Negativ

Vi har varit på renströms idag, fotobutiken i ljusdal och kollat på alla kameror och bilder. Häftigt! Tack Leif!


Grattis Mattias ♥

Riktigt snömulad! han fyller hela 21 år idag! ... Puss å grattis lovely. ♥
 
 
 
 

skoterturer

De bara snöar och snöar.... träden viker sig, och vissa har redan gått av. Lite farligt när man är ute och åker skoter, för när som helst kan det komma ett träd farandes!

Meeen, de är ju inget som hindrar Mattias och hans sprojlans nya skoter från 2013. Han har redan kört 20 mil, och jag har nog åkt sju av dom bakpå. :) Vi var iväg idag och fixade ny hjälm åt mig. riktigt snygg, så nu behöver jag inte låna svärisarnas längre.

 
MUMS! De är alltid korven som är målet med hela resan, enligt mig. :)

Min jul

Istället för att dra ner på julklapparna i år så spädde vi på med fler... Eller i alla fall så blev det så, av någon anledning. Men tänk vad mycket fina saker jag fick! Är så himla glad! Kanske visar er ett och annat senare.

Jag och Mattias köpte i alla fall en kitchen aid till varandra, och småprylar så som parfymer och kläder. Dessutom köpte Mattias en ny skoter till sig själv. En polaris, 2013 års modell! ;-) riktigt läcker.

Visar er tre bilder från min jul. Alla klappar, maaaten, och mina små juliga shottar! Läckra va? De är granatäpple med vodka. Sött/surt/fräscht/starkt på en och samma gång. Testa vettja, fyll upp ett glas med kärnorna, häll på lite vodka, töm det i munnen och tugga kärnorna. Slurp! ;-)


Julafton

Hunden Rocky fick öppna en massa julklappar idag och var nog den mest exalterade hunden i hela världen! Som han slet alltså. Tycker lite synd om Karin och Göran som blir tvungen att plocka paketpapper överallt bara ;-)...

Var tvungen att visa er hur pass mycket snö det ligger på fågelstugan här utanför fönstret i korskrogen. Snacka om isolering! ;-) mysigt!


Kalle ankas jul visades som vanligt klockan tre idag. Jag blir så ledsen bokstavligt talat, när de klipper bort en del av den svenska traditionen! Ska vi få klippa i andras också eller???

Och slutligen julklapparna! Underbara julklappar! Tack alla fina underbara

 

 


Igårkväll

Uppesittarkväll med min kära familj när den är som bäst! <3 pussar!


Julgranen

Såhär ser vår lilla gran ut iår! Fin va? Precis klätt den och lagt paket under.
Vi tänkte sno ihop lite mat nu, och sen dra till farmor och farfar! Mina kusiner från Göteborg är här och firar jul, så dom måste vi säga hej till! :-D


Julgodis

Nu ni! Här ska tillverkas Rocky Roads, passionsfrukts tryffel, ostfikon, granatäpple med vodka, ädelostbollar.... You name it! ;-) bilder kommer.


Goo natt

Såhär innan läggdags sätter jag på mig glasögonen och läser bloggar, tills jag inte orkar länge.
Fick två himla fina komplimanger ikväll, en utav Agnes Olsson här i Färila! Hej hej Agnes! :-D hon lusläser bloggen, två gånger om dagen så detta kan hon ju bara inte missa. Hihi
God natt på er!


Packat bilen full

Igårkväll körde vi in bilen i vår lilla "tunnel" under lägenheten och började packa alla julklappar. Ganska smart drag utav oss, eftersom det snöade ;)
När Mattias slutar idag så är de bara att ta vårt pick å pack och dra! :-D


Avslutning vin&mat

Fördelen med att ha två jobb (men samma chef) är att man får dubbelt så mycket julklappar!
Hihi jag har världens bästa chefer, helt klart!
Idag hade vi avslutning på vin och mat och fick två fina rim precis som förra året, dessutom ett varsit present kort och vin flarror.
Nu säger jag god jul, för nu har jag gått på tio dagars ledighet :D how nice???


