typical me.

 
 

haha såhär ser det ofta ut när jag är i farten. ska alltid göra sjuttioelva saker samtidigt! äta frukost, dricka te, snapchatta (min nya hobby, haha) smsa, kika  bloggar OCH kika på tv samtidigt, och helst ha musik i bakgrunden också! ;-)
 
 

this and that

 
 
Norra berget visade sin bästa sida igår. Trappstigen upp suger musten ur benen, härligt! ser ni min lägenhet?! ;-)

De enda vi har gemensamt är längden (Fast frågar ni mig så är jag lite längre! ;-) annars är hon brunett och jag blondin. hon har bruna ögon och jag har blåa.  Hon gillar svart, långa sovmornar, och sena kvällar medan jag gillar rosa, vakna tidigt och somna i tid. Hennes namn är Tilda och hon är min gulliga syster, den bästa man kan ha!
 
 
 
Här har vi en typisk frozen yoghurt som vi smaskade i oss i tisdags!


Älskar alla tillbehör man plockar själv. Vad det kostar? man väger glassen i kassan! Try it!
 
Kände oss stolta när middagen var klar. Tilda diskade medan jag gjorde iordning maten.
mmm! Dillkokt potatis med lax och dillsås, serverades med både sallad, avokado och stekt halloumi.


Lättare lunchsallad! yummi.

Har ni förresten provat coconut original från alpro!?!? funkar otroligt bra tillsammans med gröt och jordgubbar.

Bilbingo. Vem visste att bilbingo hade 10(!) rundor?! inte jag i alla fall. och innan vi kom på hur man gjorde... första brickan hängde vi inte alls med på. (De va säkert den vi vann på.) Bilen bredvid oss vann där emot 3 gånger, tusen kronor gången!
 
 
 
 

Fresh like uuuh!

 
Jag gjorde världens godaste (och enklaste!) sallad till lunch här om dagen när Tilda kom och hälsade på.
Avokado, jordgubbar, fikon, bladspenat +en vinägrett som salladsdressing (lite olivolja, vinäger, salt och peppar.)
 
Gud så fina dagar jag fick mitt i veckan! jag har varit ledig onsdag+torsdag (började inte förrän 21:00 på torsdag så man kan väl säga att jag varit ledig hela dagen.) Min lillasyster bestämde sig för att åka hit och underhålla mig lite, vilket uppskattades jättemycket!
Vi köpte frozen yoghurt och kikade på studenterna på torget, åt sushi och spelade bilbingo med Sara, Niclas, Ida, och Erik, kikade på skräckis senare på kvällen, sov länge, tog en PW upp för trapporna på norra berget, solade, shoppade och lagade god middag! Puh! och allt detta på 26 timmar, de är väl bra gjort!
Tänkte visa er bilder lite senare. Stay Tuned.

MacBook?

 
Jag skulle behöva en ny dator. Tycker ni MacBook är den bästa datorn? är det svårt att lära sig alla kommandon? Har nämligen fått låna Tildas Macbook (som för övrigt fungerar super bra!) men skulle i så fall vilja ha en egen. Let me know!
 
 

Måndag


Hej måndag!
Idag ska jag försöka vara lite nyttig innan jag ska iväg och vara lite onyttig tillsammans med Sara och Niclas. :)
 
-Först en PW, sen en härlig fika på stan. Så får de bli!

helgens bravader

Här kommer en lång resumé på helgens bravader! första doppet, räkfrossa, morsdag, födelsedag, fiske, och jordgubbstårtor stod på schemat.
 
 
Vid ankomsten på fredagskvällen blev jag bjuden på detta! Kan man bli annat än lycklig!? Åh heaven! Rökta räkor, goda ostar, lufttorkad skinka, rostat bröd, vitlöksdipp....... behöver jag säga mer?
 
