Memento

Det blev ett litet pass på endast åtta timmar denna dag! I morgon blir det där emot det dubbla, precis som gårdagens pass... Men vad gör det när pengarna rullar in på kontot?? :) just nu sitter jag här på hotellet tillsammans med Oscar som är här och praktiserar :) i en varsin skön massage stol framför tvn där det snart visas idol. Senare ikväll kommer söta Viktoria hit och hämtar upp oss, och sen fortsätter vi mot memento ! Fin fredag.


Gó natt mee er!

Det finns inget värre än när det är dags för att plocka disken! Den tar liksom aldrig slut, folk försvinner och kladdigt blir det. Men glad är jag för jag har precis fått sluta :) i morgon börjar jag 8 igen, och ska hålla i restaurangen tillsammans med Niclas :)

PS. Bild nr två var gästernas förrätt, och otroligt nog så blev det lite över till oss! Mums :)


Serveringskläder

Måste säga att det var ett tag sen jag var så här prydlig, med både skjorta och namn skylt !


@ hotellet

Äntligen framme på hotell södra berget! Kolla så fint dom har renoverat, med nya sängar, fåtöljer, gardiner, mini bar och annat. :)
Dags för en dusch nu innan det är dags att sova, jag börjar ju ändå kl.8 i morgon....


Dessert vin

Först vill jag bara säga hur glad jag är att blogg.se ÄNTLIGEN gjort en egen app till smartphones! (provar den för första gången nu!)



Sen vill jag bara tipsa er om detta vin som för övrigt kommer från Spanien, alfas del pi. Ett otroligt sött dessertvin som nog passar väldigt bra tillsammans med någon riktigt söt dessert. (tildas favorit på vin provningen i Spanien) dessutom påminner det mycket om resan jag gjorde tillsammans med John i våras :)


APRON

Moster Mia och Jan Banan var här i Lördags för att fira en sen födelsedag, (Min!!!) ♥
ett übersnyggt förkläde i linne låg i paketet, se bara här nedanför! :D ;









Tack så mycket!!! ♥

bra och dåligt





mums för fika, och mums för att jag nu äntligen kan välja och vraka igen- Precis som alla andra!!!

POSSITIVA TING:
Redan halv åtta i morse satt jag i tandläkarstolen i Ljusdal för att kolla hål, och nej! Inga hål :)
Lönen kom in idag, mums!
I morgon beger jag mig mot högre höjder - Jajjamän det är dags för att jobba på Södra Berget i Sundsvall igen. På schemat står Choklad-, Vin-, Öl-, Wiskey-, Cigarr (!)  och champagne-provning. hm, undrar vad jag kan få tänkas göra då? byta ut en massa glas? det visar sig väll.

NEGGATIVA TING:
jag är förkyld.
har en massa räkningar...
länge sedan jag träffade mina pärlor.

Herbie







Mattias har köpt bubbla :))

Hello Kitty Fashion



Lite sötare lip balm från Hello Kitty. ♥

några fina.

Några fina från igår;







Igår köpte jag bland annat suupersnygga vinterskor på Din Sko. (visst är de läcker?!)
även fyra par tröjor från H&M, bland annat THE BEATLES T-shirten på bilden!
iittala glasen köpte Mattias till mig på iittala Outlet.



hemmahemmahemma HEMMA!

fick åka hem igår, åh vilken skön känsla som for igenom mig.
Såhär har jag firat detta:

Med ost, kex, vindruvor och melon framför tvn :)




Plockat fina kantareller :)


och inom loppet av en timme fyllde vi nästan två hinkar. men vi nöjde oss med detta och for hem igen.


så har jag bakat fina beskvier med Mattias :) MUMS!


och allt har jag hunnit med på lite mindre än ett dygn! =D snacka om att vara aktiv, eller hur! :)

MÄKTIG MAT.

img_9276 (MMS)

Men snacka om en mäktig lunch!  Nu har jag legat här på sjukhuset sedan i måndags (kväll!) och än så länge toppar denna lunch de andra med storm. Med både gulasch soppa & crème fraîche, sallad, pannkakor, pannkakssylt samt saft.  För att inte glömma mackorna! Mums.   Än så länge underhåller jag mig själv genom att betygsätta maten, räkna ner timmarna till kvällsfikat samt halv åtta hos mig, läsa de få sidor som återstår i boken och spela Wordfeud på telefonen. Men just nu behöver jag inte göra nått av detta för pappa är här! :)


ensam natt

img_4390 (MMS)

