höst bilder









Ville bara påpeka att hösten är här, på riktigt! och att mattias är min =) <3

leather gloves









mina nyinköpta skinnhandskar jag köpte i Sundsvall med Elina och Mattias. 150:- på MONKI, de NI! ;)


iittala





bara för att jag har blivigt galen i iittala så köpte mattias en "iittala-skål" åt mig (den på bilden) i onsdags när han kom upp till Sundsvall. Gulligt va??? =D   Min matteFnatte ♥ Kanske på tiden att jag gör något för honom...

Hur som helst så har jag pratiserat min första dag på hemmaplan. eller hemma och hemma, i Järvsö om jag ska vara petig. Fick en ledig dag i morgon, och praktiserar på lördag istället. Nästa vecka ska jag byta ställe IGEN. men mer om det får ni veta då!

SASSOON


TIPS!
Här ska ni få ett skit bra tips, bara för att jag är så snäll :)

Världens bästa värmeskydd om ni frågar mig. SASSOON, prova det!
Innehållet i flaskan är dryg som sjutton så den räcker hur länge som helst. :) 249:- men värd var enda krona.

the red one



Något jag ska köpa när lönen faller in på mitt konto (!)

KENZAS snake


från Mamma♥.












En "välkommen-hem-present" och en underbar efterrätt fick jag av familjen när jag kom hem. Kanske jag har varit saknad? ;) 
Syled by Kenza- Ringen, av mamma. :)  Fasiken alltså, har ni sett nån så snygg ring som denna? SÅ JÄKLA gryyym! och att den liksom slingrar sig upp för fingret. Joru. Den ska få pryda mitt ringfinger!
Efterrätten har jag visat er förut. for along time ago. i sommras om jag inte minns fel, men jag tror ni blir lika galen i den nu, som då när ni får se bild på den ;)

För övrigt har jag rest från Sundsvall till lilla Korskrogen idag. Från Medelpad till Hälsingland. tog i princip hela dagen.
mer för övrigt så har jag uppgraderat min iPhone 4 till det nyaste. Fasiken! jag som precis lärt mig den "gamla" versionen. Bara till att börja om från början!
Ännu mer för övrigt har jag inte träffat Mattias än, och det känns inte kul. saknar honom. :) min pojk. Snart kommer han hit!

Måste också få pointera att nya läsare hittat hit, och nya komenterare (: SHIT! vad kul :)



Towe och Elina


Livet är gött här i sundsvall. Jag och Elina på G in till Spa.


Check it out!


Mattias åkte hela vägen upp till sundsvall bara för att hälsa på mig. det tyckte jag var de gulligaste nånsin! :)


Vi spelar Airhockey

Spelrummet


Ute på restaurangen i Sundsvall :)


En varsin pizza och ett glas vin.


Ingund i köket ringde ner oss en dag och bjöd på efterrätter, mitt i natten. Passade perfekt att smaska i sig den i sängen på hotellrummet!


Förutom att ha de gött så praktiserar vi ju faktiskt 8 timmar varje dag. Inte de roligaste alla gånger, speciellt inte att vika servetter.


Vi dukar upp bord i Restaurangen 180 grader. Välkommnar gästen, tar beställning, rekomenderar vin, får dricks (!) Kvällarna är grymt roliga.


Christer visade oss hur man flamberar. Han flamberade både varmrätten och efterrätten.


Elina visar hur man städar Buffen :P


Jag tänkte visa er vad som händer här på hotellet. Jag och Elina har det bra, de må jag säga. Att praktisera i 8 timmar om dagen är inte en höjdare, men de funkar. En och en annan kändis har vi stött på också. Nu ska vi bara ta de lugnt. Maria ville nämligen att vi kanske skulle jobba ikväll. För pengar denna gång ;)


Tina Turner

Första dagen på praktiken har gått, och vi har redan skaffat oss jobb här i december. Dessutom ska vi jobba på Lördag för att Tina Turner kommer hit och sjunger. TINA TURNER! jag hoppas min kära lärare Anna-Lena läser detta, för då vet jag att hon kommer bli stolta över oss! ;)



praktik


IElina i väntan på tåget. :)


Hyffsat hotellrum denna gång, med en fin platt tv!


