Me, Mattias and I













Idag blev det en tripp till Hudik och tandläkaren efter halva skoldagen. Mattias var så gullig att följa med mig och göra mig sällskap <3
Det är galet vad mycket snyggt det finns i butikerna! fick faktiskt hem en snygg "vår-skjorta" som nu måste användas flitigt :)
En fika blev det också. Äckligt gott kan jag lova er.


TTYL. <3

Sånt ni borde veta :)




Glass nummer 1


Glass nummer 2





Mattias och Rocky :)

NU var det länge sedan jag skrev någonting vettigt här på bloggen. meeen... det är väl sånt som inte alltid behövs heller antar jag ;>
I helgen var jag i alla fall på "Crusing", eller bilträff som det kanske kallades, tillsammans med Mattias och hans vänner. i Söderhamn- Elinas hemort! ;) Rätt mysigt ställe må jag säga, med alla byggnader och och vägar som går kors och tvärs genom staden.  
Jag och Mattias var även och fikade på Lill-Babs Cafär där Lill-Babs själv var och pysslade ute med rabatterna:) 
Fixa bilen gjorde vi också. Eller, Mattias rättare sagt! Jag och Hanna tog oss en promenad runt byn med doggen Rocky istället :)
Igår var det hela 15 grader ute, inte ett moln på himlen så det blev inte bara en glass i solen utan två(!) Efter en 10 minuters lektion, (som var vår ända lektion under hela dagen....!) mumsade vi i oss den första glassen. Den andra slank i när vi hade kommit till Bollnäs, jag Mattias och hans föräldrar. :)
Idag har vi haft en  50 minuters lektion och sen slutat. GRYM vecka kan jag lova er att detta är. SÅÅÅ underbart skönt att börja halv 1 och sluta halv 2 :) Dansa ska vi göra i morgon... hm....

Later <3

towe...



..Mår alldeles för jäkla bra :)


Flip flops





Tänkte jag skulle visa er mina söta Flip flops-Örhängen jag fick av min söta mormor förra sommaren. Visst är dom söta??? och dom ger en underbar sommarkänsla.  :)

Skolan har i alla fall börjat nu, och det känns verkligen att det går mot sluttampen. Jag menar att det är nu alla prov och test kommer. Utvecklingssamtalen och betygsprat. Usch. sånt gillar vi inte speciellt mycket!
Just nu sitter jag och pluggar till ett av dom två proven vi har tills på Fredag i Sammhällskunskap. Brott och straff. Inget jag är så insatt i... Speciellt inte det där med alla sorters domstolar!
Nåja... tillbaks till pluggandet kanske??....

KÄRLEK<3

CUPCAKES











Här är våra söta cupcakes jag och Mattias gjort! :) kladdkaksdeg med philadelphia ost på . Halva smeten av philadelphia osten hade vi i Baileys smak och i den andra halvan hade vi i rosa karamellfärg :) MUMS!

Nu är jag i alla fall helt frisk. Jag har sagt ajö till IPREN-tabletterna , näsdukarna, halstabletterna och allt som har med sjukdommen att göra! Nu har jag planerat att vara frisk hela våren och hela sommaren också för den delen.

njut av låten.




Jag älskar dig Mattias :) <3

Orkidé





Min fina lilla orkidé som står och lyser i mitt fönster (speciellt idag när det regnar och är grått.)
 
Jag har inte blivigt frisk än. Film efter film har jag sett, käkat halstabbletter och Ipren, sovit... sovit lite mera är det ända jag har gjort dom senaste dagarna. Det är skönt att vara hemma, men jag håller mig hellre frisk och är i skolan tillsammans med kompisarna. :) Lite bättre måste jag ju säga att jag mår, jämfört med de tidigare dagarna...  Jag hoppas i alla fall att jag blir friskare till helgen. :)

Hjärtat kom i alla fall och hälsade på mig igår. Han hade köpt piggelin åt mig =) Tror jag blev lite friskare av att han var här.

