Frizz Ann


lite inköpta saker!  + att jag klippt håret :) vart ganska nöjd med det också :)



Kärlek <3

fredagkväll

Jag och Tilda tog moppen för att hyra film och köpa en massa godis igår. Det  vart en massa strul, som att banken tog mitt kort för att det hade gått ut(!?) :S
nåja, sen kom i alla fall Emelie och vi satte oss ute på balkongen med en massa tända ljus, godis, min sterio (haha), och kort.


¨
Efter ett tag fick vi besök av Erik (emelies lillebror.)



och sen fick vi även mer besök..... HAHA!

Efter kortspelet gick vi in och kollade på filmen !"The heartbreak kid" och jag somnade efter halva... men bara fatt' skolan tar kål på mig åå emelie! ^^

Nu ska jag till hårsallongen "Frizz ANN" och klippa mig. hoppas det blir bra ^^

KÄRLEK!

PS!- kolla in Mathildas blogg vettja! tryck här.

hallonmousetårta


Skolan är slut och det är äntligen helg! det firades med Mathilda på Finness(: Ser ni vilken riktig mumsbit jag åt? :D

Nåja, skolan har varit bra. Riktigt bra faktiskt. Klassen som gör det :)
Snart kommer emelie erik och niklas hit. Vi får se vad som händer^^ i morgon ska i alla fall jag emelie och sara se "män som hatar kvinnor" igen (: DEN ÄR FÖÖÖR BRA! :)

Ha't bra! ;) KÄRLEK.

J-Pojken!



Elina och Alexsandra i min kära klass målade av John idag. (J-Pojken) HAHA
Vi började kvart i 12 idag (gillar mitt schema!) eller inte, för JAG börjar 9 med matte B bara för att jag valt det.... Tror jag ska hoppa av för jag fattar nada, pluss att vi har världens hemskaste matte lärare. (hoppas han inte läser min blogg xD ) Eller hemsk är han inte, men han är suuuuuper dålig på att förklara, och sist vi hade honom fick han värsta utbrotten och kastade ut oss från lektionerna.
aja... Annars är schemat och skollan toppen! antingen börjar vi , eller slutar 12 så de diggar jag.

Kärlek! <3

frukost på bron


Kom hem från Robins stuga för ett tag sen.( Gissa om vi hade kul!) Efteråt blev det frukost på bron (:
Undrar vad som händer idag?.......

Kärlek. <3

Vilse i skogen

Här kommer bilder från dagen. Vi vandrade, alla 1or, 2or och 3or idag (: dom första 4 km gick bra. Tog inte mer än en halvtimme för alla och mat och lek vart det där. Sen fick vi fortsätta dom 6 kilometrarna som var kvar... fast lärarna tog bilen och alla gick så fort så jag Ida, Ewis Lolla, Marcus, Magnus och Jesper hamnade efter. När vi kom fram till en korsning hade några killar i klassen "skojjat" till det och vridit skylten åt fel håll.... så vi hamnade uti skogen där ett tag! HAHA. men de gick bra sen, vi hittade den lite större vägen och satte oss där istället för att vänta på skjuts :)



Lolla Ewis åå Ida (:


Magnus , helt utmattad.


Lolla, som tror att det är sol  ;)


Sen vart det Kina mat för hela slanten! Mormor var snäll åå bjöd oss, mig och Tilda (: <3

Ego

Towe Goes ego.


Här kommer bilder från shoppingen ;)
  

Ring,  kajal och hudlotion HM, halsduk ONLY, kofta Gina Tricot

Klicka på bilderna för att få dom större.

Nu ska jag se en film, sen ska towe sova, för i morgon ska vi gå ljusnanleden. -.- SUCK! räkna med bilder.

