interior

 
Städade i lägenheten i veckan och gjorde om på min serveringsvagn. Visst blev det snyggt! jag älskar ju blåvitt porslin. 
 

3 starka viljor, 3 olika lunchrätter

 
I måndags åt vi lunch tillsammans, jag Nina och Emma. Saken är ju att vi alla har så olika smaker.... Så vi gick åt ett varsitt håll för att beställa mat och träffades sedan hemma hos mig för att äta tillsammans! måste ju ändå ha varit bästa lösningen :-)
Nina beställde hamburgare, jag köpte sushi och Emma tog en haloumi sallad.Givet!
 
 

PowerWalk x4

Det har varit ganska fint väder den här veckan. Jag har gått två gånger runt bron, vilket blir exakt 6 km/ varvet, så fick jag med mig Emma och Nina upp till norra berget (vi tog trapporna, suger verkligen musten ur benen!) och igår tog vi ett varv runt sidsjön (blev totalt 9,8 km!) plus att vi stannade till vid utomhusgymmet och gjorde lite övningar när vi ändå var på gång.  



Utsikt från mitten av bron
 
 
Nina och Emma springer upp för trapporna :-)
 
Vi stannade där uppe och åt jordgubbar innan vi gick ner igen. 
 
 
Och ifall någon inte tror oss så har ni beviset här! Vi gick faktiskt 9,8 km igår :)

Jo, nina sitter med telefonen i handen på denna bild.... Men sen gymmade vi vidare ;-) Ser ni förresten va fint väder det är på denna bild? 15 minuter senare kom världens störtskur OCH det började hagla! 

frukost. 
 

snittblommor

 
 
Finns det nått finare än snittblommor!?
 

KAOS!

 
Alltså gårdagen var ett enda stort kaos! Jag vaknade upp med huvudvärk, gick ner och såg att jag fått böter på bilen... åker till birsta för att lämna in min telefon på elgiganten för att den stänger av sig själv lite då och då.. får till svar "den måste va trasig för att vi ska kunna laga den. Tappa den i golvet...." så jag fick åka hem igen för att flytta alla kontakter och bilder till iCloud, och sen ska jag slänga den i stentrapporna... alltså!! det är ju programvaran det är fel på, inte utsidan!? Aja, sen åker jag till Nina och hon får ett samtal som hon blir så arg av att hon slänger in sin telefon i väggen så halva skärmen dör.... så åker för att hämta hennes gamla iPhone men inser att den är avaktiverad och måste anslutas till Itunes. MEN inte har vi nån dator inte.. näe varför skulle vi ha de. med noll bensin i tanken åker vi hem igen, hungriga, less, och de värsta var att jag skulle börja jobba 22:00 igår. Nu är natten snart slut och jag ska gå hem och lägga mig, hoppas jag vaknar på rätt sida idag alltså!
 

grey

 
 
I helgen målade vi golvet på altanen hemma hos mamma och pappa. Det blev så himla fint! En ljusgrå ton med några få mörkare grå rutor på golvet, utspridda här och var. Ni ska få se sen när allt är klart hur fint de blev!
 
Good morgon! eller jag säger snart god natt, för om exakt 27 minuter slutar jag och får krypa ner i sängen igen. hoppas ni känner er avundsjuka för jag har varit det på alla som fått sova inatt.... är såå himla trött!  natti natti.
 

Här är där jag hänger min hatt.




I vardagsrummet har jag så härliga takbjälkar. Just nu hänger hatten från IKEA där. Man får härliga sommarkänslor!
 
 
Mitt emellan två takbjälkar står min härliga serveringsvagn. med vinkylare, sugrör, shotglas, champagneglas, bubbelvatten, glasflaskor och lite ljus. 
 
 
 
 
 

Under kan ske



En arbetskollega till mig har fått de tuffaste beskedet någonsin, en underbar kollega som jag jobbat med i 3,5 år. Jag tror fortfarande på mirakel. <3

Prommis




Jag har varit upp på norra berget ovanligt mycket senaste tiden! Så skönt att ta morgonpromenaden via trapporna eller runt bron. 

todays

 
God morgon! 
jag har ett apelsinträd som fortfarande lever hemma (grattis towe!), IKEAS bullar i frysen-som för övrigt var ogräddade när man köpte dem, visste ni!?  jag stoppade in dom i micron på 30 sekunder men insåg sen att det var deg jag micrade :´D och så har jag världens godaste kaffe hemma. Mocca master is the master! 
 
