Glad

Fick ihop timmar till en heltid denna månad TROTS att jag var iväg till London i en vecka. Grymt bra :-)


Bubblish

Har jobbat alldeles för mycket dom här dagarna och det visades igår kväll då jag somnade i soffan klockan åtta och vaknade klockan 12, flyttade över till sängen och sov fram till nu, alltså tolv timmar senare.

Här är två fina bilder sen i söndags då vi tog bubblish till ljusdal, satte oss i parken och solade! Hunden rocky var med, lite godis och frukt. Himla mysigt :)


Saaaaaknar alla där hemma. En sån här gång önska jag att Sundsvall låg tio minuter från färila och hemmet.


Lördagens inlägg

Härliga lördag! :-)
Vi har firat födelsedagsbarn hela dagen så nu är min mage fullproppad med smörgåstårta, bullar, chokladbollar, chokladtårta och marängtårta... Mums! Fast nu mår jag nästan lite illa... Blä
Grattis till lilla syster lillan tilda och till Hanna :-)


Jobbigt läge

Ni anar inte vilken hemsk dag jag har tagit mig igenom idag alltså!!!

Först kom jag på jobbet 7 i morse och möts av lilliane som jobbat natt "hej Towe jag är suuuuper duuper trött och måste gå hem, datorerna har kraschat så du kan inte checka ut alla gäster idag, och det är 60 st som ska checka ut! Simma lugnt, du kan ju lösa detta på nått vis va, aa bra hejj då!!"
SHIIIIT vad gööör man??? Jag fick ta deras email adress, kortnummer, telefonnummer och rumsnummer på en lapp (de blev typ 100 lappar!) och sen när datorerna startade upp igen så fick jag stå och kopiera alla kvitton, skicka det till dom och debitera rummet.... Guuud vad jobbigt. Inte nog med att det har varit 27 grader i skuggan och att vi inte har någon luftkonditionering på hotellet! Det gör ju inte saken bättre! Så dörren har stått på vid gavel hela dagen och ja jag helt plötsligt blive super allergisk mot pollen! Ni kan ju tänka er hur jag har sett ut idag- en suuuuper stressad tjej som svetten bara rann på medan jag sprang och snöt mig stup i kvarten samt torkade tårarna som bara rann tack vare allt pollen! Dessutom så har jag jobbat mellan 7:00-20:00 så jag ser ju inte bättre ut för det precis... Men jag ska slänga mig i duschen nu och packa inför resan hemåt som går om en timme! :-)

Titta bara så varmt det är här i lägenheten.... 25 grader inne, 18 ute å klockan är halv nio på kvällen :) stackars lilla blomman har vissnat idag. RIP.
;-)


fröken towe

GUUUUD vilket fint härligt väder det är/har varit ute idag!!! synd att man jobbar långpass.....

Gissa vad jag har gjort idag. Något JAG aldrig trodde att JAG skulle behöva eller rättare sagt FÅ göra hehe... Vi hade en ny person på upplärning idag, en person som ska få jobba extra under sommaren! Så min uppgift idag var att lära henne hur man startade en frukost och hur man gör äggröra för 70 pers :) MEN det konstiga i det hela är att personen jag har lärt upp är 45 ÅR! Alltså fattar ni? Här ska en liten tjej på 19 år lära upp en fullvuxen dam på 45 år! snacka om pinsamt, för både henne och för mig.... men det gick bra (trots att jag skämdes lite när jag sa vad hon gjorde fel, eller hur man började och vad man började med och så...) Detta är något jag aldrig trodde jag skulle få göra, men måste erkänna att det var liiiiite kul faktiskt ;)


nåja. Nu ska jag traska ner på stan och kika lite innan mattias slutar :) PÖSS <3


YELLOW







Tänk, vi hittade en hel källare full med affärer när vi var i London. Bland annat denna roliga affär. GUL, med RayBan i kylskåpet ;)

let´s gooooo


~ Fina böcker ~


God morgon! :)
NU IDAG börjar min mördarvecka. Det är nämligen så att jag ska jobba 57 timmar (för att vara exakt) på fyra dagar! HEY, lets go!!!


HOME INSPO.

lite blandade bilder som jag har i min lilla mapp på datorn som heter " HOME INSPO "
himla fint med de där gamla "ruffiga" takbaklarna som blandar sig med de moderna vita stilrena. ÅH jag vill flytta NUUU helst nyss.