Julkort

Min mormor kan de där med att pyssla alltså. De är hon som har gjort de fina julkortet här nedanför! <3


Fin flaska

De är inte årets flaska utav blossa, men jag var tvungen att köpa den ändå för hallå! Vad snygg den var. Tänkte göra en fin liten korg sen, får se hur det blir.
Nästan allt på bilden kommer från loppis, ja förutom flaskan då så klart. Snyggt va?
Nu ska jag sova! Natti natti


Avslutning


Idag hade vi en fin avslutning på Baltic. Vi åt bakpotatis med skagenröra (alla är så sjukt less på julbord) drack gott och fick julklappar utav cheferna. Hemskt fina julklappar faktiskt. Leif Mannerströms stekpanna, ett varsit fint förkläde och en grytvante. Stekpannan är en fortsättning på samma serie vi fick förra året, då vi fick en jätte stor och fin kastrull. :-) tack Katarina och Lars Jerker!


Väder

Skulle skriva ut en fem dagars väder-prognos på hotellet inatt som gästerna brukar uppskatta väldigt mycket. Tror dock inte att alla blir lika glada utav att få se detta.... Måste hitta någon ny sida ;-)


RED.

 
Nagellacket  "I´m not really a waitress" passar väl himla bra in på mig, eller? ;)

3 advent

Myyysigt! Snart är det jul, bara en vecka kvar!
 
 
Jag och mattias har städat idag. Efter den lilla förfesten som höll till hemma hos oss igår (konstigt det där... vi hamnar alltid hemma hos oss, för att vi bor på samma gata som krogarna antar jag? ;) Men roligt var det! Och stökigt blev det. :) (Skulle kunna fylla ett helt A4 med kvarglömda saker. Vickans lista blir längst! Men en iphone också. Någon som känner sig vid en sådan?)
Så har vi köpt julklappar och käkat middag på Max. Det är tur vi har Vickan. Räddaren i nöden som bjöd oss på ett riktigt friskomål.
Nu har jag tre nattpass framför mig, sen går jag på jullov :-D
 
Här är bilder från gårdagen:
 
Min goda drink, som fick fler "provsmakare". ser ni alla sugrör på bild 1? ;-) toppenbetyg alltså.
 
 
 Finn ett fel.

God morgon !

Missar aldrig årets julkalender, om så får jag minsann slå upp den på datorn!

:-) god morgon!, tredje advent i morgon, en vecka kvar till jul. Fyra arbetspass kvar och idag blir det julklappshandling och julbord med la familia! Jag har då minsann lite julkänslor.


Glöggkväll

Bjuder på glögg ikväll, för familjen är här och det ska väl firas! <3


Julpyssel

Har slagit in nästan alla julklappar och skrivit julkort ikväll. Pyssligt av mig, inte sant?


Invito

Alla artister:

läskande melon och passions drinkar.
 
en utav kockarna.
 
Såhär såg lördagsnatten ut!
Självklart firade vi att alla stora julbord var över genom att sippra drinkar på Invito.
 
Det roliga i det hela var att vakten vid dörren stod och kollade leg på alla. När det var min tur sa han glatt "Hej och välkommen!" och visade med handen in mig. Så var det Mattias tur och "Hej, leg på dig tack." HAHA! och de bästa av allt var: krogen hade 23 års gräns. Men Mattias var ju med mig så han kom in i alla fall. hahaha detta kommer jag kunna leva länge på.
 
I somras kom jag in på en fotbollsmatch gratis för de trodde jag var under 16. i helgen kom jag in på krogen utan att visa leg för de trodde jag var över 23. ja.  i'm just sayin.
 

ang. föregående inlägg

Angående inlägget jag gjorde igår om polarbrödet kan jag glatt medela att jag fick ett väldigt possitivt svar. de bad så hemskt mycket om ursäkt och skickar hem en check som jag kan lösa ut när jag vill, från polarbröd. Tänk, de lönar sig att fråga ibland ;-)

julgran

Gjorde egna små granar igår. Snodde idén från bloggen Helt Enkelt, (HELT KLART min favvorit blogg!)
Du behöver bara en kruka, blommpinne, gammal bok, lite mossa och en oasis. Väldigt udda och jag gillar det skarpt! Passade väldigt bra under min fina talva i hallen. Har även en i sovrummet. :)

 

bäst-före-datum

Har bara frukostpass denna vecka, snark! klockan är ställd på 04:00 och det svider lika mycket varje gång att se mattias ligga kvar, och sussa sött! ;) Där emot slutar jag så klart tidigt varje dag också, så det hinns med massor. Och så har jag börjat sova middag :)) HUR SKÖNT?! tror jag vill göra det till en vana. ;)
 
Har massor att visa er, men jag börjar väl med dagens snackis. La nämligen ut denna bild på facebook för precis en timme sedan och det var många som sa att jag skulle skriva till polarbröd. Folk som blev så upprörd (eller är!) så de skickar sms som lyder "Skriv till polarbröd, annars gör jag!!!" hihi, ta det lugnt. jag skrev till dem nyss! Håll tummarna för ett bra svar. :)
För er som ej hänger med: Köpte detta brödet för några dagar sedan.... kom på idag att det nog blivigt gammalt men till min stora förvåning så var så inte alls fallet.... för brödet har sitt bäst-före-datum den 09/12-2013, alltså om precis ett år då alltså? ;-) blir verkligen jätte besviken nu om de inte hålls vad som lovas ;-)
 
 
 

studio 54.

