Nästa program!

Haha, ser ni vad jag ser?? Nästa program! Sex and the city= <3
Man måste ju få göra nått roligt såhär på natten när man är ensam på de enorma hotellet. ;-)


Gokväll!

Heeeeyysan! Sitter här helt ensam i receptionen och läser tidningen samt kör varannan klunk tee och näringsdryck (fyyyy har aldrig druckit något så äckligt någon gång! Och då har jag ändå druckit näringsdrycker förut. De är till och med så att kontrastvätskan man får dricka innan magnetröntgen är godare, Fy blä usch!)


klockan är snart tre på natten så nu kan jag göra nattkörningen (nollställa datorerna) Sen går det fort. Då kan jag börja räkna ner timmarna till en ledig helg! :-D


Count .

Okey I wont lie I am counting the days! But Iam also making all the days count! :-)


Apelsinjuice

Sådär. Då har jag tränat hårt, duschat länge och pressat ett glas apelsinjuice med is i! Nu kan jag med gott samvete slå mig ner i soffan och titta på halv åtta hos mig :-) jobb inatt: 23-07.


Blåbärsgröt till frukost

God morgon! Vaknade för någon timme sen.
Det är sjukt jobbigt (och drygt) att jobba natt i receptionen. Hur som helst! Nu har jag lagat blåbärsgröt till mig själv, så galet gott (och nyttigt!) yammy yammy yammy yammy.


WORK.


TIME TO WORK
. är det nåååååågon som inte kan sova inatt, så RING MIG.
 
 

Thumbs up.

Myser i soffan med tända ljus ! Double thumbs up!


monterat igen

Titta, mina sängbord är äntligen klara! snälla pappa skruvade dit hjulen i lördags :)

Mina "kusar" sitter i ramarna på byrån.



Och min hörna har äntligen fått de där hållarna för brev och dyligt. :)

duktig tjej!

Hey you!

Idag har jag fått saker gjorda minsann. Hämtat ut nya linser, handlat mat och köpt protein & kaloridrycker på apoteket, promenerat och lagat en himla goo lunch. se bara här :

 
 
 
mums mums mums.
 
Börjar inte förrän kl. 23:00 ikväll så jag antar att jag måste sova lite snart.... :-)

found it

 
 
Jag hittade systemkameran.

music.

 
ONE DAY. den spelas om och om igen, finns inget slut!
 
LYSSNA!

7-1 topp!

 
Lunch på Invito // snäll frukost! // My hair, I wish I had curly //  Nytt höstplagg. // pose // sängen är min bäste vän // Sommar! Jag vill ha sommar.

INVITO.

Lunchat med Vickan på Invito idag. Mums! ♥


 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

fina bilder

 
 


 
 
Bjuder på tre fina bilder från min 20års dag!♥
 
 

scared

sådär. då har jag gått på sista passet för helgen (höhö komiskt va, eftersom det är söndag...)
 
mammsi pappsi och systeryster hälsade på innan jag började jobba igår. Fyllde upp frysen med blåbär bullar och älgfärs, hjälpte mig sätta upp tavlor och montera hjul (vänta, ni ska få se så småningom!)

Guuuuuud! jag måste bara få berätta vad som hände igår.... Under helgen har det bott en massa ryttare på hotellet eftersom det varit Open Trot i Bergsåker (V75). Dessa människor är nog de drygaste som finns... fulla 60åringar som vinner på travet... slänger sig över receptionsdisken och tror dom är cool.
Hur som helst så har det gått himla bra, för bra! Alla varnade mig och sa att detta var mördarhelgen, helgen som var värst på heeeela året. Men jag stod här igår och kände mig nöjd. HA! Där fick jag så att jag teg. Brandlarmet gick nämligen på hotellet!!! Ingen utbildning har jag hunnit få, dessutom stod jag här helt ensam med ett fullbelagt hotell.... så vad gör man?
Alla gäster fick panik och sprang ner i lobbyn, på brandskåpet stod det "Sviten brinner" och brandkåren ringer och säger "Ta det lugnt, vi har skickat 3 bilar, vi är påväg." Därefter ringer ambulans och polis för att medela att de också är påväg.
SOM TUUUUR VAR så hälsade Mattias på mig vid detta tillfälle så han sprang upp och såg att killen i sviten sitter och röker. Vaktmästaren kommer strax därefter och ser att det faktiskt inte brinner. PUH. Men ni förstår väl, mitt hjärta hoppade näsan ut ur kroppen kan jag lova. har nog ALDRIG varit så rädd förut. Så när all räddningspersonal kom kunde vi glatt skicka hem dem igen, och alla gäster kunde lugnt gå och lägga sig.