 
På lördagsmorgonen tog jag en rask promenad med mamma. :)


Sen tog jag ett dopp i det blå.... ISKALLT i vattnet men vad gjorde det när tempraturen låg på 29 grader den dagen! (Dessutom klådde jag min moster detta år och det kommer jag kunna leva lääänge på! tänk att jag var FÖRST!)
Bildbevis!:
 

Erik gjorde det till historia....



Mina skor hade första parkett vid solnedgången.
 
 


Så blev det tårtkalas hemma hos farmor och farfar! älskar deras söta kaffekoppar med tillhörande kaffefat och assietter.


Jag bevisade för min kusin Ellen att jag fortfarande kan gå på styltor! haha
 
 

Vi gick sent på kvällen genom skogen och ut vid ljusnan till knutnäsudden. Usch, jag var så jäkla rädd hela vägen dit, och hela vägen tillbaks igen! (det är en tät 800meters stig dit) Rätt som det är hör vi något som dundrar i backen (det lät som en hel flock var påväg mot oss!) men den gången var det bara åskan som mullrade. andra gången ser vi (vad som ser ut att vara en björnunge) men ju närmare den kom desto gråare blev den. Kan ni gissa vad det var? En grävling! Och vad jag hört biter dom tills det knakar!! men som tur var sprang han iväg när han fick syn på oss.


på söndagen tog vi en fisketur innan det kom födelsedagsfirare till tilda. Jag gjorde en jordgubbstårta med marsan och choklad i mitten.


Och så fick hon en resa utav mig i födelsedagspresent. Snäll syster va? ;-) De var hon värd!



Och så fick mamma två glas från Carolina Gynning och rosévinet "Perfect Day" i morsdagspresent! Världens bästa mamma! ♥ Så har jag väldens bästa pappa också, vill jag bara tillägga!
 

morning sunshine!

 
 
 
Mooorning!
En rask promenad efter nattpasset blev det, nu ska jag hoppa i sängen och sova några timmar. Sen bär det av hemmåt för lite hemma-mys i Hälsingland! :-) Trevlig fredag på er!

quote of the day

 
 
True!
kanske dags att börja med nått nytt?

Nike.

 
 
 

N
I
K
E
 
 
 
 
 Dom underbara Nike Air 90-skorna fick jag hem för nån vecka sen, fullkomligt älskar dom! passar till allt! ;-)
Sport-toppen är också ganska ny. Tänk att det blir så mycket roligare att träna när man har lite nytt i garderoben.
Igår tog jag en lång PW och sen simmade jag 40 längder på himlabadet vilket blev ca 1km. Kändes verkligen underbart!
Använder ni RunKeeper-appen? den är toppen när man vill se vilken medelhastighet man har per kilometer, eller vill veta hur långt man gått. Dessutom klockar den tiden man börjar/slutar så du ser precis hur lång tid det tar att gå rundan. RunKeeper alltså! lägg det på minnet.

glassigt väder

 
 
 
Vilket glassväder vi har idag! nog för att det var mulet fram till klockan 12, men det var galet varmt ute i alla fall. Jag provade någon glass från Calippo med smak av bubbelgum men nja... tycker man om sött och sliskigt så -ja! men den var för söt för mig.
jag har massor att göra idag. Till helgen väntas både födelsedagsfirande och morsdag. Min lillasyster ska få något alldeles speciellt och jag VET till 100%  att hon kommer att bli överlycklig! 

bananpannkakor

 
 
Idag "lyxade" jag till det med bananpannkakor till frukost. men nja... det är fortfarande ingen höjdare för mig. tycker det blir lite för sött! däremot passar turkisk yoghurt enormt bra till eftersom den är lite syrlig. Som pricken över i:et frysta bär och kiwi till! (skulle bara kunna äta det faktiskt!)
 
Nu ska jag gå och simma lite längder på badhuset innan kvällspasset börjar. Skönt! Talk to you later.
 
 

Grönt är skönt.




