Winter-Candy!

Åkte och handlade med mamma tidigare idag. Se här vad som har kommit ut! Ballerina i pepparkakssmak, och marabou i vintersmak, (nötter, mandel, karnel, kryddnejlikor..) Väldigt udda, men rätt så gott måste jag säga, men det är något man inte får missa att smaka i vinter i vilket fall!! ;)




MEN! nu ska jag ta mitt godis, en bra tidning och lägga mig och läsa en stund (medan mamma och min syster är ute och krattar för fullt!) åh vad jag mår braaa... ;)!


KÄRLEK<3

Gävle

Jag Emelie och Terese åkte till gävle och shoppade loss idag! Kom hem med ett och annat faktiskt.. kolla på bilderna här nedanför!

Jag och Emelie


Jag och Terese i dom snygga skinnleggingsen.


Så fanns det kläder som var snygga!...


Och kanske lite mindre snygga.... (även om jag faktiskt tycker vi passa rätt bra i det ändå ;)! )


MEN!! jag kom i alla fall hem med ;
En stickad tröja från BikBok, skinleggings från Gina Tricot


Ett halsband :)
Och denna fräna tröja  ;)



Galen dag, men gud så rolig! Tack tjejer.
Efter som att min kära vän - jensFasth - alltid brukar köra en fredagsfräckis på fredagar på sin blogg, så tänkte jag komma med en jag med, men bara för denna fredag.
Min stora fredagsfräckis är att jag tog ledigt från min praoplats idag, BARA för att kunna åka och shoppa. Höhö, men inga skuldkänslor här inte... Inte ens lite! ;) Fräck jag är, jag vet. Nåja, om 20 minuter så ska jag bänka mig framför tvn med en skål ostkrokar och se Idol.

Kärlek<3

Good luck!

nu är jag både nytränad och nyduschad. Hääärligt.
Ikväll är det Halloween kväll i Ljusdal. Många som ska dit. Inte jag :) (Mattias skulle ju klä ut sig till vampyr sa han...så jag vågar ju inte åka dit.) haha.
I morgon ska jag Emelie och Therese åka till gävle och shoppa loss! så de betyder att jag måste ta ledigt från Järnvägs... så nu måste jag samla mig och ringa dit. Önska mig LYCKA TILL! (för de lär behövas...)



KÄRLEK<3

kung i baren

Igår kom Mattias och gjorde mig sällskap på dagen. PUSS!

sen fick jag jobba från 4 till 10 på kvällen på Järnvägs. Jag var (som alla säger) kung i baren! fast I baren och inte utanför... :P haha
Det gick kanon bra faktiskt. mycket folk också. Som tack för kvällen fick jag världens största hamburgare och en kola! mmmmm......!


Idag har jag serverat hela dagen igen. Från 10 till 15. Fick ta över hela bottenvåningen så nu känns de nästan som att det är jag som jobbar där och inte dom andra.... näe nästa gång ska jag säga ifrån ! :P

Undrar vad som händer ikväll? :D
KÄRLEK<3

Vintage klocka

Åh, nu är jag arg. Vart man än är så finns det alltid någon som är helt vrickad, pantad, helt dum i huvudet!! Jag skäms inte ens en liten sekund över att säga det. TUR att det finns riktiga personer med lite vett i också. Inte vet jag vart jag ska titta på henne när hon säger nått heller, för hon skelar så jäkla mycket med ögonen! Nåja, i morgon ska jag jobba kväll, så då slipper jag henne i serveringen....Huvva mejjen.

Mamma och mormor kom i alla fall och åt lunch hos mig idag. Så åkte jag hem med mamma klockan tre, och när vi kom hem beställde vi en Vintage klocka.  Verkligen ett stort plåster på såret måste jag säga! :)
Den kommer ut i någon gång November så jag får vänta ett tag.... men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur??

Riktigt snygg! :)

Prao-dag1

Första dagen på praoen avklarad!!
Gick bra måste jag säga. Ann-Louise som nu är min handledare är väldigt snäll och hjälpsam. Jag fick börja klockan 10 med att linda in besticken i servetterna. Så vart det fikapouse fram till 11. Resten av dagen fick jag ta bort disk och duka upp nya bord. torkade borden och tog sen bussen hem vid tre. Eftersom att det var bufé så var det väldigt lätt alltihop. Kommer nog bli okej att jobba där i två veckor, hoppas jag.

