Torget på torget

Med köttkvarnar i taket, ballongvispar som lampor och barer fulla med allt från champagne till ostar, kött och marmelader inviger Jonas "Torget" på torget i Sundsvall. Det ryktas om "först till (kött)kvarn, som man säger.... ska ni dit?
Lycka till ikväll Mattias! ♥

 
 
 

something bright!

Något roligt hände mig just, och jag tänker inte berätta för er ÄN men inom snaaar framtid! Kan bara garantera er att jag blev såhääääääär glad!!! :D
Saker & ting ser ljust ut, och apropå ljus, kolla vilket fint ljus det blir i bilderna nu när solen kikar in!


 
 
 
 
 

Som en såpbubbla

Ljuslyktan från indiska såg i mina ögon ut som en otroligt fin vas! Färg och form kan förklaras ganska lätt- som en såpbubbla!


Instagram

 
Kom hem från Gran Canaria med en näsa full i fräknar! 
 
Hon är duktig på att ta bilder min syster. kika in på hennes instagram; ttypttilda för att se fler. 

så typiskt april

 
Ibland så måste man göra om, förnya och fräscha till. Det kan räcka med att hänga upp tavlan på en annan vägg, eller flytta ljusstaken från den ena sidan av rummet till den andra för att rummet ska få en helt annan look! 
 
Hejsan alla söndags firare! ♥
Det är typiskt april väder idag- soligt, regnigt, blåsigt & hagel. Perfekt väder för att möblera om/ städa/ och fika med en vän på stan med andra ord! så det är precis vad jag har gjort. Såhär på eftermiddagen började söndagspasset i receptionen men inte gjorde det nått.
 
kika in på DENNA hemsida vettja, så får ni se vad Mattias ska syssla med framöver :)

to die for....

 
 
Dessa tre saker är to die for... bokstavligt talat! 
Klockan från Axcent är nedsatt 100kr i stan just nu... måste ju betyda något?
Jeffrey Campbell loafersen som jag skev om förut ni vet? HALVA PRISET just nu. Lika så Spike skorna. Detta måste ju också betyda något. typ: Köp dem, Towe! 
 
 

Röda gubbar

 
Dagens heta tips: JORDGUBBAR på ICA för 10 kr asken. billigt och bra! :)

Feel good

Sola och bada, dricka pina colada!

Visst är bilden härlig? Man inser hur jäkla bra man faktiskt haft det först när man kommer hem och bläddrar genom bilderna. Ni ska få se fler!


Wanties!

Dessa krukor vill jag ha! Det är Skultunas samarbete med Monika Förster.


Dagens tips

Om ni blandar keso, gräslök och ICAs salladsost (feta osten), lägger röran på en hårdbrödsmacka så har ni helt plötsligt gjort er en nyttig uuuunderbart god macka till mellis.

Dagens tips bara :-)


Detta visste ni inte...

Whats up? Jag har jobbat frukost idag och sedan sovit en skvätt.
Igår var jag på gymmet och fick världens träningsvärk i armarna till idag! Men det tänkte jag bota med lite träning ikväll tillsammans med en arbetskollega. Hon vet bara inte att jag bokat in oss på zumban, än. Smällar man får ta när jag får ansvaret att boka. :-)

Det ni kanske inte fått veta är att Mattias slutat på Baltic. Han ska (eller har redan) börja på en helt ny restaurang på torget. Fransk inspirerad! Öppnar nästa vecka på onsdag så har ni inget planerat den 1:a maj tycker jag verkligen att ni ska ta tillfället att boka ett bord där, för de ska banne mig jag göra. :-)


JEEP

JEEP safarin var helt okej. Men vi blev så jäkla lortig eftersom vi låg sist utav fyra bilar och körde off road. Dessutom så skakade bilen rejält hela tiden (nähe inte så konstigt när man kör off road tänker ni... Och så är det ju så klart. Men resan var drygt 5 timmar lång efter små små serpentin vägar, så det var ganska drygt!)
Hur som helst, vi klarade det! Men kan lugnt säga att det INTE blir "ett måste" som ni måste pricka av på listan "att göra" ;-)


Lilla Venedig

Lilla Venedig i puerto de mogán är något ni mååååste besöka om ni ska till gran canaria. Fina små hus, mysig miljö, och så måste ni så klart beställa in "dagens fisk" som fiskats upp tidigare under samma dag.

