1,2 & 3!



Hihi lite roligt!
Idag ställde jag och mamma klockan på 05:00 för att hinna fara till sjukhuset i Falun där jag hade tid redan vid klockan 9 på morgonen. Äntligen fick jag min allergi utredd och det var som vi trodde- soja! Ska man vara glad eller ledsen? Jag är ju glad att det faktiskt var något jag var allergisk mot, men att det faktiskt vaar soja är ju ingen höjdare....
 
Hur som helst så fortsatte vi därifrån till Gävle sjukhus (och tandläkare) eftersom jag hade tid hos tandläkaren kl. 1  Efter det avverkade vi lite affärer innan det var dags för sjukhus NR.3!
Mormor har brutit foten så hon hade opererats och har nu foten i gips. Vi köpte några tidningar och godis till na, så jag tror hon blev glad :)

Nu är vi äntligen hemkommen, trötta i både kroppen och på sjukhus! Jag hoppas det inte blir fler besök på ett sådant på ett bra tag framöver......

Lite tråkigt att jag bloggar från mobilen ...

img_7187 (MMS)

Lite tråkigt att jag bloggar från mobilen hela tiden kanske, men jag hinner liksom inte med nån dator just nu :)  Idag solade vi på playan jag och Tilda innan vi tog oss en tur till Ljusdal för att inhandla lite saker. Där efter hälsade vi på farmor och farfar en sväng. På kvällssidan fick jag sällskap till stranden igen utav en kär vän för att ta ett kvällsdopp! Emelie heter hon, å tillsammans med hennes familj kylde vi ner oss en sväng i finnsjön innan vi åkte hem till dem för lite ost och kex ! Mums!  Nu ligger jag här å mår så bra :) vilken härlig dag!


Liksom igår när jag kom hem ska här badas ...

img_6517 (MMS)

Liksom igår när jag kom hem ska här badas idag också! Frågan är bara vart? Nore, finnsjön, sånghus, eller kanske i Ljusnan?  Nåja, sånt som märks. Först måste jag väcka mina kära badkamrater! :)


Igår kväll såg vi en fin liten Herbie bil ...

img_7445 (MMS)

Igår kväll såg vi en fin liten Herbie bil utanför vår restaurang :) söt va?   Idag är det äntligen dagen då vi åker hem! Ska bli så skönt. Ser dock inte fram emot den tre timmar långa resan, men det är en annan femma. Har egentligen inte tid att blogga eftersom det står tusen "att göra" saker på min lista innan vi åker, såå vi hörs! <3


solning

har solat på klipporna med några vänner :)




NU ska jag cykla ner åå jobba ! :)

good news!

god morgon! :)
idag är det blåhimmel ute, precis som det var hela dagen igår. Skillnaden idag är att jag inte börjar jobba förän 4 så jag kanske hinner sola lite? :)

Satt nyss och klickade mig fram på blocket, en sida jag ALDRIG trodde jag skulle få nytta utav. Vi har nämligen fått jobb efter sommaren på vaxholm så en lägenhet skulle sitta fint!
lyckligtvis har vi redan en i täby, stockholm tack vare chefen, men skulle gärna vilja hitta någon i vaxholm så vi bor nära restaurangen.... call me if you find one!

Nu har jag tagit på mig min fina sommarklänning och den nyinköpta bikinin så nu är jag redo för några timmars solning !






talk to you later! ♥

I´m BACK!

hej alla söta!!
det var ett tag sen...... de senaste tre dagarna har jag avverkat 43 timmar på jobbet så där har ni anledningen till varför. :) 
Hoppas ni hade en fin midsommarafton! min bestod av tallriksservering, plocka disk, tvätta bord, skura golv, blanda drinkar, kolla leg och till och med vara vakt i några få minuter. (kan ni tänka er mig som dörrvakt?! haha)  

friskluft, gott kranvatten och underbara människor är något jag ska njuta av i hela två dagar då jag åker HEM till fina hälsingland på tisdag. Bara två arbetsdagar kvar med andra ord. :)

midsommaraftons sena kväll (eller ska man kalla det tidiga morgon?) Bjöd på en  vacker himmel, trots allt :)



Det är inte så dumt att bo här heller :]

finaste





Det här är den finaste människan som finns.
<3 PUSS Mattias :)

vuxenpoäng!