Kärlek <3




Shopping och Kina

Skolan började idag. Rätt kul ändå, och träffa alla kompisar.
Vi sov hos Lolla, jag och Ewis så därför kunde vi ta en lång sovmorrgon, ända till halv 10^^
Igår var jag med Mathilda. Vi shoppade gärnet! (sakerna jag köpte lägger jag in i ett senare inlägg)





Sen bjöd Ewis och Lolla mig på kina mat (:  Pontus och Jens följde också med^^ 




<3

Paris 8110-->

godmorgon på er! sovigt gott? jag har^^
Nu är det inte långt kvar tills skolan börjar igen.... jag vet inte hur ni har det, men jag tror de flesta börjar på Torsdag lika som jag? Nåja, jag börjar halv 11 och ska dessutom sova i Lollas lägenhet tillsammans med henne och Ewis så det blir en lång sovmorrgon ändå. Så tror jag att jag längtar lite, jag ska ju börja 2an på gymnasiet så jag känner mig lite halvmäktig.
I morgon hinner jag nog inte lägga in något inlägg efter som att jag och Mathilda ska till Hudik på en shoppingrunda, och sen ska jag Lolla och Ewis på Kina och efter det ska vi till Lollas lägenhet. Därför skriver jag ett litet inlägg nu istället!

Nedanför; skylltar som visar hur långt det är till alla affärer. Den satt mitt uti skogen vid lakbäck (: Ser ni hur långt det är till Paris? ;)

Havet vid lakbäck



Jag hoppas ni gillar att se bilder, för här är en massa bilder från gårdagen när jag mamma pappa syster och mormor åkte ut till Lakbäck till mormors kompisars stuga. Lakbäck ligger ute vid havet (som ni ser) en bit ifrån hölick, som ligger en bit från Hudik. :) Njut!












Girls night only!

Ja, igår var jag med dessa brudar här nedanför. Emelie, Carro, Sara och Elina. Vi åkte till en sjö där vi gjorde upp en eld och så grillade vi. Fläskkottletter, grillspett, vitlöksbröd, smartbanan (kolla på kortet med bananer på så ser ni vad det är!) och marshmallows i stora lass blev det så när vi åkte där ifrån så rullade vi bokstavligen fram. (haha, vi åkte ju hem på mopparna.)


Emelie, Carro, Sara, Elina


Smartbanan! (smält choklad + grädde till!)


Carro, Sara, Towe, Elina, Emelie


Sara lär oss köra Fiddy! :P

Och sen åkte vi hem till mig där vi såg Twilight och åt allt dehär! Gissa om vi kände oss lite feta efteråt... men hallå! det var ju tjejkväll! (:


bilder från min dag idag kommer i morgon! (:
PUSS

a trip









ikväll tog jag och resten av familjen en tur till Hovra och Laforsen. Dom två första bilderna är på hovrahällarna där det är jätte mysigt (men väldigt kallt) att bada.
 Dom två sista bilderna är från Laforsen. Egentligen ska det rinna fullt med vatten där, men just denhär tiden så behövs det tydligen inte. men det var häftigt att se alla stenar som vanligt vis brukar vara under forsande vatten!

Mario cart wii whith this two girls


Filippa


Rebecca och Tilda



Igår kom Rebecca och Filippa hit och hälsade på! vi åt gott, kollade på film, spelade wii och anden i glaset...lite såna saker (: kul hade vi i varje fall. Snart åker vi och hälsar på dom (det är vad jag vill i alla fall...)

Nu ska jag ut och sätta mig i solen, vi hörs ^^

<3

kina mat


Jag, Mamma och Tilda gick på kina restaurangen idag. dom hade börjat med sushi där också, så vi tog lite av varje! HAHA.
i morgon ska jag på kina med ewis och Lolla, igen! men då blir det middag istället. fick det som en födelsedagspresent av dom så de tackar jag ju inte nej till!
Sen köpte jag ett par nya skor också. hm... undrar varför jag väljer adidas varje gång? måste gilla det märket ;)

678 AGG


jag och mamma (eller egentligen bara mamma och en liten gnutta jag) gjorde om hallen idag. Snyggt eller hur?
skylten reflekteras, så här nedanför ser ni den bättre i vanlig färg. Köpt från New York, och den är rätt häftig om jag får säga det själv! en riktig taxi skylt.

RSS 2.0