Matchi match!





Matchar Lakri väldigt bra, eller hur? ;-)

Igår hängde jag med Anna hela kvällen. Vi crusade i min sportbil, kikade på folk och lekte med Siri på telefonen.... Väldigt underhållande! Haha jag råkade säga att Siri skulle kalla mig baby, och sen dess har jag inte fått bort det från telefonen.. Så nu är mitt nya smeknamn baby! 




Jag försökte få bort det men de gick inte!! 




Volvo







Haha värsta volvo reklamen! 

Tilda kom hem från skolan idag med reklambladet, läckert! Min fina pärla står i bakgrunden och glänser, lortiga sportbilen ;-)

Lakri







Har ni provat nya Lakri?? De får bli dagens fredagstips till er! Farligt god Shot!

GT.





GTs är Pontus melodi ! 

De är sån positiv stämning på jobbet nu. Alla är glada å hjälpsamma, ingen kommer med jobbiga kommentarer som "åh jag orkar inte" eller "äh vi gör de i morgon istället" eller "nån annan får göra de.." Utan alla jobbar som ett team, med sjukt mycket skratt och glädje. Sånt mår alla bra utav! :-)

laaaaat

Lathet har uppnått en ny nivå! 


Fredde i solsidan? jo men ganska smart...
 
För att det bokstavligt talat är jobbigt att stå i kö. 
 

Vilken pappa har inte velat kunna sitta ner och dricka en öl samtidigt som man knuffar på barnets gunga?!
 
För att det gör ont om man skulle tappa paddan i ansiktet.... vilken ställning! 



Den som kom på att det måste finnas en rulltrappa här... den personen måste varit lat.



Och han som inte orkade flytta på grenen... 
 
 
 
 
 
 

NRJ

 
Igår dansade vi tillsammans med NRJ! hur kul som helst!!
 
Dagarna går i ett för mig. säger någon "Towe, de är ju i alla fall fredag" så säger jag bara OK och hänger med. Fast det känns som en helt vanlig tisdag...
Jag har i alla fall fått lite gjort denna vecka! beställt nya linser, hälsat på sjukan, tagit lån, köpt bil, börjat klicka hem julklappar.... åh de blir en dyr månad det här. :-)
 
 
 
 

Volvo C30

 
Sådär, Towe har blivit med bil! En fin C30 har jag köpt, en riktig sportbil. (hallå! alla sportbilar har ju bara två dörrar!)
fler bilder kommer senare... :-)

Julklappstips!






Ser ni vilka fina vinetiketter jag knåpat ihop! :-) 
Som en liten present till våra fina chefer. Med streckkoden kärlek, bäst före datum: bör drickas genast för bästa effekt och tipser såsom passar till: solen och vänskapligt sällskap. Haha smart va? Faktiskt en ganska så rolig julklapp hurreni! De får bli dagens tips! 

Skrattanfall

Alltså jag kan inte rå för det, men så fort jag kikar på dessa bilder så brister jag ut i skratt! Pontus vår kära Pontus... Haha han är ju för underbar! När alla andra ser seriösa och glada ut så gör han sig till, och när han inte gör sig till, ja då blir han rolig ändå! Hahaha! Kika bara här nedan:









Jag fick höra idag : "towe öh! Vänta! Hallå!! Du har tappat något!" Jag:vaa, vadå Pontus??" Då ler han stort, skrattar så mycket åt sitt eget skämt innan han hinner slutföra de och säger  "farten!!! Hahaha"

Eller " fan towe vet durå? Jag kan äntligen köpa den där tröjan med trycket: riktiga män väger över 100kg- tröjan!!" Och innan jag hinner skratta (för Pontus är riktigt stolt över sina kilon) så säger andre "men du Pontus, hur många kilon är fett då? Har du inte lite för mycket mage? Jag menar, att gå på gym å få muskler är ju bra, men man måste konditionsträna lite å!"
(Detta är inget illa menat, vi har bara allmänt kul och skämtar jämt!)
Pontus skrattar å säger "men alltså hallå. Dom är bissarna väger ju Huuur mycket som helst, de ser ju vem som helst!"

De går ett tag... Andre och Pontus ska städa av det sista och Pontus sätter igång och börjar sjunga. Andre tappar fort tålamodet å brister ut "för i helvete Pontus va tyst!!" Han svarar "oj jaha hehe ja självklart." De hinner gå tre sekunder och så börjar han vissla istället.... Hahaha förstår ni varför jag skrattar åt dessa moments!!

Titta på den här bilden. Ingen är beredd, förutom Pontus denna gång. Men vilken pose han får till! haha Pontus!! Va gör du??? 


