FOOT

 
Haha ser ni ljussaken! En fot. Vi tog en liten spontantripp till Majas café i helgen för att se hur det såg ut där. Dom har fått många fina recensioner så vi ville se vad alla pratade om. HJÄLP så mycket saker det fanns! En hel lada var FULL med porslin, lampor, mattor, inredning och mitt i fanns ett café. Vi åt en varsin stor räksmörgås och jag köpte med mig denna fot. haha, den var lite charmig på nått sätt tycker jag.
 
Har känt mig lite nere på sista tiden. Hänging liksom, typ som att en förkylning är på gång men som aldrig bryter ut! Lite småfrusen, går runt och nyser hela tiden och ögonen svider men jag tror jag precis kommit på vad detta kan bero på, har pollensäsongen börjat?
 
 
 

inspo


De är påsk och solen skiner! iaf i Hudiksvall. Jag står på jobbet och har åtta timmar kvar till lite ledighet. Då ska jag ev köpa hem lite gula tulpaner men det är max för mitt påskpyntande. Påskris är också fint men i så fall med vita fjädrar. kycklingar, tuppar och ägg är överkurs. :)
 
Jag har hittat lite fina bilder på pinterest som jag tänkte inspirera er med i brist på andra bilder. Dock har det inget med påsken att göra.
 


 
 

Pizza-fredag!

 
 
 

I fredags blev det hemmagjord pizza med lufttorkad skinka, ruccola, lök, svamp och en massa ost! mmm!
 
I helgen har jag bade hunnit jobba och sitta ute i solen på isen! Både torsdag, fredag och lördag dag var ju superfina och de var just då jag var ledig.
Sen jobbade jag lördag kväll och söndag dag och fick polisanmäla en hemsk människa som skulle slåss. usch! om man inte kan hantera alkohol ska man inte dricka heller. Ännu värre är det att blanda med tabletter.
nåja, Nu ska jag kicka igång måndagen och se fram emot morgondagen då jag är ledig igen! Sol står på schemat såg jag :-)

bedroom


Och där sitter den nu! så himla fin, jag är kär i den! Min fina lampa.
 
I onsdags blev jag fruktansvärt sjuk (enligt mig själv nära döden) och fick sjukskrivas i 3 dagar. Jag fick nästan panik i slutet och ville bara tillbaka till jobbet igen. De är så himla tråkigt att va hemma och ligga i soffan och se film... på film.. på film.. och serier...
Nu är jag i alla fall tillbaka på jobbet och de känns otroligt bra :) nu kickar vi igång veckan på riktigt!

Fjäderlampa Eos

 
 
 

Idag är jag så himla glad för jag tror att denna lampa kommer som jag beställde förra veckan! :-D
med 1800 äkta gåsfjädrar. fluffing och snygg! Jag har dock inte bestämt mig för om den ska få hänga i vardagsrummet eller i sovrummet... vad tycker ni? den var tänkt till sovrummet men jag vill att den ska synas mer och då är det nog bättre i tvrummet. HMM...! :)
 
om ni går in på rum21.se och beställer den så får man 10% tryck på bilden så hamnar ni där. Happy shopping!
 
 
 

RSS 2.0