pics from last weekend

 
 

Alltså dessa alkoholglassar!!! :-D

 
Snacka om rolig helg förra helgen!
 
Har investerat i en träningsklocka (armbandsklocka som ser hur mycket jag sover, tränar, står still). Har inte använt den ett dygn än men det är väldigt intressant! Jag sov till exempel 5,5 timmar inatt. hade 85% rofylld sömn och 48 min orolig sömn. (gick och la mig 22:30 och skulle upp kl. 04:30...)
ikväll ska jag träna, väldigt försiktigt eftersom jag känner mig lite halvkrasslig än, men de ska bli kul och se vad den säger. Jag ska luska fram varför jag blir så dålig hela tiden! kanske får jag förlite sömn? dock va denna dag ett undantag eftersom jag brukar sova mycket mycket mer i vanliga fall. Jag kanske inte rör på mig tillräckligt heller... men vi får snart veta.
 
Nu ska jag fortsätta jobba. :)
SEEE YOU SOON!
 
 
 

Light grey

Jag äger numera inte bara 1 Eos lampa utan 2st!! Magnus kan inte förstå hur jag kan lägga så mycket pengar på en lampa (som jag för övrigt ser som en jätte fin inredningsdetalj) men å andra sidan kan jag inte förstå hur man kan lägga så mycket pengar som han gör på jaktkläder, hundpejlar, vapen och dyligt heller. Jag är totalt ointresserad av sånt. Det är tur man har olika intressen helt enkelt!
 
Visst blev det fint? den nya går i ljusgrått (den vita ser ni längst ner.)
 
 
 
 

immunförsvaret

 
Min fina lillasyster och jag! som jag gillar dig!

De är söndag och snart börjar en ny vecka! Men först ska jag jobba klart denna söndag.
Min röst har åkt på stryk igen tack vare någon förkylning eller virus (inbillar mig att denna reception har ett virus över sig.) Jag har aldrig varit sjuk så här ofta som jag varit det senaste halvåret. De konstiga är att jag blir sjuk 3-5 dagar, går igenom alla faser med halsont, feber, snorig, tappar rösten, till att bli helt frisk igen på bara några dagar. Sen kommer det tillbaka igen efter typ 2 veckor.
Jag har till och med varit in på hälsokost och köpt på mig en massa vitaminer och sånt som stärker immunförsvaret men det hjälper inte. Jag var in på hälsocentralen där dom sa "alla blir vi förkylda lite då och då". och nu har Cissi gjort en ingefära bomb åt mig här på jobbet som jag tar två shotar gånger om dagen.

Har ni några tips om vad man kan göra? Jag har googlat på sånt som ska stärka ens immunförsvar och där står det bland annat yoghurt, broccoli och fläderblomssaft. Ni hör ju, jag är redo att testa allt!

 
 

Sensommar


Igår kom jag på "shit, jag har inte packat något och kommer inte hem igen förrän på söndag". Vi ska nämligen på sensommar I Sundsvall I helgen, och jag jobbade kväll-dag på jobbet torsdag-fredag så jag blev tvungen att sova över. Packade i panik så jag vet knappt själv vad som ligger i väskan.......
Jag hoppas att det blir två grymma dagar, men först ska jag jobba klart! :) Ha en bra helg!

RSS 2.0