Ps. Åker ni dit på kvällen kommer ni även få se solnedgången, huuur fin som helst! :-)


Just nu

Vi dricker champagne på kvällarna och solar vid poolen på dagarna. Fönstershoppar söta små parfymer liknande bakelser och stylar på gatan (nåja, Mattias stylar i alla fall!)
Kort och gott, vi har det toppen!


Hotellet KOKA

Två bilder från hotellet vi bor på.
30 grader i skuggan och 23 i poolen, behöver jag säga mer?


VS!!!

Igår åt vi världens härligaste frukost på Bromma hotell innan vi for iväg till Arlanda.
Victoria Secret butiken som preciiis öppnat där ute var ju rena heaven för mig! Så jag köpte en jätte fin plånbok och ett glas vitt vin innan det var dags att kliva på planet.


snart semester

HÄR har vi lite fina bilder från Gran Canaria. Dit åker jag redan på lördag!
 
Staden, sevärdigheter, recept på fruktiga drinkar vid havet/poolen. Vi tänkte även boka  jeepsafari  upp i bergen för det lät skitkul! :)

Huur fint?!
 
              
 
 
                    
 


Tischan-VILL HA!!!
 
 
 

Oh no!

Igår kom vi hem till lägenheten i Sundsvall igen (japp! Stackars mamma å pappa fick ta hand om mig i helgen. Men det tackar jag tusen gånger om för! Hade aldrig klarat av det annars)

Lägenheten var huuur dammig som helst, och slö som jag fortfarande är gjorde de nästan ont i kroppen bara utav att lyfta ut dammsugaren ur skåpet... Men nu är det rent här igen och luktar gott! Det går ju trots allt fort när man hjälps åt.
Där emot ser alla våra tio takfönster JÄTTE lortig ut! Huuur ska man få rent nått dyligt!?! Vi ser ju inte ut snart.


Blåbärssoppa

Istället för att visa er hur jag mått i helgen (bokstavligt talat SKIT!!! Med tre utropstecken) så kan jag visa er vad jag för tillfället lever på,-blåbärssoppa. Då kanske ni fattar vad som hänt? Fick världens magsjuka men inte nog med det, min mage som alltid krånglar i vanliga fall också(!) bestämde den sig för att "äh, nu när hon ändå är sjuk så kan jag späda på med lite extra skit!" SÅÅÅÅ..... Jag hamnade på sjukhuset. Med dropp och slangar, hit och dit ja över allt! Så när jag liksom behövde "springa" till toan så var dem ju tvungen att dra ut alla slangar först, vilket tog sin lilla tid.


Övning

Lillasyster fyller snart arton, vilket betyder att hon övningskör för fullt just nu. Och hon gör det grymt bra! :-)


Aj aj...

Huuur kan man få skavsår från ett par skor man ägt i 1,5 år??? De fattar inte jag. God natt!


Krossad iPhone

Stressad som jag (ALLTID ÄR!) när jag ska till jobbet, (Alltså jag fattar inte det, jag bor en halv minut ifrån jobbet, alltså jag går ner för mina trappor, ut, och så in i den andra dörren liksom!? jag OM NÅGON borde väl slippa stressa...)
Men hur somhelst! vet ni vad jag lyckas göra? Tappa mobilen i stentrapporna.... *krassssch* sa det och glas splitter över allt... så den ser nu mera ut såhär:
 

NIKE

Såhär ser mina nyinköpta mjukis shorts ut! Från inter sport, finns i butik nu. :)
 
 

Spegeln...

Han är ju bara för händig den där karln! Visst blev det bra? :-)


avis?

Jag hittade två härliga bilder på datorn som jag bara måste lägga upp. Första från Cypern, andra från Spanien.  

 

Gran Canaria

Nedräkningen har börjat, jag packar snart mitt pick och pack för att dra till Gran Canaria med Mattias. En vecka med värmande grader, fina restauranger, och en massa sevärdigheter. Allt detta om två ynka veckor.


 
 
 
 

Italiensk maräng

Kitchen Aiden fick gå på högvarv igår när jag gjorde italiensk maräng till desserten, medan jag inte lyfte ett finger!
Alex och Evelina kom hit och vi åt bland annat lamm till varmrätt, mums!


Dagens!

Med två små flätor, en stor stickad tröja, en kjol ett par leggings och med converse invigde jag den lediga måndagen. Den enda lediga dagen på veckan! :-)


RSS 2.0