Dagens stora inköp! :



Ett stycke TV! ganska mycket vuxenpoäng till mig! min första tv♥ :) Helt klart ett bra köp, för vad sjutton* ska man göra här när man är ledig?!



och ett stycke plånbok! :) En vuxen plånbok, där hundralapparna ligger rakt och där både iPhonen och nycklarna går i! dessutom är det BjörnBorg, haa! Tilda blir du avis? ;)



Restaurang Briggen



Här har vi tre glada arbetskamrater! Sara, Wesam och Malin.
Sara- Chefen över Briggen, Chefen över mig! men hon är riktigt snäll :)
Wesam, är grym på att blanda drinkar, lika så Robin fast han fick ej va med på bilden.
Malin, pratar nog mer än nån annan på denna jord! fast hon är himla goo. :)
Sen har vi ju Julia såklart. tjejen från Uppsala :) Och Tungjay (stavas?) som hela tiden frågar "Annars??" tillsammans med detta gäng ska jag jobba hela sommaren och det känns riktigt bra faktiskt ! :-D


PRIMA

Som alla vet, (eller kanske inte vet?) så är jag troligtvis allergisk mot soja. -Det visar sig den 30:de Juni då jag ska undersökas på sjukhuset i Falun. Hur som helst, det är soja i precis allt-och då menar jag verkligen allt! MEN. Igår när vi åkte in till Östhammar och kollade så hade dom Coops choklad, vilket innebär sojafritt! :-D
självklart köpte jag den. :) mums!


snacka om DAGENS bästa inköp !

WOMAN

God morgon!!
idag skiner solen, och det är inte ett moln på himlen. Jag börjar kl. 16:00 idag så kanske det blir en liten tur till klipporna :) ja, så får det bli! Jag ska ta min nyinköpta WOMAN tidning och lägga mig vid havet och sola!

guldklimp *

Trots att det regnade i Fredags tog sig mamma pappa och Tilda sig tiden att fara ner hit och hälsa på mig, vilket var guld värt! ♥
Eftersom resan tur och retur tar lite drygt 6 timmar stannade dom inte längre än i tre timmar, vilket är förståerligt. Men de vad hemskt roligt :)
Bilderna jag har laddat upp är tagna ifrån Tildas blogg. De var så fin så jag var tvungen att ladda upp några :) Klicka HÄR om du vill se alla.


Här bor/jobbar/lever jag och Mattias :)















Fint va? :) Säkert finare när det är soligt ute... Jag vet inte än- vi har ju liksom inte fått uppleva någon riktig sol än!!!

UGGLA

igår tog jag bilen och körde helt själv från Öregrund till Gävle. Upp på E4:an och in i Gävle! en liten stjärna i kanten vill jag ha, för att jag inte körde fel en enda gång! hihi.
stolt som jag var köpte jag mig ett halsband.


En söt liten uggla ska nu få hänga runt min hals :)

hello cuties!



hello cuties!
Idag skiner äntligen solen! och det passar ju väldigt bra eftersom jag är ledig.
Tråkigt nog så måste jag leta mig tilll Gävle för att jag fått en tid hos tandläkaren. Uppsala hade varit så mycket enklare att åka till. I alla fall närmare. :)

Hur som helst, det går jätte bra att jobba. Det är jätte roligt att få komplimanger och höra att man är duktig på det man gör.  Det leder ju bara till mer jobb sen ;)
Nu ska jag äta lite vattenmelon innan jag sätter mig i bilen mot gävle. hm..

havet









IDAG kokade vi oss lite kaffe, sen åkte vi till klipporna vid havet! :) snacka om att jag hittat min solplats för i sommar.
vi handlade även lite "nödvändiga" saker, samt tog en cykeltur genom alla smågator och insåg hur många små affärer det faktiskt finns här. titta bara här;
 (klicka för att få bilden större)
 
Kl. 4 börjar vi jobba, och jag hoppas det kommer lite folk så man får lite att göra.

