit på Hembygdsgården. En gammal träbyggnad som rymmer rätt så många. slutade för bara en timme sen och jag kan säga att jag trivdes bäst där, av alla ställen :) Hur underbara människor som helst. Där ifrån fick jag ett papper med bara MVGn på, (yes,yes,yes!) och lite jobb i december. skulle kunna skriva hur länge som helst om alla roliga saker jag varit med om, men jag slutar här. Blir bäst så! :)


Raise your glass



visar er dagens låt, lyssna nu :)

jag drunknar i körkortet....



här har vi liite av det jag försöker plugga in i min lilla hjärna. Sen har vi ju den förbaskade hemsidan med dom 791 frågorna + proven, körlektionerna (den praktiska delen, för det finns ju faktiskt en sån mitt upp i allt också!), halkbanan och CD skivan att lära sig också. Eller, CD skivan är bara ett plus. Men allt annat är ett krav, för allt och alla :) Även mig!  
Kul va? Det tycker jag också :)

gott och blandat!



Favvo skålen, kort sagt !

Allt går att laga med silvertejp!

DEN SENASTE VECKAN....



Lolla har för sjuttioelfte gången skurit sig. Nej, men nästan! tror hon både har sytt, limmat, lappat och lagat med plastfolie och papper. I Torsdags på hembygdsgården fick hon för sig att göra det igen, och vad passar inte bättre än att laga allt med silvertejp denna gång? :D
tycker hur som helst hon är en skön böna :)



Thomas och Hanna kom hit i Söndags och titta film med mig och Mattias :) Filmen YES MAN blev det!



Pluggat till körkortet har jag gjort hela veckan lång. Tråkigt men något som måste göras :) Att plugga i sängen funkar kanske mindre bra... 



Här är en kille jag saknar.
Varje dag slutar jag kl. 4 ,då hans arbetspass börjar. Så den ända gången vi ses är när jag vaknar dagen därpå, då han skjutsar in mig till praktiken och säger hej då igen. Tråkigt :(


gjort stan!













Idag gjorde vi stan tillsammans, Jag Tilda, Lolla, Elina och Jessie :) 
Det blev den RÖDA jackan och ett par UGGS för mig, medan Tilda följde mina fotspår, Lolla handlade tio gånger så mycket, och Elina och Jessie bestämde sig för att köpa två ballongfiskar ihop. en bra kortfattad mening på denna dag tycker jag!



tid bokad!

NU!  - har jag bokat tid för uppkörning och teoriprov! FATTAR NI?  Jaaaag.  självaste jag, ska ta KÖRKORT. =D  


Student 2011








Jaaaag har beställt en studentmössa idag ! :D Fattar ni? lilla jag ju!  med den röda pärlan och de röda bandet, färgen som står för Hotell och Restaurang i år.  plus en visselpipa, hoodtröja, t-shirt... ja lite av varje faktiskt!

det är faktiskt MIN tur att ta studenten!


kanelbullar i mängder



Photo made by Tilda .
Nån mer än jag där ute som inte bara har ätit en, utan TVÅ kanellbullar idag?? =D

this week


Jag och mattias har bakat :)




Svårbakat må jag säga


Parisavofflor!



Varit på Finess med Mamma och Tilda, där mamma bjöd oss på en nachos! :)


Stadt i Lördags.

just denna vecka har jag haft så mycket för mig att bloggen inte har fått någon tid alls från mig. Men jag kan berätta att jag praktiserat hela veckan på Condis! en grym fredagskväll blev det, då Adam Sagström (nyhemkommen från Hollywood!) kom och sjöng för en fullsatt restaurang.
Annars har jag har bakat med Mattias :)  Ätit gott tillsammans med Mamma och Tilda . Gått på krogen tillsammans med ett gäng.... Ja kort sagt lite av varje!

Nu ska jag plugga körkort
<3


RSS 2.0