PUSS

<3<3


Stooooort hjärta ♥

♥Det är sånnahär (!) dagar man mår toppen! När solen skiner och humöret är på TOPP .




en cykeltur med Syster. :) <3


Den första Ben & Jerry glassen som vi delade på, jag och Mattias. Mums!!


Stoooort hjärta

Tyvärr har jag blive sjuk... inte nått som ligger på min topp- 1000 lista precis.... Halsont och en hög feber är precis vad jag har fått.  Typiskt nu när skolan precis har börjat.... MEN. Jag har lovat Mattias att bli frisk till helgen så så blir det. Punkt.

<3


New York City







Sol sol sol och ännu mera sol! hur underbart som helst. Nå, skolan har börjat igen så det är dax att dra.

Jag saknar New York City.

Grym vårdag!





IDAG Så tog jag en cykeltur till gymmet, solade solarium, gymmade och åkte hem. Sen satte jag mig i solen tillsammans med syster och Mamma med en glass. En välförkänt glass. Vilken GRYM vårdag!

Igår var jag hos Emelie hela kvällen där även Sara  var. :)  Det var mysigt :) -V-

Måste gå ut och njuta mer av solen som faktiskt värmer rätt bra nu :)

KÄRLEK<3

Lyxliv!









Älskade mormor :)







När man hamnar hos mormor lever man rena lyxlivet, jag lovar. En massa götta som bara kommer serverat till en och man får precis det man vill ha så  fort man pekar på det.
Vi har sett film, spelat kort, varit ute och gått, fikat, spelat ännu mer kort, och så var jag till tandläkaren någonstans där mitt i mellan.

Min mormor är bäst, så är det bara. 

Karl Göran Mattias Ohlsson, jag saknar dig galet mycket. PUSS

<3

Hair





En närmare titt på det nyklippta håret :)

Nu ska jag cykla ett pass på spinningcykeln, ta en dusch och dra till Mormor. min Underbara mormor :) Jag och syster ska tillbringa natten där också, så här kommer jag nog inte skriva på ett tag. I alla fall inte för än i morgonkväll. Kanske.

PUSS!

a trip to Hudik









Idag blev det både shopping och hårklippning. Är riktigt nöjd faktiskt, när det gäller både inköpen och håret :)
Efter en massa strul med tandläkare från både Ljusdal, Gävle och hudik så vart resan till gävle inställd idag så det fick bli en tur till Hudik istället tillsammans med Tilda Mamma och Mattias ! :)
Nu ska vi åka hem till Mattias Mormor och Morfar och gratta hans Mormor som fyller år idag :) (Och jag får äntligen se hur det ser ut i deras hus ! =D  ) 

KÄRLEK<3

a piece of cake












Nu blir det tredie tårtan jag och mattias gör. :) GÖTT!

Påskbilder


Långfredagen :)


Mattias kompisar


Mattias nystädade rum :)


Johns kalas



Påskmiddag hemma hos mig


mums !


Ett sött påskpaket jag fick av mattias <3    ♥ Tack hjärtat


Femhundrakronor och Lindor-choklad av mamma och pappa :) tack så mycket!


En påsktårta till farfar som fyllde år


Towe och Ellen

"Glad påsk alla Ljus-Darlingar"

Praktiken är slut. Lite tråkigt kanske... Nu är det lov. -Underbart! 
Igår var det långfredagen,  vilket betyder att man ska sitta ute på en is från kl.4 på morgonen och fiska. Men, jag och Mattias tog skotern till isen vid 10 istället. När vi kom hem satte jag fart på Mattias och vi städade hans rum i 5 timmar (!).  Väldigt fint blev det i alla fall. :)

Idag har vi, Grattat John där det bjöds på smörgåstårtor och fika. Hälsat på min söta familj, Där det blev påskbord med både en förrätt, varmrätt och en efterrätt. Sen åkte vi hem till Mattias familj och åt ännu mer, det vill säga en hel kalkon... plus efterrätt. behöver jag säga att jag är mätt nu? :)
Nåja. Nu är det natta! Bilderna lägger jag upp här i morgon, Jag lovar! =D

Pussinatt.
<3


RSS 2.0