Gott nytt!

Med dessa bilder vill jag säga gott nytt år! Hoppas ni får en fin start på 2012!
Puss


play time.



kusinerna Irma, Wille, Ellen och Emil var här i torsdags!  snacka om fullt ös! Mattias fick springa och leka "Tagen" hela kvällen. vi spelade "Vem där?" och något spel där man skulle plocka upp olika föremål ur en människa. Människan hade tydligen svalt en toalett, en hund och en ringklocka. :) haha riktigt roligt!

kvalitétstid





kvalitéts tid med familjen ! :)  ♥


BARA CHOKLAD







sitter och knaprar i mig lite god choklad från den enorma chokladasken jag fick av Maud & Kerstin i julklapp! ♥

Maud & Kerstin från församlingsgården i Ljusdal. Jag och Elina jobbade där, lite då och då förra året.  är dom inte söt så säg?

De ville bjuda mig på middag tillsammans med de gamla serveringsgänget bara nån vecka innan jul, men tyvärr kunde jag inte... Istället fick jag en julklapp av dem! ♥ MUMS! tack så himla mycket!

G L O B E.









åh, jag älskar jordklotet jag fick i julklapp av mamma . Dessutom fick jag glasunderlägg med olika kartor på utav syster (Dock INTE dem på bilden... ska försöka ta en bild på MINA)
dessutom finns det snygga "julkulor" på INDISKA just nu, himla fräsig! :) 

Färgat barret

Har precis varit hos frissan och färgat barret! Nu ska vi äta god smörgåstårta i ugnen à la mamma, sen ska vi åka till Mattias som fyller 20 år idag! Grattis hjärtat!


IKEA livet hemma

Hittade underbar inspiration från Ikea Livet hemmas snygga bilder










FOTO; Nina Broberg IKEA Livet Hemma. 

Fick dessutom en fin kommentar från Sofie som jag träffade ute på krogen igår, som tyckte jag hade en sån fin lägenhet! TACK, det värmde! :)

gådagens kalas :)

Satan i gatan så kul vi hade det igår! Vi dansade på dansgolvet och hängde i baren-precis som alla andra gjorde. Tack för den fina kvällen, Rebecka och Sara! ♥ Som tur var drog vi hem i god tid, för hjälp så mycket folk det kom tillslut. för trångt, armbågar över allt och knuffar så det stod härliga till. Dessutom blev det bråk i kapprummet och vid den tiden var det dags att åka hem kände jag.
Har tyvärr inga bilder från gårdagen, men jag tänkte visa er lite gamla goa bilder från förr :









(Ja jag vet, här va vi inte gammal! :-D )

Dagmar

Hej alla fina!
Gårdagen bjöd på riktigt god mat minsann! Mattias mormor och morfar är riktigt söta :)
Proppmätt som vi var drog vi ner till kick Saloon och tog ett glas där innan vi fortsatte till krogen! Snacka om att ALLA var ute igår! Alla ville hänga i baren, och dansa galet till DJ musiken! Själv provade jag den kända drinken "Manhattan" som SETC-gänget så ofta dricker, men det var ingen höjdare... Blä.

Idag har vi haft problem med strömmen ! Alla i hela komunen har varit strömlösa hela dagen (och natten). Det är inte förrän nu som den kommit tillbaka och jag hoppas den är här för att stanna. Vi har nämligen haft en kraftig storm över oss inatt så huur mycket träd som helst har tippat... De ser förjävligt ut!


Laddar upp två bilder som jag hoppas att ni kommer se, en på den supergoda desserten från igår, samt en på katastrofen som vinden "Dagmar" orsakade :)


dimman ikväll!





Ikväll ska vi äta gott hos Mattias mormor&morfar, fira Mattias som fyller 20 år på Tisdag och sedan kanske det blir en utgång :) Antar att vi ses i dimman!

X-M A S 2011

under my christmas tree:


Titta bara så mycket paket det låg under vår gran igår!



Mammas fina inredning: Juligt och fint *avis*


Som tur är finns det många godisråttor i detta hus, för godisbordet var fullproppat!



Och de tre tomtarna stod så fint bredvid!


Mammas fina pepparkakshus :)



Den söta tomten med näsan i vädret !


mmm.... titta va mycket klappar!


Här har ni helt klart den snyggaste av dem alla! Tomten på surround ljudet!


