gray gray gray.....


Såhär ser min dag ut. Lite gråmulen, ont i hela kroppen, feber och förkyld. försöker kurera mig med ingefärs-te. Men vid 14 så var det dags att börja jobba så nu sitter jag här med ett tungt huvud och en täppt näsa. blä.
 
Hoppas er dag ser lite ljusare ut och att ni håller er friska! :)
  

Saturday




Morning! 
Igår spelade vi på casino och vann! Haha på min lilla tjuga så vann jag 360 kr. Woho! ;-) Mattias vann 500:- så vi bestämde att ge upp medan vi låg på topp! Thomas å andra sidan förlorade nån hundralapp... Stackarn. 

Nå, va händer idag? :-)


två vackra ting.


Två vackra ting. Jag köpte söta små bakelser med mig hem från torget, och rosa rosor som pryder min fina vas. Gulligt va? :)
 
SHIT vad klockan har gått fort idag. jag har massor kvar att göra här i repan innan jag slutar. Ha en härlig fredag allesammans!

minimaränger

 
Såhär såg det ut igår när Mattias gjorde små minimaränger åt mig! Vi fyllde upp det i en glasburk och ställde upp det på kökshyllan. Mums! tror vi ska bjuda på det ikväll tillsammans med lite glass när vårat finfrämmande kommer. Några vänner samt mina svärföräldrar kommer och bor här över helgen.ska bli riktigt trevligt! :)
 

Torghandel

Torget var fullt av människor och torghandel i onsdags när vi strosade omkring. 
Först stannade vi vid det enorma fudgeståndet! Enooormt mycket fudge.
 



 
Sen förflyttade vi oss till de härliga ostarna. Inte så härlig doft dock. Mattias köpte med sig hela fem stycken som ligger och luktar surfot i kylskåpet just nu... 
Denna mannen delade den enorma osten med en liten fjuttig kniv! Och fort gick det. 




 
Man kunde även köpa paella, giros, tartiflette, polsk mat, creps... Ja men allt! Själv unnade jag mig en stor voffla med florsocker på! .... Och några bakelser fick också följa med hem....



Något ni inte får missa om ni ska till Sundsvall om ni frågar mig! Har öppet 10-19 i idag samt på lördag.

häftig batik-tapet!

Men god morgon alla sköna!

Har ni haft minusgrader precis som oss här i Sundsvall inatt? Själv har jag jobbat hela natten och kan bekräfta att det var som kallast vid kl.4 i morse, -3grader. Brrr! folk står nu ute och skrapar rutor för fulla muggar...

Ska strax hem och sova. Sen ska jag gå till torget med Mattias och kika för tydligen så är det någon stor matmässa här i sundsvall och delikatesser från hela världen över! häftigt. Lovar att visa er senare. 
 



 
Wow! Batikväggen, love love love!
 

Tisdags-mys




Igår samlade jag på mig 17 arbetstimmar på jobbet, slutade 07:00 i morse och ändå så vaknade jag vid halv ett idag! Why! :( 
Aja, jag har dukat upp med tisdags-mys framför tvn nu. Det går massor med intressanta tv program såhär på hösten och ikväll "vankas halv åtta hos mig", "äntligen hemma" samt "Hollywood fruar"! Fullspäckad kväll innan arbetet börjar alltså! :-)

en fråga

Eftersom ett flertal i personalen är sjukskriven så står schemat och gapar tomt. Igår jobbade jag förmiddagspasset i repan, (halv 7 till halv tre.) OCH sen åkte jag på nattpasset också (10-7) så nu har jag varit vaken alldeles förlänge... 26 timmar för att vara exakt! Hur det känns? Helt okej. Men jag längtar lite extra mycket till att få krypa ner i sängen! *bara 25 minuter kvar*
 
Förresten! jag letar en fin marmorskiva med måttet 80x80cm. Vet ni vart jag kan fynda en sådan? Skriv då till mig på [email protected] eller kommentera i kommentarsfältet!
 
 
Wow! en bricka i marmor vore inte helt fel det heller...
 
 
  

Det är fint överlag. Älskar allt i denna bild! :)

 
 
 

Årets sista...






En av årets finaste auktioner var idag, och jag och mamma var där i tid! (Haha ett skämt som vi håller för oss själva!)

Nu är alla auktioner slut för året buhu!! Ser ni soffan på bilden?! To die for! 50/60-tals soffa i toppskick som jag var med och buda på, men någon uppköpare kom och förstörde allt... Det fanns grymt mycket fina saker så som gamla lyktor från 1800-talet också, en gammal matta där orginal-prislappen satt kvar (49 000!) och den gick för 9000kr, samt string-hyllor, bensinpump, stolar... Ja. Massa fint helt klart! 

