whitney port for BIKBOK



Idag hörde jag den roliga nyheten att The city stjärnan - Whitney Port ska gästdesigna en kollektion för bikbok i höst, hur bra? Kollektionen kommer att släppas i början av Oktober!


Juniormedaljen



  

Idas Dessert


Seger tapasen!

I Lördags gick startskottet för tävlingen Juniormedaljen. Vi på Hotell&Restaurangprogrammet i Ljusdal hade ställt upp och fick möta både Gävle, Sandviken och Hudik.
Jag och Elina deltog i Serveringsgrenen och syftet var att vi med lite hjälp av varandra skulle klå resten, och så blev det! Elina blev 1:a och jag kom 2:a!
Lolla och Ewis tävlade i Tapas, och en seger blev det även där. Christian tävlade i knivteknik och husman, (seger igen!) John i cock and serve- Ännu en seger!
Allt som allt blev det 5 guld, 3 silver och 3 brons!
När allt var på topp skulle den fina vandringspokalen delas ut till den skola som presterat bäst, och LJUSDAL VANN!


shabby glam

Igår tog vi en tur till Hudik , jag, Elina, Anna-Lena och Engla.
Det var meningen att vi skulle hitta en snygg gråblå skjorta att servera i, och efter mycket om och men köpte vi en varsin på Dressmann. Elina säger att den inte passa särskilt bra tillsammans med västen så jag har inte vågat prova än.. men på bild ser det rätt bra ut, ellerhur? :D

 
 
Sen fick jag ett sött sms från Hanna där det stod att om jag tittade förbi efter hudikturen skulle hon baka något gött. Vem tackar nej till det liksom? Dessvärre blev kakan inte som hon tänkt sig, men guu så gó den va ! :)


Red lips





Ännu ett av tildas påhitt :) denna gång fick jag stå för målandet.


idag invigde jag hopprepet som vi så vrångt skulle ha, jag och Sara B.
Det sägs att om man hoppar hopprep i en halvtimme (utan pauser...) så ska de ge lika bra kondition som att jogga FEM kilometer. -klart man hellre hoppar i en halvtimme, än att jogga 5 KM. Jo men tjena, jag klarade knappt av 10 minuter (!) det känns nästan som att jag hellre joggar faktiskt...  
Så köp inget dumt hopprep :) vasst tips från mig .

Ha en fin kväll! ♥

två favvisar

balklänningen & kuvertväskan bör vara fixade redan, men sådant är inte fallet. Där emot har jag lyckats boka en tid i gamla stan för både håruppsättning och sminkning. En hårförlängning slank också in någonstans där i samtalet... hjälp.  
Att det finns så otroligt många klänningar att välja mellan vet vi ju alla. Det är ju bara färgen som är problemet egentligen :) och det tror jag nog redan är valt ! ;) Men att titta på urvalet är ju inte förbjudet!


 

Två favoriter ! Den ena är från NK i Stockholm och den andra från Nixa.

provencale







har precis kommit hem från en kväll ute tillsammans med Farmor och Farfar :)
Vi passade på att åka till Condis eftersom mattias skulle jobba där ikväll. Det blev messmörs stekt röding för både farmor och farfar medans jag tog en kyckling provencale!
Desserten stod huset för, och lika så kaffet.
Tänk vilken tur man har ibland!


PIC´S OF LOVE

LOVELY PIC´S







 

Alla hjärtans dagen var lika charmig som vanligt.  
en massa pussar och gott fika är sånt som hör till! ♥


airplane





Eftersom den beställda världskartan kom igår fick Tilda en ny idé och jag fick ställa upp som modell, igen. Så jag fick ett flygplan målat på armen (som sitter som berg än..) Visst vart bilderna häftig!