Julgröt på morgonen med farmor&farfar, Mormor, Sune och familjen :)



Men sen ni! så öppnade vi julklapparna! mormor fick nog flest! haha (strax efter mig kanske ;) Här nedanför gosar jag in mig i mina nya varma tofflor från syster :) ♥



tänk att jag fick en fin och lurvig mössa också! :-D *För gladast är nog jag!*


och en fin fjällrävenfliströja utav pappa ♥



Vårt fina hus, vinterlikt och fint!




Så åkte vi en sväng till mattias föräldrar i Järvsö :)


Där mattias mormor och morfar var, samt Hanna och Thomas :) vi åt god julmat och öppnade ännu fler julklappar! ♥

God fortsättning

God jul och god fortsättning på er!
Guuud så fina julklappar jag fick igår. Allt jag hade önskat mig, och lite till!
Från värdens bästa familj och släkt <3
TACK!

Lilla syster fick en iPhone 4s, den lyllosten. Så igår när paketen var öppnade försvann hon in i sin egna lilla värd tillsammans med telefonen och man kunde inte nå henne för resten utav kvällen ;) hihi hon är väl för söt?


H O M E .



Tänk, de är så skönt att komma hem och träffa familjen igen! :) ska ta en massa fina julbilder lite senare, men först ska jag och syster till Ljusdal en sväng! PUSS ♥

22/12-2011

god förmiddag!!!
IDAG börjar mitt jullov! guud så härligt. jag ska snart börja packa och städa för hemfärd så fort mattias slutat jobba. :)
Tänkte däremot ta en paus och gå till jobbet en sväng för lite lunch. Säga hej då till Kerstin, söta Kerstin. japp, det tänker jag göra! ♥

julklapp i förskott

Fina julklappar från Jocke!
Jag fick det fina julkortet med valrossar, sälar, isbjörnar och stjärnor på, medan mattias fick disktrasan med ett hjärta på samt texten " god jul och gott nytt år" på . Han är väl för goo! :D ♥






Tack så hemskt mycket! :)

älskar min chef!





Vi har nog väääärldens bästa chef, jag och Mattias.

Efter jobbet blev vi kallad till personalmöte, för julklappsutdelning! En varsin kastrull fick vi från märket Bodeux samt tre (!) varsina sprit/vin/snaps/glögg flaskor (man fick ta tre valfria! Så nu står det alltså 6st olika här hemma.) Dessutom fick vi fyra handdukar samt ett fint rim. Mitt rim handlade om att jag var en ängel som precis dykt upp, och var ständigt nyfiken på allt! haha! :D

Som grädden på moset kan jag berätta att jag får en himla schysst timmlön också. sånt gillar vi !
 
Söta bästa underbara Katarina!!! Tack så himla mycket ♥ Du är världens bästa chef!

alla julklappar



hoho, har nog aldrig gett bort såhär mycket paket nån gång! och detta är bara min hög.... hihi. Men skareva så skarä!  ♥

JOCKE, THE MAN.

Sedär! så var julklappen till vår kära diskare kirrad!

Vår söta Jocke som är förståndshandigkappad är som en åtta årig unge i huvudet, men 26 år den 28:de december. Hur som helst så kom han fram till mig idag, söt som han är och säger "Towe, det går bra att ge mina julklappar i morgon faktiskt!" haha och jag kan ju inte hålla mig för skratt varje gång han pratar med mig.
 Här om dagen fick jag se hans önskelista som satt så fint på kylskåpet, där det stod "Smurfarna" högst upp, (filmen) , Transformers som nr.2, följt av filmen Bilar2, och längst ner stod det "överraskningar". Jocke pekade på punkten överraskningar och säger "Det här vill jag ha av dig! jajjamän!"  och ler stort! haha, ojojoj..... ja så vad ska man göra liksom?! Vi gick in på en massa leksaksbutiker och hittade färgpennor- storpack med 60st olika pennor i. Han älskar nämligen att rita, helst drakar. Men han HATAR kritor och tuschpennor, så det fick bli färgpennor! haha GOD JUL JOCKE, THE MAN!




stay tuned!

ni anar inte vad jag och mattias sysslar med just nu.... men jag kan säga att 7 personer kommer bli väldigt glada när det väl är klart! (kan tyvärr inte visa er eftersom några av dem läser min blogg...)

Efter jobbet tog vi bilen till Birsta och köpte de sista julklapparna, så nu är det klappat och klart! (HÖHÖ!)
Jag jobbar bara två dagar till, vilket är skönt. Känner att mitt jullov på två (!) hela veckor kommer sitta fint. himla fint!