Dagens inspo

Då kickar vi igång denna söndag med en stor dos inspiration. Detta kommer att bli en bra söndag!! (Vi ska på auktion) Jag får inte nog av inspirationsbilder, jag skulle kunna sitta hela dagar & nätter och drömma mig bort bland vackra bilder... Mattias dator kraschar nog snart pga alla mina fina bilder jag sparar... Tur jag skaffat mig en iPad med bra minne istället! 









Nummer 2


Jag fyndade en fin koppar-tvåa idag på kardemumma! Vad den står för? -min adress! Sjögatan 2. 

Tripple Z


Det bjöds på varm smörgåstårta ikväll när jag kom hem, framför idol. Perfekt start på helgen! ❤️ 
Nu: Zzz....

In My Livingroom



Tänk vad snyggt detta bord skulle bli som vårt nya vardagsrumsbord! Det kommer från Poshliving. Perfektion! Just saying...

Städ vagnarna på hotellet


Visst ser det nästan lite mysigt ut när alla kuddar är upptravade såhär på en vagn. På hotellet jag jobbar på skulle jag ibland bara vilja dyka ner i en sådan, och sova några timmar! 

IOS7.0

Så var den stora uppdateringen av Apple i full gång! Som alla pratat om denna! Hoppas det blir grymt bra. 

Mitt gäng!


Här har vi mitt team på Baltic! Från vänster: jag, Linnea, Elnara, Stina och Tova! Haha fast Tova jobbar inte på Baltic men hon är gullig ändå. Puss på er! Ni är bäst. 

Svävande moln



Det börjar ta form ute på glasverandan. Dessa lampor sattes upp en efter en igår. "Clouds" heter dom, vad tycks!? Ägaren själv står bakom lampan och ser glad ut, haha! Lars-Jerker. 


höst-feelings

  svärisarna har två stora träd, fulla med äpplen! bara lukten ger mig lite höst-feelings. Inte förrän nu när jag kom hem insåg jag hur långt in på hösten vi var, för shit vilka gul/oranga löv det det hänger på träden. Alla har snart trillat av till och med.  Gillar ni hösten? det brukar inte jag göra, men just i år så är och har den ju varit fantastisk, jag menar värmen och solen.

trötter...

  Såhär söt var Rocky igår när han visade (läs: mattias tvingade på honom) sin jacka. Jätte söt!!! men han verkade inte gilla den sådär suuupermycket...   Vi utnyttjade timmarna till fullo igår när vi for hem. Först firades Thomas som fyller 25 år idag, GRATTIS! han fick en resa utav oss där både jag Hanna Anders och Mattias får följa med (det är ju alltid ett stort plus om presenten man ger bort gynnar en själv också! thihi) Mamma lagade sen mat åt oss, åh vad jag känner mig bortskämd där alltså. älgstek, hemmagjord potatisgratäng, sås, gelé- behöver jag säga mer?! Så sa vi hej till farmor å farfar, kika på film med thomas å hanna på kvällen och somnade sedan sent.... Inte så jätte smart drag utav oss kanske, eftersom jag åkte på långpanna idag (vi körde tillbaks till Sundsvall i morse.)och saken är ju den, att det inte blir bättre att veta av att jag börjar kl. 6:45 i morgonbitti. Buhu!  

Girls night out!









Som sagt! I lördags samlades vi för att fira Saras 20-års dag och ha en underbar kväll tillsammans. Vi doppade jordgubbar i choklad och åt gott tilltugg hemma hos mig innan vi fortsatte till torget. När vi kom fram kom Stina på att vi skulle äta menyn baklänges, så så fick det bli! Vi började med desserten (många åt chokladfondant eller citronkaka. Jag och Evelina åt macarons) 
Sen beställde vi in anka, hamburgare risotto mm till varmrätt och när det var dags för förrätt så hade serviserna gått hem.... Så vi avslutade med drinkar istället. :-) livebandet fick upp Sara till scenen och sjöng "grattis" till henne genom att rappa! De bad henne sätta sig på en stol och gitarristen kom fram och spelade ovanför henne, så coolt! 
Tack för kvällen alla inblandade! 

Natti natt!