Elina och utsikten


Och här har vi baren :)


Tror Elina trivs ganska bra ;)


massagestolarna, en riktig hitt om ni frågar mig. :)

Ja, detta är lite av vad vi har hunnit med idag. Vi tog bil till stationen i ljusdal, buss till Hudik, Tåg till Sundsvall och slutligen taxi till berget. det ända som fattas nu är en flygplansresa, men det tar vi nog lite senare ;)
Nu ska vi se en film och sen sussa ^^
Natti natti <3

PS. nattpuss pias :) <3

Wallmans







I Lördags serverade jag och några till här på Södra hotellet Wallmans gäster. Grymt kul måste jag säga! riktigt roligt.
På Söndagen blev det hemfärd för att packa om väskan, rösta och träffa familjen en sväng. Nu har jag åkt tillbaka till Södra berget, men den här gången ska jag och Elina praktisera här!




business Awards


Swedbank fick pris


Priserna som var otroligt ful enligt mig ;>





igår var det Business Awards på Södra berget. En otroligt glammig föreställning där dom skulle ha 7 st filmkamror, två gubbar fick sig en lila-glittrig ställning i taket medan dom andra fem sprang runt i lokalen.
För att korta ner allt så var det 4 scener, företagarna var bland annat Swedbank & Telia, 785 gäster, rött och vitt vin, avec, förrätt varmrätt efterrätt, 30 serviser, ett tidsschema/Mice an place på 7 sidor (dataskrivet, helt sjukt!), färgade lampor som snurrade runt i lokalen heeela tiden, rök sprutade ut och eminems "business" låt spelades hela tiden. Lite feber på det, sådär en 39.8 grader. "ta två Ipren och le mot kameran" sa min chef. Så nu ligger jag här i sängen på hotellrummet och är sjukare än en gris. Men kul var det, minst sagt, en häftig upplevelse! 
 

hotell svit

Första dagen är avklarad här uppe på Södra.
Förutom att jag blivigt förkyld är allt toppen. Patrik lovade oss ett bättre rum än vad vi hade sist om vi kom upp och jobbade. till och med reseersättning. vem tackar nej till det?
I vårat rum, som blev en riktig hotellsvit har vi två st tv apparater, en i vårat tv rum (!), och en i sovrummet. i badrummet finns en bastu, och utsikten är grym. bara njut av bilderna vettja ;)

Hallen.


Toan :)


bastun och duschen




mattias och tvrummet





Utsikten !





Nu ska vi basta , i morgon väntar ett 13timmars pass. PUSS <3

iPhone 4







Idag fick jag äntligen hem den exklusiva lilla lådan med den ännu exklusivare iPhonen i.  Nu ska den dessvärre få ligga i kartongen och samla damm en vecka. Jag ska nämligen upp till Södra berget och jobba. men men. 
Jag ska kortfatta dagen med att, Lolla skar sig i fingret (typiskt dig Lolla!). Jag var Hovmästare i restaurangen vilket innebär att jag bossar över alla. Grymt! Detta var sista dagen i skolan på 5 veckors tid, eftersom jag nu ska jobba i sundsvall denna vecka och sedan praktisera 4 veckor. Min iPhone kom helt plötsligt och jag blev överlycklig! :)  Min resväska är packad så nu ska jag dra till Mattias jobb.
Vet ej när jag kommer kunna skriva igen, men det är sånt som märks!
PUSS! <3 <3 <3

the death cap


the Death cap, flugsvampen.