Fikapaus!

Idag har jag fikat med dessa flickor + Eymii. Victoria (tjejen till höger) har varit i Australien i sju månader så det var himla kul att få träffa henne igen! Hon hoppade på planet samma dag som vi flytta till S-vall.... Men nu är hon tillbaka igen.
Tina (tjejen till vänster) bor också i stan, så nu har jag fått mig en träningskompis! :D

Snart kommer Vickan hit igen :-) mysigt!


balen, för ett år sen.











Alla lägger ut så fina bilder från deras bal på både facebook, instagram, och bloggen! Detta är bilder från MIN bal för ETT ÅR sen! oh, vad kul det var. Att få sätta upp håret hos en riktig frissör, ha på sig en riktigt fin balklänning och få gå på den röda mattan medan alla andra tar kort på en. Vilka fina minnen! :)


vår lilla fina lägenhet

God morgon! :)
Uppe med tuppen idag eftersom jag har tuuuusen saker att göra!
Först ska hela lägenheten få dig en däng (måste städa den) sen har jag lovat Vickan att hitta på något tillsammans med henne idag, och dessutom ska det komma två stycken och kolla på vår lägenhet. En från Skåne, och en från Ö-vik. bra mix!


Vår lilla fina lägenhet ♥







20/5-2012

Hey lovers! :-)
Haft en fin dag? Jag måste säga att det har min varit, minst sagt!

Först jobbade jag 7-12, sen hade jag lite kvalitets tid med min underbara mattias eftersom vi jobbat om varandra ett tag och knappt hälsat på varan sen i måndags...
Dessutom bjöd vi Alexs på mat såhär på eftermiddagen! Fin kille de där! :-) jämt så glad och trevlig.
Det blev lax och pressad potatis med hollandaise sås samt sylt-pannacotta med jordgubbar och hallon till dessert! :) mums!

så har jag pratat med en tjej från Skåne (!) idag som är så himla intresserad utav våran lägenhet (så pass mycket att hon är beredd att betala dubbla hyror i juli!) hennes syster kommer och tittar på lägenheten redan i morgon. Kul! Allt flyter på så himla bra ibland alltså...
:)

image description

image description

image description


HARD ROCK CAFE

Innan resan till London skrev vi ner några "att måste göra i London innan vi åker hem" , bland annat : Äta på Hard Rock Cafe.

Om jag säger såhär, starbucks får 1 stjärna, medan Hard Rock får 10 utav 10 möjliga! guuud så gott det var. Hard Rock är ju känd för sina hamburgare men varken jag eller mamma var speciellt sugen på det, så vi tog fajitas istället. mm mums! :)

Dessutom hade vi världens tuffaste (och flirtigaste) servitör! snacka om att han kunde "sälja", han måste får hur mycket dricks som helst varje kväll... maten kom på fem röda. tog max tio minuter från att vi beställt tills att den stod på bordet. När det var dags för desserten kom han ut med alla desserter på hela menyn,  och ställde dom på vårat bord (haha snacka om pinsamt, ALLA kollade och trodde att VI hade beställt in dom...) "For the Ladies!" sa han. Dessutom gav han oss en blink med ena ögat så fort han gick förbi.









ÅH kolla maten <3<3<3




Haha, desserten.



"några" stycken :)



Och här har vi han!
'''



Ska ni till London så är Hard Rock Cafe ett Måste enligt mig :)

19/5-2012

God eftermiddag! :)

Har en himla tråkig helg nu alltså.... jag jobbar 7-13, mattias börjar 14 och slutar 22. kul va? vi går liksom om varandra... nåja.

ska snart visa er ett ställe där man ABSOLUT MÅÅÅÅSTE äta när man är till London. stay tuned!


kvällens

KVÄLLENS:

starbucks







Ni vet ju hur alla säger "Shit, vilket gott kaffe jag drack idag" och så lägger de ut en bild på kaffemuggen från starbucks? ni kanske själva har gjort det, men det kommer inte jag att göra!