Happy The End skulle man kunna säga ;-)
 

Biltema.

Var på biltema nyss och handlade med pappa. Trodde aldrig ja skulle handla för över femhundra kronor DÄR. Haha


Wakey wakey!

Dags att vakna vaaa. :-)
My family kommer idag! Yippi!!!! :-D


LAMPAN.

Till Mamma:
SER du lampan eller???? snyggt!!!!!! VILL HA.

MC kort.

Nu jäklar! idag kom den stoora bunten böcker som ska pluggas igenom innan man kan ta MC-kortet!
 
 
(Haha, ni trodde jag skulle ta, ellerhur??? :-D ville skärra er lite. Ni kan vara lugn, jag ska inte ta nått motorcykelkort utan Mattias ska.)
 
 

min torsdag .

Bakar kärleksmums och läser nya tidningen av Sofis mode idag! Börjar inte jobba förrän kl. 17och då ska jag få stå i restaurangen och servera! känns som att det var ett tag sen om man bortser från passet förra veckan. Numera håller jag ju bara till i receptionen.
 
 

Usports

Vi tog en tur till Birsta igårkväll för att se den gigantiska kön (!) som bildats utanför usports (den nya sportbutiken som gjorde världspremiär i morse.) folk hade tydligen köat två nätter i förväg för den stora rean som startade i morse kl.7 då de sålde ut cyklar för endast 8:-(!!!) till de 50 första kunderna. Sjukt om ni frågar mig!
Kön syns inte på bilden för den går längs med väggen...


Finally!
Idag kan vi avnjuta dagens post som består utav IKEA's nya katalog för 2013!


IKEA.

Viktoria ringde och var shoppingsugen igår, och såhär såg det ut när vi ställde oss i kassan för att betala.
 
hon kan shoppa den kvinnan må ni tro! ;-)
 
 
 

Bingo.

Vi tänkte spela Bingolotto i söndags eftersom vi var helt ensamma och inte orkade göra annat!

Sagt och gjort, vi köpte oss en varsin lott, lagade hemmagjord pizza och slog oss ner framför tvn. Bara det att Bingolottot visades på kanal 7... kanalen vi INTE har. Jädrans!

Meeen. Vi tog våra lotter och gick ner till jobbet, öppnade restaurangen och startade tvn där istället! hahah man får ju lösa problemet liksom! ;-)
 
 
 
 
 
 
tråkigt nog har jag inte bloggat på ett tag, men nu blir det ändring på det! så stay tuned!
 
 
 
 

Finfrämmande

Hade finfrämmande här igår, väldigt trevligt!
Vi körde killarna mot tjejerna på bowling, och the girls vann (så klart!) åt gó middag och shoppade :)


love<3

är kääär i dessa två saker just nu;
 
 
 
Sysslar just nu med....;
bloggar och äter godis i myshörnan med tända ljus.

Brev

Tror detta ska få bli mitt nya inköp! För endast 30:- blir det ditt! -från dollarstore.



Postcards

Idag kom dom! <3


inredning

Alltså. Jag ÄLSKAR inredning. så är det bara. Ser jag något som jag bara måååste ha så blir det så.
Nu har jag tillverkat en arbetsbänk här i vardagsrummet och gissa om jag blev nöjd?! Nu kan man ju faktiskt sitta där och betala räkningarna eftersom allt redan är uppdukat för en, smart va? ;) Dessutom kan man ju blogga, beställa hem kläder eller som Mattias; kika efter nya skotrar på blocket? ;)


 
 
 
 
 

Norra Berget

Hej! :D Idag har vi strålande sol och varma grader ute, huuur underbart!??
 
jag fick med mig Mattias på en träningsrunda i morse, -Trappstigen upp till Norra Berget!
Med denna hetta och det höga tempot var vi så gott som dyngblöta när vi kom upp. Men fin utsikt ändå, eller hur?
I morgon ska vi göra om det, har han lovat mig :)
 
 
 
 

Arbetsbänk

Nästa projekt kanske?!