Inte älskar, men det är i varje fall okej!  Snällt av dom att ge mig en serverings T-shirt i alla fall ;) haha
Nå, så nu vill jag att alla ska komma dit och äta någon dag. Boka er ett bord och hälsa på mig vettja! :D
Kärlek<3

händelserik helg!



I Fredags vart det något så gott som fajitas, OCH JULMUST!! åh så gott. Efter det åkte jag till Emelie och såg idol och åt allt onyttigt som går att äta. (höhö)  Sara var också där. Vi hade en bra kväll :)
I Lördags åkte jag mamma och syster till ljusdal. Det blev en ny mascara och lite smått och gott.

snygg, ellerhur? :D

På eftermiddagen åkte jag hem till Louise, sen drog vi till Ewis. Vi stylade till oss och åkte på michelles och åt där, jag Lolla Ewis och Fia. :) en kycklingsallad blev det för min del.
Kvällen var hur rolig som helst. Mycket folk ute. Mycket onycktert folk ute! men så klart, det var ju nattmatch på IP.
Har tyvärr inga tre bra saker för alla dagar som gått, men om man ska sammanfatta helgen så blire
1. God mat
2. Världens bästa umgänge! (mina vänner är bäst) :)
3. händelserik helg.

Ny header kommer dyka upp under dagen. en snygg sådan :)
Kanske ska börja vakna till lite... sitter fortfarande i pyamas. TUR att man ska ställa om klockan idag. så den är ju faktiskt bara 11. Tur för mig (a)

KÄRLEK<3

LOV.

så var det loooooov!!! för vissa.... själv så ska jag praoa i två veckor framåt och ha mitt lov sen. Nåja.
jag undrar vad som händer ikväll, men i morgon ska jag i alla fall ha tjejkväll med Lolla och Ewis. Vi ska till och med ut och äta! :D
hur som helst så gick provet bra... åå jag är inge trött idag. åå datorn.. jo den är väl pajj än... men men! haha
Kan inte sitta här.
PUSS<3

både bra och dåligt

tjena! :)

har både tre bra saker och tre dåliga saker att komma med idag. De ni!
BRA saker;
1. jag klarade av att steka 50 liter pannkaka framför ett (steeekhett!) stekbord heela dagen idag.
2. Alexsandra gav mig ett gott skratt i morse när hon inte fick igen sin nyinköpta kockrock. (haha)! :D 
3.jag har cyklat på spinningcyklen.
 

DÅLIGA saker:
1. jag har varit suuuper trött hela dagen.
2. Dator skärmen till stationära datorn brann nyss upp :'(
3. det är prov i morgon, och det innebär att jag måste plugga.

nå, så eftersom att jag både är trött, måste plugga OCH sörja för min uppbrända dator så har jag väl antagligen inte tid att sitta här heller... Åh, RIP dator :( håll tummarna inför provet åt mig i morgon, och god natt! :)

KÄRLEK<3

211009

att få fram tre bra saker för dagen idag är inte de lättaste måste jag säga! Inte för att dagen har varit tråkig, nej nej.
okej, mina  tre.
1. Alex och Bergqivst i trean får ett plus för att dom var så snäll och glada mot mig åå Lolla idag.
2. Peter (lärare) var inte sur. Inte ens lite ! :O
3. Lars i trean städare efter oss. det var snällt.




jag är suuper trött. tror ja ska gå och vila lite.
hörs senare (:
PUSS<3

håll i er!..

Vet att jag bara ska skriva tre bra saker som hänt under dagen. Men kan inte hålla mig för en fjärde. Håll i er, för här kommer den!
4. Mattias var här ikväll och gjorde mig glad :) åh. du är bäst ! :)

så, nu kan jag sova. PUSS och god natt! :D 


fia med knuff i basket

de tre bra sakerna för dagen ;
1.
Ewis kom tillbaka till skolan igen. ett stort + !<3
2.  jag Elina Evelina och Louise vann mot hela klassen + fordon på "fia med knuff-BASKET" ! (förklarar vad det är längre ner.)
3.
Jens och sitt deeptalk.