framme i Öregrund







Tänk att detta är vad som möter oss när man kommer till jobbet :) 

I morgon börjar allvaret, för mig och mattias :) jag hoppas det går bra. det måste det göra. just nu sitter jag här i min nyinköpta jumpsuit och hör hur regnet smattrar på taket. rätt mysigt! dessutom är det någon utav grannarna som har ett oolåst internet- tackar tackar!! precis vad vi behövde känner jag :)

Dagens inköp! några "måsten" för sommaren.
Jumpsuiten :)



Och en ny klänning :)


NU äre nog dags för sängen... :) Natti natti!

on the road!





har nu sagt hej då till hela familjen, duschat, packat de sista och förhoppningsvis (!) satt mig i bilen påväg mot Östhammar. (TIDSINSTÄLLT INLÄGG.) Jag och mattias börjar nämligen jobba i morgon, och kan inte pendla utan vi flyttar dit istället. Kommer så klart att blogga där nere me, räkna med det!! :D

Mamma, Pappa, Syster.<3 Jag älskar er! <3 hej då

pinglor.<3



I fredags insåg jag att det var sista riktiga kvällen ute med mina pinglor. riktigt tråkigt men sånt är livet.
Jag kommer sakna er såhääääääääääär mycket ! ♥ PUSS ni är bäst.

Champagnefrukost.

Känner att nån enstaka bild från champagnefrukosten måsste läggas ut! :)



















släkten

släkten :)




Söta Ellen!


åå snygga Emil :)



Farfar sa;
Vänta lite....... jag måste ju.. okej ta ett kort nu då 



sen sa han; men nu ska du få se! så tog han på sig solglajjorna och kepan, NU kan du ta ett snyggt kort! :D


fräsigt! :D hihi

<3

årets första dopp

LÖRDAG den 11/6 tog jag mitt första dopp i Finnsjön :)


studentbilder

FÖR jag har tagit studenten! och är så himla glad. :')





Ett gäng glada studenter flyger ut på trappan! :)
närmare bestämt Hotell & Restaurang 08



Vi körde;
Armen i vinkeln,
blicken i skyn.
så var det menat, med student och renat.
vårt mål, alkohol! SKÅL! för HR TÅL!

På trappan :)




Jag fick äran att bära skylten :)


LYCKA! :)



ett annat glatt gäng!



HR08



Jag och Mattias :)



Jag och Erik , min fina kusin :)



För gladast var nog jag!







Uppe på studentflaket!



Vi som spottade i skolmaten :) (hehe! ganska roligt!)



Vår kära lärare fick äran att sitta längst fram på gaffeln . nja, de ska i alla fall se ut som det :)



SKRIK!!



Studentfikat. Först blev det grillad kyckling, potatissallad, baconlindade korvar, melonsallad, vanlig sallad, gubbröra m. bröd, vin öl och läsk.
Efter det tårtor, kaffe, grädde och jordgubbar :) Mums!!
Tack söta mamma och pappa ♥



Studentpresenterna, ni redan fått kika lite på :)




TACK så himla mycket ni som kom och firade min stora dag!! :D ♥

studentpresenter.

Eftersom studentbilerna ligger i Tildas systemkamera, ikke uppladdade, så tänkte jag visa er några fina studentpresenter :)
jag fick bland annat ett berlock till Thomas Sabo armbandet - lyckoklöver :)
Boda Nova glas, Essense glas från iittala, Hardanger bestick, en fotoram, pajform pengar presentkort och köksredskap!




















Tack så himla mycket! ♥

STUDENTEN!

för jag har tagit studenten!!!!!! :D

Igår fixade vi student flaket som ska ta o...

img_3980 (MMS)

Igår fixade vi student flaket som ska ta oss genom Ljusdal! Riktigt läckert !  IDAG är det studenten! Ooh så de pirrar i magen :) Snart ska jag till Anna-Lena på champagnefrukost och sen fortsätter vi vidare mot skolan :)  TTYL. <3


Rocky







idag är jag hundvakt åt söta Rocky! :) vi har busat och gått en ganska lång tur idag, så nu vilar vi lite :)
Jag har även hunnit snott ihop två tårtbottnar till min studenttårta på Fredag. *stolt Towe!*  








Marängtårta :)


Nationaldagen.















