lilla k

 
 
Vi var till Lilla k i helgen och kikade på deras underbara blomsterbutik. Dom har sååå mycket fint och man blir alltid så inspirerad av att vara där inne. När jag kom hem ville jag göra om och fräscha till det! Jag köpte med mig en High chaparral kaktus och en boll-kaktus (haha vet inte vad den till höger kallas...nån som vet?) och så åt vi en supergod lunch!
Nu ska jag komma igång här i receptionen, alla gäster är sega idag för nästan ingen har checkat ut ännu...
 
 
 

surprise!


i förrgår kom min söta lillasyster och överraskade mig på jobbet, sötan!! "näe jag tog bussen hit så du fick sällskap hem" åh!!
 
Igår var jag och tränade med Elin och jag sa "Vi kör alla magövningar vi kan!" och hon va lite skeptisk till det men jag fick med henne tillslut. Vi körde saxen, plankan, sidoplankan, sneda situps med hantel och vanliga situps.50st av varje, och plankan 5 gånger 30sekunder. Kan ni gissa om jag har träningsvärk idag eller inte?! oh! I hela magen!
 
 

omtänksamt

 
Jag har glömt att visa vad jag fick av mina gamla arbetskamrater på BW I Sundsvall!
Thomas Sabo berlock, en ängel! kaffekoppar från Iittala, ett mässinghjärta, middag på valfri restaurang, 3-rätters för två på Augustas kök.
Otroligt fina<3
 
Idag jobbar jag själv I receptionen. Tänk att jag har fått gå och lära mig i 3 veckors tid trots att jag kan systemet! De kallar jag bra omhändetagande av ny personal.
 
 

Långt åt skogen

Före: 

Vs efter: 

Okej de här är orättvisa otydliga bilder men de va dom bästa jag hade. Har klippt mig (skojar inte när jag säger att de va ett år sen jag klippte mig sist.. Va hände där!?) å på den tiden har jag varit utomlands två gånger och vad jag förstått så sliter de otroligt mycket på håret med både saltvatten och sol... Hon tog av 1,5 decimeter men de behövdes verkligen! Nu är de till och med tjockt i topparna 😃 

Jag är påväg till jobbet- yes! Jobbhelg för första gången på de nya jobbet. Jag tror de kan bli rätt lugnt... Hoppas jag iallafall! De bor en massa sportlag på hotellet och här om dagen trätade jag på nästan allihop för att ha med sig egen mat och frukost i våra lokaler (på rummet är de okej men inte där vi serverar vår egen mat.) 
Dessutom blev jag så otroligt arg på ett par som kom klockan 8:00 på morgonen och ville checka in "hej vi är lite tidig men vi gjorde ju en notering i bokningen om att vi skulle komma tidigt." Haha å mitt svar blev "hej, tyvärr har inte gästerna checkat ut från erat rum än, de är incheckning efter 15:00" åå dom står och tittar på mig som om "men ring gästerna och be dom checka ut då" och dom säger "ja men vi skrev ju tidig ankomst!!!" Jaa vad ska man svara på det!? "De är incheckning från 15:00, blir rummet klart tidigare så går det så klart att fixa." 
Jag såg hur oförstående å arg dom blev men de skiter jag fullständigt i.
Då säger tanten "jaha men kan vi åtminstone få nycklarna då!?" Aaaaaldig att jag skulle ge ut nå nycklar till ett rum där de redan bor gäster i!? Hur tänker man?! 
 När dom väl får checka in så säger dom "ja, och så vill vi ha sen utcheckning!" (Utcheckning är senast 12:00.) 
Haha att man har mage till att säga de när man precis krävt att få checka in tidigare!! Åh. Ibland skulle man ju vilja be vissa att dra långt åt skogen...


The lightJag är så lycklig över att ha "vanliga" fönster igen!! Ljuset, jag kan ha blommor som inte dör (okej, garderobsblommor och kaktusar är väl så gott som odödliga men jag gillar dom. Speciellt kaktusarna.) och jag ser ut! Jag kan se va de är för väder ute. Förut hade jag takfönster och när de hade snöat lite så fick jag vänta 3-5 dagar innan jag kunde se dagsljuset igen. Och att bo mitt i stan i Sundsvall gjorde inte saken bättre eftersom de blev så mycket skit på dom. 
Hur som helst! De va värt att ta en bild på och lägga upp på instagram till och med! 


Love
Att få blommor efter en veckas tid på nya jobbet med ett kort där de står "tack för att du vill jobba med oss!" Säger en hel del om chefen! Vilket fantastiskt jobb jag har fått! 


New new new

Jag har: 


Ny bil!!!
Och...

Nytt jobb!

Inte nog med det:


Ny lägenhet!

Och:

Nya träningskläder. 

Haha 2016 startar bra!

RSS 2.0