Bäst jag förklarar vad Fia med knuff i basket är på en gång då kanske.
Man är indelade i en massa lag, och så gör man en rund cirkel med hjälp av rockringar. I dom rockringarna ska man flytta sina spelare, men man får inte flytta dom för än man gör mål i basketkorgen. Alla lag startar på olika ställen och om något lag kommer ikapp och hamnar i samma ring som något motståndarlag så åker dom ut!

 Så jag Evelina Louise och Elina stod och matade på med basketbollar och så gick det riktigt bra för oss så vi fick flytta oss i dom där rockringarna och till slut så vann vi! HA! 



Hörs senare :)

PUSS<3

 

vad är brandbilen för färg, Towe??


Nu undrar ni  varför jag har tandborstar här på bloggen... ellerhur? :P haha jo nämligen för att vi hade svenska idag. På svenskan skulle vi förklara något inför hela klassen, och jag fick tandborstar! det roliga med det hela var att klassen föreställde sig det äckliga när jag skulle förklara. Men vadå, hur skulle ni ha förklarat??
"Den är avlång med plasthårstrån längst ut, finns både för barn och för vuxna, både mjuka och hårda, finns i olika färger/mönster och kostar inte mycket. du gör rent tänderna i munnen med den med hjälp av en stark kräm på."  hm.... haha!  fick i alla fall en glad lärare, ett (vad är brandbilen för färg!?!?) rött ansikte och aplåder! :D 
hahahaha.... min klass min klass....

Nåja, idag har vi börjat med ett papper  vi fick av Karin. "skriv tre meningar om vad som gjort dig glad idag." så när man vissa dagar har sina nedgångar är det meningen att man ska blicka tillbaka och se allt roligt man gjort.
Mina ;
1. När jag vaknade i morse var det ett vitt täcke utanför, och det snöade för fullt.
2. Klasskamraterna är underbara.
3. Mattias med sitt leende (:

Tre meningar varje dag. undrar vad det blir i morgon....??

Kärlek<3

söndagar....

Gissa vad jag har gjort....

Jo, ångbastat!  Lika härligt varje gång :)
jag har till åå me varit ute och gått och cyklat på spinningcykeln ! och så har farmor och farfar varit här och hälsat på.
MEN! Förutom det så har jag inte gjort ett dugg idag... suttit vid datorn.. suttit lite mer med datorn.. någon timme framför tvn och så ännu mer data. Varför ska söndagar vara så tråkiga? :P
hm.....


Kärlek<3

Flickan som lekte med elden

god morgon på er! :)
Igår kom Lotta och mormor hit. Vi åt smörgåstårta.huuur gott som helst!
sen åkte jag på bio och lolla följde med mig, men även elina carro emma och evelina F var där :) "Flickan som lekte med elden" var det. Skit bra film! skrämde livet ur oss ett tag där när lolla nästan bokstavligt talat hoppade upp på mig xD haha
Sen gick vi till Järnvägs där ewis var och åt. Så spenderade vi kvällen med henne, och drog sedan hem sent med någon av lollas kompisar.



hittade ju en kanonbild på förra fredagens bubbelparty. snart kanske de är dax igen??  emelie känner sig väldigt taggad till det i alla fall ;) haha


PUSS<3

Fredag, den 16:de

soooooovmorgon idag. Hade ingen vidare lust att gå upp sen heller efter som det spöregnade ute. Nu är det i alla fall höst!
Under dagen blev en hel del läxor gjorda, vissa tack vare lite hjälp av lolla. Sen blev det pizza i stora lass och ostkrokar fram åt kvällen.... en riktig lat fet dag med andra ord.
Nu har jag kollat på Idol och gissa mina favoriter.... jo Erika och Erik!! :D dom är väl bäst?!?!?!  oh yes. Bara dom går vidare nu så är jag nöjd. Nåja, ska ta mitt pick och pack och bänka mig framför tvn igen då kanske... håll tummarna för mina idoler!!! :D

Puss<3

bloggar

Idag var det kök som stod på schemat, heeela dagen från 8 till 3. Men med bra lärare och glada elever så går det ju bra.
Vi gjorde taccosoppa, holand-någonting-sås (kan tyvärr inte ens stava till det) och kladdkaka, jag Evelina och Alexsandra. Kladdkaka gjorde vi för att evelina fyller hela 17 år idag!! Grattis till henne :)  hm.. känner också att det vart lite föör mycket kladdkaka, så ikväll blir det till åå cykla på spinningcykeln igen skulle jag tro. hoho 
I morgon är vi lediga. Så nu är det HELG för mig. :D


mitt egna lilla gym! ;)



... börjar ju bli riktigt bra på dethär nu ;) haha.