De är nå visst med att komma hem, även om det bara är för en dag. Äta mammas mat och bara sitta i soffan och mysa. En sån sak som att ha folk runt om kring sig hela dagen! 
Vi ska sova nu så tänkte bara slinka in och säga tack för denna söndag som har spenderats på hemmaplan. Home sweet home! 
God natt, vi ses i morgon :-)


Girls night




Igår lyxade vi till det! Vi var nio brudar som samlades hemma hos mig på en fördrink och tilltugg innan vi gick till torget där vi hade bokat bord. Shit vilken kväll! Vilket gäng vi var! Fler bilder kommer i morgon, så stay tuned. 
Nu: söndagsmys hemma hos mamma och pappa <3

Every boy smiles big when the new car shows up!


Kalle svängde förbi i sin nya bil idag, och han såg så glad ut så jag var tvungen att ta ett kort! 

Annars då? Jo mitt jobb är väldigt händelserikt just nu. Jag håller allvarligt på att få nå fel på folk! Huuuur tänker människor ibland! Ni ska få höra ett litet exempel, om en "gäst" inte bokat något rum och inte vill bo, men vill äta gratis från kvällens husman för att "hen" är medlem i best western, tror ni vi går med på det då? Neeeeeeeej! Och ett nej är ett nej, och nej! Det är inte mig det är fel på! Punkt.

Dessutom är renoveringen snart klar och vi längtar så! Faktum är att "smyg öppningen" skedde redan ikväll (men allt är långt ifrån klart så vi håller det hemligt än så länge. De nya borden, stolarna, luckorna och framför allt inredningen har inte kommit ännu...)
Jag kan faktiskt tycka att det vore roligare att öppna med ett stort "TAA DAA!!" Och visa gästerna allt när det var riktigt klar.! Alltså att slå upp alla dörrar och verkligen kunna visa att "yes! Vi är klara välkommen in!" Men så blev det ju inte riktigt och det är ju cheferna som bestämmer. Dessutom har våra gäster blivit lite otåliga och det kan jag förstå eftersom vi skulle ha öppnat redan vid midsommarafton... 


11/9-2001



Ni har väl inte glömt? 12 år sen idag! Shit 

Cosmopolitan




De coola byxorna fyndade jag inne på H&M för en 50-lapp! 

I fredags blev vi ledig samtidigt på kvällen så vi gick ut och tog ett varsitt glas på torget. Cosmopolitan- mm!

Combo

Efter en kväll med god mat och trevligt sällskap säger jag nu god natt!
Vad vi åt? Gryta. Älggryta!
Sällskapet? Jo den ena sticker tillbaks till Belgien på tisdag, och den andre är från Island. Bra combo! Väldigt trevligt i alla fall.
Kvällens syssla då? Jo de ni ser på bilden. Jag och Mattias bänkade i tvsoffan. Han med sina kokböcker, jag med mina filmer!


instagram moments

Höstfeelings.
                      1. bingolotto en vanlig söndag. // 2.En tidning och lite choklad är allt som behövs!
 

3. Höstjackan invigdes. // 4. Sniglar=slurp! eller??
 

5. mina händer såg ut som ett stort blåbär! // 6. höstligt!
  
 

Lyx eller budget?

 
 
Arbetslamp-liknande skärmar är populära inom inredning nu och Design House Stockholms "Work Lamp" kan du köpa här för ca 1400:-. På Claes Ohlsson får du en liknande för ca 150:-, dock får du köpa till en sladd,men det är ändå ganska så mycket billigare.
eller varför inte denna här nedan som jag hittade på Lagerhaus här om dagen för endast 129:-! Vilket kap! 
Vilken skulle du köpa?
 
 

Fikon med chevreost

 
Chevre ost i fikon med lite honung?  JA TACK! nu vet jag precis vad jag ska göra för förrätt i morgon :)

mio vas

 
 
 Vad kan va finare än en stor bukett höstblommor!? och vasen då! som jag så länge suktat över. Nu är den äntligen min, tack vare Mattias. Han slängde fram plånboken idag och betalade. Haha, jag vet! tappade nästan hakan jag med.
 
Här skiner solen och det är 25 grader varmt, helt otroligt! det är den 7 september och man kan ha klänning och vara barbent.
Det är "stenstans dagarna" här i stan över helgen. Ganska häftigt faktiskt för Torget är fullt med folk och torghandel. Du kan köpa allt från goda ostar, till nyplockade kantareller, lingon, blåbär, blommor,  till vårrullar, lufttorkad skinka, salami, korv..... och så kan man få göra sin egna Smoothie! ett stooort bord var uppdukat med färdigskuren frukt och hade det inte varit för att jag var tvungen att springa hem, byta om och börja jobba så hade jag garanterat hängt där idag!  