Vernissage



efter några timmars städning idag så satte jag ihop ett vernissage i rummet. ganska läckert , inte sant? :)

Världsklass





Dagens dessert!
Marabou chokladpannacotta med jordgubbar, á la mami!♥

lovely evening




Att jobba gick kanon och att våran spakväll gick kanoners de med är bara förnamnet :)
Vi började med att sola, fortsatte med att ångbasta, ha body scrub, hårinpackning, face mask, äta frukt, åå slutade med en eye lift, lite götta och en film !♥

rubber boots





Idag hittade jag dom eftertraktade gummistövlarna som jag så länge letat efter. Tänka sig där var dom, alldeles framför mina ögon. ett par kvar i storleken 35! 70% REA.  Det måste vara min turdag idag alltså??? :-D


Just nu har jag gått på "lov" i fem veckor. Alla andra i min klass har praktik, medans jag och John fick turen att åka till spanien och praktisera istället, fast inte förns i April. SÅ. Vi är ledig denna vecka och FYRA veckor framåt! Som jag brukar säga - Living THE DREAM!!

Resten av veckan kommer att bestå av, Ett besök på Gevalia i morgon samt ett tandläkarbesök i Gävle. Jobb på fredag med hanna och efter det ska vi ha en riktig tjejkväll tillsammans! Sen får vi se vad helgen bjuder på helt enkelt ;-)

Bye lovers <3

NICE DAY .













Detta bestod min måndag av , lite kort. jag köpte några nya länkar till mitt Thomas Sabo armband, en ring (Såå snygg!) och en rolling stones tröja. Tänka sig, jag och Mattias spenderade en heel dag tillsammans. allt avslutades på hockeyrinken :)

LOVELY !







hade en fin kväll tillsammans med tjejorna ute på krogen igår.  Efter ett svårt klädval (as usual!) blev det kavaj för alla tre. SNYGGT!
Emelies första kväll på krogen blev riktigt lyckad om ni frågar mig! =D

Idag lyste solen rakt in i Mattias sovrummsfönster. "Jag ska åka skoter idag!!! ska du me?" Säger han me ett skutt upp ur sängen. Jag som redan var sjuk kände mig ännu dövare i kroppen idag, tack vare utgången igår och hade ingen vidare lust men hoppade på ändå . Det blev en fin åktur med strålande sol! Antar att jag kommer vara ännu förkyldare i morgon.... Smällar man får ta antar jag! :)


I väntan på Emelie och Sara ! :)

img_3707 (MMS)

I väntan på Emelie och Sara ! :)


OFF TO...



Ikväll ska jag trotsa min förkylning och gå ut med tjejorna ! Eftersom Emelie nyss fyllt 18 måste ju Järnvägs/stadt invigas i hennes liv också ;)
Trots att jag snorar som en gris och inte alls mår prima ballerina åker de nya Iittala vinglasen fram, en hög med kläder, makeup och musik för här ska fixas och festas ! :D



HUJEDAMIG





Igår gjorde jag sällskap med Hanna, precis hela dagen. det blev lite fika, lite shopping av både det ena och det andra, vi snodde ihop en pizza och tjuvstartade på våra spabehandlingar. Framåt kvällen såg vi en film och åt götta precis som kvällen innan! :)

under shoppingen kom vi fram till att vi skulle unna oss en riktig spakväll tillsammans. En tjejkväll me frukt, ljus, ansiktsmasker och andra behandlingar samt ångbastu och tidningar. sisodär nästa vecka, framåt helgen. hujedamig så härligt! :-D Det ser jag fram emot!!!

Nu ska jag göra mig en riktig kopp te, tror det eller ej. Jag har dragit på mig en ny sjukdom för iår, och det är inte magsjuka denna gång utan förkylning. Herregud! två rejäla sjukddommar, och det är bara Februari? :( Jag får hoppas på att jag haft mitt för i år !


Gårdagens !

(GÅR)DAGENS inköp






Triwas konkurent till klocka köpte jag igår på Guldfynd. Några (!) hundralappar billigare än de äkta märket och kanske lite B-iig. men vad gör det? Den fungerar och gör sig dessutom väldigt snygg på armen! :D

H&M conscious collection


Spa kväll!

img_2606 (MMS)

Jag och Hanna har spa kväll ! :)


RSS 2.0