Sådär ja, då var kaffet intaget, promenaden avklarad och gröten intagen. Nu ska jag gå till jobbet några timmar. 
Har i förresten sett att alla mina senaste inlägg haft bilder med temat grönt? Som denna starbucks mugg tillexempel, eller klänningen i förra inlägget och blommorna i den gröna skogen. 
Grönt är skönt, helt enkelt! ;-)

stopp!

#. Stop trying to be someone you're not. - One of the greatest challenges in life is being yourself in a world that's trying to make you like everyone else. Someone will always be prettier, someone will always be smarter, someone will always be younger, but they will never be you. Don't change so people will like you.
Be yourself and the right people will love the real you.
 
 

DIME PERFECT GREEN- sport dress

Och så kom den! klänningen. Med en öppning i ryggen, elastiskt band i midjan, dolda fickor i sidorna och en guldknapp i nacken.

 
 
Haha jag satte på mig hatten för att få ett lite somrigare uttryck! Vad tycks? jag älskar den. färgen gör sig inte rätt på bilderna, och är i själva verket ÄNNU snyggare!
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sommarkänslor

 
 
 
Underbart att få njuta utav sommarvärmen, det känns ju lagom kul att jobba när det är så pass fint väder ute som det har varit i helgen, oh my! Som tur är har jag bara jobbat nätter och kvällar.
 
 
Mina planer för denna vecka då?
Jag ska jobba på bästa hotellet, vänta på paket härifrån (bild kommer när leveransen anländer!) rösta, fira Sis som blir 19 på söndag, hänga i solen, kika in den här sidan, ta långa promenader och lyssna på den här låten.

Vi finns här.

 
Jag vet att jag har världens bästa vänner! för när jag behöver ha en hjälpande hand så ställer de alltid upp. Vill jag ha en axel att gråta emot eller en soffa att sova på så finns det alltid fler än 1 att välja på.
 
Jag fick en stor påse full med saker för drygt en vecka sen. Urbanears, en te-kopp, te, 2 kg godis och en nalle var vad som fanns där i, och förklaringen löd:
 
 
-Musiken är för att du ska kunna tänka på annat! Vi har gjort en spellista åt dig på Spotify med baaara bra musik, endast för dig.
-Drick lite te så får du något gott och varmt i dig.
-Godis är gott, och du är värd det, Njut!
Nallen: vi finns här.
 
 
Ingen nämnd och ingen glömd, men ni vet vilka ni är! ♥
Tusen tack!

Fritt och tänkvärt!

 
 
Sådär ja! The bitch is back. starkare än någonsin!
 
Har ni någon gång blivit sparkad på, fast ni redan ligger ner? jag har. Och när man nått båtten, kan man bara sikta mot toppen! ellerhur? jag ska försöka med det nu. varje dag, varje timme, varje minut och varje sekund så blir det lite lite lite bättre!
En klok arbetskollega sa till mig här om dagen "man ska aldrig ta någon för givet." Ta till er det, alla där ute!
 
(Se bild) Jag köpte med mig kinamat hem igår, och fick en sån där lyckokaka på köpet, vilken lycka! något så litet kan göra så mycket :-) Jag fick ett sms av min underbara chef Katarina också här om dagen där det stod "du har fått en dikt i repan." På den stod det
 
 
"Till liten Towe. fritt och tänkvärt!
Tappa inte bort dig själv
i dina försök att hålla
någon kvar som inte bryr
sig om att förlora dig."

IvyRevel


lilla k & Mobackes

Igår besökte vi Mobackes i Bollnäs och passade även på att luncha på den härliga restaurangen intill, lilla k.
De var länge sen vi var där, herrans va fint de hade fått till det!
Mobackes är alltså ett trädgårdscenter fuuullt med växter, fina krukor, dammar, fiskar, sköldpaddor, läckra skulpturer, och har den där råa stilen som jag gillar. Rostigt och snyggt!



ett miniträd i en fin låda.

 

Dessutom kunde man köpa übersnygga gamla skolplanscher!


Så blev det vildsvinsbiff till lunch! Gott? Oh ja! ett måste om ni har vägarna förbi.

RSS 2.0