Mamma åkte nyss,  utan  mig vilket betyder ännu en natt här på sjukhuset för min del.   Idag gjorde jag världens undersökning i form av en kamera som skickades ner i magen. Jag fick så mycket lugnande att jag försvann helt! Jag minns ingenting, men mamma sa att tre doktorer fick stå och hålla i mig. :) haha  Nåja, om en timme  kommer nog kvällsfikat så nu ska jag passa på att duscha. Checka in min fina shoppinglista ( vad ska man annars göra här liksom!?)


belive it or not

img_3740 (MMS)

Mysigt trots allt!  Sitter på sjukhuset i Hudik och myser (så gott det går) för mig själv. Har nämligen blivit inlagd för att få nått slags slut på detta, med min mage alltså.   Men just nu är allt helt okej, för Mattias min prins(!) har hållit mig sällskap, den nya appen "Wordfeud" har gett mig ett spelberoende, kvällsfikat kom nyss (på bilden) , SOLO är förmodligen den bästa tidningen som finns, halv åtta hos mig började precis och idol strax efter det (kan det bli bättre!?) dessutom ringer det från alla håll och kanter så nog har jag nått att göra allt! Puss på både mormor och farmor, så gullig som ni är! :)  I morgon kommer mami och hämtar mig om allt går som jag vill. Då ska jag le lite snällt så kanske vi hinner med en shoppingtur innan hemfärd. Nåja jag ska inte hoppas förmycket :)


Ayia Napa, CYPERN 2011

igod morgon alla fina läsare! hoppas allt är bra med er för själv håller jag på att bli dunderförkyld....
Tänke visa er lite fina bilder från Cypern, nu när jag äntligen laddat in dom i datorn.























På Catamaran båten






blå ravinen :)











































tack för den underbara veckan Mattias ! ♥

water for elephants

god morgon!♥
passar på att tipsa er om filmen.



Har ni inte sett filmen än- SE DEN!

Den handlar kort sagt om en kille (som spelas av snyggingen Robert Pattinson!) som missar sitt examensprov för veterinär när han får höra att hans föräldrar dött i en bilolycka. skulderna för studierna hade pappan lagt på huset och därför blir Robert, som i filmen kallas för Jacob hemlös.
Sedan får han medverka på en Cirkus där han säger att han är en fullt utbildad veterinär....

Den är grymt bra, helt klart årets bästa film ! :)

suur virus!

Har tydligen haft någon typ av virus här på bloggen, men jag hoppas problemet är löst nu. Ni får säga till i så fall :)

Vi har nu landat i Sverige och ätit svensk mat på IKEA (Köttbullemenyn så klart!). Till och med så att resväskan redan är uppackad!!! lite förvånad faktiskt! Nu ska vi iväg och äta goo mat hos Hanna & Thomas. Bloggar nå mer senare ikväll då jag bland annat ska tipsa er om årets bästa film !!!

veckoslut

img_4636 (MMS)

Veckan är snart slut... Snacka om att det gått fort :) dock längtar vi hem en aning båda två ;)  I morgon blir det poolen hela dagen lång, vi måste ju kämpa med brännan!


Hejsan hello bonjour hola! 

img_1673 (MMS)

Hejsan hello bonjour hola!  Vi ska strax äta igen.  Igår provade jag svärdfisk, dock ingen höjdare... Där emot älskade Mattias Jack Daniels steken (på bilden)  Kan för övrigt berätta att det var 34 grader kl. 10 i morse, vi har äntligen fått AC på rummet, jag har bränt mig lite, det har inte Mattias..., i morgon ska vi kanske åka vattenskoter :-D (tänk vad mycket roligt man kan göra för dricksen vi fick i sommar!!!)   Hihi


under ytan!

img_6232 (MMS)

Idag har vi snorklat bland fiskar och delfiner, eller vi såg inga delfiner men andra gjorde...  Har även sett Cyperns spökstad, ätit god mat och solat på segelbåten som tog oss runt ! Catamaranen närmare bestämt! ;)  Snart ska vi äta på nåt fint ställe :)  <3


luftbalong

img_2393 (MMS)

Idag flög vi !  Lovar att det kommer bättre bilder när vi kommer hem igen... Jag är i alla fall till vänster, och Mattias till höger :)


solstekt!

img_2319 (MMS)

Idag har vi solat och badat vid havet all day long! Havet har sån fin färg!  Vi har även provat att flyga högt upp i luften bakom en båt. Parrasuite ... Bilder på det kommer senare! :)


i cypern

sitter och bloggar fran hotellet just nu. Har inte sa mycket att saga forutom att vi har det underbart! Det borjar pa att bli morkt ute, snart ska vi ga och ata pa natt fint stalle. Poolen ar ocksa underbar, inte sa kall dock... Naja, hare bra! PUSS

fiskmat :)

img_1645 (MMS)