Det är söndag och jag bjuder på en massa bilder! :)


<3

moster ♥





Grattis till min moster Mia som fyllt år! dock en vecka sent men jag tror inte hon lider av en sen grattulation ;>

<3

towe <3 mattias





Grattis till mig och Mattias som firade 10 hela månader i går !
Jag älskardig.<3

älskade syster


Shower Gel, apricot färgat Nagellack, en leopardmönstrad pincett, och en ring! GALET snygga saker! åh <3




Mellor !



Nu har ÄNTLIGEN min lilla syster kommit hem med dom rosa bussarna från Polen! Hon och hennes klass har tillbringat 11 dagar på taket av en buss i bl.a Polen. Snacka om att sängen här hemma kommer vara efterlängtad, eller vad tror ni?? ;)
Sakerna ovanför fick jag :D  tack , jag älskar dig ! PUSS <3<3<3<3<3


avgudar



Avgudar dessa två halsband just nu!  två heta favvisar, helt klart

outfits!


Kaffe/Te koppar ! :)


En sån där galet-snygg-kavaj-man-bara-måste-köpa!




och se där har vi en outfit.





Idag tog vi en tripp till hudik för att uträtta lite ärenden efter skolans gång. Eftersom jag och mamma brukar vara bäst på att "snappshoppa" och hitta saker man bara måste ha, så kan jag säga att de inte var ingen tvivel om det idag heller. två par otroligt söta kaffe/te koppar i glas och en kavaj från HM hittade jag bland annat. 
Tänkte bjuda på dagens outfit också. Det är ju faktiskt Fredag!
  


<3

hösten är fin





kanske jag låter galen när jag säger att jag älskar hösten och allt som hör där till? okej, nästan allt. Nu har jag gått och blivigt sjuk. Ont i huvve så nog vill en förkylning fram här snart ska ni se. Men de kan ju inte bli höst förrän man blivigt sjuk, ellerhur.
Men förutom det så älskar jag dom där stickade vantarna och mössorna, lite varmare jackor, och ett par snygga skor till de. Mysiga kvällar med mörker och tända ljus. Faasiken alltså. Ni hör ju hur bra de låter! =D

<3

WAITRESS


Fika


Vallen-fest hos jens




servering

jo, dom senaste dagarna har bestått av fikapauser på finess (så klart), vi hälsade på hos Jens i helgen, jag och mattias för att han hade fest, var på Crusing, och både i tisdags och onsdags serverade vi på pärlan, jag och Elina,- vilket inte var sista, utan första gången för resten min tid på HR.

adventure


Outfit; några dagar gammal, men.... Jeans från HM, T-shirt från GT , bälte från GT, klocka från mamma.

än så länge har min helg bestått utav fika på Condis, film och mys framför tvn, och en äventyrsresa tillsammans med Mamma. Mamma min mamma. Hon är världens bästa människa :) ♥


<3

Chailatte








Igår blev det en tur till Gävle för att jag skulle titta till käken på sjukhuset. Två timmars resa dit, och två hem- medan läkarbesöket endast tog 15 YNKA minuter! Så vad gör man i en stad full med affärer och fik? jo man utnyttjar dom. Till tusen! :) Så en massa underkläder, en fin stickad tröja och en Chailatte + chokladboll i magen fick följa med mig hem.
För övrigt så har min syster har åkt till Polen och tänker stanna där i 11 dagar vilket känns tråkigt. Men å andra sidan har jag hela övervåningen för mig själv!
Mattias jobbar och står i. Där ljög jag. Han har haft en ledig vecka så lite jobb i helgen är inte mer än rätt! :)
Själv försöker jag läsa till körkortsprovet + alla andra prov som börjar närma sig. En praktikplats måste jag hitta. att få ihop Schema för både jobb och skola fungerar inte sådär vidare bra de heller ska jag tala om. Men de löser sig väl. De bästa vore om någon ville ge mig körkortet , en praktikplats på det , ett MVG på proven och lite pengar i näven.  Det lät väl underbart!

<3 love.

RSS 2.0