avgudar denna plats

 
 
När jag jobbar nätter i receptionen slutar jag klockan 07:00 på morgonen. Somnar alltid innan jag landar på kudden, för jag är så himla trött. Sen är jag svårväckt vill jag lova! sover huuur tungt som helst. fram till 11, halv 12 sen vaknar jag alltid en snabbis. Kollar klockan, kikar snapchat och facebook. sen somnar jag igen. men sover oftast inte mer än till klockan 2, halv tre. MEN idag!! idag sov jag fram till HALV FEM på eftermiddagen!! Förstår ni vilken chock jag fick när jag såg att det var kolsvart ute, och kollade på klockan. Fick nästan lite ångest. Jag som hade planerat att göra så mycket idag.... aja.
Kom till jobbet vid 22 och ser att kockarna gjort världens finaste tallrik åt mig. Hjort med pumpapuré och rödvinssås. Satt fint vill jag lova. Inte så dålig peronalmat faktiskt...
 

Norwegian

Norge gör det!  Har nästan lyssnat sönder på låtarna redan, men jag gillar dom skarpt! haha Norge kan dom också. 



Lyx

 
 
Såhär ser inte alla måndagar ut, men ibland har jag turen att få lyxa till det!! Sara bjöd upp mig till södra berget för att gå på spa. Räcker alldeles lagomt med några timmar i bubbelpoolen. Vi åt cesarsallad, körde tvagning, och bastade också. mm, riktigt mysigt!

anstränga sig lite

I Torsdags tillverkade jag egna semlor och bjöd La Familia! Lite fulsöta sådär... 
 
Inatt har jag agerat vaktmästare. Eller nja, Jag har inte riktigt löst problemet faktiskt... Vi har fått en vattenläcka i taket på ett nyrenoverat rum här på hotellet. Jag har prockat ner "plattorna" i taket och lagt dit hinkar och handdukar. Men under dessa "plattor" kommer de riktiga taket med en massa kablar, slangar och avloppsrör i. Problemet är att de inte läker från nått SYNLIGT avloppsrör eller slang utan från en stor spricka i själva taket. Man måste alltså ha sönder taket för att komma åt läckan!? åh. Där tog mitt tålamod slut. jag som tänkte va duktig!

Ser ni?

god morgon

Här har vi en sjuk Towe. Och jag känner mig fortfarande sjuk så att börja jobba igår var inte mitt smartaste drag... De är ju såååå tråkigt att ligga hemma i soffan. Men att sitta på jobbet med feber när gästerna springer in och ut genom entrén varje minut är hemskt. Och inte tror jag att jag blir friskare utav det heller ;-)
Aja, en kopp kaffe på det här så kickstartar vi dagen :-)
 

kockjävlar på jobbet.

har varit sjuk i.... 2 och en halv dag. Kommer tillbaka till jobbet och ser att kockarna bytt bakgrundsbild på deras dator..... till mig! haha asså! Får höra att "du kan mörda med den där blicken towe! så fort vi ser den så tänker vi -nu jävlar måste vi jobba!" hahaha
 
 

Jönssonligan-Den perfekta stöten

Har ni sett nya Jönssonligan på bio än!? Ni måste se den! jag tyckte i alla fall att den va grymt bra. :-)
Nästa gång jag ska på bio ska jag se "fifty shades of grey" som kommer ut den 14:de februari (ja ingen kan väl ha missat de!) Spännande :-)

 
 

Tips på skräckfilmer

Här om dagen kikade vi på skräckis hemma hos mig, och åt popcorn som vi doppade i smält choklad! Har ni provat det någon gång? mmm! mums. The Conjuring hette i alla fall filmen, får 4/5 stjärnor! :-) 

Igår såg vi Sinister, också en jäkligt bra skräckis. Lite svårt att hänga med bara om man blir för rädd och sitter under filten halva filmen, eller vad säger du Sara? ;-) får också 4/5 stjärnor. 
 
 
 

Flygtur

Tänk att jag har så fina vänner omkring mig. Igår fick jag följa med "på en flygtur över stan" bara sådär ändå. 
Tycker de är så häftligt att flyga i mörkret när banan lyser upp med en massa lampor! Och sen då! när man kommer upp i luften och får se hela stan lysa. Magiskt! 
 