Plaza


Hej fredag! ♥
Idag är jag ledig så jag tog en lååång sovmorgon följt av en tur till birsta och nu tänkte jag ta mig till gymmet en sväng. Sen ska jag mysa ner mig med tidningen och lite choklad framför tvn!
 
 

#!%@

Men alltså #!*@&!!€
Vem gör sånt här!? Avundsjuka människor, hade ni sagt att ni också ville ha kråmade kåpor på backspeglarna så hade jag kunde köpt de åt er istället!

Det värsta med alltihop är att jag jobbade natt när det hände... Hade jag sett er så ÅH! Va ni hade fått ångra allt!


Bingolotto

 
I söndags spelade vi Bingolotto hemma hos Jens och Kristin. 
Johan och Björn kom också förbi med en varsin lott ihopp om att vinna stor kovan!  Tyvärr blev det inte riktigt så men Kristin lyckades kamma hem 100kr. Jäkla lotter alltså! Jag har aldrig lyckats vinna på dom. 
Efter det dukade vi upp en stor buffé med både chips, läsk, chokladfingrar och godis. slog på en rysare och släckte lamporna. Då kommer Björn stolt in i rummet gnagde på sitt tilltugg som bestod utav ost! Hahaha "nån som vill ha en bit!? Nähe näe skyll er själv då!" haha vilken stil han har, den pojken! ;-)

Påfyllning

 
 
Äpplen från svärisarnas äppelträd! // Lingon som vi plockade i fredags // tomater från Karins växthus// inlagd gurka- även den har Karin gjort // rönnbär // blåbär
 
Ja! Vi har fyllt på lagret hemma i lägenheten kan man säga! :) Det blev jääätte mycket lingonsylt så torget köpte faktiskt två burkar utav oss! utav rönnbären blir det rönnbärsbrännvin (hoho, spännande!) och i morgon ska jag baka en jätte fin blåbärspaj (har fått ett jätte fint recept!) Kul att experimentera lite. 
 
 

Home is where the heart is

 
Bilden är tagen hemma hos mamma och pappa. Älskar att få komma hem dit lite då och då. Bli ompysslad och få maten framdukad (ja de är ju rena lyxen!) man hinner ladda batterierna och andas ut, förstår ni vad jag menar!? 
i helgen åkte vi som sagt hem, och bara njöt! blomman plockade jag hos Moster Mia som fyllde år. Hon har flyttat till ett hus med en trädgård från himmelen tror jag! Åt gula hallon, svartvinbär, rödvinbär, krusbär, jordgubbar och äpplen tills jag sprack! Vid en lada växte det fullt med dahlior så jag tog med mig en hem. fint va! :-)
 
 

Triss?

 
Tjaa! Nja, jag tänkte vinna lite pengar på dessa mega baota stora trisslotter inatt! På dom här borde ju ALLA belopp vara med. 
 
God dagens! Jag jobbar natt denna vecka igen. sover på dagarna, tränar på eftermiddagarna, kikar på idol på kvällen och sen börjar nattpasset igen. Haha! Precis så ser mina dagar ut! 
hur som helst. Tänkte visa er bilder från helgen då jag var ledig så  Stay tuned! 
 

berry

 
 
30 liter lingon och 25 liter blåbär plockades i helgen!
färgen från blåbären fastnade på fingrarna men som tur var fanns det citronsyra hemma (Oh ja hett tips! Vill du få bort blåbärsfärgen från fingrarna så häll bara på lite citronsyra så försvinner det med en gång!).
Så, nu har vi gjort lingonsylt och utav blåbären blir det både blåbärspaj, blåbärsgröt, smoothies, toppen på filen.... ja det är ju nyttigt och SUPER gott! :-D
 

instagram moments!

Instagram moments from the summer!

1. Sommar ända in i själen. // 2. Jordgubbar+choklad=sant!


 3. Läsning och tända ljus. // 4. Petter är en jäkel på att pusha på gymmet.

5. En fin överraskning på hotellrummet. // 6. bubblor-både i och utanför badet.

7.Godis i pappersstrut ♥ // 8. Yummi framför tvn en ensam kväll.
 
9. Syrligt, nyttigt, gott! // 10. Kräftskiva med stort K.
 
11. Smoothie. Jordgubbar, melon & yoghurt, behöver jag säga mer? // 12. Hemma hos mamma och pappa♥
 

RSS 2.0