Så klart så provade vi kaffet på starbucks när vi var i London. Eftersom alla skriver så possetiva saker om kaffet just där så var det ju ett "måste", men när vi satte oss ner med en varsin mugg så skrek både jag och mamma rakt ut! FYYYY vilket hemskt kaffe!!! eller ska jag kanske kalla det uppvärmt vatten??? jag kände inte alls någon kaffesmak, inte över huvud taget! Det är ju för sjutton inte meningen att man ska se botten utav muggen när muggen är full utav kaffe heller!
SÅ, vi ställde fram våra koppar på bardisken och sa "THIS COFFEE SUCKS!" haha snacka om snopen tjej bakom kassan. "OH, I´m sorry, I can make new ones!"
Så vi väntade ett tag och fick två nya, som smakade minst lika ÄCKLIGT.
Tredje gången gillt? "You have to come to Sweden to taste real coffee" Sa vi, och skulle precis gå när tjejen kommer fram till oss och säger "I am soo soooo sorry, this time it will be better, I promise!"
vi tog muggen och gick, ville inte klaga en tredje gång, trots att man faktiskt kunde ana en kaffesmak på den sista muggen vi fick.

Men alltså hallå???? skryt för sjutton inte om nått som absolut inte stämmer! usch fy och blä säger jag :) gå INTE till starbucks, för där får ni bara ljusbrunt te när ni säger kaffe. :)


the new apartment!

Detta är lägenheten vi var och kollade på igår! Här är bilderna jag smygfotade åt er, och jag kan berätta att vi tagit den! VI SA JA! :-D man kan inte göra annat när man får ett sånt här erbjudande. Så från och med slutet av Juni kan ni hälsa på oss på Sjögatan 2.

Däremot måste vi börja med att städa ur den riktigt.... De har haft två stycken innekatter i lägenheten vilket jag är superalergisk mot.... dessutom har dom fått en vattenläcka i köket (som ni kan se på bilderna) men det ska vara klart när vi flyttar in :)


TV rummet: 





Fönster, sneda, men stora!



Sovrummet! (vågade inte ta någon bild mot walk in closet'en eftersom paret som bor där nu faktiskt BOR DÄR. kändes lite taskigt att ta en massa bilder på deras privata saker...)




Här har vi en del utav köket. Vet ej varför bilderna blev lite lila/rosa, och dessutom suddiga. men jag har ju som sagt bara smygfotat så ni får ta det som det är! ;)



Och här har vi vattenläckan som den trasiga diskmaskinen ställt till med. men det blir nog bra sen.



köket- spisen.



här står ju nu ett bord för 8 pers... men så stort kommer vi inte ha.





Så har vi hallen :) det ska bytas lite golv här.


detta är alla bilder jag hann smygfota, men badrummet var vitt, stort och fint med golvvärme. bakom mattias på sista bilden gömmer sig en dörr, och där bakom finns ett stort förråd + att man får ett eget förråd på innergården. iiiiiih jag är så glad :D

My new love

Jag är kär, i lägenheten alltså. Stora takbjälkar, walk in closet , stort sovrum/badrum med golvvärme, sneda fönster.... Högst upp, mitt i stan. Kan det bli bättre eller???? Åh, om bara mattias kunde bestämma sig. Typ nu hjärtat! :)


"jordgubbspinnar"

ÅH MUMS för dessa läckerheter! iLondon, så klart.






sevärdheter

åkte på att jobba i helgen och lika bra är väl det kanske eftersom det bara regnar, är gråmulet och kallt ute!

Idag har jag haft frukosten men slutade redan vid halv ett. Ikväll kanske kanske kanske att vi får åka och kika på lägenheten jag pratade om tidigare. åh, hoppas! jag ska smygfota massor så får ni se sen! ;)

Här kommer fler bilder från London, de där när vi tog "jump on, jump off" bussarna hela dagen för att se alla sevärdheter.

de röda dubbeldäckarna!



Folk kör ju som galningar.... kolla taxibilarna föresten, gamla svarta bilar.



Det är sånna här jag menar :



Här blev det stopp. lite svårt att ta sig förbi....



Hahaha, här har vi dessa fula rondeller! :-D


Ett stopp vid Big Ben!





 Och sedan London Eye.


"kabinerna" var himla stora!


och Shiiit vilken utsikt sen!
PS. om ni kollar högst upp på bilden så ser ni en svart prick, - Det är ett flygplan :)



st Pauls cathedral


en ekorre utan svans!



på BRUSHFIELD STREET....

....hittade vi världens största marknad eller vad jag ska kalla det för, loppis kanske?

 Det hade i alla fall jätte gamla saker från bland annat första & andra världskriget som var till salu! gamla resväskor, kameror, gevär, hjälmar, nallar, tidningar.... you name it! huuuur coolt som helst!  