Han bjuder så extremt mycket på sig själv (mest utan att veta om det) och de gillar vi honom för. Han är grym!

Finbesök här då!




Åh! Emelie kikade förbi idag! How lovely! Jag slapp äta middag själv och vi hade massor att prata om / ta igen så det satt fint med ett besök från henne kan jag säga! :-)
Jag slängde ihop en paj (vet ej vad jag ska kalla den.. Towes specialare av allt du kan hitta i kylskåpet typ!) men den blev god. Och så drack vi julmust som pricken över i:et. Grymt! 

dagens första kaffe

 
 
God morgon! Hoppas ni alla får en fin dag idag. Starta upp med lite kaffe, musik och en bra tidning vettja! de funkar alltid för mig :-)  Dessa koppar fick jag av mamma för ett tag sedan... visst är dom fina! 
 
 

Clean.




Jag städade i lägenheten idag och smög fram en julstjärna, lite fina nyinköpta prydnadskuddar och en fin ljusstake i guld. Hm... Liiiite tidigt men äh!! Det ska snart fram ändå. 
Älskar den där rena krispiga känslan av nytvättat och nystädat. Doften av sopa är ju underbar! Sen gjorde jag om lite och fyllde vardagsrummet med saker i mässing- såsom julstjärnan, ljusstakar och kuddarna. Det blev riktigt bra! Vill ni köpa sakerna hittar ni sakerna här nedan;

Julstjärna                                                 kontorsljusstake i mässing
 
  

Kuddfodral HM Home                                Ljusstake
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 

Helgens bravader


En bättre lunch på vapiano. 



Fast jag jobbar på hotell och får äta hotellfrukost ofta så är det ändå höjdpunkten när jag själv bor på hotell. Nypressad juice, fil med frukt, lufttorkad skinka på macka, plättar med grädde och sylt.. Mm! Just love it!


Är vi inte lik så säg... 



Tapaslunch!


Med en varsin dagens!






Bio på Sergels the "fury" åh se den filmen snälla!

NK pyntat fint! 


Vad vi har ätit gott, shoppat loss, och spenderat pengar den här helgen! Jag mamma och Tilda har bott på Bromma hotell två nätter, fredag till söndag. Jag fick med mig lite nya kläder (Nähe!? Är nån förvånad!?) och lite nytt till lägenheten. Har dessutom spanat in julklappar så jag har det mesta klart- i huvudet! Nu ska allt bara inhandlas....


35 rosa rosor







I onsdags när jag stod och jobbade i receptionen dök det upp en kille som frågade om det var jag som hette Towe Mickelsson. "Jaa" säger jag och blir röd om kinderna, inte för att jag kände igen honom, utan för vi hade en stor bokning på 30 personer som bara stod och stirrade på mig. "Vad bra, det var dig jag ville träffa!" Shiiiit tänkte jag, nu hade jag gjort någon gäst missnöjd.... Men han fortsätter å säger "dessa blommor är till dig, det finns ingen avsändare och inget kort men han kommer höra av sig inom snar framtid". Jag blev helt stum! Sa inte ens hej då tror jag!? Utan gick raka vägen in på kontoret till min chef Katarina och visade upp blommorna. "Vem!? När!? Var? Hur!?" Sa hon å jag svara "vet inte???". när jag öppnade paketet fanns 35 rosa rosor där i! Hur gulligt!? Eftersom jag jobbade för fullt fick de stå i receptionen och glänsa. Snacka om maffig bukett! Både jag och Katarina tittade på varandra lika brydd båda två.... Ibland är de fint att heta towe Mickelsson alltså! ;-)

saffranskladdis

heeej helg! :-D 
igår bakade jag en saffranskladdkaka (de var ju trots allt kladdkakans dag igår, och jag var ledig!) så gick jag ner med den till personalen på hotellet. Snacka om uppskattat!
det blev en Win-Win situation: jag fick baka och slicka bunken, slippa äta upp den helt själv OCH glada arbetskollegor på det. 
Vill ni ha receptet? HÄR kommer det: 
 
 
Det här behöver du till en form på 22cm:
Saffranskladdkaka
100 gram Smör
200 gram vit blockchoklad
2 msk vaniljsocker
1/2 dl strösocker
1 1/2 dl vetemjöl
1 kryddmått salt
3 ägg
3 msk sirap
1 påse med saffran + lite strösocker
Ströbröd och smör till formen
 
sätt ugnen på 175 grader. smält smöret, hacka upp chokladen i mindre bitar och ha i med smöret. Häll sedan i sirap och äggen. Stöt saffranet tillsammans med lite socker för att få ut smakerna och häll i smörblandningen.
blanda alla torra ingredienser, blanda sedan i smörblandningen.

