Södra Berget



Just nu sitter jag i sängen på hotellrummet och äter godisremmar. =D vi ska snart lämna hotellet och åka ut till Birsta för en shoppingrunda. Sen bär det iväg hem igen.
I morse åt vi hotellfrukost! mmm :) Det bästa som finns på ett hotell skulle jag tro. Eller nej föresten, det näst bästa på det här hotellet. Det absolut bästa är utsikten, kolla!



KÄRLEK<3


on my own

Efter en lång dag sitter jag äntligen på Hotellet, helt själv där emot.
Tåget blev försenat. Jag åkte taxi- helt själv! gick på Jambo och åt- helt själv. SÅ nu väntar jag bara på att få lite sällskap från Mattias som fortfarande jobbar nere i restaurangen. Jag ska krama sönder honom :)
"Vitamin everyday" fungerade föresten inte. Skit saker! tror till och med att jag har feber.... åh. Inte hjälper det med att det är 20 minus grader ute och en Towe med lite kläder på sig heller.  Får hoppas Ipren kan ge under istället :)


KÄRLEK<3

upp till bevis!





Igår när jag slutat skolan gick jag och lolla ner till centrum och köpte denna söta väska medan jag väntade på att Mattias skulle sluta. Sen åkte vi hem till honom :) 
Tror jag att jag håller på att bli lite förkyld, så en Vitamin everyday får visa vad den går för såhär på eftermiddagen. Funkar den inte ska jag inte köpa't mer, för inte smakar dom särskilt gott inte. Upp till bevis helt enket!
I morgon åker jag till Hudik tillsammans med familjen, och sen tar jag tåget till Mattias i Sundsvall. Ska nämligen bo på Hotellet tillsammans med honom där över helgen, de ni! ;)  Han jobbar där så vi har fått oss ett rum gratis. Så på söndag ska vi ut till Birsta och shoppa :)

Ikväll ska vi gratta Emelie sötnos. Hon har ju fyllt 17 och blivigt lika stor som mig :)


Ha't bäst !

KÄRLEK<3

min och Mattias Fruktbägare

I måndags simmade jag tillsammans med Lolla i hela 45 minuter! Riktigt duktigt faktiskt. Så ångbastade vi i säkert en timme. Älskar måndagar tillsammans med Lolla :)
Igår följde Mattias med mig hem och han sov över här :)  Vi gjorde såna här goda "Frukt bägare" som ni kan se på bilden här nedanför. Vi hade det riktigt mysigt genom att combonera frukten med världens bästa film- Titanic.  








Idag kan ni räkna med att jag har avreagerat mig! Men de var fan så bra, för rätt ska vara rätt och så är det bara. :p
Jag har även simmat tillsammans med Emelie, och solat solarium också för den delen vilket vart lite mindre lyckat :) - Jag somnade nämligen . Tur att Solarium stängs av efter 20 minuter annars hade jag blivigt stekt! =D

KÄRLEK<3

weekend

Som jag skrev i Torsdags så skulle jag bli ganska fullbokad hela helgen, därför inget skrivande här(!) tss. Hade jätte roligt och mysigt :)
I Fredags gick jag och Lolla hem till Kotten och Kåran där vi gjorde mat. Monica fyllde år och fick världens coolaste tårta, nämligen ett tåg! (se bilderna) Så kom Mattias och hämtade mig och vi åkte till hans kompisar. Sen sov jag hos honom.
I Lördags åkte vi skoter, i säkert två timmar.(!)  På kvällen tog vi bilen och åkte ut till världens ände där det tydligen var någon fest. Väl där så vart jag allergisk mot några jordnötter som stod på ett bord så de var bara att åka hem igen tråkigt nog.
Så somnade vi hemma hos honom igen. I morse skjutsade han hem mig så då satte jag igång för att städa mitt rum, vilket kanske var mer än nödvändigt. Nu är det rent och fint så kanske att jag måste sätta igång med Matten... Provet är på tisdag så det är nog dax att börja plugga lite. :P





Kåran och Kotten. Som knoll och tott! Haha


Monica :)


Tårtan och Monica







Lolla och Towe :)



Towe och Mattias :) PUSS


KÄRLEK<3 

puss



Är med Mattias♥

Ful men Kul!



Jag, Jens och Lolla gjorde en liten ful kul sak på facebook såhär på eftermiddagen.

I alla fall! Igår var jag med Mattias♥. Idag har jag gymmat, OCH solat solarium. Fick till och med mig Mamma när det var dax att sola. Nu sitter jag här, ny duschad med en handduk runt huvudet och pluggar Proteiner för fulla muggar. Vi har nämligen ett litet test på det i morgon, så vi får ju hoppas att det går bra :)
I morgon ska jag umgås me Lolla, kotten, Monica åå en massa efter skolan :) Efter de kommer Mattias och hämtar mig så sover jag hos honom. Därför antar jag att jag inte kommer skriva mer på ett tag. Men sånt som ni står ut med!