 SPITAFIELDS MARKET:

himla fina resväskor... tänk om jag kunde ta med mig en hem alltså...



insekter i glas.... blä, hua!



Men hur äckligt är inte detta??



Gamla fina klockor



häftigt.... !



höhö, kanske skulle ha köpt mig ett gevär, i denna storleken kanske?



Usch... kanske att självaste Hitler bar någon utav dessa?



Söta söta nallen


Fina gamla kameror!



man kan ju i alla fall låtsas!



smile!

hiihiiiiiiii jag är så himla glad just nu, för chefen L-J kom och berättade att han hade en ledig lägenhet åt mig och M inom snar framtid! Hör bara här; en 2:a på 72 kvadratmeter som ligger högst upp i ett stenhus med utsikt mot havet, MITT I CENTRUM. åh jag vill bara åka och kolla på den nu nu nu NUUUU. :-D (men man ska inte ropa hej, än...) :)

Håll er uppdaterad, för snart kommer fler bilder från LONDON BABY.


Tävlar

Jag och mattias tävlade hem, han i sin Volvo, och jag i Katarinas nya BMW ;-) haha nej då, vi tävlade inte..... Men hon är snäll vår chef som jämt lånar ut bilen :-)
nu ska jag sova och ställa klockan på 4:00. Frukostpasset i morgon!


i vimlet



i vimlet! ♥

fler bilder kommer i morgon, när jag fått in alla på datorn :)


shopping in London.

kläder från bland annat Zara, Forever21, Primark, och H&M












Min älskade jacka är köpt! :-D



Denna otroligt häftiga tröja är köpt på H&M, tack mamma! ♥



Här är väskan jag spanat in länge länge, även den fick jag utav mamma! :)

14/5-2012

God morgon! <3
Ni kanske själva kan lista ut att bloggen kommer vara full med fina londonbilder ett tag framöver, men det är väl bara roligt! :-)

Idag så börjar jag jobba kl.16 så innan det ska jag hinna packa upp, tvätta, ta en massa bilder på allt nytt, ta en PW, fortsätta kika efter ny lägenhet, ja massor! Så det är väl dags att gå upp kanske... :)

På bilderna ser ni bland annat vår smaskiga lunch på planet. Häftig mojito mix va? :-)


yes, I had a great time!





åkte med en näst intill tom resväska, och kom hem med 13 kilo shopping!  kan ju säga att London levererar grymt! ;)


Nu är jag hemma. ska packa upp, fräscha till mig, och hälsa på svärisarna i Järvsö :) hörs senare lovers!  PUSSISAR!


Kändisspottade

Jag och mamma kändisspottade ICA -Cindy och Per Morberg på vårat flyg, det ni! :-)

 

 


Igår kväll

Mums för öl, trevliga människor, fint väder och roliga dagar! :-)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/492717/images/2012/pic_202239837.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/492717/images/2012/pic_202239837.jpg" class="image">


Sneak peek!

Sneak peek på kläder jag köpt här i london!!! Är på en krog nu, och de har wi-fi så måste skynda mig :-)


cheers!

Idag har vi akt sightseeing buss runt hela London. vi var upp i London Eye, st Pauls cathedral, tog kort vid Big Ben, shoppade loss pa Harrods, fyndade pa zaras, och gick en massa, bland annat i hyde park!
Nu ska det bli gott med en kall ol har pa puben runt hornet!



xoxo

Happiness is not a destination it is a way of life

HEJSAN! vi har tyvarr ingen mottagning pa mobilerna for tillfallet, inget internet pa telefonen heller.... sa jag antar att vi hors pa lordag igen, PUSS a KRAM!

PS, vi har det helt fucking perfekt!!!!

Hello london!

img_8208 (MMS)

Hello london!


london!

Ja, varför inte?
sitter på flygplanet om fyra timmar med mamma påväg till London! kommer bli grymt! :D

äntligen...

FEM timmar senare och jag är äntligen hemma!!! sjukt, varför går det inte bussar som synkar varandra...?! aja

.

