Pic's

Jag och systeryster har tagit bilder med hennes nya systemkamera ikväll. Här får ni se några! :D

Min hörlur till iPhonen och en målad bild by me ;)


Tildas fingrar, kortet taget av mig.






är vi inte proffs på detta nu va? ;)


julklappar


Hälsingeringen, linblomman. Nästan satt tåren titta fram när jag fick den, jag menar visst är han underbar min mattias? :) och som jag älskar den! :D



Trotts alla fina "flytta-hemifrån-klappar" från mamma och pappa fick jag även ett presentkort på Frizz Ann som jag både kan klippa åå färga håret för. Huur bäst är inte det? något som stod högst upp på önskelistan! så nu väger jag mellan att färga håret chokladbrunt eller blont-ljust... Kräver att tänkas över :)

Av farbror och faster fick jag ett laddat "gina tricot" kort. fungerar precis som ett vanligt kontokort fast man laddar det i en gina tricot affär när det är slut. Fräänt!

förutom detta fick jag även en biocheck, pengar, en mascara, en tomte, tjockstrumpor, alla Twilight filmerna, en säsong av vänner..... Och denna söta lilla figgur av syster;


En apa som blåser naglarna torra efter målning om man trycker på banan-knappen! :D


tack tack tack ååå tack! :D

att-flytta-med-julklappar

Flyttningsaker jag fick i julklapp :)


inte vilka vinglas som helst utan Iittala vinglas, 4 st. från mamma och pappa ♥  Älskar dom! Gissa om jag pekat ut dom speciellt? :)   gorgeous!!!!


Kosta boda glas. De vita eftersom jag fick de två rosa när jag tog körkortet :) av mami och papi!


8st kaffekoppar av mormor :)  även dom speciellt utpekade såklart :)



antika gamla desserttallrikar av mamma  :) <3




Den snygga slickepotten från Mattias :)


Och smörknivar från mamma. Mest för att retas lite med mig, eftersom jag sagt och skrivigt här på bloggen att jag ska köpa sånna själv när jag flyttat. men tjii fick jag! så nu behöver jag inte köpa sånna heller. tack mamma :)




En fin hyasint av farmor och farfar ♥

+ Handukar, sängkläder och en skål av svärmor och svärfar! :) ♥

De ni, tack så himla mycket!!!!!!!!

en god jul!

Är precis vad jag har haft!

jag ska snart lägga upp fina bilder på vad jag fått för något ( en liten del av det i alla fall ).  Tilda, ,min lilla syster har nämligen fått en systemkamera i julklapp utav tomten så bilderna kommer bli jätte fina! :)

Utav den sötaste tomtenissen som finns, nämligen min Mattias, så fick jag en säsong av serien "vänner" , en söt slickepott, en drinkbok och hälsingeringen med linblomman på. Bortskämd har jag blivigt. jag vet!
Av världens bästa mamma och pappa fick jag saker som Iittala vinglas, och kosta boda glas, ett presentkort på Frizz Ann, och alla Twilight filmerna. Mer om alla julklappar senare.

Tänkte även lägga upp en slutsummering av 2010 med hjälp av bilder. awesome! :D


X MAS

tycker ni inte detta är jul så vet inte jag ! :)




haha, oo en sån härlig tomte. Visst? den sitter i köket och ser nöjd ut :)


De två favvo tomtarna :)


Julgranen är uppe, och paketen ligger under
 
Julgrötsbordet är färdigdukad inför morgondagen :)


Sötnosar :)


pepparkakshjärtarn i fönstret :)



gooodis! :D


Skinkan är i ugnen och...


pepparkakshuset är färdigt!


och  till sist, trafiken är som den ska ;)

barn meny



Älska barn menyn på pizzerian ! :D

Menyn ska föreställa disney figurernas namn men eftersom ägarna har det lite svårt med svenskan så blev det så här. Översättning nedan ;)

1.= Piff och Puff
2.= Kalle Anka
3.= Tom och Jerry
4.= Batman


Pappa <3



Min pappa kom hem igår med en månads förlängning på mitt gymkort, som tidig julklapp eller något :) 
tyckte jag var gulligt, <3 tack!<3

kaos!

Idag var det meningen att jag och sara skulle åka till Sundsvall för att jobba helg. Men med tågtider som var inställda, bussar som var försenade och kaos på E4 kom vi inte längre än till Ljusdal. Det var bara att ta sin lilla resväska och åka hem igen. Men i morgon satsar vi på en tidig buss med noll problem istället. :)
dessutom har min lönespec precis kommit och jag insåg nyss att jag måste börja skatta. Tur att året snart är slut!

Alla julklappar är också avklarade. Thomas och Hanna ska få sig något riktigt spännande! Jag, Mattias och Anders har hittat det perfekta. Tyvärr kan jag inte säga vad det är eftersom hanna läser min blogg ;)

Så måste jag avsluta med att berätta att alla mina skolarbeten är avklarade. Nu väntas bara ett prov och att prata i fem minuter i svenskan. Sen är allt klart och det känns för jävla bra må jag säga :)
Nu när jag har skrytigt alldeles för mycket om mig själv, ska jag visa er några smaksiga bilder på något Mattias gjorde igår :)

Rödig och pommes duchesse.



Pepparkakspannacotta :)

<3



min kärlek <3

julbord

I helgen har jag jobbat på Södra Berget, igen. Därför inget bloggande. jag är heeeelt slut ! en varm dusch ska jag ta, och sätta på mig något mysigt för såhär kan jag inte ha de !
Tänkte visa er lite bilder också. Att jag skriver att det var 800 people där är ju en sak, men att se det är en helt annan. :)
Ett kuvert :)


Bord nummer 3100


Nästan alla bord.
Inte så juligt på dom bilderna kanske. Men efter att lamporna är släkta , Wallmans har börjat på scenen och julmaten står uppdukad kan jag lova er att julstämmningen är på topp!
Nu väntar vi på nästa helg :)

new idéa !







... och där blev det klart ! :) smart va? ;)

franska klädnypor





jag har köpt franska klädnypor som ska få ingå i min idé . Mer om det får ni se senare! :)

nytt










lite nytt från Birsta . En nyårsklänning, förvaring, julklappar.. you name it :)

santa claus




tänkte försöka göra inlägget så kort som möjligt. som ni kanske förstår har det varit mycket nu på sista tiden, därför inget bloggande. :)
På öppethus dagen på slotte stod jag Elina och Johanna och blanda drinkar som en tok. slurp sa det och allt tog slut! men det gjorde inget, vi hade i alla fall roligt :) Jag och Jens gick modevisning- i sumodräkter! läckert må jag säga.
Så har jag varit i Sundsvall med Mattias Hanna och Thomas. nu när dom skaffat lägenhet måste saker inhandlas.  jag är så jäkla avis :) sånt som hyllor, skåp, soffa, tv, och smörknivar vill jag också köpa!  längtar tills det är min tur. ♥
saker från sundsvall kommer senare ikväll. :)


RSS 2.0