Middag för fyra

Innan jag sticker och jobbar mitt andra arbetspass för dagen så tänkte jag visa er två bilder från igår. Hanna och Vickan var här och åt middag med oss! Haha, aldrig en lugn stund ;-)


Sänggavel check!

Sådär. Då har vi tillverkat vår egna sänggavel såhär på kvällskvisten! Visst blev det snyggt?! Skiit läckert om ni frågar mig ;)


Word!


Hagedornhagen


Jag fick en bunt olika guldiga ramar utav mormor i helgen. tänkte fylla några utav dom med bilderna här nedanför;


Från;hagedornhagen


Hallon!

Ska ni någonsin överraska mig eller göra mig riktigt riktigt glad så plocka en skål hallon! Jag vet inget godare!!! Det finns verkligen inget bättre :-)


butterflyes

Söker en massa fina bilder på fjärilar. tipsa gärna! ♥

 
 
 

Instagram.

Follow me on instagram ;-)


Lockar

Tänkte lämna drakfestivalen och Sundsvall några dagar för att åka hem nu! Känns perfekt :-*


~inspirationsbild~


Sökes!

SÖKES!:
En massa olika fina guldramar! Kika gärna på alla loppisar ni kan hitta, och på alla fina butiker ni vet om, jag tänkte nämligen göra något liknande bilden på min nya byrå :-)


NOT happy

Ni vet när man jobbat sex timmar och så tittar man på klockan och tänker "Shit, jag får sluta om två timmar!" igår tänkte jag den tanken. Klockan slog 13:00 och jag hade baaara två timmar kvar att jobba, då Katarina ringer och säger att "förlååååt towe, men det är ingen som kommer och byter av dig på eftermiddagen, skulle du kunna jobba åtta timmar till????".
GAAAAAAH. Då svider det faktiskt! OAVSETT. Hade jag fått reda på det på morgonen redan så ställer kroppen in sig på ett helt annat sett. Men när man ser fram emot att få gå hem.....
Nåja. Idag ska jag "bara jobba tolv timmar" så kl. 20 ska jag BANNE MIG gå hem och titta på Ernst. Så våga inte ringa mig då ;-) för då är jag ledig. PÖÖSSS!

Tisdag 7/8-2012

Så var min lediga dag snart slut. Har sovit läääänge, tvättat, tränat, duschat, handlat lagat mat och bara tagit det lugnt! Nu är evelina och alexs här på besök :-) Fiiin tisdag.


PowerWalk

Jag tog en kopp kaffe innan PWn i morse! 40 minuter senare var jag hemma igen, lagom svettig.


Melissa Horn

Såhär avslutade jag gårdagen...: På norrporten arena vid scenen framför Melissa Horn! Åh så braaaaa musik :-) Dessutom drack vi varm choklad med grädde och minttu, blev dyngsur utav störtskuren och kom in gratis, i varje fall jag som under insläppet räknades som en 13åring- därav det rosa bandet! Catchiiiing, så tjänade jag 398:- kr!


Vickan

Är hos victoria, (i min gamla lägenhet! ) Hahaha de finns nog ingen roligare, just nu står hon å lagar mat, i finklänningen och converse, samtidigt som hon springer och plattar håret om vart annat. Hihi'


Syster här ♥

Eftersom åskan dundrade utanför igårkväll dukade jag och underbara systeryster upp (som kom igårförmiddag för att hälsa på!)  goo saker, tände en massa ljus och bläddrade i min nya Chanelbok. 
Jätte fina bilder, och framför allt fina citat! Mysig fredagskväll!!!




"Tidningshäng"

(Bilderna bilr rosa/lila pga. ljuset i köket. Det sitter nämligen solskydd på alla fönster.)
 
 
fick höra ett smart litet tips från mamma om att hänga upp två stålgalgar i köket och hänga tidningar över. Riktigt snyggt, ellerhur? min fina Harrods tidning från London, samt Vakre hem och inredning.
 
har redan jobbat tre timmar på Vin&mat över lunchen, så nu ska jag byta om till receptionskläderna och gå ner och jobba i receptionen. :) Ha en fin eftermiddag!

helgen kort sagt.

Såhär såg helgen ut, kort sagt. Vi firade in den nya lägenheten med smörgåstårta och champagne, sedan firade vi min 20årsdag med skratt, drinkar och utgång!

 
mums !



De stod till och med upp och sjöng för mig! :))



kortspel!
 
 
på kylning! :)
 
Tack underbara ni! ♥

RSS 2.0