PUSS<3

sötnosar

så, nu har jag fixat praktikplatts (hela lovveckan, och veckan efter det, så har jag lov den tredie veckan istället!) så köpte jag en t-shirt och fixade nya yasmin-piller. Efter de tog jag bussen och hälsade på Lolla. Hon var hos Malin och vaktade hundarna. Kom precis när maten var klar så även jag fick... snacka om tajming :))

Föresten, svenskan är jag klar me Lolla!!!! Ring mig om du ser dehär :D :D :D nu är jag nöjd. HÖHÖ


På bilden; hunden Loke, katten Simon och den tredie hunden Ozzy. och louise så klart ! ;)


Ozzy :D


Loke. haha , "ge mig mat då Louise!"

on my way

tjenixen!! är ledig idag. huuuur härligt som helst. Ska ändå ta bussen till Ljusdal en sväng och höra om praktikplats och sånt... blir ett kort inlägg känner ja, bussen går om en kvart. Mattias var här igår. Det gillar vi (:
Skriver när jag kommer hem. PUSSSS
<3

NICE SHOES






mina snygga skor! bara satt ni vet (:

skolan idag var okej, som alltid. Till och med lite mer okej nu när treorna är tillbaka ! ;) Började med matte, fortsatte med håltimm(ar) fram till 12 då vi hade svenska och sen avslutades dagen med projekt och företag. känns inte som att jag gjort nått vettigt alls idag... men så äre väl ibland.
Jag och Lolla ställte även upp i skolkattalogen för elevrådet. Duktigt av oss tyckte jag, men när vi kom så var det bara fyra stycken där! (egentligen är vi 25 st...)  så de blir säkert världens största bild (med världens töntar!)  -HOPPAS DOM INTE LÄSER MIN BLOGG!-  hahaha! äh, de blir säkert jätte bra.

nu blir det kanske ett träningspass på spinningcykeln.
Puss <3

just love it.

Söndag söndag, tråkiga söndag. Eller? jo för mig så. Idag måste jag nämligen både städa och göra läxor. Ingen höjdare precis... Nåja, jag hade det roligt igår i alla fall. The Girls, Emelie, Elina och Caroline kom över på kvällen och vi såg film medan vi åt chips godis och doppade meloner (medmera) i vit choklad.




Igår åkte jag även in på köpingen med mamma och syster. handlade ett par -AS LÄCKRA- stövlar. Dom kommer ni få se kort på sen.
Nu måste jag fixa svenskan....
XXXX


skum-puss!

SkumPuss!



Kvällen var hur bra som helst! bäst på länge faktsikt. Kunde tyvärr inte ta kort inne på själva dansgolvet eftersom man hade skum ända upp till halsen (där det var som värst.) Men lite kort vart det ändå!
Hög dunkande musik som jag tror precis alla dansade till. Någon klämdes in under "bubbel fallet" och kunde inte andas för en sekund, Evelina tappade sin mobil på golvet (inte så värst lyckat...) vi tappade bort varandra, men gaaaasch så kul vi hade^^
NU, bilderna.

Utanför dansgolvet. högst upp till vänster på bilden ser ni att det rinner ner skum! ;)


Jag och Elina :D


Inne på dansgolvet


Linn & Linn !



Caroline och Emma!



Jag och Emelie!


Hoppas eran fredagskväll vart lika lyckad som min ;)

Kärlek<3

tonight is gonna be a good night.

tonight is gonna be a good night.
Ikväll ska vi äntligen på G-festen tema bubbel, då dom kommer spruta ut skum inprincip hela kvällen!
Emelie kommer först hit ikväll. Sen fortsätter vi till Linn och sedan till bussen där Elina Carro och Clas är (förhoppningsvis, haha!)

nu, städning -.-

Mumma Mumma Med Melon!

