Båtveckan.



Igår blev en helvetes dag, rent ut sagt! Först fick vi inte börja jobba den tid vi skulle för att det var förlite folk som åt på restaurangen (inte så konstigt eftersom det var 32 grader i skuggan.) Jag, Tove, Wesam och Robin gick därför till tivolit och kolla. Ni ska se Öltältet de ställt upp! Det är som sagt båtveckan denna vecka så folk är i fylla hela veckan. 
När vi väl fick börja jobba satt vi redan i skiten, vi var tvungen att springa som attan för att komma ikapp igen!  Inte förr än kl. 9 låg vi på banan igen. Rätt som det är blir det bagsug på alla avlopp, så allt skit från toaletterna sprutade upp från alla avlopp, (skojjar inte om jag säger att hela baren var full i bajs!!!) BLÄÄÄÄ. folk skrek, fick kvälningar och sprang därifrån. Vissa hade notor kvar för flera tusen som skulle betalas, MEN! Mitt upp i allt, när man tror att inget mer kan gå fel.... Så går alla kortläsare i hela öregrund sönder, inklusive våra. Så vad gör man? När folk har ätit mat för flera tusen? inte sitter alla där med kontanter i fickan.... alla fick ta "spring nota" , och vi får bara hoppas att dom betalar tillbaka idag.
långt efter att vi slutat jag och mattias, duschat, och pratat en massa stunt med malin åker vi ner till restaurangen igen för att hämta lite vatten. Mattias blir alldeles vit i ansiktet och svimmar! våra vakter gjorde allt de kunde för att få liv i honom igen, vilket de fick efter en lååång minut. de blev ambulans till östhammar, där de sa att han jobbat på tok förmycket. (jo.. 360 timmar på en månad är ju inte så lite.) SÅ. Nu sitter vi här, nyvaken för att vi inte fick komma hem å sova förrän kl. 4 inatt.

Shit. vilken dag, vilken mardröm!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0