Häll upp smeten i formen och ställ in i ugnen i ca 15-20 minuter. Kladdkakan ska stå kallt 1 timme innan servering, vill man kan man pudra över lite florsocker,

Servera med grädde eller gräddglass.

 Receptet kommer härifrån

vinterland.

 
 
 
Heeeeej mitt vinterland, nu är jag hääär!
 
ser ni så härligt! På södra berget i Sundsvall finns de minsann snö.
Det var de jag ville visa med bilden högst upp som jag även la ut på instagram. 1 timme senare ringer ett 08-nr och jag tror som vanligt att det är någon försäljare som ska ringa och bråka, så jag trycket bort. Så ringer dom igen och jag tänker "fasiken va irriterade!" och trycker bort dom igen. Så kommer två st röstmeddelanden, och lite senare ett sms:
 
 
 
 
 
 
hehe, de visar sig att bilden ska publiceras i Expressen i morgon. (Fredag 7:de) så haffa ett exemplar då och läs lite om vad jag tycker om snön ;-) (haha, jag vet inte ens vad jag svara, så det ska bli spännande att se!)
 

Minions

 
haha, längtar tills denna film släpps (juni 2015). En sån där film ALLA bara måste se!

travel.

 
 
Åh jag skulle så hemskt gärna vilja resa nu alltså... De känns riktigt tråkigt att de ska behöva bli mörkt redan klockan 16:00, åå värre blir det! Jag jobbar fyra nätter i rad nu, och då känns det extra gruvsamt att behöva jobba i mörker, sova på dagen och vakna när det är mörkt igen.... 
Dessutom hörde jag att det skulle komma snö nu! upp mot en hela 3 decimeter. 
 
Nää en utlandsresa skulle sitta fint! Jag har ju bland annat min fina vän Stina som är nere i Sydney just nu! Henne skulle jag gärna vilja hälsa på. Så har vi Lars, Linda och Marcus som befinner sig på Bali för att lära sig surfa. De skulle jag heller inte tacka nej till.
Chien vill till Vietnam för att hälsa på släkt, Elina vill ut för att söka jobb, en tredje vill resa till solen- men jag, jag vill resa för att se världen! Bo billigt, och uppleva saker. i sådär en 3 månader kanske. Jag tror det banne mig få bli mitt nästa mål här i livet! :-D 
 
Här har vi Stina!: Gå in på hennes blogg HÄR 
 
 
 
 
 
 
 
Här har vi Linda, Marcus och Lars
 
 
 
 
som också varit på kaffeprovning bland annat :) 
 

Lilla k













Igår åkte jag till Bollnäs med min mamma och pappa. Vi besökte mitt och mammas favvo ställe Lilla k. Älskar butiken med tusentals blommor, den speciella industri inredningen, kläderna som hänger i taket och framför allt: trädgårdsköket och den fina goda maten! 
Igår fick man även en lapp innan maten och på min stod det "du har fint leende" precis vad jag behövde :-) 



Halloween partyt!

Ja så har vi halloween partyt här nedan då!
För de första så tycker jag det är så läskigt när folk klär ut sig så pass att man inte ser vem det är! Som clownen längre ner, uuh! (Vet fortfarande inte vem det var.)
 för de andra- hur kommer dom in på krogen!? Måste vara svårt för vakterna att se vem det är å jämnföra med legitimationen... 
För det tredje: shit vilken härlig stämning! Och va kul att nästan ALLA hade klätt ut sig! 
Och så sist men inte minst: jaaa, de var svårt att få ur den svarta färgen ur håret- men det gick! 



Jag drog med mig Emelie ut också- Hon fick så lov att hänga med! Haha och spontanare är alltid mycket roligare, och visst blev hennes sminkning läcker!? 


Jens va en av dom få som inte klätt ut sig. Han va nöjd ändå han :)


Hahaha så har vi Ulf här nedan, som klädde ut sig till sin kompis Albin Wåhlström! Haha :kritvit, blont hår, muskler åå gymkläder. 

Usch här har vi clownen!! 


Söta Angelica kom som superwoman! 



Ulf igen. Han såg ingenting med solglajjorna på :'D

Lars bagge:

Ella som skolfröken

Så har vi tellerubbisarna! 
Olle, Micke, gnu, och Jocke! De fick göra nr.1 (kissa) genom fickorna hahahaha


Fick håret fixat me hjälp av Tilda :-)


Usch här har vi honom igen! 



RSS 2.0