Hej quties!
Snön borta idag. tack åå lov! vintern kan komma om ett tag... måste hinna vänja mig vid höst först!
Köket idag. Förberedde inför i morgon då jag ska vara vid deserten. Det blir passionsfruktsglass med melonsoppa och melon kulor. Så Ewis hjälpte mig att göra glassen då de strulade sig lite med gelantinbladen, och vaniljsockret då vi skulle göra vaniljsockret från grunden. nåja, sen fortsatte vi med att gröpa ur små kulor ur melonen. Tog en himmlans tid kan jag säga... men tillslut så vart vi klara ändå.

Mumma mumma med melon! :D

så sa servisen att det var många bokade i morgon. Härligt!! kanske det börjar hända saker här ^^ Fullt upp i morgon med andra ord.
Elina, Towe, John
Läckra. bild sen kvällsjobbet på afterwork förra veckan


vinter redan?

Tisdag, snart Onsdag = att halva skolkveckan snart över. Shiit vad fort det går!
Idag har jag varit i skolan. Idrott stod på schemat. Sen gjorde jag chokladbollar med lite med hjälp av syster när jag kom hem. Efter det cyklade jag på den nyinköpta spinningscykeln. Guud så jobbigt det var! men härligt... så de blir fler gånger!
Sitter här för att tvn funkar inte... och gissa varför! Det snöar för fullt ute. Jo det snöar.  Typiskt att de ska behöva snöa SÅ mycket! :P haha verkar ju inte vilja ge sig heller... men som tur är så har det bara kommit 3 cm :)

aja, kan inte sitta  här hela kvällen heller...
PUSS hej<3

a new week.



så var det måndag och skola igen! idag hade vi svenska, vi såg klart filmen! Sen slutade vi. Ikväll ska jag och Ewis på yoga :) ska bli härligt!
NU börjar läxorna komma... känns mindre härligt.... en i "Företag", och en i svenska. Inte så jätte mycket då ändå... haha!
På fredag ska vi ta bussen och shoppa, gå på donken och lite sånt faktiskt. Jag Ewis Lolla Jens John och kanske någon mer? De ska bli kul. Så är det bubbelparty på stadt på kvällen. Ska försöka få med mig dom dit sen ;) !
Har inte så mycket mer att berätta för tillfället.
Vi hörs senare!
PUSS <3

lite för mycket vin men glada miner!

Hej på er! Äntigen Lördag igen, eller vad säger ni?

Gårdagen gick bra. Som sagt så hade Alfakassan bokat restaurangen, så vi fick laga mat och servera dom. Jag Ewis och Lolla serverade alla. Efter andra fördrinken av det mouserande vinet vid namnet "Törley" vart tjejerna i alfakassan fnittriga. Vi serverade vitt vin, rött vin och öl och kvällen slutade med att dom inte kunde gå. så vi fick ringa taxi åt dom. HAHA! lite roligt faktiskt... Nåja, det vart en himla massa dricks (yey!)  Vi tre tjänade ungefär 1500 på kvällen tillsammans. Rätt stolt faktiskt. ^^ lite fler kvällar som denna så har vi ju bra mycke pengar!
dom åt dom en massa, dansade till Musiklinje 3ornas "band", skrek, skrattade och hade sig. så när klockan vart 10 skickade vi hem dom.

Idag har jag mamma och Tilda åkt och fikat på Finness å sånt. MYS!
Undrar vad som händer ikväll....



Later...

KÄRLEK<3

resa iväg är vad jag vill!

Idag var det huuur kallt som helst ute. hela minus sex grader när jag vaknade! huvva... Nu skulle de sitta fint med en utlandsresa igen.... Kanske till varma Thailand.... eller coola London... eller häftiga New York igen?.... åh!

Thailand. 2003


London. 2008


New york 2009

Har man tur kanske man kan få chansen att åka till Frankrike och Spanien nästa år av skolan. Det skulle ju inte vara helt fel... Eller vad säger ni Lolla och Ewis?? ;)
Nåja. Nu ska jag släppa de där ett tag och prata om något annat... Tex som att vi har restaurangen hela dagen + hela kvällen i morgon. Att gå i skolan från 9 på morgonen till 11 på kvällen är inte min högsta önskan... men ibland så äre väl bara så.. Nåja, jag ska ju servera hela kvällen så de går nog bra. Hoppas på glatt folk då bara^^ och hoppas dom åker hem lite tidigare (a) HAHA! :D

NU blir de duschen och idol.
PUSS<3


RSS 2.0