Towe-kjol
Jag har ett tips till er tjejer där ute, att gå och köpa den här snygga kjolen från bikbok! Visst är den fin! En riktig Towe-kjol!
Make up storeKan konstatera att de var minst 6 månader sen jag köpte smink sist... Jag har använt make up stores lilla runda concealer men eftersom den tydligen hade utgått i deras lager för 5 månader sedan fick de bli en ny variant! Och eftersom den är 4 gånger så stor som den förra så antar jag att jag klarar mig i... 2 år till nu då??? Haha 

på andras bekostnad

 
 
 
hrm... ni kanske undrar vad dessa bilder betyder. Vi hade inbrott på mitt jobb igår natt. Några tjuvar som verkligen haft kul ser det ut som!? För vem vill inte äta jordgubbar och tomater i en grävskopa på parkeringen? eller festa rejält uppe på ett lastbilsflak? Detta är faktiskt de enda vi har kvar, de fick med sig saker för över hundra tusen och jag kan än en gång vara glad för att jag inte hörde eller såg själva händelsen. Eller att jag gick ut till kylarna vid detta tillfälle! Asså jag börjar hata att jobba nätter, mer och mer för varje dag som går! med mordhot, stölder, knarkare, alkolister, folk som försöker ha ihjäl varandra, folk som försöker gömma sig från polisen... 

fine dine

 
Såhär mysigt hade jag och nina det här om dagen. Vi besäller det vi vill ha (även om det innebär att de är från två helt olika ställen) och sen träffas vi och äter tillsammans.
 
Vi har börjat träna förresten! ska väl inte ge ut något glädjerop än eftersom de bara gått två veckor, men vi har lagt upp det snyggt den här gången. hehehe ;-)
1. Man tränar när man känner för det (måste dock bli minst 3 pass i veckan).
2. även om du tränat kan man ta promenader, annars kan man göra det på "träningsfria" dagar.
3. målet är att lyfta 10 kilos vikter till jul ( nu har vi 7,5kg) under ett helt tabata pass.
4. man får äta allt, precis allt. att va nyttig får vi ta tag i senare... ;-)
 

lol

 

Scared of own shadow 😂

Ett filmklipp publicerat av Funny & Relatable Pictures (@ellentvshow) Sep 11, 2015 kl. 4:44 PDT

 

tag someonr who is clumsy af

Ett filmklipp publicerat av Funny & Relatable Pictures (@ellentvshow) Sep 11, 2015 kl. 5:05 PDT

 

When ur jam gets stuck in ur head

Ett filmklipp publicerat av Funny & Relatable Pictures (@ellentvshow) Sep 9, 2015 kl. 7:21 PDT

 

tag someone who would do this

Ett filmklipp publicerat av Funny & Relatable Pictures (@ellentvshow) Sep 6, 2015 kl. 12:17 PDT

 

She ate bird poop without knowing it 😂

Ett filmklipp publicerat av Funny & Relatable Pictures (@ellentvshow) Sep 5, 2015 kl. 3:35 PDT


Åsikter får man ha.

 
Jag måste bara flika in med en liten sak som jag funderat på dom senaste dagarna. Precis som alla andra så har jag läst och blivit tagen av flyktingarna som färdats över havet för att söka skydd. Jag tycker jätte synd om dom, och jag skulle gjort precis samma sak för min familj! jag skulle gjort allt jag kunnat för att rädda dom. den stackars lilla pojken som blev uppspolad på stranden i Turkiet, eller alla dom barn som försvunnit någonstans ute på havet. Det är verkligen jätte hemskt och jag förstår inte hur det kan vara såhär, år 2015. Nu har Sverige planerat att bygga tillfälliga bostäder så dom har någonstans att bo, äta och sova. Vi är också där för att stötta, det är tusentals svenskar som skickat pengar via sms för att hjälpa dom. Vi är ett fint land! MEN! Det vi kanske inte tänkt på är:
 
Sverige har också hemlösa, barn som går till sängs utan att äta, äldre som går utan nödvändiga läkemedel, psykiskt sjuka utan behandling. Familjer som går i ekonomisk konkurs. Jag menar att- vi donerar miljoner till andra länder utan att vi tänkt på dom vi redan har här i sverige som också behöver hjälp! Hur vore det om vi skänkte en slant till alla här också? Är det så, att vi är van vid att se uteliggare sitta där och frysa utan ett hem eller mat för dagen, men så fort det uppstår något "nytt" så är vi gärna där och skänker en slant? 
 
 

travel.

 
att resa kan vara det bästa som finns!! längtar redan till nästa resa som är inbokad. Då ska jag till Marocko tillsammans med familjen. Över jul faktiskt. ska bli så himla skönt, ska inte köpa en enda julklapp i år. Ska nog köpa handtillverkare keramikfat, fina färgglada mattor, eller kanske kakelplattor eller kryddor istället? Jag har suttit och googlat och kikat på tusentals bilder därifrån. kolla bara på bilderna här nedan, visst ser det härligt ut!
 
 har ni bra tips på vad man måste se och göra får ni gärna lämna en kommentar. 
 
 
 
 
 
 
 
 

own it

känner mig lite vuxen, och jag har inte gjort nått speciellt?! bara vardagssysslor så som diska, tvätta, städa, betala räkningar (okej, de gjorde jag i helgen), besöka vårdcentralen, handla mat... men jag tycker de är kul på nått vis. att få "leka" vuxen, fast jag egentligen är det. Jag har till och med köpt mig en tv så nu "äger" jag precis allt, haha! känns som att jag äger världen för tillfället,  tänk va lite kan göra mycket ;-)
 

RSS 2.0