KÄRLEK<3

skulle tro det.

Tjena sötnosar :)
efter ett hårt gympass och simning på badhuset tillsammans med Ewis, Robin, Jens, Marcus och Patrik sitter jag nu här, helt utmattad. Men det blir man väl av träning, skulle jag kunna tänka mig ;)

Igår var jag med världens bästa Mattias :) Vi (eller snarare han..) skruvade på hans gamla bil som han fick såld  idag, för dubbla priset av vad dom köpte den för. Det måste ju vara för att jag var där och hjälpte till lite på traven!? haha

Förutom det, har det inte hänt så mycket mer :)  Jag har fått två nya ämnen i skolan.- Naturkunskap och samhällskunskap. båda är boring om ni frågar mig. Hoppas att dom kan bli roligare så småningom.

KÄRLEK<3

nice

Fick finfrämmande så här på kvällskvisten. Lolla åå hennes boy Jocke kom över tillsammans me Patrik. Vi spelade Wii och såg "en annan del av köping". Sen vart jocke trött åå ville åka hem. tsss


Syster, Patrik till vänster , jocke höger :)




;)

KÄRLEK<3


Partyy


Lolla&Towe



Towe&Hanna


EmeliiSötnos, 2we, Hänabanäna, Lolla-puss


:)


Evelina Lolla Towe


Tummen upp


och en till tumme upp :)



Lolla-Puss ;) me Jocke :D

Det var en riktigt rolig fest igår tillsammans med mina partypinglor :) Tror Lolla hade det roligast! haha Emelie också för den delen. :)
Undrar vad som händer ikväll???

KÄRLEK<3


- hos Lolla -

Heej!
Hela veckan har gått, och jag har inte bloggat ett skit. Skolan och fritiden har varit ivägen :) Jag var med Mattias hela tisdagskvällen, gymmade med Lolla hela onsdagseftermiddagen(!) med fat burner programmet! och igår följde jag med Mattias hem och han visade mig hela Järvsö. (som om det skulle finnas något att se där menar jag...)
Idag ska jag Emelie Lolla och Hanna dra till Patrik på fest i alla fall. Otroligt roligt ska det bli!! Blir perfekt tillfälle att använda mina partykläder :) Finns bara ett litet problem. Vad ska man ha till tubtoppen?? lackleggings? randiga leggings? kanske strumpbyxor?... ja som ni hör så har jag och lolla lite att fundera över nu. Bäst jag går och gör henne sällskap i tänkandet!


KÄRLEK<3

trött och utmattad?

God kväll alla trötta utmattade människor. Eller är det bara jag som känner mig helt slut? Kan bero på terminens första skoldag och ett hårt gympass kanske? Det är precis vad dagen har innehållit i alla fall.  
Gissa vad? Mattias tog sitt körkort idag också! såå... ni kan ju gissa vad han håller på med ikväll. Japp! Kör bil. Men han tog faktist en sväng hit för ett tag sen och sa hej. Ett STORT grattis till honom i alla fall:) PUSS
Nu ska jag gå och packa gympaväskan tills i morgon.



KÄRLEK<3

nasty shit dirty takling


Det är serious talk med Lolla, some nasty shit dirty talking!! inget annat! =D
Satt uppe till två i natt och skrev (enbart) en massa skit på facebook. Jäkligt kul !

Bion igår var i alla fall kanonbra!! sista millenium filmen, och jag håller med min moster som också tycker att både 1an och 3an var bäst. Hur vi kom dit och vad som hände då är en helt egen historia men lång historia kort, filmen hade inte tagit sig till ljusdal än, utan låg i en taxibil, vilket slutade med att filmen blev 2 timmar försenad. Har aldrig hört att en biograf inte har filmerna inne.

Nåja. Mattias var här idag och gjorde dom sista timmarna på lovet till dom bästa. Att jag alltid förlorar mot honom på WII sports resort är en annan deal. Men jag ska klå honom snart! Fattas bara.

Nu ska jag hinna med
•att cykla ett pass på spinningcykeln,
•duscha,
•fixa saker till i morgon. (skolan)
•ställa klockan, På 07:00 (!)
•Sova.

Den sista punkten är mest lockande faktist...

KÄRLEK<3


god natt!