 

3 fina.

på tulpanens dag köpte jag mig ett gäng vita tulpaner, och dom står sig än! så himla fina. 


Ser ni vad mysig säng jag har? inte konstigt att man vill ligga där hela dagarna. :-)
 
 
Jag fick hem min fina guldbricka idag! Fin va?? den ska ni få se mer utav ;-)
 

Sucks to be sick.



Här ligger jag! med tända ljus, massor med kuddar och filtar, varmt honungste, popcorn, H&M katalogen, alvedon och massor med näsdukar. Japp! Jag har blivit sjuk- igen! Andra gången detta år och de är bara 17 januari. 
Nu blir de filmmararon, kanske ska börja på en ny serie? Man får göra de bästa av situationen liksom!

S-vallet



 
 
 
 
 
 
Elin följde med mig och Tilda en dag under julledigheten till sundsvall. Vi skulle shoppa, hämta mina räkningar och göra en spraytan. Vi passade på att fika i lägenheten innan vi åkte hem igen.
 
Bilden längst ner tog jag på söndagen den 4:de januari när jag skulle börja jobba igen. nu 10 dagar efter så ligger det nästan en halvmeter snö utanför.... och det bara fortsätter! usch.. För det första så hatar jag att sopa bilen, för det andra är sundsvall den sämsta staden i världen på att skotta så när jag skulle parkera så fastnade jag nästan mitt på E4an... och för det tredje lägger sig snön på mina fönster (eftersom jag bor högst upp under takåsarna och endast har takfönster) så jag ser inte ut längre.
 
vinterbilen ;-)
 

Såhär ser det ut på min gata ii staan! ;-) oplogat å förjävligt!

juldagen

 
 
 
 
lite såhär såg juldagen ut fast hundra gånger roligare! man fotar för lite helt enkelt! 
Vi var hemma hos Emelie tillsammans med Amanda, Anna, Therese, Frank och Jocke innan vi åkte till krogen. Och se där! jag träffade både Lolla och Linn. och en hel del annat folk också så klart :-)
 
 

With Anna Banana

På nyår följde jag med Anna och hennes familj upp till Vemdalen. Vi åkte skidor, åt gott, drack champagne, provade restaurangen "Hildings" och skjöt raketer! och byggde snögubbar,har ni skådat en så snygg snögubbe nån gång?! 



 
 
 
 
 
förutom det har vi även varit på bio, kört ner i diket.. haft filmkvällar och varit ut! tack för dessa stunder min pärla! :)



 
 
 

det försenade inlägget

 
 
 
 
Ser ni mitt fina nya underlägg från Spode och mina fina nya iittala ölglas i serien "Essence". Det är två saker jag fick i julklapp!
 
Dessa bilder är tagna nån dag efter julafton, när vi alla var trötta på julmaten. Då beställde vi kinamat istället :-)
 
Huuur är läget? jag har ju inte haft varken tiden, orken eller lusten till att blogga. Vi får se om det vänder igen. 
Sitter just nu och jobbar natt och ska jobba i totalt 18 timmar idag.... än finns det hopp! :D Blev så himla sugen på kinamat igen nu när jag såg dessa bilder.... typ den bästa rätten som finns! näe top 3 har jag. Kina mat, Sushi, och fläsk med löksås! hahaha vilken combo.....
Jag sitter och skummar igenom ett häfte med 200 sidor som vi ska kunna utantill i mars, när det nya systemet börjar. Hur mycket jag än kollar så förstår jag ingenting...kommer bli en lååång natt de här.

hey!


heeej!
vilket jullov jag haft. Det finns lite att visa er så det kommer snart upp fler inlägg här.... 
De är så fint att ni kikar in här varje dag trots att ni aldrig får några nya inlägg...
Har ni gjort några nyårslöften då? Inte jag, men jag har bestämt mig för att träna regelbundet, göra fler resor detta år och upptäcka nya saker. Det ska bli stora förändringar! :)
 

RSS 2.0