Idag firade vi nationaldagen med en "brunch" på Condis! :) smaskens!

Mormor följde med oss hem och fixade plakat till min student. oooh så jag längtar :) i morgon är det mösspåtagning, så vi får börja med det.

BALEN 2011

Här har ni min bal - i bilder!!  (En massa bilder!)

Jag och syster yster ♥



min håruppsättning



Lolla och Jens på den röda mattan :)



Elina och John :)


Jag och Mattias rullar äntligen in med bilen




Snacka om nervösa sekundrar. tänk er känslan att få åka en fin bil in, ha en massa folk runt sig som fotar hejvilt och en röd matta att gå på, med världens bästa pojkvän dessutom. ♥



Vår snälla chaufför :)









Upp på den röda mattan .



lee!



fina Thomas och Hanna! :) ♥



Ida och kusin Erik :)



Jag och Mattias



Vi fyra.



Jag ♥dig .



Hanna och Thomas



alla fyra



Väldens bästa tjej och jag. :)<3



Världens bästa Emelie som kom och tittade på :) ♥



rosen fick jag av mattias :)





Vi fick sitta tillsammans med John och Elina. hungriga som djur väntade vi tillsammans på maten.



Johan, Hanna, Jag, Mattias, Kristin och Jens :)



söta par! :) ♥



det bjöds på disco och vals  efter maten. :) Sen vare dags att åka hem.



sammanlagt 96 par ! med det så slog vi rekordet :)

the prom








Ni får ett litet smakprov såhär på eftermiddagen!
Denna dag kommer jag minnas länge ♥


Fler bilder kommer så klart!

dagens outfit!



dagens outfit består av... 
en balklänning, ett par balskor, en kuvertväska samt smycken!
Om precis 15 minuter kommer min chaufför och hämtar upp mig, sen bär det av till Mattias innan vi fortsätter mot Järvsö :)  tidigare idag har jag varit hos Frizz Ann och satt upp håret- väldigt stiligt! :) bilder dyker nog upp i morgon.....
SHIT va nervös jag är!!

Dagens outfit!

img_7705 (MMS)

Dagens outfit!


myms!












Nyss åt jag god mat ute på "plattan" här hemma i korskrogen. mums!
VITLÖKSBRÖD ♥

Igår ringde Kerstin och frågade så gulligt om jag kunde hjälpa till att servera idag, så jag sa ja. vem kan säga nej till en så söt tant som henne liksom? :)
Efter det kom Tilda och vi uträttade lite ärenden innan vi tog bilen hem igen.

Vilket sommarväder vi har!! och vilka kvällar :) Jag håller alla tummar och tår jag har för att vädret ska bli minst lika fint i morgon, för då gott folk! DÅ är det studentbal !




jag vill inte vara med nå mer.



Idag har jag fått prova på ett nytt sjukhus... närmare bestämt i Hudik så jag har till och med fått åka ambulans för första gången.
jag blev inlagd för samma sak som vanligt, med både EKG-slangar och dropp. Detta är inte kul åå det börjar gå mig riktigt på nerverna!!! :(

Golfrestaurangen.

 vi som tävlade i Junoirmedaljen bokade bord på Golfrestaurangen i onsdags. varmrätt + dessert till alla! :)




Billy var också med så vi roade oss med en massa bus! :) titta hur snygga vi är


Är vi inte snygg så säg? :)


klassresa

HR08's- klassresa! :)

I TÅGET




LUNCHDAGS;



VI DRACK GOA DRINKAR :)




ÅT GOD MAT PÅ LE ROUGE! ;





Å SÅ VAR VI PÅ GRÖNAN!










SÅ TOG VI FÄRGAN TILLBAKA.



DESSUTOM.
Klassen från hälsingland fick plötsligt syn på Hälsingegatan som låg mitt i Stockholm! tänka sig ! ;) 


one




Jag ska ladda upp en massa bilder från stockholmsresan senare idag, men innan dess- skolan! :)

RSS 2.0