Filmen, luftslottet var kanon! verkligen. Däremot var filmen försvunnen, så den blev hela 2 timmar försenad... mer om det i morgon. NU ska jag sova. God natt alla bloggers ;)

KÄRLEK<3

Luftslottet som sprängdes

Efter ett träningspass på gymmet och en härlig dusch ska jag nu vila ett tag innan jag drar på bio. Luftslottet som sprängdes ska vi se, jag Louise Hanna och Emelie. Det blir grymt bra, och jag får tillfället att använda min biocheck! =D


KÄRLEK<3

hämnden är ljuv.



Igår, tränade jag på gymmet- helt själv! och så solade jag solarium, för nu jäklar ska jag inte vara någon blekfis längre. Så simmade jag lite längder i bassängen. Riktigt duktigt av mig tycker jag!
På kvällen åkte jag hem till Mattias. Vi åkte hem till Björn Gustavsson (tyvärr ej kändisen själv men.. tss!) tillsammans med Jens, Ullis och Magnus och kollade på en mängd av filmer.
Klockan blev mycket så vi åkte hem till Mattias igen, där jag somnade. Sov en stund, till Mattias (i sömnen) buttade mig ur sängen...! men som man säger... Hämnden är ljuv.
Kom hem vid tre idag, och då blev det Pizza för fulla muggar! eller egentligen inte, jag åt en lövbit med mycket fet bea.
Nu har jag lite beslutsångest för om jag ska åka och hälsa på gamla vänner i ljusdal, eller om jag helt enkelt skiter i dom allihop (!) och stannar hemma i soffan framför tvn tillsammans med en chipsskål istället. - JAG ÄR TRÖTT. Ganska mega trött. Men det är ju lov. Sista dagen och allt! åh. Vad gör jag?

KÄRLEK<3

vart är festen?

Igår slutade det med många shoppingkassar och trött(a) människor i baksätet! Dagen där emot var enormt rolig! Jag och Emelie hittade mycket på rean, och mycket som inte hade den där lilla röda lappen på sig heller för den delen. Efter en hel del shopping vart jag bjuden på mat! buffe fick det bli, och åh så gott det var.
Ett lite längre linne fick följa med mig hem, samt ett halsband, ett par jeans, och ett par sassymanii strumbyxor. Här nedan kan ni se lite av det :)



Nu har jag och emelie kläder för party, så det ända som fattas nu är en fest! =D




När vi kom hem fikade vi och så kom Mattias :) han var här till långt in på natten, till åå med så att jag somnade där ett tag. tss! Towe kan hon. PUSS Mattias
Idag är det 30 minus vilket förstörde min och lollas gymmdag totalt! Efter som att bilarna inte startar blir vi hemma istället, så vi hoppas på en bättre dag i morgon.


KÄRLEK<3


oooont!


knasig bild, vi gillar´t!

Idag har jag och pappa hängt på gymmet. Jobbigt, och nu har jag träningsvärk över allt!! kan tänka mig att jag är död i morgon, för gör det ont nu, hur känns det då inte sen??

I morgon drar jag antagligen till Gävle med bruden på bilden. Om jag tar mig ur sängen vill säga.
KÄRLEK<3

KÄRLEK

Emelie kom hit och gjorde min kväll igår :)  alltid lika roligt!
Nu har jag precis komme hem från Mattias. Det blev en hel del skoterkörning, vilket jag älskaaaaar!! När man kommer upp i dom där höga hastigheterna och när snön sprutar över allt. Man bara känner hur härligt det är att sitta där!

NU - blir det film (:
KÄRLEK<3


count on that!

blubb blubb!
Jag och Louise har varit iväg och invigt det nya badhuset idag. Så hädan efter blir det mycket ångbastande, simmande och gymmande! Det kan ni räkna med. Sov även hos henne i natt. : )
Undrar vad kvällen bjuder på , mer än taccospaj - Mumma!
Det visar sig : )

KÄRLEK<3

2009-2010













<3 PUSS!!


tack för kvällen,<3

Nyår :)

gott nytt år på er alla ! hoppas erat nyår vart lika bra som mitt! :)
Tänkte ni skulle få se lite bilder, men först måste jag få tag i dom från Emelie ;)

Det började i alla fall hemma med Mattias, Emelie, Erik, deras föräldrar, mina föräldrar, och farbror. Vi åt räkcocktail till förrätt, choklad och chili kött (!) med världens godaste gratäng till varmrätt, och glassofour till efterrätt!
Efter det drog jag Mattias och Emelie någonstans (?) långt ute i ingenstans och festade :) har ni någon gång sett bonde söker fru, så var vi bredvid bonden Janne! ;) riktigt kul hade vi ! och jag fick nyårs pussen av Mattias :)<3


PUSSSSS<3


RSS 2.0