Idag ska jag på Tildas fotoutställning i Forsa. Ska bara jobba klart först (slutar 14:30) och hämta upp Nina efter vägen. Sen blir det tjejmys och party på hemmaplan ikväll! vilken dag ! :-D
 

<3

är typ såååhäääääär jäkla glad varje gång jag får fina sms/meddelanden av er älskade vänner. Ni är guld värda!!

 
 
 
 
 
 

ÅRE

 
I helgen var vi till Åre jag och mina girls! Shit, de roligaste jag gjort på länge alltså!
 
 
Vi bodde 3 nätter på åre Holiday Club (Centralt och bra, vi tänkte först bo på Copperhill men insåg att vi skulle behöva ta taxi överallt då.)
På torsdagen åt vi mat på Olearys och bowlade.Vi fick sedan kompisar som köpte drinkar till oss i baren så dom fick visa oss åre på natten. Det blev dom kallaste 500 meterna jag gått på länge! haha det blåste verkligen isvindar! Deras lyxiga boende inkluderade 10 sängar, ett kök och en bastu. ett stort matbord och gigantiskt tvrum. 
Vi gick hem "i tid" för att orka med dag nr 2, fredag. Den dagen innehöll verkligen såå mycket av allt. Jag har nog aldrig varit så arg någon gång, men inte heller haft så kul!
Vi var till åre chokladfabrik, till pokagrisfabriken, upp och kollade på utsikten från copperhill, gick på after ski, bråkade som tokar på hotellrummet, piffa till oss, köpte pizza, hamnade hemma hos killarna på förfest, tröttnade och åkte till ett annat gäng, spelade beerpong, dansade fötterna av oss på Terassen, gick upp till max och köpte mat klockan 3 på natten, gick hem och sov. 
Lördagen började ganska sent, men skutjutet höll till denna dag. Tydligen störtlopp nerför backarna i längdskidor! priset man kunde vinna var en Audi så det var jätte mycket folk i farten. Vid Dahlboms höll alla till, köpte in stora hinkar full med is, öl och drinkar. (Vilket gäng vi hittade alltså, alla killar bjöd oss hela tiden!) Sen kom jag och nina på att vi skulle basta så vi tog en taxi dit där de var 30 killar och 2 tjejer?! haha! bastade, åkte hem, piffa till oss, åkte till killarna, gick in i fel hus och träffade ett nytt gäng (lol), gick ut på Bygget där Petter sjöng, gick på Max, och somnade sen....
Vilka dagar! Åh jag har så mycket bilder på telefonen... :) men ni får "nöja" er med dessa.... ;-)
 
Obs... bilderna ligger inte alls i ordning. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

13 saker alla som jobbat som servitris känner igen

Haha älskar sånna här listor! :)
 
1. Känslan när man har den där riktigt jävla dryga kunden vars enda mål i livet verkar vara att ignorera dig....
 
2. Du är typ den snabbaste och smidigaste personen i världen.
 
3. Din chef hatar dig.
 
4. eller ja, din chef hatar typ alla.
 
 
5. Känslan när en kund kommer in med fem minuter kvar av passet.....
 
6. Känslan när den där personen sitter kvar i princip restan av sitt liv...
 
7. Du är förmodligen en av de bästa i världen på fake-leenden.
 
8. Hyperaktiva skrikande barn? Nja inte din favorit.
 
9. Något av det värsta med jobbet är människor som känner för att dela deras extremt intressanta livsberättelse för dig..
 
10. All bullshit som bara bubblar ut ur käften när någon frågar vad som är din favoriträtt.
 
11. Folk som byter order alldeles för sent...
 
12. Gäster som försöker vara charmiga och säga ditt namn som står på din bricka....
 
13. Kunder som visslar åt dig när de behöver hjälp. och allt du vill hjälpa dom med är att boka en resa till.... helvetet. 
 
 

RSS 2.0