Sitter i solen

God morgon!
Jag sitter på bussnavet i Sundsvall och väntar på bussen. De är så himla varmt och skönt ute så jag sitter i solen och väntar... Bussen kommer inte förrän om en halvtimme så här kan jag sitta och njuta ett tag :)


Hockey kväll

Har evelina och alex på besök! Chips popcorn och hockey är vad som gäller ikväll! ;-)


Medvind

Igår var vi bjudna till krogfesten 2012 i Sundsvall. festen höll till på båden medvind där vi först åt gott, sen lättade vi ankar och for ut! efter fyra timmar kom vi tillbaka igen, mätta pratglada och trötta- men satans så kul vi hade det :) Jag tror vi var ett hundratals olika krogmänniskor på båden, från bland annat standshuset, södra berget, vin&mat, Baltic, jacks bar, deliceriano, oscars mm..... alla i hela sundsvall näst intill! :)


Det serverades grillat! mmm mums



Fina Ida



Här har vi Ida, Chäääfern Katarina, och kocken Camilla :)



Här har vi Niclas, jag, Patrik Attini och Elin, alla gamla arbetskamrater från Södra Berget! eller ja, Patrik Attini äger ju faktiskt södra. Han är självaste chefern!!!



Här har vi Ida och Andre, i en het diskution.



Lite farligt när cheferna bjuder på drinkar.... så vi hade öppen bar hela kvällen :)



Älskade Mattias och kocken Robban! :)



Enesto (stavas?? kocken på södra i alla fall.....)


hm, olika?



VIP ;)



bloggish



God förmiddag!
här sitter och och bloggar, när det är skinande sol och 13 grader varmt ute. Jag håller på att packa för fullt, och har dessutom varit ner på stan och hämtat bilen efter gårdagens fest :)
stay tuned, för snart kommer bilder!!! :)

Krogfest!

Sitter på båten medvind och har precis firat in våren med sundsvalls krogar! HEJ krogfesten 2012!!!

 


Söndag 6/5-2012

Så var det dags igen, frukostpasset!
Har tagit paus nu, sitter och käkar blodapelsin och läser söndagstidningen :-) god morgon!


DRÖMMAR









Jag vill ha ett älghorn på väggen, en kristallkrona i taket, en renfäll på golvet och den fina lampan bredvid sängen. *Drömmer*

någon?



Någon som är intresserad av att köpa löshår?
äkta blont, använt två gånger. olika längder dock..... hör gärna av er! :)

traveling

hallo!
nu har jag avverkat ett frukostpass, handlat, och skjutsat M till båten.:)
vi har köpt oss en micro. ÄNTLIGEN! nu kan jag äntligen tina upp lite mat när mattias inte är hemma, tina upp köttfärs, eller poppa poppcorn!  dessutom har jag köpt flera små söta shampoo/balsam/tvål flaskor att packa med till London, samt en resväska :)







I NEED....






Ska kika efter lite nya parfymer, och dessa Clean-Warm Cotton & Clean-Shower Frech luktar ju helt ooootroligt gott!!! Där emot ska jag vänta tills veckan efter London... kanske att jag fyndar en massa härliga där! :)) REDAN på ONSDAG åker jag och mammsi! är det inte sjukt?? vad fort det har gått alltså. Jag ska alltså bara jobba ikväll, på Fredag, Lördag och Söndag, sen packa, åka hem och sen dra till LONDON BABY! :)

Grillat!

image description





i Tisdags grillade vi både varmrätten samt desserten!
det blev grillad kyckling med ris till middag, samt fruktspätt med turkisk yoghurt till dessert! mmm, mums!

tyvärr verkar bloggappen på telefonen ballat ur.... jag har försökt göra ett antal inlägg men har inte lyckats... :-@ arg! hihi

Visste ni föresten att i Tisdags var det PRICK ett år sen vi kom hem från Spanien, jag John och Lars. SJUKT!!! vi tillbringade tre veckor där nere. Egentligen bara för att praktisera men det vart ganska lite praktik, och mycket shopping, bada, sola, käka massa god mat, ta bilder, gå på vinprovning, se delfiner, gå på krogar...... hehe :) dessutom så lyssnade vi på DEN HÄR LÅTEN väääldigt mycket. den spelades på radion på hotellet hela dagarna så det blev liksom en "spanien-låt!" typ!
eller kika på länken nedanför....

http://www.youtube.com/watch?v=Fm_nZOgi54A





Räkna med fler uppdateringar lite senare! :) PUSSSS

våriga bilder :)






vårigt!

image description

image description

image description

image description

image description

Gårdagen i bilder! :)



RSS 2.0