Stay tuned, för snart kommer ett nytt inlägg med fina bilder, på bla ett alldeles speciellt paket som en viss man ska få i morgon. ;-)

Kolla mamma, vad som står i mitt fönster! :D



4 a d v e n t.


ni missade väl inte  att det var fjärde advent igår? hihi inte jag heller. Nu är det inte långt kvar. ♥ 
På Torsdag åker jag heeem ! hem till hälsingland, och hem till krogen. ♥ 

hemska julmat

ojojoj, vilka dagar! jag har nu avklarat mitt sista arbetspass på teatern, vilket är gryyyymt skönt! nu är det bara vanliga luncher på vin&mat kvar, pust!

Idag var jag boss över en restaurangchef, hur coolt är inte det liksom? att en vuxen man i ca 45-50 årsålder ska lyssna på en liten pytte tjej på 19 år. Men han gjorde det vilket dessutom gick bra.  

Teaterchefen har fått höra ett och ett annat från min sida idag också. Komma  här å tro att han är nån liksom, icke sa nicke! Det började med att han ville ha sina drickor gratis , han sa "hallå vet du inte vem jag är eller?! Jag är teaterchefen här!" Vi sa bara.. "och?" alla ska väl betala. Däremot slutade samtalet med att han ville bli bästis med oss, gulle han.. NOT.


Nu slipper jag detta äckliga julbord för gott, i alla fall för i år.  bläää på det!

julfin





köpte en massa fint igår, bland annat detta som jag ska ha på julafton:) med en svart kavaj, och leggings :)

julklappar






pust! har slagit in julklappar ikväll och nu är jag klar, för idag. I morgon ska jag inhandla det sista förhoppningsvis... :)

idag har jag köpt både klänning och halsband till julafton, samt några julklappar, mat, inslagningspapper, tejp, disktrasor... aa you name it helt enkelt! vi drog till och med på stort och köpte ett Xbox 360 elit idag. varför inte liksom?!? haha och nu kan jag ju så klart inte sova eftersom de där jäkla spelet förmodligen kommer gå varmt hela natten ;) Mattias sitter nämligen i högsta hugg framför tvn och spelar. ♥

Haha, vi är så less på teatern jag å Kerst...

img_8070 (MMS)

Haha, vi är så less på teatern jag å Kerstin! Jag hoppade nyss upp på scenen och ändrade deras "god jul" till O ljud!!! Hahaha, vad trött vi är. Vad kul man kan ha för ingenting. Jag hatar teatrar, och scenmänniskor förstår jag mig heller inte på (okej kanske inte stämmer helt och hållet) men vill bara säga -DÄR FICK NI!! Moahaha!


God morgon!

Hoho, idag ska sista Lunch-julbordet serveras! Sen är det bara tre kvällar kvar på teatern, vilket är förjäkla skönt! 10:00-21:00 - såna pass är inget jag rekommenderar i längden, men nån vecka går ju liksom :-P
Hur som helst, detta klev jag upp endast för att berätta det för er- NOT! För en timme sedan (kl.7 på morgonen) kom det två kontrollanter in i vår lägenhet för att se hur väggarna såg ut... De ska tydligen spränga en bit utav E4an som går här utanför. dom ska bygga om den till våren, och då är det ju bra om huset inte spricker... ;) Men kl.7 liksom.... Låt mig sooova!


Kaffepaus

Kaffepaus med Kerstin nu! :)


God natt

Nu har jag stämplat ut, åkt hem, duschat och ätit kvällsfika. :-) Det tar ett tag att varva ner efter jobbet faktiskt... Men nu så, nu ska Towe sova :D

BTW- bilden nedanför visar vad jag också önskar mig i julklapp ;-) hihi god natt !


@ Svea teatern

Hej! Sitter just nu på jobbet, eller ja på Svea teatern i Sundsvall. Jag och Kerstin har serverat julbord och varit så pass flitig att vi bara kan sitta ner och ta det lugnt i några minuter nu :) ikväll ska vi ha ett till julbord men sen är det bara 6 st kvar! Usch jag mår illa så fort jag ser julmaten nu alltså... Blä å fy vad hemskt det är.

