Sommarlista

 
 
Sommarens planer:
 
Helt ärligt så har jag inte så mycket planerat över sommaren. eller jo, kanske när jag börjar fundera...
Först kommer en brevkompis till mormor och hennes barnbarn ända från Amerika och hälsar på I några dagar. Dom ska få se Sverige och hälsingeskogarna! haha. Vi följer sedan med dom två nätter till Stockholm så jag antar att det kanske blir lite shopping också.
Sen fyller min kompis Elin 20 år, så vi ska försöka göra i ordning en gammal lada där vi kan sitta och äta, dansa, och spela musik.
Så är det Färila veckan och karneval, en brännbollsturnering och sensommarfesten I Sundsvall!
Skulle dock vilja åka utomlands också... men vi får se hur det blir med det.
 
 
Favoriträtt under sommaren:
 
Är det riktigt varmt så vill jag helst inte äta varm mat, kanske en god sallad. men grillat vinner ju alla gånger.
Tillägg: Favoritdryck: iskaffe (mammas, Mmm!!)
 
 
Bästa sommarstället:
 
Vid vattnet. Spelar inte så stor roll vart, nore, finnsjön, hölick, sånghussjön, berga, sidsjön...
 
 
Sommarlåten:
Oj, jag vet inte om jag fastnat för någon låt ännu. Jag gillar ju "Hey- Fais" men jag hoppas det kommer någon ny låt som kan få bli min "sommarplåga"!
 
 
Vad jag ser fram emot:
 
Varma sommarkvällar, soliga dagar, goda drinkar, ledigheten, träffa kompisar, umgås med familjen, bli brun, isglassar, bada.
 
 
 
 
 

Friends and family


Jag såg att jag inte uppdaterat här sen i... April!? Tråkigt nog så har jag inte samma intresse för blogg längre. Men jag vill ändå visa er lite bilder sen sist jag skrev! Haha vilket är rätt så många men jag kortar ner allt. 

De här är iaf färska bilder från i helgen närmare bestämt i fredags. 
Här är bilder från Föne dagen. Både tjejerna och killarna hade sin första hemma match så vi bestämde oss för att överraska med en hejjar klack och lite dans! Haha de här ska föreställa två pyramider... Allt såg så bra ut i vårat huvud. Vi gjorde en egen låt, en egen dans, egna t-shirts, flaggor, vi hade köpt bengaler, konfetti, och pom-poms! Vi hade de väldigt roligt iaf! 


Killarna lyckades fylla halva planen med bengaler så de va ju ännu mäktigare... 
Så har de varit mors dag och jag och min lillasyster ville överraska rejält med 3-rätters och en fin present. Vi bestämde oss (så klart!) att planera allt över en fika på finess först. Sen inhandlade vi alla saker och de slutade väldigt bra! Världens bästa mamma❤️Jag och Nina -swipe faces

Haha och jag måste bara avsluta med en fin bild min kompis skickade för några veckor sedan. Vad hon än gör så är hennes snaps alltid såååå himla roliga ! HahahRSS 2.0