Snacka om att detta var läskigt! Och obehagligt. Fötterna blev i alla fall mjuka :)  i morgon ska vi ligga vid havet hela dagen :) vi besökte stranden idag . Himla fint ställe måste jag säga! Ni får hare så bra för de tänker jag ha! ;)


poolhäng!

img_6753 (MMS)

Vi har det alldeles underbart, bara satt ni vet liksom!  Hade ingen aning om att det var vänstertrafik här i Cypern... Därför skrattade vi något när reseledaren sa att man kunde hyra Beach buggy's och bilar här.. Tänk er själva, jag bakom ratten i en spegelvänd rondell!! Hoho, de ska vi inte prova. Senare idag ska vi prova på "neat feet" när fiskarna äter på fötterna! Kanske ni får en bild på det ikväll. Puss!


flygdags

img_8559 (MMS)

Trötta som satan men nu sitter vi äntligen på planet , redo för solen och värmen i Cypern! :D   Wiii!!!!


CYPERN.



GISSA VAD??? =-D Jag och Mattias gjorde en liten inpuls i måndags och bokade resa till Cypern i en vecka. Det bästa av allt är att vi åker redan ikväll, vid 24:00 eftersom flyget lyfter kl. 06:00 på Fredagsmorgon :) WOHO! :D

KOLLA IN VÄDRET från och med Fredag och framåt! :)

bodytrain.


Puma Bodytrain Long Sleeve NBK Wn's


Just nu önskar jag mig ett par riktiga löparskor/Gåskor/Träningsskor! Är Puma Bodytrain long sleeve något att rekomendera tycker ni?? Nån som provat dom? :) HJÄLP mig!

ÅRE

Hemkommen från fina Åre!

tänk så många fina jobb det finns. Och vad lätt det är att få ett, bara man anstränger sig lite! ;) Nu står vi här med beslutångest, vilket ska vi välja???????

Här är i alla fall några jobb vi kikade på ;

Fina Hotellet TOTT, kanske alla känner igen? :)


After Ski limo.



Hotellet Copperhill. det ligger absolut högst upp på ett berg med världens finaste utsikt!!!



Restaurang Fjällstugan, också fin utsikt med uppvärmd pool. HA! inte för att det rör mig, men det är ju ett plus i kanten eftersom personalen får låna. :))



Man kan ju inte åka till Åre utan att köpa Årechoklad! så vi besökte Åre Chokladfabrik och köpte med oss tre olika smaker :)







Dessutom har jag hittat en FIN lägenhet! dock inte på något av dessa ställen... vi får allt se vilket det blir! ;)


MOT ÅRE



är hemma efter ett hårt pass body step igen! Det känns i hela kroppen vill jag lova!

I morgon åker jag och Mattias, tidigt tidigt mot Åre. Vi ska kika på olika jobb samt ha en fin stund på hotell. Är förmodligen hemma sent sent på onsdag igen, och då ska jag berätta en himla rolig sak! :-D PUSS å natt<3

Shopping i Sundsvall.

Gårdagens shopping!


Kundvagnarna på IKEA är alltid lika kul att åka på. En står på, och en skjuter.



Paul Frank's läppsyl. man fick till och med några fina tatueringar! haha


Fina färger!



En vacker dag.♥






Det blev både det ena och det andra. lite höstkläder i fina färger samt guldsmycken. Hittade även ett par supersnygga skor! Blev dock väldigt snål när jag såg prislappen vilket jag ångrar nu såhär i efterhand. men en vacker dag är dom nog mina! ;)

som avslutning av dagen blev det mys framför tvn. Man är helt klart värd det efter så mycket spring i affärer!


240 meter över havet.

Bilder från Södra Berget.





















Här är lite bilder från gårdagen då vi tog en tripp till Sundsvall. Snacka om att vi hade en rolig stund!  Vi fyllde släpvagnen med saker från IKEA, samt magen med mat från Södra Berget, mitt gamla jobb :) dessutom fick jag några veckors jobb där tack vare Annika! passar perfekt tills vi drar till Åre.


Håll utkik, det kommer fler bilder! :-D


KICK SALOON.

Bilder från igår:











Det behövs inga ord, bilderna förklarar hur kul vi hade ! :)

in lightvalley

umgås med mina fina vänner emelie och sara just nu!
snart sitter vi och myser på någon trevlig restaurang! :) PUSS

waterfall



Gör om detta om ni kan! :-D Flätan heter whaterfall, hur läcker som helst ju! :)

RSS 2.0