Okej, såhär har mina dagar sett ut nu... vaknat, jobbat, sovit. men jag har inte varit ett dugg trött eller haft ont i fötterna/kroppen så det är ju väldigt possitivt!
 
Sudio 54 heter själva arrangemanget. det är en julshow samt ett julbord mellan 18-22:30 alla kvällar (sista kvällen ikväll.)

 
 
Fina granen.



Såhär ser lokalen ut. Vi dukar upp redan 9:00 på morgonen. har samtidigt lunchen uppe på vin&mat, går sedan ner hit igen och fortsätter duka upp. gästerna kommer, vi dukar av, tömmer bordet och lägger på nya dukar. går sedan hem 02:00 och börjar om 9:00 dagen efter igen. Så rullar det på!

Ser ni det röda golvet?
 

Såhär ser skorna ut efter en kväll:

Mina fina kära serveringsskor. dags att köpa nya tror jag.....


Baren, ena delen. den är enorm! därför blir jag ganska iriterad när gästerna frågar "vad har ni att dricka?" ..... jaa..... vad ska man svara.. ALLT. fööörutom eran jäkla gammeldansk. Det har vi INTE.
 
 
Usch, och idag kommer mördar passet. började redan 7:00 i morse så denna dagen kommer att bli låååååång. Men i morgon är jag LEDIG.! =D
 
 
 

Lägenhets party

Först jobbade jag frukost, kom hem, tog en power nap, och sen avslutade jag kvällen med ett julbord tillsammans med alla andra hyresgäster i denna byggnad!

Lars-Jerker (hyresvärden, samt min chef) bjöd alla hyresgäster till Baltic hotell ikväll. Vi åt ett smarrigt julbord tillsammans och lärde känna varandra lite bättre. Riktigt trevligt! Och nyttigt.
Vi kom fram till att innergården ska få fina möbler, en stor lampa och kanske en grill. Vi fick veta att alla lägenheter total renoverades för prick sju år sen. Att lägenheten bredvid oss har en enorm ved eldad spis i vardags rummet (avis!!!) och ja... Lite sånt.
Nu ska jag ta och lägga mig. Har att se fram emot tre grymma dagar nu. 13, 16, 13 timmar onsdag torsdag fredag. Yes!
God natt!


Första advent

Tände ljus och fick äntligen upp vår fina lampa som jag så länge gått och tänkt på. Blev riktigt snyggt faktiskt! Eller vad säger ni? ;-)


snälla lilla jag.

 
Heej!
Här står jag, klockan är kvart i tre på natten och ska göra äggröra åt 130 gäster inför morgonen som kommer. (Tänk vad jag är snäll, som gör sånt fast jag står i receptionen. Frukostpersonalen glömde så då ställer väll jag upp då. vilken överraskning för dom i morgon!)
 
 
GÄÄÄSP vad jag är trött! Jag kör sju till sju-passet inatt. Men nu är det ju bara lite drygt fyra timmar kvar, yey! :)
Näe, nu är det dags för nattkörningen på datorerna. :-)

grafitgrå

 
Jag älskar denna blogg.
 

Snö!!!

Jag har jobbat natt och får snart gå hem.
Kan inte hjälpa att jag ler en smula, det har nämligen snöat nått så fruktansvärt mycket inatt (yey!!!) ska bli kul att se hur de första gästerna som checkar ut, tar sig ifrån parkeringen. Hade nämligen två taxi bilar ståendes här utanför inatt, som satt fast! Hihi men de fixa jag lätt genom att bjuda på lite pepparkakor och kaffe medan de väntade på plogbilarna som för övrigt inte kom förr än halv fem i morse... De har fortfarande inte tagit våran gata, men E4an är i alla fall körd.


mysigt!

(Hoppas min avbytare tar sig fram bara...)


RSS 2.0