Nu ska vi dricka kaffe ! Hej


finfrämmande!

har precis jobbat klart för dagen och väntar nu på finfrämmande utav svärföräldrarna !♥
Vi hörs senare alla fina


tredje advent





när jag kom hem idag stog en bukett rosor på bordet!♥ precis en månad sent, men det går väl att fira 2år och en månad tillsammans också? det är ju tanken som räknas liksom! PUSS mattias :)

föresten, ni har väl inte glömt att tända tredje ljuset idag? det är ju tredje advent idag, shit vad fort det går! oj oj oj.



personalmat :)



efter att ha avnjutit dagens personalmat (!) bestående av oxfile , potatiskaka, rödvinssky och  paprikor sitter jag nu hemma framför datorn, mätt och belåten! Min söta chef har skickat med mig matlådor hem förut, gullig som hon är! antar att hon inte vill att jag ska somna hungrig, kanske? ;)

 Dagens pass blev i alla fall hemskt lyckat! Vi har serverat vårat 8:de julbord på Sundsvalls teater nu, så nu återstår det bara 7 st. I morgon ska jag däremot jobba på ett annat julbord som vin&mat anordnar. är ganska så less på julmat nu faktiskt...julskinka, sylta, sillar, jansson, köttbullar- ja allt som står på ett julbord helt enket... det ska fyllas på, bytas fat, hällas upp, kladdas å ha sig...däremot kommer jag nog aldrig tröttna på laxen som står där. MUMS vad gott det är, på en macka med lite dillsenap. :) hihi
Näe nu ska jag nog slå på en film, innan jag sluter mina blå ;) God natt! ♥

10/12-2011

har handlat fina julklappar på Birsta idag. är dock långt ifrån klar, men det känns skönt att jag i alla fall börjat! Hehe...
idag så börjar jag kl. 16 på vin och mat, vilket är snart nog så det är väl bäst att börja packa och gå dit! ha en fin lördag!
PUSS♥

IDOL 2011

sitter i min soffa och tittar på Idol :) Vem hejjar ni på? Jag håller starkt på Amanda, hon är helt klart den grymaste deltagaren och den värdigaste vinnaren!


lussebullar by towe

jag har precis bakat lussebullar, kolla bara så duktig jag är ;








bullbak!

På med förklädet för här ska bakas! :-D


Ågläntan

har jobbat klart på V&M för idag... så nu ska jag snart dra vidare till Ågläntan för att se va de har att erbjuda :) spännande!

kitchen







några fina från köket :)

tittar in en snabbis

livet är hårt, måste jag säga. :) jag sitter här i sundsvall med tre jobb för tillfället.... Dessutom ska jag jobba på alla tre denna vecka, är det tänkt. Men vem säger nej till pengar liksom?

Ska strax gå tillbaka till V&M för att jobba lite till, men just nu har jag en paus, vilket är sååå sköööönt. Får lite tid till att ringa till Tobbe angående lägenheten av målning i taket, lampor som sitter fel och något stort lass utanför som stängt in vår bil..... så hinner jag även ringa och avboka lite jobb som krockar, facket som aldrig vill vara hjälpsam.... slänga in nån tvätt, bädda sängen (bättre sent än aldrig) diska, packa om väskan och dra igen. Det är inte lätt må jag säga! och såhär ska det fortsätta fram till den 21, då alla jobb stänger över jul. Men då jäklar. ska jag och mattias slänga oss i bilen och fara hemåt igen :) ♥

London baby!

Mamma fyllde år i november och jag tänkte eftersom hon alltid velat åka till London så fick de bli min present till henne! I maj åker vi till London, bara hon å jag! :-D


dagens middag







mattias lagade maten idag, mums! :) ♥

vintervitt, jullikt och mörkt

Det är sådär mysigt jullikt i vår lägenhet just nu :) julstjärna, tomtenissar, tomtetavlor, mandlar&russin, ljus, pepparkaksdeg i kylen.... dessutom är det ANDRA advent i morgon, och det innebär ju att jag får tända andra ljuset på min adventsljusstake :)









Mormor kom hit med en hel kasse full med tomtar! Titta så söta :)


Detta är btw en inflyttningspresent från moster mia och jan :) passar ju utmärkt till mig eftersom jag inte tål nötter tyckte jan, och det är ju precis vad man ska ha i den (haha han vill bara jävlas!) men mandlar tål jag ju, åå fint blev det! Tack! ♥



på kylskåpet hänger dessa sötsaker, som jag fått utav farmor och farfar :)












Jobbe

Jag jobbar och står i. Igår jobbade jag på vin&mat (därav bilden) i 14 och en halv timme. Idag blir det först vin och mat, sen hotell södra berget så det blir nog minst lika många timmar idag. Helgen fortsätter sen på södra, de blir nog bra.
På bilden ser ni Föresten en vinföreläsning som jag lärt mig massor av. Dessutom har dom värdens finaste vinkällare!
Ja,nä kanske man ska starta dagen någon gång kanske :)

 


RSS 2.0